|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Re: test ciążowy
Tak to już jest z tymi mężami - na zewnątrz na codzień udają twardzieli a tak naprawdę martwią i przejmuja się nieraz bardziej niż my. Całusy dla Waszej czwórki! |
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ja się już nawet przekonałam do tego raczka. Rak akurat nie należy do tych (trzech) znaków, na które NIGDY W ŻYCIU bym się nie zgodziła Ale jeszcze fasolka może mi zrobić numer i być np. bliźniakiem - też się zgadzam. |
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli fasolka jest Paulinką a nie Mikołajkiem, to z całą pewnością będzie kolejną maniaczką.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, Maga.
Już pomału traciłam nadzieję i coraz częściej rozważałam zmianę lekarza na tego pana z Bytomia, ale jak widać, nie jestem skrajnym przypadkiem. Strasznie, strasznie się cieszę i masz rację - nie ważny ból, rozstępy, czy nieprzespane noce. Bo po prostu warto. |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
;cmok:
W zasadzie odchylenie do 2 tygodni w terminie jest normą, więc nie powinnaś się przejmować różnicą 6 dni. Fajnie, że czerwiec, ja też się cieszę z lipca, bo faktycznie - nie trzeba dziecka dusić całą zimę w czterech ścianach. Chociaż pierwszy miesiąc to chyba i tak za bardzo nie można dzidzi na dwór wynosić. Póki co jedynie mdli mnie bez przerwy, ale do ubikacji z tego powodu biegać nie muszę. Liczę, że tak będzie przez najbliższe 8 miesięcy. Ja się raczej ciężko wzruszam przy obcych, więc nie będę płakac podczas USG, ale w duchu i później w samochodzie - na pewno. Nie mogę sie już doczekać kolejnej wiztyty! A Ty się oszczędzaj, relaksuj, odpoczywaj i dbaj o siebie jak tylko potrafisz. W końcu jesteś w ciąży, i możesz WSZYSTKO. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne GRATULACJE!
Bardzo się cieszę wraz z wami Ja też chcę dzidzię, możesz zapodać u jakiego lekarza bywasz, bo ja nie mogę natrafić na dobrego? Gdy dzidzia będzie większa to polecam Ci świetne USG gdzie robią kilkanaście zdjęć dzidzi w różnych pozycjach. Laboratorium Medyczne dr Teresa Fryda Pl Wolności 1/1
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam Ci @.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ja też serdecznie gratuluję Tobie dla Dzidziusia dużo miłości |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
i ja dołączam się do życzeń! Gratulacje dla Ciebie i Męża!!! Zdrówka!!! |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulko, a mna jakię znaki byś się nie zgodziła, a jakie byś chciała i dlaczego?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Piątki
przed bliźniakami był Kubuś a "fasolka" okazała się być podwójna dopiero na początku 6 miesiąca,tak więc jeszcze wszystko kochany ale ja Ci zazdroszczę,nie wytrzymam a teraz te moje ale i tak kocham je jak nikogo innego na świecie Trzymaj się skarbeczku zdrowo,wszystko będzie dobrze,a jak poczujesz ruchy Twego maleństwa cały świat zawiruje Ci przed oczami.....i tego uczucia nie zapomnisz do końca życia... |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Baaaaaaardzo duuzo zdrowka A ciaza to faktycznie najpiekniejszy okres w zyciu kobiety. Tylko dlaczego bez przerwy ma sie lzy "na wierzchu"? |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się miewa przyszła mamusia i jej maluszek?? ciąża jest najcudowniejszym okresem w zyciu!!! tylko nie zacznij zamartwiać sie o porod - ból mija a dziecko zostaje na zawsze. i będziesz dla niego najważniejsza a ono dla Ciebie...
kiedy czytam ten wątek czuję ,że mój pplan awaryjny na wypadek jak nie dostanę sie na aplikację nie jest taki głupi - Krysia na pewno ucieszyłaby się z braciszka... buziaki dla Ciebie i malenstwa Czarnulko! |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana , ściskam Cię bardzo mocno i serdecznie, gratuluję Tobie i mężowi
A rak to bardzo dobry znak - ja jestem podła skorpionica i z rakami świetnie się zawsze rozumiem (pono to jedna rodzina, trygon wodny
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Smoczyczko
zawsze wiedziałam, że raki mają coś w sobie
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonalodz napisał(a):
> zawsze wiedziałam, że raki mają coś w sobie No prrrroste. Raczki są debeściarskie. |
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Skorpionki też sa wspaniałe, he he mówię Ci Lejcia
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
no, trochę bym mogła o tym powiedzieć hihihi...bo charrrrrakterek to się ma, co nie, Sis?
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Się ma i nie tylko charakterek , ale i ten urok osobisty! he he
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
ninka napisał(a):
> Się ma i nie tylko charakterek , ale i ten urok osobisty! he he No wiem, wieeeem, zwłaszcza tren nieodparty, nieokreślony urok. Dzisiaj mojego Skorpionka nie było (już wszystkich tym zamęczam |
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję
To wspaniała nowina Życzę Ci dużo zdrówka, odpoczywaj do woli i dbaj o siebie |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Trish napisał(a):
> Gratulacje !!! Jak fajnie > Ja też chcę > No i kurde wykrakałam |
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Trish napisał(a):
> Trish napisał(a): > > Gratulacje !!! Jak fajnie > > Ja też chcę > > > > No i kurde wykrakałam > > > > no to naprawdę w tym roku urodzaj gratuluję |
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy ślicznie, Aniołku.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
W zasadzie nie chcę nikogo urazić swoimi poglądami, zwłaszcza że są to przecież tylko zabobony.
Wiadomo - każdy znak zodiaku ma jakies charakterystyczne cechy, ale nie każda osoba urodzona pod nim musi je posiadać. Ważne, by być dobrym człowiekiem. Te trzy, na które nigdy by, się nie zgodziła, kojarza mi się z bardzo złymi, nieżyczliwymi, fałszywymi i bezwzględnymi osobami a jednen z nim potrafię "wyczuć" - dosłownie. Po dłuższej chwili spędzonej w towarzystwie KONIECZNIE PANA spod tego znaku, nagle zaczynam być nerwowa i bardzo rozdrażniona. I 9 na 10 przypadków moje przeczucia się sprawdzają. Jeśli bardzo Ci zależy, to mogę Ci napisać w mailu, jakie to znaki. |
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero w SZÓSTYM miesiącu???
Ja myślałam, że to już teraz (początek 3 miesiąca) wiadomo! W zasadzie na bliźniaki mam spore szanse. Nie wyobrażam sobie uczucia ruchów dziecka - wczoraj po raz pierwszy zobaczyłam bijące serduszko i do teraz nie mogę się otrząsnąć. To naprawdę najpiękniejsze chwile w moim życiu - każda wizyta u lekarza jest jak nabożeństwo. |
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

"