|
|
#61 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :)
Cytat:
Wiesz w tym dniu to chyba każda panna młoda wygląda pięknie. Makijaż, fryzura i to szczęście bijące z serducha No a od fotografa też bardzo dużo zależy. W każdym razie zazdroszczę, ze masz TEN DZIEŃ jeszcze przed sobą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję... ... Twoje fotki rówżnież prześliczne koniecznie Może i mnie zmotywujesz ![]() Jutro mamy plener a w niedzielę ja sama gratisową sesję w studio
|
|||||
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne macie zdjecia dziewczyny
jednak PM 2010 sa najpiękniejsze heheto teraz ja sie chwale
Edytowane przez tusia872 Czas edycji: 2010-09-29 o 08:54 |
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zdjęcia super, ja swoje wkleję jak będę w domku i będę miala troszkę czasu. Dziś mam kiepski dzień, mam bardzo chorego tatę, jest w szpitalu i z dnia na dzień cos się komplikuje, nie był przecież na ślubie i weselu, błogosławieństwa udzielał przez telefon ze szpitala 300 km od domu, było bardzo smutno, mnóstwo łez i wzruszenia
. Mówie Wam dziewczyny co ja przeżyłam przed ślubem to szok. Ale na szczęście akurat w dzień ślubu tata czuł się ok więc atmosfera też później się poprawiła, no ale niestety teraz coś z dnia na dzień się komplikuje ![]() Eh wyżaliłam się trochę bo taki dzisiaj mam dzień. Co do gotowania to ja mam 25 lat i dwie lewe ręce do tego najprostrze rzeczy ugotuję, mąż mówi że gdybym nie była tak leniwa do gotowania to byłaby ze mnie dobra kucharka ale mnie jakoś nie ciągnie, ale mój mąż też coś potrafi na szczęście zrobić w tym temacie |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tata bedzie wszystko dobrze głowa do góry![]() trzymam kciuki zeby tata wyzdrowiał
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, piękne zdjęcia, a Wy wyglądałyście zniewalająco
Cytat:
Uszy do góry, wszystko będzie dobrze |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tata niedawno miał bardzo cięzki zawał, o mało co a by go nie było więc wiem co przezywasz, musisz byc dzielna dla niego i mieć nadziejętusia872 pięknie a ja jestem chora, buuu ![]() niby głupie przeziębienie ale wiecie jak u mnie jest, nic nie mogę brać w sumie bez konsultacji z lekarzem, siostra kupiła mi kropelki dla niemowląt do nosa może coś pomogą
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
no prosze nawet na tak wielkim forum można znaleźć znajome twarze
Znam Twojego męża (chociaż znam to za dużo powiedziane ), pracował kiedys w jednej redakcji, ja jestem z innej ale z tego samego wydawnictwa![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- no prosze nawet na tak wielkim forum można znaleźć znajome twarze Znam Twojego męża (chociaż znam to za dużo powiedziane ), pracował kiedys w jednej redakcji, ja jestem z innej ale z tego samego wydawnictwa
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
I ja wkleję kilka zdjęć ślubnych
![]() Plener robiony był podczas wesela
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A my miałyśmy przyjemność się spotkać na jakiej redakcyjnej imprezie czy nie? A Ty tez do żonek 2010 należysz ? ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Ślicznie wyglądaliście, a miejsce bardzo znajome, zaczyna się na d....k prawda ja mieszkam niedaleko tej miejscowości
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Magolina wszystko będzie dobrze z Tatą. Ja również trzymam kciuki i musisz być dobrej myśli. Dziewczyny maja rację jesteśmy tu po to żeby sobie w jakiś sposób pomóc również i w takich sytuacjach
Phdwao Super zdjęcia, Pięknie wyglądaliście ![]() A ja już od tygodnia na zwolnieniu jestem, na początku myślałam, że to porządne przeziębienie - kilka dni i przejdzie, a teraz to już sama nie wiem bo męczy mnie okropnie kaszel i nic nie pomaga żaden antybiotyk :/ A tu do pracy trzeba wrócić niestety :/ Jakieś pomysły na wyleczenie kaszlu??? |
|
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja niestety nie mam sposobów na kaszel |
||
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=aalegna;22280195]No zgadza się zgadza
A my miałyśmy przyjemność się spotkać na jakiej redakcyjnej imprezie czy nie? A Ty tez do żonek 2010 należysz ? ![]() Raczej nie, bo jak już na cos sie wybierałam to były to zazwyczaj redakcyjne wigilie a pracuje dopiero od dwóch lat, więc tych imprez za duzo tez nie było![]() Miałam należeć do żonek 2010, mama mojego narzeczonego zmarła i ślub przełożyliśmy, także mam nadzieje ze za rok w sierpiniu juz bede żonką ![]() I jeszcze mała ciekawa sprawa, tą sukienkę która ty miałaś, to ja również ją przymierzałam Była nawet przez pewnien czas moim numer jedenEdytowane przez baskpo Czas edycji: 2010-09-24 o 21:33 |
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie zdjecie wymiata
![]() Cytat:
Cytat:
Ślicznie wygladałas Ty i Pan Mlody Urocza z Was para.
