![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pierwszy (nieudany) raz. Straszny ból, krew ... ;(
Mam ten sam problem
Postanowiliśmy z chłopakiem rozpocząć współżycie jestem a raczej byłam dziewica zabezpieczenie gumka i tabletki .rozpalił mnie do czerwoności ,starałam sie rozluźnić ale zjadł mnie stres czytałam ze trzeba podłożyć pod pośladki poduszkę wiec tak zrobiłam ,weszedł we mnie do połowy czlonaka Poczułam taki ból ze myślałam ze zejdę myślałam ze to minie ale bylo coraz gorzej rozpłakałam sie z tego bólu musielismy przestać bo sie naprawde popłakałam z bólu .Poszłam do ubikacji na siku i była krew wiec nie jestem dziewica strasznie mnie Kasia bolała jak chodziłam wiem naciągnęło sie wszystko ale po 4dniach spróbowaliśmy znowu i znowu ten Bol mama mi mówiła żebym kupiła zel wiec kupiłam spróbuje trzeci raz bo jak narazie boje sie ze nowu mnie będzie tak bolało macie jakies rady potrzebuje waszej pomocy.
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polecam tę stronę - http://www.czypierwszyrazboli.pl. Jest tam wszystko wyjaśnione przez eksperta - jak uniknąć bólu, dlaczego boli oraz ogólna edukacja seksualna, której tak mało w dzisiejszych czasach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
[]
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2014-07-15 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam dokładnie tak samo (tylko ja jakimś cudem się nie popłakałam, ale też musieliśmy przerwać, bo ból był okropny. Mama dobrze radzi wg mnie, nam właśnie też udało się dopiero jakiś czas później kiedy zastosowałam dodatkowe nawilżenie. A teraz po roku bardzo, bardzo nieregularnego współżycia już jest ok bez wspomagaczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.