|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Palenie śmieci
Cytat:
![]() A sama akurat zdecydowanie popieram segregację. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy się to nam podoba czy nie. (zresztą - naprawdę tego nie rozumiem, że jak ktoś coś gdzieś tam widzi to zamiast coś z tym tam zrobić to woli sobie na to tamto ponarzekać i na tym koniec... to akurat nie do Ciebie, od razu wyjaśniam; chodzi mi o takie osoby jak autorka wątku właśnie - no widzisz? to zgłoś! proste, prawda? )a skąd wiesz? )
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
to nie jest pikuś. Obejrzyj sobie jakie ilości dwutlenku wegla rocznie produkują do atmosfery 4 osoby, ich 2 samochody, i iel to jest po przemnożeniu.
Ogólnie to Cię Freisaku nie poznaję, kojarzysz mi się z taką radykalnie podchodzącą do tego typu zagadnień osobą a tu bronisz nie wiadomo w sumie czego. Cwaniactwa, lenistwa, licho wie. Palenie plastiku gum itp to syf, po prostu. Zresztą, nowoczesne dobrej jakości piece można sobie paląc takim badziewiem łatwo zniszczyć. Prosta droga do konieczności wymiany urządzenia lub prznajmniej bebechów. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No ale ja właśnie nie bronię żadnego cwaniactwa, ale staram się zrozumieć dlaczego ktoś może palić plastikiem w piecu. (byłam i widziałam jak się żyje, jak ludzie wyglądają, chodzą ubrani, czym jeżdżą i gdzie mieszkają - ja burżuazji naprawdę na ulicach nie miałam szczęścia? widzieć - stąd takie a nie inne zdanie) (poza tym, doradziłam autorce wątku, żeby to zadenuncjowała, ale o tym cisza... hm)
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ślad co2 jakie zostawia przeciętne gospodarstwo jest ogromny
![]() ja dokładam się do śmierci naszej planety samochodem Tż-ta ![]() i nie nie rozumiem ludzi pchających pety,lakierowane meble,odkurzacze do piecy co-zreszta takie praktyki się mszczą bo nie wyobrażam sobie jak taki piec miałby sprawnie funkcjonowac na paliwie dla którego nie jest przeznaczony ![]() zreszta już u mnie czuc cudne aromaty w powietrzu
|
|
#67 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
A jeśli ktoś w eleganckiej willi trzepie biedę, to powinien sprzedać tą willę i przenieść się do skromniejszego lokalu, albo inaczej sobie radzić zanim zacznie TRUĆ innych. Naprawdę wywóz śmieci to nie taki wielki problem, że mamy płacić swoim zdrowiem. Rozumiesz??? Czy też byś była taka wyrozumiała gdyby jakiś sąsiad "z biedy" popuszczał Ci szamba do studni?? bo nie ma na wywóz... a gdyby takich ludzi było więcej... no głupi przykłada, ale sorry... Nałogowy palacz też jest biedny - uzależniony, chory... też go staram się zrozumieć, współczuję - ale nie chcę żeby mojemu dziecku dmuchał dymem w nos. Dziękuję tym, które mnie rozumieją... Edytowane przez Ausangate Czas edycji: 2010-09-17 o 14:13 |
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innego wyjścia jak zgłaszać naprawdę tutaj nie ma. (btw, ja też Ciebie rozumiem)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

)
)