|
||
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
To ja tez sie przylacze
jutro moja 3 miesiace od naszego slubuDziewczynki piekne macie zdjecia i wszystkie wygladalyscie przeslicznie ![]() Ja tez sie Wam pochwale naszymi zdjeciami. Troche sie na nie naczekalismy niestety. Castia gratuluje dzidziusia super, ze udalo Wam sie w noc poslubna![]() Magolina ja tez trzymam kciuki za tate, napewno wszystko bedzie dobrze. Musi byc Cytat:
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam siły na nic, osłabiona jestem bardzo, nawet nie miałam siłki odkurzyć w pokoju buuuu![]() aleee zachciało mi się ciasta i jako dobra żonka zrobiłam takie o to :http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=792 robiłam je z 15 minutek więc szybciutko, tylko jakoś mi troszkę inaczej wyszło, zapadł mi się ten ser bardzo, następnym razem będzie lepiej ![]() teraz stygnie co bysmy mogli zaraz je zjeeeść ![]() powiem wam jak smakowało ![]() signa piękne fotki, takie oryginalne, pochodzicie z gór? co do płci to idę w sobotę za tydz do lekarza i mam nadzieję że się już dowiem ![]() a dziś poczułam chyba pierwsze ruchy.....
Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-25 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mmmm...ciacho wyglada bardzo smakowicie koniecznie daj znac jak smakujeA moze sprobuj na to przeziebienie herbaty z malinami? Do tego porzadnie sie wygrzej i miejmy nadzieje, ze niedlugo przeziebienie Wam odpusci. Bo lekow teraz to rzeczywiscie nie za bardzo Jej...ruchy maluszka, ale cudownie A wolelibyscie chlopca czy dziewczynke? ![]() Dziekuje za fotki
Edytowane przez signa Czas edycji: 2010-09-25 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiesz co to nasze pierwsze dziecko więc co by nie było to będziemy skakać z radości, chciałabym żeby tylko było zdrowe dla chłopca mamy już imię - Filip a dla dziewczynki nie, i mąż zwraca się do brzuszka per Filip![]() jesli chodzi o przeziębienie to niestety ale malin w ciąży nie mogę ratuje się jedynie solą fizjologiczną do noska i herbatkami z cytrynkądobrze ze to tylko przeziębienie... |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedys chcielibysmy sie tam przeniesc w ogole![]() No pewnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe ![]() Biedaku mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie do przeziebienie. Miod w ciazy tez chyba nie jest wskazany a tez dobrze robi Nie wiem jak imbir, ale cherbatki z imbirem albo napar z imbiru podobno tez sa bardzo skuteczne
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny....
