![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
Cytat:
jeżeli byś chciała wymienić się bez lakieru za ten tusz Biotherm, to zapraszam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, minerały, perfumy, pielęgnacja z każdej półki cenowej, również górne
i jak z nami będzie? ;-))) Sorki,że się narzucam, ale nie wiem co robić;-)))
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ok, w takim razie polecam się na przyszłość;-)
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Pytalas u mnie o maskę L'oreal- podoba mi się bardzoMAC Studio Fix Fluid ,tylko pojęcia nie mam ,jaki to odcień?
i Carolina Herrera 212VIP Are You on the List? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
A może coś tym razem znajdziesz za Estee Lauder Pure Color Eyeshadow ? Przejrzyj dokładnie mój wątek bo miałam dokładkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem.Ale może coś byś sobie dobrala do maski? Może ok.8 ml Angela mam w odlewce i fiolkach.MAm jeszcze ok. 6/10 AA Pamplelune w perfumetce z kulką i Amarige MAriage ok.5-6/50 w butelce
i jeszcze Kredka Lancome z gumeczką, kolor rebellious berry- dwa razydelikatnie przeze mnie zatemperowana,niestety nie mam odpowiedniej temperówki ![]() http://www.allcosmeticswholesale.com/lalecrkhwali1.html Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-11-06 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ta kredka ma taki dziwny kolor...to nie jest taki czysty fiolet,on lekko wpada w brąz..
Rush nie oddam za podkład ![]() To chyba nici z wymianki?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Clarins, Lisse Minute, Baume Cristal (Crystal Lip Balm), 02 Crystal Tusz Diorshow Extase, użyty w ciągu niecałego 1,5 miesiąca 3-4 razy i z poprzedniego wątku pytałas sie o złoty pyłek Collistar... zajrzyj jeszcze raz do mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480286
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
Earthen Glow Minerals Kaolin Powder - odcień Sunlight. sampel w słoiczku 1 g. Joelle Cosmetics - mineralny cień do powiek, odcień Satin. Sampel 1g. Joelle Cosmetics - mineralny cień do powiek Chocolate, sampel 1g. Jak jesteś zainteresowana to napisz PW.Jak dam radę to porobię fotki bo nie wiesz jakie są kolory cieni ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
u mnie za Vichy na cellulit i Studio podkład, tylko jaki to jest odcień dokładnie?
---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- a widzisz coś u mnie za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mogę odczytać daty i nie mam pojecia czy nie są przeterminowane bo je dostałam
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Koszula byla nienoszona, a sweterek kilka razy, ale nie zniszczony-kupiony w Londynie.
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie:
Clinique Dramaticaly Diffrent Moisturizing Lotion 30 ml. NOWY. Muszę jednak sprawdzić gdzieś jego skład, bo mam bardzo wrażliwą skórę, która źle znosi niektóre składniki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
wiesz co a powiedz mi coś o tej torebce jaki duza ona jest?
napisałas jeszcze ze masz niewystawione tutaj szarą torebkę ze skóry naturalnej z Topshopu oraz bluzki floral z Topshopu 34, i sweterki BARDZO by mnie to interesowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
moje też są nowe (jedynie marynarka ma wyprute poduszki). może potrzebujesz nową regeneracyjną odżywkę dove, która wyrównałaby to wszytsko? mogę dorzucić Ci saszetkę 7,5 ml maseczki z glinki St. Ives
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
hej, podobało Ci się kilka rzeczy w moim ubraniowym wątku
![]() ja jestem zainteresowana Nina Ricci Le Paradis de Nina. EDT 50 ml, rozkoszny zapach w słodkim flakoniku, bez jedynie kilku psików ![]() masz jakieś propozycje co do tej wymiany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki opisane , zapraszam
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Perceive EDP, 30 ml to są te avonowe, jeśli tak to byłabym zainteresowana?.
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- No trochę za dużo,smashboxa oddam za jakiś rozświetlacz,ale mogę oddać do tego tusz nowy lub kredką którąś Helenki R ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- mogłabym oddać krem pod oczy miniaturkę StriVectin-SD-5ml,NOWY,albo zrobić odlewkę z maseczki pod oczy Clarinsa tę:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...ukt=557&next =1 lub krem pod oczy,ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=13625&next =1 ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- mi u Ciebie podoba się jeszcze Guerlain les Voilettes Puder Prasowany oraz podkład Mac,może którąs z tych rzeczy oddasz za smashboxa,a coś dorzucę z pielęgnacji?np,płyn micelarny Biodermy? jak to widzisz?pisz Smiało będę szukać ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- zużyty ponad połowę/15ml ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
szukam jakiegoś tuszu lub podkłady, poczytam opinie o tych co posiadasz i napewno dam znac
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- jesli chdozi o podkład, to który odcien? 25, 30, czy 35? odpowiadał by mi 30 lub 35. jestes skłonna zamienic się za i podkład i tusz za 2 guerlainy? ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- przepraszam, moje nie dopatrzenie, kolor 20 o duuużo dla mnie za jasny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Nina Ricci Le Paradis de Nina. EDT 50 ml, rozkoszny zapach w słodkim flakoniku, bez jedynie kilku psików Edycja limitowana.
to mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Czy wymiana tych trzech rzeczy, które cię interesowały na: Vichy Cellu Destock byłaby dla ciebie ok?
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Na razie widzę u Ciebie Cellu Destock
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
OK, to zapraszam na PW
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.