![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: co nieco. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria
Może cos u mnie za Avon Bond Girl 007 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1288358083
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
omg...pod pachami...
u mnie nikt nie jest taki odwazny! ![]() ![]() to jutro ci dam znac bo moze bym sie skusila tez na ten depilator? moze przezyje? ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
omg ale zaszalalas z ta cena
![]() ![]() ok to na ile mniej wiecej wycenisz tego kotka tez ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- ciekawi mnie, ale za duzo mam tego wszystkiego do miziania i wole wziac ten depilator i kotka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- musimy jeszcze tylko ustalic co za to chcesz ![]() moze tester rimmel, gucci rush, probke lancome, smashbox agent i pedzelek jakis? czy cos jeszcze chcesz albo wolisz cos innego za cos ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- niestety cienie kosztuja ok 150zl wiec ich nie oddam za te dwie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- heh czyli chcesz probke lancome- pedzelek smashboxa i maly blyszczyk smashboxa tak ![]() chcesz cos zamiast tej probki rimmela i perfum czy jak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- heh moze cos znajde jeszcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi,ale nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
1-5 Victoria Jackson Survival Kit. Zakupiona w maju tego roku, użyta kilka razy, co widać na zdjęciach (nie wiem w jakim stanie jest mascara).
6.Garnier Czysta Skóra żel na noc nowy, nieużywany. za to moge oddac paletke amway(jest nowa) i odzywe złotą sh(3/4,ale jest świerza) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
nic, dziękuję
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
poszukuje beżowego płaszczyka na pewno
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- to za cos z wish listy 1 post w watku ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- to zobacz co tam masz, a jak nie to jesli chcesz mozemy zrobi wymiane za te rzeczy o których pisałam wczesniej-bez bransoletki ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- w takim razie odezwij się jak się zastanowisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
strasznie bym chciała wiedzieć jak pachnie vanilia noir YR, nic więcej nie widzę oprócz próbek YR - chyba że wyślemy: ty próbki, ja próbkę Absyntha w zwykłej małej kopercie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
mi zależy
a nie masz nic poza wątkiem by dołozyc do odlewki absyntha? zerknij na moją listę szukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
mam poza wątkiem paletkę Cieni z fioletami... taką zdjęcie w załączniku
róże i fiolety praktycznie nie tknięte... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Ewentualnie napisz co Cię interesowało...
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- No to trudno, to były unikaty... pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie wpadł mi w oko tylko Garnier Czysta Skóra żel na noc nowy, nieużywany.
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Najwcześniej będę mogła Ci zdjęcia pokazac po weekendzie, poczekasz?
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- okej, to fajnie. To ja wyczyszczę kolczyki i porobię zdjęcia.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.