Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-24, 08:01   #61
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :)

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
Susana masz tak cudne zdjęcia (widziałam na różnych wątkach ), że już bym chyba nawet pleneru nie musiała mieć jakby moje wyszły tak samo świetne.. te na łóżku jak dla mnie rewelacja i bardzo fotogeniczna z Ciebie dziewczyna - aż zazdrość mnie bierze
Dziękuję Wiesz w tym dniu to chyba każda panna młoda wygląda pięknie. Makijaż, fryzura i to szczęście bijące z serducha No a od fotografa też bardzo dużo zależy.
W każdym razie zazdroszczę, ze masz TEN DZIEŃ jeszcze przed sobą

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
lepiej bym tego nie ujęła ja też robię śniadania, kolacje i jeszcze kanapki do pracy, a oprócz tego oczywiście obiad, Mężowi czasami zdarza się przygotować jakiś obiad, ale zazwyczaj jest to niedziela albo jesli wróci z pracy wcześniej ode mnie...
Hehe jakby mój mąż zrobił obiad.... nie wiem czy byśmy go przeżyli

Cytat:
Ja w ogóle praktycznie nie gotowałam przez 24 lata więc teraz dopiero ujawniam swój talent mężuś mówi że moje obiady są bardzo smaczne, no ale co ma mówić?
Haha biada jakby powiedział coś innego

Cytat:

Mi ciężko się przyzwyczaić do nowego nazwiska, bo mam dwu członowe i najczęściej posługuję się jeszcze panieńskim
Pracuję w firmie brata i wszystkie upoważnienia, podpisy na kontach bankowych, pieczątki sa na moje panieńskie nazwisko. I się kurcze mylę co chwila bo nie używam jednego nazwiska tylko dwóch
Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
To ja wklejam swoje fotki ślubne, ale tak jak już pisałam na razie tylko amatorskie. Jak będziemy mieć te właściwe od fotografa to pewnie znowu się pochwalę
Śliczną miałaś sukienkę, bardzo fajny krój

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość

Cudowne zdjęcia
dziękuję...

Cytat:
To i ja się pochwalę swoim ślubem
... Twoje fotki rówżnież prześliczne

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
a dzięki jak sie uda to dam znać
koniecznie Może i mnie zmotywujesz

Jutro mamy plener a w niedzielę ja sama gratisową sesję w studio kolega fotografa potrzebuje zdjęć bo rozkręca interes i sesja będzie darmowa

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 08:46   #62
tusia872
Zadomowienie

Śliczne macie zdjecia dziewczyny jednak PM 2010 sa najpiękniejsze hehe

to teraz ja sie chwale

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."

Edytowane przez tusia872
Czas edycji: 2010-09-29 o 08:54
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 09:26   #63
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny zdjęcia super, ja swoje wkleję jak będę w domku i będę miala troszkę czasu. Dziś mam kiepski dzień, mam bardzo chorego tatę, jest w szpitalu i z dnia na dzień cos się komplikuje, nie był przecież na ślubie i weselu, błogosławieństwa udzielał przez telefon ze szpitala 300 km od domu, było bardzo smutno, mnóstwo łez i wzruszenia.
Mówie Wam dziewczyny co ja przeżyłam przed ślubem to szok. Ale na szczęście akurat w dzień ślubu tata czuł się ok więc atmosfera też później się poprawiła, no ale niestety teraz coś z dnia na dzień się komplikuje
Eh wyżaliłam się trochę bo taki dzisiaj mam dzień.

Co do gotowania to ja mam 25 lat i dwie lewe ręce do tego najprostrze rzeczy ugotuję, mąż mówi że gdybym nie była tak leniwa do gotowania to byłaby ze mnie dobra kucharka ale mnie jakoś nie ciągnie, ale mój mąż też coś potrafi na szczęście zrobić w tym temacie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 10:50   #64
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdjęcia super, ja swoje wkleję jak będę w domku i będę miala troszkę czasu. Dziś mam kiepski dzień, mam bardzo chorego tatę, jest w szpitalu i z dnia na dzień cos się komplikuje, nie był przecież na ślubie i weselu, błogosławieństwa udzielał przez telefon ze szpitala 300 km od domu, było bardzo smutno, mnóstwo łez i wzruszenia.
Mówie Wam dziewczyny co ja przeżyłam przed ślubem to szok. Ale na szczęście akurat w dzień ślubu tata czuł się ok więc atmosfera też później się poprawiła, no ale niestety teraz coś z dnia na dzień się komplikuje

