|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: -15kg! Chudniemy, ćwiczymy, wspieramy się i 'piękniejemy' z dnia na dzień♥♥
szkoda gadać nie dość że zrobiłam
jedynie brzuszki wszystko zepsułam snikersem |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: -15kg! Chudniemy, ćwiczymy, wspieramy się i 'piękniejemy' z dnia na dzień♥♥
Ja dziś zaczęłam ładnie
kawałek chlebka z szyneczką i papryczką
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
ja w sumie narazie tez sie trzymam
na sniadanie byly dwie kanapeczki z szyneczka i ogorkiem a na obiad piers z kurczaka z warzywkami. jedyny problem to to,ze waga stoi . wiem,ze chyba powinnam zaczac ostro cwiczyc ale mam ostatnio bardzo duzo pracy i jak wracam do domu to nie ma mowy o zadnych cwiczeniach halo halo, nie spimy bo nam watek umrze
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
odpuście sobie chlebek... ćwiczenia same Was nie "odchudzą".
De facto po ćwiczeniach można przytyć... |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
po ćwiczeniach można przytyć ?? pierwsze słysze ..
ja sniadanie zaczęłam 3 chlebkami ryzowymi, i daniem z musli. Obiad zupa pomidorowa bez makaronu kolacja jabłko i banan. No cwiczenia ponad 30 min ABS na nogi i na brzuch oraz cwiczenia na talie ..
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
hej laski jestem tu nowa od m-ca jestm na diecie 1000+kiedy ochota najdzie coś słodkiego, najbardziej staram sie przejść na 5posiłków dziennie bo zawsze byłam nauczona innaczej dzien zaczynałam od śniadania.teraz jej 5x dziennie przez ten m-ąc zleciało mi ok 5kg z 71 dzisiejszy wynik to 66,3 tylko ta moja waga skacze w 1dzien 68 w drugi 66 nie weim o co chodzi ale ok jestem wytrwała, staram sie ćwiczyć a6w i HH bede sie z wami dzieliła wynikami co tydzień
piszcie o swoich wynikach i jakie moze specyfiki używacie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
andzia napiszesz swoj przykladowy jadlospis?
ja muszę wprowadzić diete ale nie wiem jaką wybrac?
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
to zaczełaś bardzo ładnie widzę;d
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
śniadanie 20g żółtego sera 5g masełka 50g chleba sałata śniadanieII 0,5szt serka wiejskiego 2szt pieczywa chrupkiego obiad 50g makaronu zasmażanego z 1 jajkiem dotego 1 gorący kubek deser 1 szkl. kisiel kolacja 100 g mięsa na tatara do smaku cebula ogórek kiszony+ 50g chlebka no cóż cały czas z wagą ale jak sie wprawisz to i bez wagi sasz rade no i napomniane coś słodkiego to dziś 4kostki czekuladki, ale to i tak mniej kalorii niz wcześniej było przyjmowane
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
ajaaj waga? to nie dla mnie! ja muszę się wziąść za jakąś dietkę ale nie wiem jaką.... jakąś żeby chlebka nie wykluczyć ...
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
pauliska1993 masz rację z tym nabraniem mięśni. Faktycznie po ćwiczeniach można ważyć nawet trochę więcej ale wygląda się szczuplej!!! To wszystko dlatego że kiedy cwiczymy rosnie tam tkanka mięsniowa a spalamy tłuszczową. A mięsnie po prostu więcej ważą. Dlatego chyba lepiej sie mierzyć centymetrem a nie ważyc
|
|
|
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
hehe moja mama tez sie przeraziła tej diety z uwagi na wazenie posiłków ale mowie jak sie wpadnie w rutyne to jak złapiesz coś w rączkę to akurat tyle ile mozesz zjeść
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
Hehe, nie nie, nie o to mi chodziło.
Przy nieodpowiedniej diecie, sprzyjającej nabieraniu tkanki tłuszczowej, organizm po ćwiczeniach jak i w trakcie zwiększa swóje zapotrzebowanie energetyczne. Po ćwiczeniach, może nie za raz po, a po jakimś czasie a nawet dzień(ja tak najcześciej mam że w dni nie treningowe wiecej jem.) po bedzie się domagał energii, wiadomo w jakiej postaci. Chodziło mi o to że ćwiczenia zwiększają łaknienie. Niektórzy nieświadomi ulegają małemu głodowi i możę się zrobić błędne koło. Chciałem tutaj poprostu uświadomić że ćwiczenia to może 20% sukcesu spalenia tkanki tłuszczowej a reszta należy od diety bo to ona kieruję metabolizmem. |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie macie wymiary ?? Ja mam 164 i talia 70 biodra 94 udo 55 masakra wrr
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Makaron zasmażany to niezbyt dobry pomysł jeśli chce sie schudnąć. Makaron najlepiej gotować na półtwardo i używac tylko makaronu pełnoziarnistego. I zawsze jesć z dużą ilością warzyw np. fasolką szparagową, kalafiorem cukinią itp. Z mięs oczywiscie najlepszy jest filet z kurczaka i indyka, a warto też jeść rybki. Tutaj macie kilka zdrowych przepisów: Dieta Buziole |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z mięsa są najlepsze podroby, to są centra metaboliczne są upchane wartościami, a nie pierś z kuraka czy indyka. Light light light jakby to tłuszcz powodował że tyjemy ?
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
zgłaszam się jako ochotniczka do schudnięcia 15 kg. Moja aktualna waga to 70 kg. Jeszcze dwa lata temu ważyłam 54 ale studia, siedzący tryb życia no i zajadanie stresów (czekoladki i takie tam....). Teraz źle się czuje ze swoją wagą i mam jeszcze problem z kręgosłupem (a mam dopiero 22 lata!!) dziewczyny znacie te uczcie idziecie do sklepu podobają wam się jakieś ciuchy zakładacie i .... wyglądacie koszmarnie (ten milutki tłuszczyk wyciekający ze spodenek |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
andzia171 ja piszę o tym bo przykładowo zamiast 2 plastrów sera zółtego i tego masełka mogłabyś zjeść całe opakowanie serka wiejskiego... po prostu można sie bardzeij najeść w ten sposób
. Ale też sie zgadzam że lepiej jesć mniej tego co sie lubi niż potem mieć jakieś napady na ulubione jedzonko |
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
tak mozna coś innego zjeść tylko we wczesniejszych dniach spożywałam serek wiejski i dietetyczka twierdziła ze chodzi o to zeby dieta nie była monotomatyczna;/ czyyy cóśśśś tammm
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Nic nie pomaga, ani postanowienie noworoczne, ani zawzięcie, ani 3tyg bez obiadków mamusi, ale zimowe wyprzedaże przywróciły mnie do pionu! Nie mam wagi w mieszkaniu, ale obwody nie mieszczą się w stare ciuchy, więc jak schudnę 15 kg, to będzie w sam raz!
Taki mam plan! Racjonalnie podejść do tematu, zacząć ćwiczyć, zapiszę się w marcu na fitness, ograniczam słodkości i oby w dół... |
|
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
Hej. MIi zostało po porodzie 10 kg ale chcialabym zrzucić 15
Mam 177 cm wzrostu i ważę 78 kg... Tylko że za cholerę nie mogę się zabrać za dietę bo ja po prostu kocham jeść !!! Może kiedyś i ja się zabiorę za siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

kawałek chlebka z szyneczką i papryczką

. Ale też sie zgadzam że lepiej jesć mniej tego co sie lubi niż potem mieć jakieś napady na ulubione jedzonko