![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: TŻ, jego rodzice i Amway.
Nie mam ochoty uważać na to co pisze. Jest wolność słowa.
Na kursie Ci o tym nie mówili. I tak ze skromnego wątku jednej wiazażanki, zrobiła się dyskusja fanatyków i tych anty, która do niczego nie prowadzi. Fanatyk fanatykiem pozostanie, szkoda czasu i nerwów na dyskusje z kimś, komu regułki wbito młotkiem do głowy.
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Ja do dzisiaj pamiętam zasady ortografii, wyuczone techniką wizualizacji w szkole podstawowej. To działa i naśmiewanie się z tego jest dowodem ignorancji w tej dziedzinie. Cytat:
Czy pierwszy komputer nie był "dziwny"? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Wolność słowa to nie wolność plucia i pomawiania. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Philip_Kotler A, tak, zapomniałem "przekupili go" ci z Amway-a. ![]() Cytat:
Mogę to załatwić. Możemy wpaść do mojego sponsora, który właśnie za pieniądze z tego biznesu zbudował dom. I do sponsora jego sponsora. Tak, każdy w coś musi wierzyć. Ty wierzysz w jakiś "spisek Amway-a", który założył sobie cel - unieszczęśliwić tylu ludzi na świecie ilu się tylko da. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
No powiedz, wtedy będziesz wiarygodniejszy
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ależ masz, chłopie, zryty berecik. Jakbym swego eks kumpla słuchała.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Proszę bardzo bo ja nigdzie z Ciebie nie szydzę. Malo tego-napisałam, że cieszę się, że się pojawiłeś bo ciekawi mnie jak to wygląda i chciałabym poczytać/posłuchać jak to widzą inni przedstawiciele firmy oraz darzę Cię szacunkiem co widać nawet po tym, że zwracam się do Ciebie wielką literą (Cię, Ciebie, Tobie) i nie jestem ironiczna. I tego też oczekuję od Ciebie. Przypadki, o których pisałam są moimi odczuciami - o czym pisałam, i takich ludzi znam - co też już pisałam Nie piszę, że tacy są wszyscy ale ja nie znam innych przypadków. Nie znam jednej osoby związanej z firmą Amway lecz kilka. I każda z nich zachowuje się w ten sposób. Nie wiem jacy są inni bo ich nie znam. Logiczne. Opieram się na moim doświadczeniu z tymi znajomymi. I proszę Cię, nie zarzucaj mi, że wchodzę na strony fanatyków religijnych i poluję na czarownice bo mnie to obraża. Czy możesz dać nam normalną, poważną rozmowę bez ironizowania i obrażania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||||
BAN stały
|
Nic nie powiem - powiesz, że nic nie mam, napisze że coś mam - powiesz, że kłamię. Jakie ma znaczenie to, co zrobię?
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Poza obelgami nie masz nic do powiedzenia jak widzę. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Ty zaczęłaś. To wystarczy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To wy zaczęliście od walenia w Amway jak w bęben. BEZ racjonalnego uzasadnienia, jedynie na bazie negatywnych emocji. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten FRAGMENT trwał kilka godzin, a ja nie mam czasu na słuchanie całej "biblii pracza" skoro już w połowie mi nie odpowiada. Tak, to się nazywa INTUICJA, ze dalej jest gorsze bagno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A ty myślisz, że ten biznes można poznać i zrozumieć w kilka minut??? Taka jesteś genialna? ![]() Czy raczej zarozumiała? Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i nie oszukuj, bo niczego na mnie nie wymogłeś ![]() Od początku pisałam, że moi znajomi tak się zachowują. Widzisz, że ta rozmowa do niczego konstruktywnego nie prowadzi? 2 razy pisałam, że chciałam się dowiedzieć, jak co na ten temat sądzą inni, związani z Amway a tymczasem czytam wciąż jakieś przepychanki. Ja nie dowiaduję się NICZEGO dobrego - a chciałam, słowo daję - Ty natomiast pokazujesz, że ludzie mają złą opinię o Amway nie bez powodu. Powinieneś się liczyć z tym, że za chwilę wejdzie tu moderator i jeżeli uzna, że to, co i w jaki sposób piszesz jest na nie takim poziomie jak potrzeba, tylko wciąż się licytujesz i szydzisz, to Cie po prostu zabanuje. W Twoim interesie powinno być, żeby rozmowa przebiegała na odpowiednim poziomie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Czym jest ten AMWAY?