Co do gotowania to ja mam 25 lat i dwie lewe ręce do tego najprostrze rzeczy ugotuję, mąż mówi że gdybym nie była tak leniwa do gotowania to byłaby ze mnie dobra kucharka ale mnie jakoś nie ciągnie, ale mój mąż też coś potrafi na szczęście zrobić w tym temacie
z tata bedzie wszystko dobrze głowa do góry a my tu jestesmy po to zebys sie mogła wyżalic zawsze tak lżej na serduchu jak sie człowiek wygada "wypisze" komus
trzymam kciuki zeby tata wyzdrowiał

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
Stary 2010-09-24, 11:57   #65
alamig
Zakorzenienie

Dziewczynki, piękne zdjęcia, a Wy wyglądałyście zniewalająco

Cytat:
Kochana, trzymamy mocno kciuki za Twojego tatę Uszy do góry, wszystko będzie dobrze
Stary 2010-09-24, 15:36   #66
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

przytulam Cię mocno mój tata niedawno miał bardzo cięzki zawał, o mało co a by go nie było więc wiem co przezywasz, musisz byc dzielna dla niego i mieć nadzieję

tusia872 pięknie

a ja jestem chora, buuu wczoraj miałam lekki katarek, a dziś to rozłożyło mnie na amen, przespałam pół dnia, nie mam siły na nic
niby głupie przeziębienie ale wiecie jak u mnie jest, nic nie mogę brać w sumie bez konsultacji z lekarzem, siostra kupiła mi kropelki dla niemowląt do nosa może coś pomogą
Castia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 16:45   #67
baskpo
Raczkowanie

no prosze nawet na tak wielkim forum można znaleźć znajome twarze Znam Twojego męża (chociaż znam to za dużo powiedziane), pracował kiedys w jednej redakcji, ja jestem z innej ale z tego samego wydawnictwa

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
To i ja się pochwalę swoim ślubem

no prosze nawet na tak wielkim forum można znaleźć znajome twarze Znam Twojego męża (chociaż znam to za dużo powiedziane), pracował kiedys w jednej redakcji, ja jestem z innej ale z tego samego wydawnictwa
baskpo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 18:05   #68
phdwao
Zakorzenienie

I ja wkleję kilka zdjęć ślubnych

Plener robiony był podczas wesela
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 19:44   #69
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskpo Pokaż wiadomość

No zgadza się zgadza A my miałyśmy przyjemność się spotkać na jakiej redakcyjnej imprezie czy nie? A Ty tez do żonek 2010 należysz ?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

Ślicznie wyglądaliście, a miejsce bardzo znajome, zaczyna się na d....k prawda ja mieszkam niedaleko tej miejscowości
Stary 2010-09-24, 20:23   #70
Asika21
Rozeznanie

Magolina wszystko będzie dobrze z Tatą. Ja również trzymam kciuki i musisz być dobrej myśli. Dziewczyny maja rację jesteśmy tu po to żeby sobie w jakiś sposób pomóc również i w takich sytuacjach

Phdwao Super zdjęcia, Pięknie wyglądaliście

A ja już od tygodnia na zwolnieniu jestem, na początku myślałam, że to porządne przeziębienie - kilka dni i przejdzie, a teraz to już sama nie wiem bo męczy mnie okropnie kaszel i nic nie pomaga żaden antybiotyk :/ A tu do pracy trzeba wrócić niestety :/ Jakieś pomysły na wyleczenie kaszlu???

