![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Płaski brzuszek.?
Co to za chłopak?
![]() Jak to nie masz dla kogo? No dla NIEGO ![]() A celi kochana jest mnóstwo ![]() Chcemy być ładne, zgrabne i powabne ![]() A w lecie świecić ponętnym ciałkiem na plaży, żeby chłopacy robili tak --> ![]() Hahahaha, ale się rozmarzyłam xdd A dzisiejszy dzień uważam również za pozytywny, jeśli chodzi o odchudzanie xD Ś: grahamka z serkiem topionym, szklanka mleka II ś: jogurt - actimel O: jajko sadzone, ziemniaki, sałatka, kompot xd P: budyń czekoladowy [garnek przypaliłam xdd ] K: będzie serek wiejski z warzywami, kromka chleba Zostałam w szkole poczęstowana dwa razy chipsami i raz drażami, ale odmówiłam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Szkoda garnka
![]() Ja dziś też pozytywnie,alee zamiast wody była colaa ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
ja jutro mam pracę klasową z geografii ! ratunku ;(
a co do celu odchudzania to zdecydowanie wakacje 2011 ;D
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Ja tam geografię lubię, we czwartek idę na konkurs
![]() A jutro konkurs z angielskiego. Nic się nie uczyłam, bo pani dopiero dzisiaj nam powiedziała. Lubię angielski, ale umiem tylko tyle, co uczymy się na lekcjach i to, co sama się zdołałam nauczyć. Nigdy nie chodziłam na dodatkowe lekcje i ogólnie nie mam styczności tak na co dzień z angielskim, więc na cud nie liczę. Ale na 6 tak ![]() A dzisiaj dobrze u mnie. Miałam parę dni zastoju, spowodowane chyba okresem, ale znów wzięłam się za siebie. Ogólnie mam dzisiaj za***isty humor. xdd Jakiejś głupawki co chwilę dostaję i śmieję się jak głupia. Na zajęciach plastycznych robiliśmy takie wiszące coś [nie umiem wyjaśnić] i w pewnym momencie zaczęłam się tak śmiać, że aż się popłakałam xDD Miałam też dziś ochotę poskakać na skakance, ale nie mogłam znaleźć, choć mam dwie. Jutro poszukam. Ś: płatki z mlekiem II ś: jogurt - actimel [już mi się skończyły, muszę zapas znowu zrobić na następny tydzień xd] O: mięso jakieś, ziemniaki, surówka z selera, kompot P: nektarynka, brzoskwinia, herbata zielona K: serek wiejski z warzywami, herbata zielona. Ot tak mi dnie mijają, a ciągle czuję się wieeeeelka. Wiecie co, dziewczynki, ostatnio zauważyłam, że dużo gadam. xd Przejdzie mi, przejdzie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
heh,to przez okres
![]() Ja dziś mam tak: Ś:parówka ,kromka chleba 2Ś: --- O: kromka chlebka i troszkę kaszanki P: ciasteczko (mojej roboty czekoladąąąą i orzechami) K: 2 kawałki ciasta drożdżowego z twarożkiem ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Zazdroszczę ciasteczka. Czekolada, orzechy.. mmmm xdd
Na placek drożdżowy też mam ochotę, ale na ten ze śliwkami ![]() U mnie w domu placków się nie piecze ani ciastek się nie robi, bo się po prostu kupuje. Jednym słowem moja mama nie ma talentu kulinarnego. Ja zresztą też nie. xd Obiady w domu jem jedynie w soboty i niedziele, tak to jadam w stołówce szkolnej. Dobrze, że babcia mieszka blisko, bo jednym słowem mama by nas wszystkich zagłodziła xD A u babci to zawsze jest jakieś ciacho albo coś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
haa ! nareszcie weekend -.- . za tydzień halloween , planujecie coś ?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja na halloween nic nie planuję. Przesiedzę prawdopodobnie przed telewizorem xD
A dzisiaj: Ś: musli z mlekiem II ś: brzoskwinka xd O: barszcz z ziemniakami, 2 racuchy :p P: 2 wafle ryżowe, herbata zielona K: pół kromki chleba, sałatka z tuńczyka, herbata zielona. No i dalej nie znalazłam tej skakanki xdd A jak wam dziewczynki idzie odchudzanie, bo odchudzamy się, pilnujemy, a nic się nie chwalicie czy coś ubyło xD Więc natychmiast zdawać mi tu relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
ee ja na początek powiem , że będę łaziła po domach przebrana za " zmutowaną atomówkę " xD i żebrała o cukierki haha fajna zabawa , nie powiem ,że nie ;D
a odchudzanie narazie ok , bez żadnych grzeszków ^ nie mogę się zważyć bo moja waga została spisana na straty ... jak kupię nową(znaczy rodzice kupią) to się pochwale , jak będzie czym ;D a u Was ?
