![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Hej dziewczyny
Sorry ze dopiero sie odzywam ale bylam bardzo zajeta ze nawet nie stanelam na wage dzisiaj . Ale jutro jak tylko wstane to sprawdze jak mi poszlo i dam wam znac . ![]() ![]() ![]() ![]() Asia Aga buziaki dla was ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
mam takie małe pytanko, ile można schudnąć biorąc zi xiu przez miesiąc? bo nie wiem czy nie zakupić sobie od razu 2 opakowań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Witam was Kochane .
![]() Moje drogie towarzyszki dzisiaj mija 13 dzien i musze wam powiedziec ze schudlam nastepne 2 kg . ![]() ![]() ![]() ![]() Caluje was mocno i pozdrawiam ![]() JESTEM NIE SAMOWICIE SZCZESLIWA . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]()
Klaoodia :
Ponoć 10-15kg, ale to pewnie zależy od organizmu i od wagi startowej. Zuza : Gratuluję kochana ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam ważenie w czwartek ![]() ![]() ***** Kurcze, jak na razie zjadłam aby jeden posiłek (po 9) i nie mam ochoty na nic ![]() Co u was ? ![]()
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Tak caly czas Was czytam i sama zastanawiam sie na kupnem tych tabletek i w sumie prawie sie zdecydowalam ale jakos wpadlam na watek o tabletkach nazywajacych sie YASAGATA. Z tego co czytalam to roznia sie one od Zi skladnikiem 'senna' ktory podobno powoduje ze nasz organizm w jakis tam sposob uzaleznia sie od tych tabletek...nie powoduje czestszych wizyt w WC ... Slyszalyscie o czyms takims? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]() Jak sie czujcie moje kolezanki ![]() ktorych dawno nie nosilam bo byly zamale . Dzisiaj zmiescilam sie w nie bez problemu ![]() ![]() ![]() hasla do strony ![]() ![]() ![]() ![]() znana1985 nigdy nie stosowalam tego specyfiku i nie slyszalam o nim moze dziewczyny wiedza cos na ten temat . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey !
Kurde, nie wiem co się dzieje ![]() ![]() ![]() Zostały 2 tygodnie. Zobaczymy za tydzień. Całusy dla was ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
gdzie to kupić?
mój mail betaada@wp |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Hey
Asiu nie martw sie ja tez tak mialam po 8 dniach wazylam 5kg mniej zwazylam sie 9 dnia i waga sie nie zmienila 10 dnie bylo tak samo ,wiec przestalam sie wazyc . Troche sie przestraszylam ze to juz koniec zaczelam troszke wiecej jesc ,moze nie wiecej ale czesciej i ruszylo po 13 dniach wynik 7kg . Zacznij jesc czesciej i male porcje organizm musi miec cos zeby spalac kalorie . Ja mysle ze to przez to ze za rzadko jemy ( ja ostatnio jadlam jeden malutki posilek .) zdecydowanie za malo . Glowa do gory wszystko bedzie dobze zobaczycie . ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was ![]() Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-12 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey
![]() Zuza, może faktycznie masz rację ?? Ja strasznie mało jem ![]() ![]() ![]() Betada - napisz do którejś z nas wiadomość prywatną jak masz jakieś pytania. A jak u was dziewczyny ? Jak się czujecie ? Jak apetyt i samopoczucie ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny .
Rozmawialam wczoraj z moja kolezanka ktora tez bierze zi xiu tang ale nie chce sie udzielac na forum .Miala ten sam problem co Ty Asiu nic nie jadla i nie chudla . Waga stala caly czas w miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Calusy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
tak samo sobie pomyślałam... ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Nie moglam się opanować....
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obawaim się,że w 3 tygodniu może być jeszcze mniej ... ale trudno,zrobię wszystko,żeby ładnie wyglądać znowu być atrakcyjną kobietą ![]() zuzao jedziemy na tym samym wózku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
viviana_es
Strasznie sie ciesze i gratuluje ![]() ![]() Przyznam sie wam ze troche sie glupio czulam jak jedna ktorej tak dobrze idzie . Viviana-es podstawa to nie ograniczac jedzenia tylko jesc tak jak sie jadlo przed braniem zi xiu tan .Ja tak robie i waga spada dalej ![]() ![]() ![]() Jestem zdwcydowanie pewna ze ograniczanie jedzenia spowalnia utrate wagi . Ja ostatnio zaczelam tez dodatkowo brac multi-vitaminy mam wrazenie jak bym zaczela lepiej chudnac . Stane na wage 16 to zobaczymy jakie beda efekty . ![]() Milego dnia wam zycze pa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-13 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. Mam 20 kilo nadwagi, możecie mi pomóc? Napiszcie proszę, gdzie mogę kupić te tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Grubabela
![]() Napisz prywatna wiadomosc do ktorejs z nas . Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
zuza wysłałam do Ciebie wiadomość
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Dziewczyny nawet nie macie pojęcia, jak ja Wam zazdroszczę. Tak pięknie Wam te kilogramy spadają, a ja jestem taki tucznik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam was kobietki !
![]() Dopiero wróciłam z wykładów i padam na pysk.. ![]() ![]() viviana : Gratuluję ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuza : staram się jeść więcej ![]() ![]() grubabela : Spróbuj tych tabletek, nie pożałujesz ![]() Pozdrawiam was i całuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam ..moje kochane chineczki
![]() ![]() ![]() ![]() Viviana dobrze Ci idzie ![]() ![]() A Ty Aśka wez się w garść ... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
![]()
Hey
![]() Jak minął weekend ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wasze dietowanie ? ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wam życzę i czekam na relacje ![]() Pozdrawiam ! ![]()
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Witam
Czy ktos moze mi podac na maila,sprawdzonego sprzedawce najlepiej z ebay??z góry wielkie dzieki moj mail :tenda02@autograf.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
![]() U mnie tez nie bylo najlapiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jem 4 do nawet 5 posilkow dziennie i zaczelam brac multi-witaminy . Mam nadzieje ze efekty beda super ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam was i caluje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
moje tableteczki już zamówione i nie mogę się doczekać kiedy będę je już mieć, a jak je bierzecie? 2 tabletki rano? czy dzielicie dawkę? a papieroska można zapalić od czasu do czasu?
![]() Tak czytam to forum i czytam, ale wam zazdroszczę takich ładnych wyników i oczywiście gratuluję serdecznie, ja zacznę dopiero za dwa tygodnie bo muszę tyle czekać na tabletki ![]() Edytowane przez Klaoodia Czas edycji: 2010-11-16 o 09:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
![]()
Klaoodia , miło że dołączyłaś do nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Witam was kobietki.
![]() Pewnie jeszcze wszystkie smacznie spicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia kobietki buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]()
Zuza, gratuluję !
![]() ![]() ![]() Świetny wynik ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.Mam kilka pytań odnośnie tego dziwnego specyfiku...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy wszyscy klamia,ale ja jestem na tych tabletkach dwa tyg. i 1kg zrzucilam.....to jest oszustwo....nie jedzcie tego szoda rzoladka.....a pod tymi nicami to chyba kryje sie jedna osoba....cos mi sie tak wydaje!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
mysiora może po prostu masz jakąś tanią podróbę zi xiu? hmm? i chyba nie jesteś do końca mądra myśląc że ktoś chciałby prowadzić monolog z samym sobą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
klaodia.... juz stosowalas??? i co??? masz jakies efekty??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.