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 21:08   #71
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Ślicznie wyglądaliście, a miejsce bardzo znajome, zaczyna się na d....k prawda ja mieszkam niedaleko tej miejscowości
dzięki tak to tam mielismy wesele i slub, ale tez nie jestem stamtad
Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość

A ja już od tygodnia na zwolnieniu jestem, na początku myślałam, że to porządne przeziębienie - kilka dni i przejdzie, a teraz to już sama nie wiem bo męczy mnie okropnie kaszel i nic nie pomaga żaden antybiotyk :/ A tu do pracy trzeba wrócić niestety :/ Jakieś pomysły na wyleczenie kaszlu???
dzięki

ja niestety nie mam sposobów na kaszel
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 21:28   #72
baskpo
Raczkowanie

[QUOTE=aalegna;22280195]No zgadza się zgadza A my miałyśmy przyjemność się spotkać na jakiej redakcyjnej imprezie czy nie? A Ty tez do żonek 2010 należysz ?

Raczej nie, bo jak już na cos sie wybierałam to były to zazwyczaj redakcyjne wigilie a pracuje dopiero od dwóch lat, więc tych imprez za duzo tez nie było
Miałam należeć do żonek 2010, mama mojego narzeczonego zmarła i ślub przełożyliśmy, także mam nadzieje ze za rok w sierpiniu juz bede żonką
I jeszcze mała ciekawa sprawa, tą sukienkę która ty miałaś, to ja również ją przymierzałam Była nawet przez pewnien czas moim numer jeden

Edytowane przez baskpo
Czas edycji: 2010-09-24 o 21:33
Stary 2010-09-25, 09:23   #73
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

to teraz ja sie chwale
Ostatnie zdjecie wymiata

Cytat:

Dobrze że się wyzaliłas, od tego tu jesteśmy. Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego taty, nie pozostaje nic innego jak trzymac kciuki za niego i za Ciebie.
Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

a ja jestem chora, buuu wczoraj miałam lekki katarek, a dziś to rozłożyło mnie na amen, przespałam pół dnia, nie mam siły na nic
niby głupie przeziębienie ale wiecie jak u mnie jest, nic nie mogę brać w sumie bez konsultacji z lekarzem, siostra kupiła mi kropelki dla niemowląt do nosa może coś pomogą
Lee to chyba nie za bardzo mozesz brac teraz leków na przeziębienie :/ wspólczuję, oby przeziębienie szybko minęlo!

Cytat:

Ślicznie wygladałas Ty i Pan Mlody Urocza z Was para.

M&M

Staś

Stary 2010-09-25, 15:41   #74
signa
Zadomowienie

GG do signa

To ja tez sie przylacze jutro moja 3 miesiace od naszego slubu

Dziewczynki piekne macie zdjecia i wszystkie wygladalyscie przeslicznie

Ja tez sie Wam pochwale naszymi zdjeciami. Troche sie na nie naczekalismy niestety.

Castia gratuluje dzidziusia super, ze udalo Wam sie w noc poslubna A wiadomo juz jaka plec?

Magolina ja tez trzymam kciuki za tate, napewno wszystko bedzie dobrze. Musi byc

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Magolina wszystko będzie dobrze z Tatą. Ja również trzymam kciuki i musisz być dobrej myśli. Dziewczyny maja rację jesteśmy tu po to żeby sobie w jakiś sposób pomóc również i w takich sytuacjach

Mi zawsze pomaga sok z cytryny Trzeba wycisnac troche, wlac na mala lyzeczke i wylac sobie na bezposrednio na gardlo tam glebiej. Trzeba robic tak pare razy dziennie przez kilka dni i przechodzi

signa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-25, 15:52   #75
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Lee to chyba nie za bardzo mozesz brac teraz leków na przeziębienie :/ wspólczuję, oby przeziębienie szybko minęlo!
dzięki, tylko że jest coraz gorzejnie mam siły na nic, osłabiona jestem bardzo, nawet nie miałam siłki odkurzyć w pokoju buuuu

aleee zachciało mi się ciasta i jako dobra żonka zrobiłam takie o to :
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=792

robiłam je z 15 minutek więc szybciutko, tylko jakoś mi troszkę inaczej wyszło, zapadł mi się ten ser bardzo, następnym razem będzie lepiej
teraz stygnie co bysmy mogli zaraz je zjeeeść
powiem wam jak smakowało

signa piękne fotki, takie oryginalne, pochodzicie z gór?
co do płci to idę w sobotę za tydz do lekarza i mam nadzieję że się już dowiem
a dziś poczułam chyba pierwsze ruchy.....

