|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Hej dziewczyny
Sorry ze dopiero sie odzywam ale bylam bardzo zajeta ze nawet nie stanelam na wage dzisiaj . Ale jutro jak tylko wstane to sprawdze jak mi poszlo i dam wam znac . ![]() ![]() Jestem troszke padnieta dzisiaj wiec was pozegnam dziewczyny . Asia Aga buziaki dla was |
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
mam takie małe pytanko, ile można schudnąć biorąc zi xiu przez miesiąc? bo nie wiem czy nie zakupić sobie od razu 2 opakowań
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Witam was Kochane .
Moje drogie towarzyszki dzisiaj mija 13 dzien i musze wam powiedziec ze schudlam nastepne 2 kg . Caluje was mocno i pozdrawiam JESTEM NIE SAMOWICIE SZCZESLIWA . |
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Klaoodia :
Ponoć 10-15kg, ale to pewnie zależy od organizmu i od wagi startowej. Zuza : Gratuluję kochana ! Ja mam ważenie w czwartek . Ciekawe ile będzie.. Aż się boję .***** Kurcze, jak na razie zjadłam aby jeden posiłek (po 9) i nie mam ochoty na nic Co u was ?
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Tak caly czas Was czytam i sama zastanawiam sie na kupnem tych tabletek i w sumie prawie sie zdecydowalam ale jakos wpadlam na watek o tabletkach nazywajacych sie YASAGATA. Z tego co czytalam to roznia sie one od Zi skladnikiem 'senna' ktory podobno powoduje ze nasz organizm w jakis tam sposob uzaleznia sie od tych tabletek...nie powoduje czestszych wizyt w WC ... Slyszalyscie o czyms takims? |
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Jak sie czujcie moje kolezanki . 14 dzien z zi xiu tang zdecydowanie szczuplejsze nozki .....itp ...... . Zalozylam dzisiaj swoje stare spodnie ktorych dawno nie nosilam bo byly zamale . Dzisiaj zmiescilam sie w nie bez problemu hasla do strony . Martwie sie troche o was ![]() ![]() znana1985 nigdy nie stosowalam tego specyfiku i nie slyszalam o nim moze dziewczyny wiedza cos na ten temat .
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Hey !
Kurde, nie wiem co się dzieje .. Dzisiaj się ważyłam : -0,5 kg w drugim tygodniu ![]() Zostały 2 tygodnie. Zobaczymy za tydzień. Całusy dla was
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
gdzie to kupić?
mój mail betaada@wp |
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Hey
Asiu nie martw sie ja tez tak mialam po 8 dniach wazylam 5kg mniej zwazylam sie 9 dnia i waga sie nie zmienila 10 dnie bylo tak samo ,wiec przestalam sie wazyc . Troche sie przestraszylam ze to juz koniec zaczelam troszke wiecej jesc ,moze nie wiecej ale czesciej i ruszylo po 13 dniach wynik 7kg . Zacznij jesc czesciej i male porcje organizm musi miec cos zeby spalac kalorie . Ja mysle ze to przez to ze za rzadko jemy ( ja ostatnio jadlam jeden malutki posilek .) zdecydowanie za malo . Glowa do gory wszystko bedzie dobze zobaczycie . Pozdrawiam was Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-12 o 01:18 |
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Hey
!Zuza, może faktycznie masz rację ?? Ja strasznie mało jem . Postaram się wcisnąć coś więcej w siebie .Betada - napisz do którejś z nas wiadomość prywatną jak masz jakieś pytania. A jak u was dziewczyny ? Jak się czujecie ? Jak apetyt i samopoczucie ? 3majcie się
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny .
Rozmawialam wczoraj z moja kolezanka ktora tez bierze zi xiu tang ale nie chce sie udzielac na forum .Miala ten sam problem co Ty Asiu nic nie jadla i nie chudla . Waga stala caly czas w miejscu Calusy |
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
tak samo sobie pomyślałam... ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Nie moglam się opanować....
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Obawaim się,że w 3 tygodniu może być jeszcze mniej ... ale trudno,zrobię wszystko,żeby ładnie wyglądać znowu być atrakcyjną kobietą zuzao jedziemy na tym samym wózku ![]() pozdrawiam i wytrwałości życzę
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
viviana_es
Strasznie sie ciesze i gratuluje ![]() ![]() Przyznam sie wam ze troche sie glupio czulam jak jedna ktorej tak dobrze idzie . Viviana-es podstawa to nie ograniczac jedzenia tylko jesc tak jak sie jadlo przed braniem zi xiu tan .Ja tak robie i waga spada dalej Jestem zdwcydowanie pewna ze ograniczanie jedzenia spowalnia utrate wagi . Ja ostatnio zaczelam tez dodatkowo brac multi-vitaminy mam wrazenie jak bym zaczela lepiej chudnac . Stane na wage 16 to zobaczymy jakie beda efekty . ![]() Milego dnia wam zycze pa Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-13 o 14:50 |
