|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Re: mamusia mała -czarna !!!!:)
mmmmmmmmmmm........ slodki
Az do monitora sie usmiecham jak patrze na te zdjatka Gratuluje bobaska |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmmmmmmm........ slodki
Az do monitora sie usmiecham jak patrze na te zdjatka Gratuluje bobaska |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
ha ha Gratulacje
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
ha ha Gratulacje
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Slodki jest...
Pozdrowionka dla Calej Rodzinki |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Slodki jest...
Pozdrowionka dla Calej Rodzinki |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Dodałam kilka zdjęć i zmniejszyłam, żeby sie lepiej oglądało.
Dodawałam chronologicznie, ale system wyświetla to jak chce. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Dodałam kilka zdjęć i zmniejszyłam, żeby sie lepiej oglądało.
Dodawałam chronologicznie, ale system wyświetla to jak chce. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ale duzy dzeciazcek!! moj tez tyle wazyl i mierzył , ten pierwszy!!! wspolczuje przezyc, choc teraz napewno Ci pomogli to znosic! ale jak sie to ma do szczescia z narodzin synunia!!!!!!!!!! pozdrow meża i pogratuluj rowniez!! malenstwo cudne!! kochaniutkie!! moj nastepny klient!! jeszcze raz gratuluje dumnym rodzicom!!! pozdrawiam Grazyna oraz moje kolezanki z salonu!!
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ale duzy dzeciazcek!! moj tez tyle wazyl i mierzył , ten pierwszy!!! wspolczuje przezyc, choc teraz napewno Ci pomogli to znosic! ale jak sie to ma do szczescia z narodzin synunia!!!!!!!!!! pozdrow meża i pogratuluj rowniez!! malenstwo cudne!! kochaniutkie!! moj nastepny klient!! jeszcze raz gratuluje dumnym rodzicom!!! pozdrawiam Grazyna oraz moje kolezanki z salonu!!
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Re: mamusia mała -czarna !!!!:) Gratuluj!!!
Serdeczne gratulacje !!!
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Serdeczne gratulacje !!!
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle jestem do tyłu z wszelkimi wspaniałymi i ważnymi wiadomościami, ale na swoje wytłumaczenie mam to, że na forum Mama nie zaglądam, bo nie mam takiej potrzeby
Również chciałabym się przyłączyć do gorących i szczerych gratulacji Śliczny Dzidziuś Gratuluje Rodzicom tego Szczęścia
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle jestem do tyłu z wszelkimi wspaniałymi i ważnymi wiadomościami, ale na swoje wytłumaczenie mam to, że na forum Mama nie zaglądam, bo nie mam takiej potrzeby
Również chciałabym się przyłączyć do gorących i szczerych gratulacji Śliczny Dzidziuś Gratuluje Rodzicom tego Szczęścia
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
mala-czarna napisał(a):
> Wszyscy pięknie dziękujemy, czujemy się dobrze, tzn. na pewno Tonik się czuje dobrze, bo ja osobiście od 11 rano w poniedziałek spałam do dziś łącznie 5,5h... > Jak wyglądam - można sobie wyobrazić. > O porodzie na razie nie piszę, żeby nie zniechęcać potencjalnych przyszłych matek > Właśnie wróciliśmy do domu, ale niestety - nie ma zmiłuj - potrafię siedzieć spokojnie na tyłku pomimo szwów, ale Smykol ssie jak smok i nie daje ani chwili spokoju, więc zmykam z powrotem go karmić a tutaj zaglądnę i dodam zdjęcia jak tylko opracuję pozycję karmienia przed monitorem, czyli pewnie dziś lub jutro, jak się wyśpię. > > > P.S. Karmienie przed kompem już opracowane, ale ciężko się pisze jedną ręką, więc póki co odwalam czytanie zaległej poczty. No tak... jakbym to znała z autopsji Wyoraź sobie czarnulko-mamusiu, że moja znajoma sama zaprojektowała nosidełko w którym nosi się dzidzię przy piersi i ono może w tym czasie ssać a ty masz wolne łapki Powodzenia w dalszych zmaganiach, no a dzidziuś przecudny, a te usteczka....ach!Pozdrawiam i gratuluję tatusiowi. Klaryska |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