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-09-25 o 15:55
Stary 2010-09-25, 16:04   #76
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
dzięki, tylko że jest coraz gorzejnie mam siły na nic, osłabiona jestem bardzo, nawet nie miałam siłki odkurzyć w pokoju buuuu

aleee zachciało mi się ciasta i jako dobra żonka zrobiłam takie o to :
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=792

robiłam je z 15 minutek więc szybciutko, tylko jakoś mi troszkę inaczej wyszło, zapadł mi się ten ser bardzo, następnym razem będzie lepiej
teraz stygnie co bysmy mogli zaraz je zjeeeść
powiem wam jak smakowało

signa piękne fotki, takie oryginalne, pochodzicie z gór?
co do płci to idę w sobotę za tydz do lekarza i mam nadzieję że się już dowiem
a dziś poczułam chyba pierwsze ruchy.....

Mmmm...ciacho wyglada bardzo smakowicie koniecznie daj znac jak smakuje
A moze sprobuj na to przeziebienie herbaty z malinami? Do tego porzadnie sie wygrzej i miejmy nadzieje, ze niedlugo przeziebienie Wam odpusci. Bo lekow teraz to rzeczywiscie nie za bardzo

Jej...ruchy maluszka, ale cudownie Jak moja siostra byla w ciazy i poczulam pierwszy raz jak mala sie poruszyla az sie poplakalam ze wzruszenia. Kurde zazdroszcze Ci tego malenstwa, ale na wszystko przyjdzie pora
A wolelibyscie chlopca czy dziewczynke?

Dziekuje za fotki Maz pochodzi z Zakopca, a ja strasznie kocham to miejsce dlatego tam mielismy slub

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-09-25 o 16:07
Stary 2010-09-25, 17:03   #77
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Mmmm...ciacho wyglada bardzo smakowicie koniecznie daj znac jak smakuje
A moze sprobuj na to przeziebienie herbaty z malinami? Do tego porzadnie sie wygrzej i miejmy nadzieje, ze niedlugo przeziebienie Wam odpusci. Bo lekow teraz to rzeczywiscie nie za bardzo

Jej...ruchy maluszka, ale cudownie Jak moja siostra byla w ciazy i poczulam pierwszy raz jak mala sie poruszyla az sie poplakalam ze wzruszenia. Kurde zazdroszcze Ci tego malenstwa, ale na wszystko przyjdzie pora
A wolelibyscie chlopca czy dziewczynke?

Dziekuje za fotki Maz pochodzi z Zakopca, a ja strasznie kocham to miejsce dlatego tam mielismy slub
oj zazdroszczę też kocham góry super mieć tam rodzinkę, weekendowe wypady, wakacje mrrr
wiesz co to nasze pierwsze dziecko więc co by nie było to będziemy skakać z radości, chciałabym żeby tylko było zdrowe
dla chłopca mamy już imię - Filip a dla dziewczynki nie, i mąż zwraca się do brzuszka per Filip
jesli chodzi o przeziębienie to niestety ale malin w ciąży nie mogęratuje się jedynie solą fizjologiczną do noska i herbatkami z cytrynką
dobrze ze to tylko przeziębienie...
Stary 2010-09-25, 17:22   #78
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
oj zazdroszczę też kocham góry super mieć tam rodzinkę, weekendowe wypady, wakacje mrrr
wiesz co to nasze pierwsze dziecko więc co by nie było to będziemy skakać z radości, chciałabym żeby tylko było zdrowe
dla chłopca mamy już imię - Filip a dla dziewczynki nie, i mąż zwraca się do brzuszka per Filip
jesli chodzi o przeziębienie to niestety ale malin w ciąży nie mogęratuje się jedynie solą fizjologiczną do noska i herbatkami z cytrynką
Na weekendy niestety mamay troche za daleko, ale jak tylko mozemy smigamy do Zakopca Ostatnio bylismy w sierpniu i musze powiedziec, ze juz strasznie tesknie za Zakopcem, a niestety w najblizszym czasie nie mamy jak jechac Kiedys chcielibysmy sie tam przeniesc w ogole
No pewnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe Ale na pewno bedzie. Ja tez mam do tego takie podejscie, ze wszystko jedno co bedziemy kiedys mieli, maz z reszta tez. Ale w ogole to chcielibysmy miec chlopca i dziewczynke, wszystko jedno w jakiej kolejnosci. Ale co bedzie to zobaczymy. Mysle, za zaczniemy sie starac za jakies 2 lata
Biedaku mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie do przeziebienie. Miod w ciazy tez chyba nie jest wskazany a tez dobrze robi Nie wiem jak imbir, ale cherbatki z imbirem albo napar z imbiru podobno tez sa bardzo skuteczne