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Oo. Fajnie, fajnie xD Tylko masz tych wyżebranych cukierów nie jeść xdd Chyba że podzielisz się z nami to wtedy może przymkniemy oko.
![]() ![]() A ja ostatnio się nie ważyłam, bo okres miałam. A wiecie jak to przy okresie jest - waga by jeszcze wskazała ze 2 kg więcej, byłabym podenerwowana i w ogóle, a tak to NO STRESS xd We środę się zważę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
spokojnie , spokojnie podzielę się ;D
czasem są tak hojni i dają kasę , no i dla mnie tak będzie lepiej ![]() piłyście czerwoną herbatę? bo czytałam , że pomaga ... tylko w ogóle mi nie smakuje ..fuu
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
hehe...
U mnie ja lubię pichcić jak mi najdzie ochota.. A waga bez zmian ,ale za to w szerokości czuję ![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
No i git
![]() A czerwonej nie piłam, a powiem wam, że mam ochotę sobie kupić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
zielona przy czerwonej to nic ^
smakuje jak ... nie wiem co , ale obrzydliwe xd zielona smakowa jest pyszna ! ![]()
' poprzez wyobraźnię kreuję własne ja ' ![]() Edytowane przez nibyfajniee Czas edycji: 2010-10-22 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
O. Zaczyna mi się tej czerwonej odechciewać. Bo przypomniała mi się taka zielona z Herbapolu, co mama kupiła ostatnio. Myślałam, że ją zwrócę. OKROPNA!
A moja mama ma jutro urodziny, a nic jej nie kupiłam. No nic, rano złożę jej życzenia i powiem, że prezent dostanie później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
spróbuj sama , może Ci będzie smakowała ..
mi nie smakuje , ale mimo to staram się ją pić ![]() czytałam , że na prawde pomaga .. aa właśnie , robicie w domu jakieś ćwiczenia ? ;>
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Spróbuję, kiedyś spróbuję czerwonej. xd
Ja czasem hulahop, skakanka, brzuszki albo sobie tańczę ![]() Nie chce mi się ostatnio, ale od następnego tygodnia już się biorę za ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
ja ćwiczę tydzień i dzisiaj mi się nie chciało ;D 20 min skakanki , rozciąganie pół-brzuszki , skłony ..
![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Mnie wkurza to, że jak na skakance skaczę to mnie kolka łapie. Czasem nawet minuty nie dam rady wytrzymać, bo już czuję ten ból. No i przez to mi się odechciewa takiego regularnego skakania xD Ale dzisiaj poskaczę
![]() A na dzisiaj mam zaplanowany jadłospis i nie mam zamiaru nic pomiędzy podjadać. ![]() Ś: grahamka z serkiem kanapkowym, sałatą, pomidorem i rzodkiewką; pół marchewki; herbata zielona II ś: pół grejpfruta O: makaron z rosołem P: wafel ryżowy, marchewka, herbata zielona K: jajecznica z 2 jaj na pomidorach, pół kromki chleba ![]() A dzisiaj troszkę posprzątałam, w sumie niewiele a i tak strasznie się zmęczyłam :p W poniedziałek idziemy do cioci na imieniny [bo dziś ani jutro rodziców nie ma popołudniu] i mam nadzieję, że nie obeżrę się plackami i ciasteczkami. No może chociaż jeden kawałek zjem, bo ciocia takie pyszne placki piecze, że ho ho xdd A jakie znakomite sałatki robi.. mmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
hmm...Ja codziennie zaczęłam ćwiczyć...Około 100 brzuszków,5 min rozciągania,10 min biegu itp.