mala-czarna napisał(a):
> Wszyscy pięknie dziękujemy, czujemy się dobrze, tzn. na pewno Tonik się czuje dobrze, bo ja osobiście od 11 rano w poniedziałek spałam do dziś łącznie 5,5h... > Jak wyglądam - można sobie wyobrazić. > O porodzie na razie nie piszę, żeby nie zniechęcać potencjalnych przyszłych matek > Właśnie wróciliśmy do domu, ale niestety - nie ma zmiłuj - potrafię siedzieć spokojnie na tyłku pomimo szwów, ale Smykol ssie jak smok i nie daje ani chwili spokoju, więc zmykam z powrotem go karmić a tutaj zaglądnę i dodam zdjęcia jak tylko opracuję pozycję karmienia przed monitorem, czyli pewnie dziś lub jutro, jak się wyśpię. > > > P.S. Karmienie przed kompem już opracowane, ale ciężko się pisze jedną ręką, więc póki co odwalam czytanie zaległej poczty. No tak... jakbym to znała z autopsji Wyoraź sobie czarnulko-mamusiu, że moja znajoma sama zaprojektowała nosidełko w którym nosi się dzidzię przy piersi i ono może w tym czasie ssać a ty masz wolne łapki Powodzenia w dalszych zmaganiach, no a dzidziuś przecudny, a te usteczka....ach!Pozdrawiam i gratuluję tatusiowi. Klaryska |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Spóźnione ale jak najbardziej szczere gratulacje i najlepsze życzenia !!!!!!!!!!!
Śliczny dziciaczek.... hmmm tylko pozazdrościć Pozdrowienia dla całej rodzinki |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Spóźnione ale jak najbardziej szczere gratulacje i najlepsze życzenia !!!!!!!!!!!
Śliczny dziciaczek.... hmmm tylko pozazdrościć Pozdrowienia dla całej rodzinki |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, wiedziałam że będzie mały-czarnulek
Śliczna dzidzia, czekam na wiecej zdjęć i na opis porodu, lepiej wiedziec zawczasu co człowieka czeka |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam całą Waszą Szczęśliwą Trójkę!!!! Wszystkiego dobrego, niech zdrowo rośnie |
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam całą Waszą Szczęśliwą Trójkę!!!! Wszystkiego dobrego, niech zdrowo rośnie |
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
Boziu takie sliczne malenstwo. Zycze wszystkiego dobrego
) Ja czekam na swoja dzidzie ktora ma sie urodzic 21 wrzesnia
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
kofeinka napisał(a):
> Boziu takie sliczne malenstwo. Zycze wszystkiego dobrego ) Ja czekam na swoja dzidzie ktora ma sie urodzic 21 wrzesnia![]() A wiesz, że Ci zazdroszczę? Pomału zaczynam mężusia męczyć, że chciałabym drugie Ech... Wiedziałam, że tak będzie. |
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
> A wiesz, że Ci zazdroszczę?
> Pomału zaczynam mężusia męczyć, że chciałabym drugie > Ech... Wiedziałam, że tak będzie. > hO hO. No ładnie
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Spużnione gratulacje z samego serduszka
uściski od cioci Gosi |
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, kochane mamuśki!
W odpowiedzi na maile Najpierw małe nadrobienie zaległości a w następnym poście zdjątka najbardziej aktualne. Dodam tylko, że Tonio waży 7kg, ma 72cm i od trzech dni je, nie, nie je - POŻERA marcheweczkę i jabłuszko brudząc sobie nawet nosek - taki zachłanny. I w ogóle jest cudowny! Duże buziaki dla Was i Waszych pociech! Obiecuję zaglądać już częściej. |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
I najaktualniejsze.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Prześliczny! A jak się cudownie śmieje
Buziaki dla Was wszystkich!
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wspaniałego synka...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

"