To i ja do Was dalaczam. Dzis mija 3 tygodnie od naszego slubu (4.09.2010) Wrzucam tez kilka fotek
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=baskpo;22283118]
Cytat:
Co do sukienki to mnie na manekinie jakoś specjalnie nie zachwyciła, ale jak ją założyłam... to już nie chciałam zdejmować ![]() A Ty teraz masz już jakąs inna wybraną czy czekasz może na nową kolekcje? ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Faktycznie jutro mijaja nam już 3 m-ce od ślubu ehss jakże ten czas leci ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczyny ciesze sie ze wam sie podobaja zdjecia ![]() signa śliczne zdjecia no i suknia taka niestandardowa
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=aalegna;22297247][QUOTE=baskpo;22283118]
A Ty teraz masz już jakąs inna wybraną czy czekasz może na nową kolekcje? tak mam wybraną inną, czeka sobie spokojnie na mnie od lutego (wtedy zostało wstrzymane szycie), został do wszycia tylko zamek i wykończyć dekold |
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=aalegna;22297247]
Cytat:
![]() Cytat:
nawet lepsza od oryginaly, ktorym sie inspirowalam
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale macie superowe zdjęcia!
Muszę zmolestować mojego fotografa, żeby się w końcu wziął do roboty, bo czekamy już ponad dwa miesiące na zdjęcia i na razie cisza... A już się nie mogę doczekać tych zdjęć.Castia, mnie też dopadło jakies cholerstwo
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
My wczoraj jeździliśmy za meblami do salonu i za materacem do spania, ceny niektórych mebli kosmiczne ale udało nam się upatrzyć w miarę nie bardzo drogie mebelki, tylko jeszcze materaca nie znaleźliśmy chyba zamówimy przez internet![]() W czwartek czeka nas przeprowadzka do moich rodziców (od lipca wynajmowaliśmy sami mieszkanie ale ze względu na chorobę taty przenosimy sie do rodziców żeby być blisko i im pomóc bo swoje lata już mają) wcale mi się to nie widzi no ale cóż poradzić. Eh mam nadzieję że jakoś to wspólne mieszkanie się ułoży i nie bedzie zbyt wielu konfliktów![]() Dziewczyny wygladałycie ślicznie
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem że mieszkanie z rodzicami do najwygodniejszych nie należy... sama mieszkam z teściami, ale już niedługo będziemy na swoim... jednak skoro sytuacja was zmusiła to faktycznie trzeba pomóc!
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
ja moi drodzy jestem po slubie dsopiero 3 tyg
![]() slub mielismy 4wrzesnia 2010 rok ![]() eh jak to szybko przelecialo.... szok tyle przygotowan a jeden dzien ten najwazniejszy tak szybko nam przelecialy godziny... eh ![]() ![]() ![]() :rol leyes: ....
Edytowane przez agulenkaosw Czas edycji: 2010-09-26 o 21:17 |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodze w wątek po weekendzie a tu tyle nowych zdjęć
prześliczne, każda z nas wygladała inaczej, sukienki i całe stylizacje dostosowane do naszych charakterów GRATULACJĘ kochane !!Bardzo podobają mi się fotki Signy - są inne, interesujące. Mieliście bardzo dobrego fotografa a Wy sami jesteście wyjątkowo urodziwą parą ![]() Nam się udało zrobić plener ![]() Generalnie hasło fotografa: "dwa sztywniaki" hehe popieram, krępowaliśmy się trochę choc na zdjęciach tego nie widać
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
Susanna, jakie fotki!!!
Prześlicznie wyglądasz, powinnaś być modelką
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

), że już bym chyba nawet pleneru nie musiała mieć jakby moje wyszły tak samo świetne.. te na łóżku jak dla mnie rewelacja
Wiesz w tym dniu to chyba każda panna młoda wygląda pięknie. Makijaż, fryzura i to szczęście bijące z serducha 

jednak PM 2010 sa najpiękniejsze
. 
z tata bedzie wszystko dobrze głowa do góry

nie mam siły na nic, osłabiona jestem bardzo, nawet nie miałam siłki odkurzyć w pokoju buuuu
Kiedys chcielibysmy sie tam przeniesc w ogole

A już się nie mogę doczekać tych zdjęć.