![]() Do mojej siorki przyjeżdża dziś chłopak. ![]() pobiję go .. <hehe> Należe do scholi a dziś były bierzmowania u nas i śpiewałam..Jestem troszkę zmęczonaa ![]() A na dodatek ,chłopak którego kocham miał dziś bierzmowanie,ale nie mogę z Nim być ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na dodatek tylu księży.. ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- a herbatę piłam niedawno czarną,ale od początku diety przestawiłam się na zieloną,ale ze smakiem cytrynowym ![]() bo zwykła to rzygii ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- a czerwonej nie piłąm, i nie wiem
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Wygląda na to, że tylko ja jestem takim leniem, któremu nie chcę się nawet 10 brzuszków zrobić. Trzeba się poprawić, bo inaczej będzie lanie
![]() A co jest, kochana, z tym chłoptasiem, że nie możecie być razem? ![]() ![]() ![]() A co do zielonej to z tych bezsmakowych to lubię od Posti. Całkiem dobra, bo nie za mocna, ale inne są beee ![]() No i powiedzcie mi dziewczynki czy słodzicie herbatkę? Mam nadzieję, że nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
ja też nie słodzę , już rok ;d do słodyczy tak średnio mnie ciągnie . Chociaż czasem się zdarza , wiadomo ;o a co do brzuszków to wydaje mi się , że lepijej robić pół-brzuszki , bo mniej obciążają kręgosłup . Poza tym jeszcze odwrotne brzuszki , i unoszenia nóg są okej
![]() oo właśnie co z tym chłopakiem ? ;> ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- oo zobaczcie , lepiej coś takiego róbcie http://www.youtube.com/watch?v=wlKN6...ayer_embedded#! ![]()
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ciekawe te pół-brzuszki
![]() A tak w ogóle miałam się trzymać ułożonego jadłospisu, ale i podwieczorek i kolację zmieniłam xD Ale to nic xd W sumie nic takiego bardzo kalorycznego nie wprowadziłam, chyba że słodki dżemik ![]() ![]() A więc dzisiaj było tak: P: pół grejpfruta, jabłko, parę orzechów laskowych K: omlet z dżemem, herbata zielona xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Hmm,..Drugiego mam
![]() I humorek się poprawił. Wczoraj nie zrobiłam brzuszków ![]() Czekam na laniee.. xdd Paulina rób brzuszki leniu ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
A masz za te
![]() ![]() ![]() ![]() Yyy.. wczoraj nie zrobiłam brzuszków, ale zrobiłam 500 podskoków na skakance i 10 min hulahop, ale mi co chwilę spadało ![]() A dzisiaj 150 podskoków na skakance xd Ale będę robić jeszcze więcej. I dziś na pewno brzuszki albo pół-brzuszki porobię, a jak nie to mnie tasaczkiem.. ![]() Jak na razie dzisiejszy dzień tak: Ś: płatki czekoladowe z mlekiem II ś: pół grejpfruta, pucharek galaretki O: makaron z rosołem, herbata zielona więcej nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj:
![]() ś: musli z mlekiem II ś: jogurt o: pomidorowa z ryżem, makaron z serem p: kisiel wiśniowy, jabłko k: filety z makreli w sosie pomidorowym, kromka chleba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Nie pisałam przez kilka,dni bo miałam doła.
Ale dziś dyska była i jeden chłopak.MmM... Co tu mówić,poprawił mi go ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
buu .. ale cisza tutaj ;d
jak tam się trzymacie ? ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Widzę ze trafiłam na odpowiedni wątek ![]() Ja też chciała bym schudnąć! Niby nie mam nadwagi, ale tak dla siebie, dla własnej satysfakcji i szczególnie dla tego żeby czuć się lepiej we własnej skórze! To jak? ![]() Przygarniecie mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
No ja się właśnie zastanawiałam, co taka cisza tutaj.
![]() A ja się trzymałam aż do dzisiaj. Przed chwilą zjadłam 2 paluszki, gumę owocową i mini 7daysa xD Ale jutro już będzie dobrze. ![]() Edyta, pewnie że cię przygarniemy. Bo mało nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.