Stary 2010-09-25, 17:28   #79
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Hej dziewczyny....
To i ja do Was dalaczam. Dzis mija 3 tygodnie od naszego slubu (4.09.2010) Wrzucam tez kilka fotek
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-25, 17:56   #80
aalegna
Wtajemniczenie

[QUOTE=baskpo;22283118]
Cytat:
No zgadza się zgadza A my miałyśmy przyjemność się spotkać na jakiej redakcyjnej imprezie czy nie? A Ty tez do żonek 2010 należysz ?

Raczej nie, bo jak już na cos sie wybierałam to były to zazwyczaj redakcyjne wigilie a pracuje dopiero od dwóch lat, więc tych imprez za duzo tez nie było
Miałam należeć do żonek 2010, mama mojego narzeczonego zmarła i ślub przełożyliśmy, także mam nadzieje ze za rok w sierpiniu juz bede żonką
I jeszcze mała ciekawa sprawa, tą sukienkę która ty miałaś, to ja również ją przymierzałam Była nawet przez pewnien czas moim numer jeden

Przykra sprawą z mamą narzeczonego...
Co do sukienki to mnie na manekinie jakoś specjalnie nie zachwyciła, ale jak ją założyłam... to już nie chciałam zdejmować
A Ty teraz masz już jakąs inna wybraną czy czekasz może na nową kolekcje?

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
To ja tez sie przylacze jutro moja 3 miesiace od naszego slubu
Faktycznie jutro mijaja nam już 3 m-ce od ślubu ehss jakże ten czas leci

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Dokładnie najważniejsze żeby zdrowe było!!!
Stary 2010-09-26, 13:34   #81
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Ostatnie zdjecie wymiata

dziekuje dziewczyny ciesze sie ze wam sie podobaja zdjecia

signa śliczne zdjecia no i suknia taka niestandardowa

Stary 2010-09-26, 14:11   #82
baskpo
Raczkowanie

[QUOTE=aalegna;22297247][QUOTE=baskpo;22283118]

tak mam wybraną inną, czeka sobie spokojnie na mnie od lutego (wtedy zostało wstrzymane szycie), został do wszycia tylko zamek i wykończyć dekold
Stary 2010-09-26, 14:28   #83
signa
Zadomowienie

GG do signa

[QUOTE=aalegna;22297247]
Cytat:
Napisane przez baskpo Pokaż wiadomość

Przykra sprawą z mamą narzeczonego...
Co do sukienki to mnie na manekinie jakoś specjalnie nie zachwyciła, ale jak ją założyłam... to już nie chciałam zdejmować

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Faktycznie jutro mijaja nam już 3 m-ce od ślubu ehss jakże ten czas leci

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Dokładnie najważniejsze żeby zdrowe było!!!
Leci, leci ani sie nie obejrzymy, a bedziemy swietowac pierwsza rocznice

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

dziekuje dziewczyny ciesze sie ze wam sie podobaja zdjecia

signa śliczne zdjecia no i suknia taka niestandardowa
A dziekuje suknia rzeczywiscie typowa nie byla, ale moja wymarzona nawet lepsza od oryginaly, ktorym sie inspirowalam

Stary 2010-09-26, 18:26   #84
rinco
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ale macie superowe zdjęcia!

