|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
smuuuuuuutno mi, potrzebuję czułości, chyba przytulę się do nowych śpioszków dla dzidziusia
![]() czy ja mogę też zjechać do Was do Wrocławia z Katowic?? Bo od dawna już się tam wybieram. Komunikacja kolejowa w jak najlepszym porządku |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze brzuszki coraz większe a Maleństwa coraz cięższe - Styczeń/Luty 2011 cz.I
Cytat:
![]() ![]() nie smuć się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
dzieki za wsparcie, ja mam dość ostre zapalenie, nie to że same bakterie- stąd antybiotyk
Zadzwoniłam do swojej położnej i mówię: ej, nagadaj mi bo wpadam w paranoję;-) Dzis wieczorem pierwsza dawka, ciekawe jak to smakuje (to saszetki, granulat) Własnie wrócilismy z Pizza Hut pojechalismy na festwial makaronu i pizzy, wszyscy się objedlismy, ale ja własściwie tylko po 1/3 porcji, nie chcę za dużo węglowodanó, ale TŹ wpapusiał po mnie za każdym razem. OPrzynajmniej pośmiałam sie po tym dniu. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Przywiozę misia;-)
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Również witam w nowym wątku
![]() Dopiero teraz miałam chwilę aby usiąść do forum a tu aż tyle do nadrabiania...! Ja wizytę u lekarza mam w poniedziałek i powiem, że przed każda też mam stracha aby tylko nie chcieli mnie zatrzymać w szpitalu, bo ja dla odmiany borykam się z anemia - a wyniki zamiast polepszać się mam coraz gorsze ![]() Będę musiała sprawdzić ten przepis na bombę witaminową - może jutro się za nią wezmę... ![]() ![]() co do kilogramów to ja już 9 wrzuciłam przed 52 a teraz już 61 a to 26 tydzień co będzie później!!! ale pocieszam się tylko tym, że mój lekarz twierdzi ze do 18 mogę spokojnie dobić i przy mojej wyjściowej wadze to jest wszystko w normie. |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem z (okolic) wrocławia
![]() ![]() ja mam z kolei dosc...wody!!! wypilam dzis ponad 1,5 litra i umieram, sikam co 5 minut (nie przesadzam) co ja mam tak codziennie pic duzo? przez 4 tygodnie/??? i tak mnie dzis jakis skurcz zlapal na samym srodku dołu brzucha (matko, jak to brzmi...) ze nie moglam isc... nie wiem co jest, czy to ma zwiazek z tymi nerkami...? czy maluch mi przyfasolil.... ostatnio jakos sie obkrecil chyba i smyrał mnie po pęcherzu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Marika dzieki za dopisanie do listy
![]() Co do widocznosci tytulu wpisujesz (lub kopiujesz ) miedzy znaczniki url adres dajesz klamerke i piszesz co chcesz by bylo napisane czesc pierwsza, mam nadzieje, ze dobrze wyjasnilam. Wlasnie widze ze tu mozna bezposrednio link dac, ale wtedy caly link sie wyswietli wiec sprobuj manualnie. czesc pierwsza oczywiscie to jest link do drugiej czesci, ale ja tylko przyklad podaje, a Ty wpisz co chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dziewuszki melduję się w nowym wątku
![]() Dopiero znalazłam czas, żeby do Was zajrzeć...jutro w dzień nadrabiam zaległości!! Bo dziś padam dosłownie z nóg - cały dzień w domu mnie nie było - oj, muszę trochę zwolnić tempo, bo czuję sama po sobie, że już sił tyle nie mam... Jutro jedziemy po łóżeczko ![]() ![]() ![]() Supernovaja - fajowy brzucholek! ![]() Marika.S - super, że podjęłaś się przejęcia wątku - nasze forum uratowane, hehe ![]() Miłego i spokojnego wieczorku dla Was i Bąbelków w brzuszkach ![]() Edytowane przez cytrynka3002 Czas edycji: 2010-10-21 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
to przyjadę zdzielic Twojego chłopa;-)
zjadłabym malin:-( wera czy chodzi nie tyle o cytryne ale o naturalną witaminę C, prawda? 3-4 tyg? Długo;-( Ale po tym antybiotyku powinna byc duża zmiana po 4 dawkach-taka jest kuracja. Ja już 29 tc mam mniej czasu;-)
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Eh widze, ze prze ta klamerke zaraz link sie pokazal
![]() A, wiec klamerka to to [ sprobuje jeszcze raz klamerka otwierajaca url= tu caly adres strony od http........pl klamerka zamykajaca, to co chcesz napisac klamerka otwierajaca [/url], mam nadzieje, ze teraz bardziej logicznie wytlumaczylam. Ladysiht witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
a ja truskawki.........a ty skąd jesteś???
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
ja jestem w kropce;( zastanawiam się nad dwoma wózkami: baby alu jet i espiro gtx. Pierwszy jest lekki, drugi baaardzo ciężki, ale bardziej mi się podoba wykończenie. cena w sumie podobna. za 2 tyg chcemy już kupić wózek a tu dylemat...
espiro gtx: http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...265880904.html baby alu jet: http://allegro.pl/jet-alu-baby-activ...274373295.html co radzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |||
Wtajemniczenie
|
Tak, papryka njapierw 20 minut w piecu siedziała...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam na nowym wątku, znów musiałam sporo nadrobic ![]() Ale mam ochotę na coś słodkiego!!! Chyba zaraz idę Rafaello upichcic ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Muron a, masz jakies podejrzenie skad to zapalenie?
Bo ja wlasnie oprocz bakterii, i krwi w moczu tez ostre zapalenie mialam, no i gdybalysmy z lekarka i doszlysmy, ze chyba to dlatego, ze za malo pilam. Normalnie pilam straszne ilosci, ale wtedy mialam spory stres (TZ do szpitala nagle trafil z zagrozeniem zycia), no i ja wtedy najmniej myslalam o jedzeniu czy piciu... Na szczescie antybiotyk pomogl, Tz sie wykaraskal jakos, i mam nadzieje, ze wiecej tego typu "emocji" nie bede miala.. Choc u nas fatum jakies ze szpitalami, juz 5 osoba z najblizszej rodziny, w szpitalu lezy, normalnie jeden wychodzi, drugi idzie, a przedwczoraj to i tesciowa i siostra TZ w szpitalu byly, ta druga operowana nawet, tesciowa dalej lezy, wiec jakis tam stres ciagle jest ![]() No, ale picia pilnuje tym razem i mam nadzieje, ze bedzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Matko...ale by zjadła takie ciacho ![]() Mysiopez - napisz mi przepis na te twoje pyszne rogaliki - od poniedziałku za mną chodzą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj widziałam w sklepie obok szpitala, gdzie chcę rodzić mój wymarzony wózek, ale jak na razie zapomnieć muszę o nim. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
właśnie przyszła bluza, którą zamówiłam na all - używana (ale jak nówka) bluza GAP dla młodego na 3-6 miesięcy za 12 zł
![]() http://allegro.pl/gap-swietna-ciepla...261457963.html
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||
Rozeznanie
|
ja się melduję dalej zakatarzona i ogólnie osłabiona... dostałam antybiotyk do psikania do gardła mam nadzieję że pomoże ...
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
mysiopez drugi ładniejszy. Według mnie oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
mysiopez zadecydowałyśmy, że ten drugi
![]() dewi a ja dzisiaj byłam w Siemianowicach u lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
i ja melduje się w nowym wątku.
zastanawiam się nad usg 3D/4D. Fakt ze to w bedzie mnie kosztować w przeliczeniu na złotówki jakieś 600zł i za taką kasę mozna kupić dużo,ale z drugiej strony chcialabym mieć taką pamiątkę. przy blizniakach zaleca się skanowanie do 26tyg. ciazy,bo wteyd mozna zobaczyc oba elementy rownoczesnie. Jest termin wolny na skanowanie na 3 listopada, wtedy będę miec skonczone pełne 26 tygodni. Z badania dostanę 2 płyty dvd,jedna z filmem, druga ze zdjeciami, do tego wydrukowane zdjecia oraz jakis tam fachowy opis maluchów. Chyba zdecyduje się na to ![]()
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Melduję się i ja w III części! Ale jesteście dzisiaj produktywne
![]() Spotkanie w realu- fajny pomysł, zabawnie wyglądałoby kilkanaście ciężarówek w jednym miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Cytrynka fajna bluza
![]() Ja, tez powoli kupuje ubranka do malenstwa, z body chyba musze przystopowac, bo nazbieralo sie tego juz , ale TZ. chce takie z napisem "kocham tatusia" lub "ksiezniczka tatusia", to pewno te czy bede chciala czy nie on dokupi ![]() Chantalle tez sie zastanawiam nad tym 3D USg, i chcialabym i szkoda mi tyle kasy, tym bardziej, ze starsze dziewczynki tez tego typu pamiatek nie maja, a same zdjecia z usg, niewyrazne raczej, nie wiem dopytam jeszcze dokladnie ile to kosztuje u nas, co wtedy dostane, (czy film czy zdjecia tylko) i zdecydujemy, ale jak babka powie, ze jakies 150 Euro, to raczej odpuszcze, bo jednak teraz grudzien tuz, tuz, a z nim swiateczne wydatki, a w listopadzie trzeba auto podreperowac, i tez mechanik niezle nas "podliczyl", do tego podatek drogowy zaplacic i pol wyplaty nie ma... Ja, wlasnie na ebayu kupilam sobie spodnie ciazowe i tunike, normalnie w szoku dzis odkrylam, ze prawie wszystkie moje normalne spodnie za male mi sa. Moj TZ smieje sie, ze spodnie maja babciny kolor (bezowe), ale powiedzialam, ze do Kosciola beda dobre, tam nie podpadne haha, a w domu to moge w dresach smigac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki.. to nie kwiestia podobania się wózka, ale jego funkcjonalności. W tym pierwszym budka zamykana jest całkowicie. tzn można go zakryć aż do pałąka. Kurde! dac kobiecie wybór!
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Mi się drugi podoba nie tylko ze względu na wygląd ale również (w moich oczach) na funkcjonalność
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.