![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałki i nie tylko.. :)
Hej
![]() Zmierzch - nowe chusteczki odświeżające z płynem antybakteryjnym Cleanic - ważne do 04.2011 - Babydream Calendulacreme - zostało ok 85% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Mam takie cienie na wymianę:
14. Pełny wymiar cienia Live Austin Live, Shimmer eyes, 2,5g, EDM - użyty 2 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko 15. Pełny wymiar cienia Beach Towel, Matte eyes, 2,5g, EDM - użyty 3 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko 16. Odsypka cienia Smokey pink, EDM 17. 1/2 cienia mineralnego Cliche, EDM 18. Cień mineralny Anna Karenina, Shimmer eyes, 1g, EDM - nowy, z zaklejonym sitkiem 19. Odsypka cienia mineralnego Anna Karenina, Shimmer eyes, EDM + sample, odsypki: Ginger Peach (EDM), jakiś fiolet (EDM), MAD Euphoria, City Lights (Sweetscents), In the Garden (chyba EDM), Countryside (EDM), 12:01 AM (EDM), Aubergine (Silk Naturals), Bronze Medal (EDM), Casual Friday (EDM) Interesują Cię tylko sample/odsypki czy te wyżej też? Napisz co byłabyś w stanie oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Cień smokey pink jest w zastępczym pojemniczku, jest go ok. pół słoiczka.
To co byłabyś w stanie oddać za te 5 sampli i odsypkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc... Mam je z poprzednich wymian i nie używałam ich wcale... Jednych jest więcej, drugich mniej... Np. spodobał mi się jeden kolorek i go używałam, to przy stosowaniu co drugi dzień starczył mi na grubo ponad miesiąc, ale to rozcięłam też woreczek strunowy, bo na "ściankach" było pełno cienia. Ale jak mówię - mam te odsypki z różnych wymian i naprawdę nie wiem po ile dziewczyny tego sypały... Ale jestem pewna, że nie skończą Ci się po tygodniowym używaniu
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Dołożysz jeszcze to: - próbka podkładu BIO-DETOX Bourjois- odcień 52 (vanilla) czyli najjaśniejszy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
MINI DOKŁADECZKA
![]() - 2 próbki po 7 ml - La Roche Posay - Lipikar Baume AP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
- próbka Lucy Minerals Light - original (zużycie znikome)
- malutka próbka Finishing Dust EDM - puder Jadwiga do cery tłustej w oryginalnym opakowaniu. Była zrobiona odsypka ok 7-8 gram czyli zostało mniej więcej 20-22 gramy. znajdziesz coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam:
- emulgator Polawax z Mazideł - nie wiem ile dokładnie tego jest. Dostałam go z wymianki - jest tego między pół a 3/4 małego woreczka strunowego (nie znam daty przydatności). Przechowywany w lodówce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam,pozdrawiam
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- Dry Flo z jedwabiem - odsypka w strunie do 5 sampli EDM (przechowywana w lodówce)- ważna 06/2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Wiesz co ja jeszcze mam, psią kupkę
![]() ![]() Tylko kurczę za bardzo nic nie wpadło mi w oko, zastanawiam się nad pudrem Jadwigi ale muszę małe rozeznanie zrobić. Nie mam teraz zbytnio czasu, odezwę się pod koniec tygodnia jakbyś chciała go wymienić, może coś wymyślimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Hej widzę, że masz jeszcze Jak poślubić wampira milionera
Może byłabyś zainteresowana pełnowymiarowym cieniem Meow Modern Eyes Doctor ZhiCATo http://www.meowcosmetics.com/moderneyes1.htm Ze 3 razy użyty, śliczny, ale nie mogę się do niego przekonać, mam też kilka próbek cieni mineralnych. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Mam jeszcze próbki, po raz, dwa razy testowane w woreczkach meow you had me i silk naturals chesnut mogę je dorzucić do tego cienia, co Ty na to oddasz za to książkę?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Jasne może być ekonomiczny tak jak ostatnio, ja wyślę jutro, bo dziś nie dam rady.
A co do tamtych książek to jak najbardziej daj znać jak będą już do wymianki. Pozdrawiam.
![]() |
#81 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
- puder Jadwiga do cery tłustej w oryginalnym opakowaniu. Była zrobiona odsypka ok 7-8 gram czyli zostało mniej więcej 20-22 gramy. \ - pędzel do podkładu Sephora Professionnel nr 47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Jednak Jadwigę odpuszczę sobie.
Wiesz co... ja sama nie wiem, nie szukam (chyba) niczego konkretnego, poza tym co mam w wątku wypisane, przeglądam i patrzę czy mi coś w oko nie wpadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Będę zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- baza pod cienie ART DECO - mam ja z wymianki, wg poprzedniej właścicielki użyta chyba raz czy dwa ale maźnięcia praktycznie nie widać. Oddaję bo dostałam identyczną w prezencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.