Muszę zmolestować mojego fotografa, żeby się w końcu wziął do roboty, bo czekamy już ponad dwa miesiące na zdjęcia i na razie cisza... A już się nie mogę doczekać tych zdjęć.

Castia, mnie też dopadło jakies cholerstwo A to Twoje ciacho wygląda rewelacyjnie, uwielbiam połączenie czekolady i sera!!! Muszę sobie odpisać przepis i może też je zrobię
rinco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 20:17   #85
magolina
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
My wczoraj jeździliśmy za meblami do salonu i za materacem do spania, ceny niektórych mebli kosmiczne ale udało nam się upatrzyć w miarę nie bardzo drogie mebelki, tylko jeszcze materaca nie znaleźliśmy chyba zamówimy przez internet
W czwartek czeka nas przeprowadzka do moich rodziców (od lipca wynajmowaliśmy sami mieszkanie ale ze względu na chorobę taty przenosimy sie do rodziców żeby być blisko i im pomóc bo swoje lata już mają) wcale mi się to nie widzi no ale cóż poradzić. Eh mam nadzieję że jakoś to wspólne mieszkanie się ułoży i nie bedzie zbyt wielu konfliktów

Dziewczyny wygladałycie ślicznie ja tez się pochwalę swoimi zdjęciami
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 20:36   #86
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
My wczoraj jeździliśmy za meblami do salonu i za materacem do spania, ceny niektórych mebli kosmiczne ale udało nam się upatrzyć w miarę nie bardzo drogie mebelki, tylko jeszcze materaca nie znaleźliśmy chyba zamówimy przez internet
W czwartek czeka nas przeprowadzka do moich rodziców (od lipca wynajmowaliśmy sami mieszkanie ale ze względu na chorobę taty przenosimy sie do rodziców żeby być blisko i im pomóc bo swoje lata już mają) wcale mi się to nie widzi no ale cóż poradzić. Eh mam nadzieję że jakoś to wspólne mieszkanie się ułoży i nie bedzie zbyt wielu konfliktów

Dziewczyny wygladałycie ślicznie ja tez się pochwalę swoimi zdjęciami
Ślicznie wyglądałaś
Wiem że mieszkanie z rodzicami do najwygodniejszych nie należy... sama mieszkam z teściami, ale już niedługo będziemy na swoim... jednak skoro sytuacja was zmusiła to faktycznie trzeba pomóc!
Stary 2010-09-26, 21:06   #87
agulenkaosw
Przyczajenie

ja moi drodzy jestem po slubie dsopiero 3 tyg
slub mielismy 4wrzesnia 2010 rok
eh jak to szybko przelecialo.... szok tyle przygotowan a jeden dzien ten najwazniejszy tak szybko nam przelecialy godziny... eh
teraz tylko wspomnienia zdjecia i plyta pozostaly :rol leyes: ....

Edytowane przez agulenkaosw
Czas edycji: 2010-09-26 o 21:17
agulenkaosw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 07:46   #88
Susanna
Zakorzenienie

Wchodze w wątek po weekendzie a tu tyle nowych zdjęć prześliczne, każda z nas wygladała inaczej, sukienki i całe stylizacje dostosowane do naszych charakterów GRATULACJĘ kochane !!

Bardzo podobają mi się fotki Signy - są inne, interesujące. Mieliście bardzo dobrego fotografa a Wy sami jesteście wyjątkowo urodziwą parą

Nam się udało zrobić plener w ostatni pogodny dzień. Trochę fotek ponizej, na resztę muszę poczekać. Jak będe mieć fotki z wczorajszej sesji w studio to tez zamieszczę bo sa zupełnie inne niż te z wesela i pleneru
Generalnie hasło fotografa: "dwa sztywniaki" hehe popieram, krępowaliśmy się trochę choc na zdjęciach tego nie widać

M&M

Staś

Stary 2010-09-27, 07:49   #89
Susanna
Zakorzenienie

I jeszcze

M&M

Staś

Stary 2010-09-27, 08:28   #90
rinco
Wtajemniczenie

Susanna, jakie fotki!!! : love:
Prześlicznie wyglądasz, powinnaś być modelką
rinco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości