![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czemu nie odpisuje po seksie
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Jestem pewna ze ona ma do samej siebie pretensje...
I to chyba najbardziej boli. Przynajmniej mnie by to bolalo, ze dalam sie nabrac, oszukac. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kochane, spojrzcie: psial eski "co tam?" "chce sie z Toba przepsac" , wsrod znajomych sie nie odzywal, udawal, ze jej nie zna. wyszedl powiedzial wiaodmo co ![]() ![]() i dlatego, uwazam ze to byla prowokacja, bo na pokolenie 14letnich matek(bez obrazy, wiem, ze zbyt generalizuję, ale neistety znam takie 18 latki z 2 dzieckiem , bo misio chcial odejsc) jest za wczesnie.
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Oby to byla prowokacja.
Jakos takie niesmaczne to wszystko..... |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
oby
![]() zawsze niesmaczne jest, jak ktos robi sobie krzywdę, szczegolnie jezeli chodzi o cenne rzeczy, ktorych sie nie szanuje. nie wiem jak mozna tak niszczyc jakies tam wartosci, uczucia, nie wiem.
#67 |
Rozeznanie
|
no dobra, ok, ale z tego co autorka napisala to ja nie wiem czy to bylo tak, ze on tylko jej powiedzial ze chce sie z nia przespac i tyle. Z tego co zrozumialam mieli ze soba jakis kontakt. Zreszta on teraz nie musi jej kochac miloscia czysta i namietna i wchodzic w zwiazek, ale odzywac chyba by sie do niej mogl lub odpisac ze zwyklego szacunku, jak do kolezanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Autorko wątku, mam nadzieję, że to marna prowokacja i ale na wypadek jeśliby twoja historia była prawdziwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Znuszona jestem dodac ze to do Paolin
![]() Dlatego miedzy innymi, tak zdenerwowaly mnie te radosne emocjonki. Chba teraz co nieco wyjasnione ![]() A dziewczynie powie mimo wszystko dobre slowo, ale jak to sie pwtorzy to zj...e jak psa ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2010-09-28 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Moze i masz racje, ale nie chodzilo mi o uczucie, tylko o to, ze jak facet ją zapraszal na kawki i mieli kontakt to moze ona sobie pomyslala, ze on ją lubi... nie od razu, ze kocha, ale nie mozna powiedziec ze zrobila to na imprezie z pierwszym lepszym ;p
Nie wiem, autorka tez niedokladnie opisala ta sytuacje wiec trudno stwierdzic. Chociaz zgodze sie, ze uprawianie seksu w wieku 16 lat po pijaku jest niepowazne. |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
krakovianka: rozumiem Twoje rozcxzarowanie smiechem, ale ja na glupote tak reafuje i nie zamierzam tego zmieniac;d matka teo dziewczecia nie jestem :P
Little: ale jak, ze ją lubi? po tym, ze zaprasza ja na seks a nie odzywa sie do inej jak jest 3 osoba? gdyby mi cos sie takiego przytrafilo pom,yslalabym ze koles chce mnie zaliczyc, a nie poznac, zblizyc sie i polubic ![]() bo nie wyobrazam sobie takiej sytuacji i odebrania jej jako flirt, podryw i uczucie. nie, nie. i wskaz mi , gdzie Ty widzisz te powody. bo przeciez romawia sie przy kawie, pisze esy z kolegami. to nic wielkiego. zapraszanie na seks nie jest znakiem milosci, od seksu sie nie zaczyna! tym bardziej, z enie bylo emocjonalnej deklaracji tylok prostp z mostu- zalicze cie, ale ogolnie mam cie gdzies. a zkolegami doi lozka sie nie chodzi. trylko z partnerem - gdzie pokazal , ze chce nim byc? wtedy kiedy udawal ze jej nie zna, czy w namowach o seksie. little proszę, zmien podejscie ![]()
więcej w wiary w siebie! ![]() 50 kg ![]() 75B -> 65E/F ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paolyn Czas edycji: 2010-09-28 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Kurcze.. a ja myslalam,ze tu będzie POWAŻNIE
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Litle: Mozliwe;p za malo danych moim zdaniem- zdecydowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.