wybaczcie moje zacofanie, ale nie słyszałam nigdy o czymś takim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#75 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ludzie mają prawo wiązać się z takimi, ktorych zachowania im odpowiadają, wizażance powyżej przykładowo nie pasowałby entuzjasta Amwaya i by mu podziękowała za związek. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-12-29 o 12:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Ok
![]() Już się doszkoliłam. Droga Autorko wątku radziłabym poważnie pogadać z chłopakiem, bo to dość poważny problem. A pan SKORY celowo założył konto na wizażu, bo wygooglował "amway" i zaczyna tutaj sprzedawać swoje "mądre" niczym z wielkiej księgi poglądy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- krytykanci cały czas posługują się obelgami i pomówieniami, ale nie ma w ich wypowiedzi śladu znajomości i zrozumienia biznesu Amway, - piramidy finansowe są w Polsce ścigane z urzędu, więc twierdzenie, że Amway to piramida finansowa nosi znamiona pomówienia, - w Polsce nigdy przeciwko Amway nie było żadnego postępowania karnego z tytułu, że jest oszustwem, naciąganiem itp., - produkty Amway sprzedają się bardzo dobrze wśród tych, którzy mieli okazję przekonać się o ich jakości, - film Dederki jest manipulacją, co wykazał sąd w sentencji wyroku, którą miałem okazję przeczytać. Dederko dopuścił się oszustwa w stosunku do dystrybutorów, którzy w tym filmie występują i to ONI - a nie Amway - wytoczyli mu sprawę sadową. Gazety opisały to tak, jak im wygodnie, w pogoni za sensacją, - nieprawdą jest, że Amway jest gdziekolwiek zakazany, - nieprawdą jest, że na tym biznesie zarabia garstka liderów, co miesiąc można poczytać w AMAGRAMACH o tym, jak wiele jest takich osób, - nieprawdą jest, że ceny produktów Amway są zawyżone, każdy kto zna tabliczke mnożenia i umie się nią posługiwać może osobiście sprawdzić, że licząc wydajność produktów, ich ceny sa porównywale z cenami produktów w marketach. Niestety, większość Polaków nawet tego nie umie policzyć, co wykazały niezależne badania, publikowane m.in. w internecie, Mógłbym tu podać jeszcze wiele innych faktów, tylko po co? Większość tutaj obecnych te fakty ignoruje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Proponuje poszukać strony firmowej i poczytać sobie. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Mój drogi, ty mi lepiej nic nie proponuj, bo nie dam wyprać sobie mózgu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
wpisałam w google "amway", wyskoczyła mi strona firmy, a zaraz potem:
"95% dochodów firmy trafia do 0,2% najbardziej zasłużonych dystrybutorów. Zyski Amwaya nie pochodzą głównie z handlu, ale ze sprzedawania materiałów szkoleniowych i z rekrutacji nowych członków (ok. 30%). Mimo propagandy wielkiego sukcesu, 97% osób zaangażowanych w firmę, spośród miliona w USA, wykazuje finansowe straty." Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Paradoksalnie, człowiek który pojawił się tutaj, aby bronić swojej firmy, zrobił jej niedźwiedzią przysługę, bo tylko swoim zachowaniem potwierdził, że osoby z nią związane, są - delikatnie mówiąc - dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pochodzi z książki Ericha Scheibelera, który musiał przez sądem w USA odszczekiwać swoje kłamstwa na temat Amway. Tego już jednak nie wiesz, prawda? ![]() Nie musiałem tego znikąd przepisywać, to są fakty, które każdy moze sobie sprawdzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyluzuj
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Delikatnie mówiąc - po tej ilości non sensów na temat Amway, jakie tu naprodukowaliście i jeszcze się przy nich upieracie, trudno abym się do was odnosił inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Amway to faktycznie taka zagadka, tak trudna do pojęcia, że trzeba prawdziwego geniuszu, żeby ją zrozumieć, ogarnąć. ![]() Przypomnij sobie te posty za kilka lat..
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.