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny. Mam 20 kilo nadwagi, możecie mi pomóc? Napiszcie proszę, gdzie mogę kupić te tabletki
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Grubabela
![]() Napisz prywatna wiadomosc do ktorejs z nas . Pozdrawiam
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
zuza wysłałam do Ciebie wiadomość
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Dziewczyny nawet nie macie pojęcia, jak ja Wam zazdroszczę. Tak pięknie Wam te kilogramy spadają, a ja jestem taki tucznik ![]()
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kobietki !
Dopiero wróciłam z wykładów i padam na pysk.. .viviana : Gratuluję ! , oby tak dalej Zuza : staram się jeść więcej . Zważę się w poniedziałek lub wtorek rano i dam znać czy Twoja teoria jest autentyczna .grubabela : Spróbuj tych tabletek, nie pożałujesz .Pozdrawiam was i całuję ![]() !
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Witam ..moje kochane chineczki
Jak widać nie uczę się na własnych błędach , jestem zła na siebie . Dopiero co Wam wypisywałam całą listę , a tu proszę sama sobie olałam tematykę .![]() Viviana dobrze Ci idzie A Ty Aśka wez się w garść ...
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Hey
!Jak minął weekend ? Mój był straszny.. Sesje zaliczeniowe w szkole, a w styczniu czekają mnie egzaminy semestralne . Ale cóż, zachciało mi się edukować i podnosić wykształcenie to mam ..Jak wasze dietowanie ? Jutro planuję się zważyć, ciekawe co to będzie .. Mam nadzieję, że jakoś leci w dół. Zjadam po 4 posiłki dziennie, co prawda małe ale staram się aby było to systematycznie pochłaniane. Jak w ogóle mogłam tak to zaniedbać ?? Miałam małą chandrę i olałam wszystko Miłego dnia wam życzę i czekam na relacje Pozdrawiam !
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Czy ktos moze mi podac na maila,sprawdzonego sprzedawce najlepiej z ebay??z góry wielkie dzieki moj mail :tenda02@autograf.pl |
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez nie bylo najlapiej ![]() ![]() . Asia dasz rade z tymi egzaminami do stycznia troche czasu . Ja tez jutro staje na wage zobaczymy jak na poszlo teraz ![]() ![]() ![]() Jem 4 do nawet 5 posilkow dziennie i zaczelam brac multi-witaminy . Mam nadzieje ze efekty beda super Pozdrawiam was i caluje |
|
|
|
#83 |
|
Przyczajenie
|
moje tableteczki już zamówione i nie mogę się doczekać kiedy będę je już mieć, a jak je bierzecie? 2 tabletki rano? czy dzielicie dawkę? a papieroska można zapalić od czasu do czasu?
![]() Tak czytam to forum i czytam, ale wam zazdroszczę takich ładnych wyników i oczywiście gratuluję serdecznie, ja zacznę dopiero za dwa tygodnie bo muszę tyle czekać na tabletki (brak zapasów), ale za was cały czas trzymam kciuki i życzę dalszych sukcesów!!!
Edytowane przez Klaoodia Czas edycji: 2010-11-16 o 10:49 |
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Klaoodia , miło że dołączyłaś do nas
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kobietki.
![]() Pewnie jeszcze wszystkie smacznie spicie ja juz po kawce . Wczoraj wrocilam bardzo puzno i nie mialam czasu sie odezwac . Moje kochane stanelam na wage i mam 2,7kg mniej . ![]() ![]() ![]() Milego dnia kobietki buzka |
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Zuza, gratuluję !
Świetny wynik . Oby tak dalej
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Mam kilka pytań odnośnie tego dziwnego specyfiku...
![]() .Co najważniejsze,czy was bliscy nie dziwia się,że tak szybko tracicie na wadze????Czy to nie wpływa na sprawy kobiece,to znaczy,czy nie sprawia,że zanika miesiączka???To na początek
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czy wszyscy klamia,ale ja jestem na tych tabletkach dwa tyg. i 1kg zrzucilam.....to jest oszustwo....nie jedzcie tego szoda rzoladka.....a pod tymi nicami to chyba kryje sie jedna osoba....cos mi sie tak wydaje!!!!!!!
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
mysiora może po prostu masz jakąś tanią podróbę zi xiu? hmm? i chyba nie jesteś do końca mądra myśląc że ktoś chciałby prowadzić monolog z samym sobą...
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
klaodia.... juz stosowalas??? i co??? masz jakies efekty??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

. Ciekawe ile będzie.. Aż się boję
.
. Martwie sie troche o was 
.. Dzisiaj się ważyłam : -0,5 kg w drugim tygodniu 

3majcie się 

..