|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Powodzenia wszystkim ciasteczkom w nowej części ![]() i żeby serio mało kłótni tym razem było, bo co wtedy będzie z opisowym??
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: < 333
ooo , nowa części już
więc życzę wam Weny bez końca .twórzcie takie cuda dalej , oł jea ![]() naiwnie , marikab , Asis , kontrastowao . kocham Was jee ![]() Wiesz kiedy Twoje życie traci sens ?
Kiedy idziesz na pewną śmierć i nie boisz się że zginiesz . zrozum , każdy jest kretynem . Każdy kto kocha . przecież wiesz , on nie jest tego wart mała . powinnam Ci podziękować za każdą zadaną mi ranę . Nauczyłeś mnie że nie można ufać nikomu , nawet sobie .
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
No wiec laseczki mamy NOWĄ częśc ; p Życzę nam weny , weny i jeszcze raz weny . Oraz 0 kłótni ; D . Nie potrafię żyć. Nie potrafię . ! Co chciałybyś usłyszeć ? Przemilczeć , przeczekać ...
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
żeby przestać myśleć, zastanawiać się żeby przestać wariować i zabijać nadzieję nie umiem sobie tego poukładać nie potrafię skleić pękniętej porcelany masz dłonie jak Bóg a ja przy nich anieleję pościel ciężka od koszmarów o uczuciach mówię niewiele i tylko tyle, żeby zaintrygować
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak rzadko tu bywam.
Cały czas nadrabiam i jestem całym serduszkiem z wami ![]() A teraz życzę Wam, żebyście przeżyły tę część bez większych kłótni i z dużym dodatkiem weny. Moje talenty ![]() W siedmiomilowy kaloszach pokonuje rozlewiska smutków.
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że w tej części żadnych kłótni już
nie będzie; weny życzę. ![]() marzenia się jednak nie spełniają.
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę doczekać się zimy, tylko dlatego ze wtedy ty wrzucasz mnie do zaspy a ja bezkarnie żucam w ciebie śniegową kulą .
Kiedyś trafi cie moja miłość , jak grom z jasnego nieba . Z tobą mogę iść do przodu . Z tobą mogę przebyć świat . Byle by z tobą . !! I być z tobą , i z tobą i z tobą . ! Mam dość ciągłego zaglądania w ekran telefonu, bo może napisałes... Dość mam też zmieniania opisu na gadu gadu , byś napisał '' co jest ? '' Mam serdecznie dosyć tego że cie kocham.
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że w tej części będzie mniej kłótni i jak
najwięcej nas zostanie a nie tak jak tam; weny życzę. ![]() _________ marzenia się jednak nie spełniają. przepraszam, że to wszystko zaczęłam.. nie chcę wiele - tylko zostań.
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
mam dość, nie widzisz tego?
popatrz w moje oczy i powiedz wszystko wprost. zapominam.. już od 8 miesięcy kocham, ale ukrywam ten fakt, wiesz jak mi dobrze tak? nie wiem gdzie mieszkasz, ale wiem, że tam gdzie jesteś ty, tam jest moje miejsce. Gdzieś pomiędzy słówkami z niemieckiego plączą się myśli o Tobie. Bo w twoim spojrzeniu mogę tkwić cały dzień.
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Jego ślniące oczy dawały mi największe szczęście. A gdy zapomnisz, znowu się pojawi i wszystko zepsuje. Nie płacz. On z czasem nauczy się kochać. To jest tak cholernie trudne. Nie potrafię dać sobie z Tobą spokój. I chciałabym żebyś od czasu do czasu spojrzał w lustro i zauważył wreszcie ile to ludzi zraniłeś.
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
W nowej części wymienię dziewczyny które uwielbiam i najczęściej okradam
need you love m o n naiwna0 Kofeina w RedBullach Paralogiczna _changime z innej bajki pijana uczuciem malinowetrapmki katrin_love kreskowa niczego_po_trochu chcialam byc Kontrastowa0 mam_rozsznurowane_butyx3 cherry pie madzisko13 ruda wiewiora viper19 SweetSexyLady mam nadzieję że Cię jeszcze nie raz okradnę ![]() jesteście bOsKiEee i życzę weny wszystkim "ciepłe strumienie powietrza,, nie szukała szczęścia Bez łez i złudzeń Chociaż często sama, kiedy nie widzi nikt umie nawalić się aż smutno .. Czekam na dzień w którym to co mam rozwali się, nie w blasku gwiazd, nie w blasku świec, tylko śmiech! ______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-03 o 19:58 |
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
'uczucia nie podążyły właściwym torem, a nawet jeśli ten tor był właściwy,
to meta nie była taka, jaką sobie wyobrażali.' 'jestem tą osobą, która zawsze wybierze najgorszą opcję z możliwych.' 'w takim razie podziękuję. Jutro okłamiesz mnie po raz ostatni.Jeżeli grasz w ten sposób to ja nie gram wcale.' 'wiesz, dawno nie gadaliśmy i dawno się nie widzieliśmy. i wiesz co? *******e to wszystko z góry na dół.' |
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous ; agatte ; otojest; _mandarynka; madzisko13; m o n ;beautiful_lie; so_steadfast ;Paralogicznano; love_no love you ;naiwnie__ ;marikab; poprostuAsiss; mad_woman ;z innej bajki; TwojaKokaina; CaMa ;nieliczylamwcalesie-Okradam (znowu) Jak byście miały ubezpieczenie od każdego napisanego słowa to były byście milionerkami
Dziś, gdy się obudziłam,nie było tak samo, jak zeszłej nocy. Wiedziałam że Ciebie nie ma , wiedziałam że już nie wrócisz a mimo to świat wydawał się jak by piękniejszy. wczoraj pierwszy raz wyszłam na balkon spojrzałam w niebo i pierwszy raz od roku nie odczułam tęsknoty. Nie będziesz Nigdy sam, Tylko chodź ze mną tam wszyscy karzą mi iść do przodu , ja brnę pod prąd nie szukam księcia z bajki każdy moze się nim stac po pewnym czasie ale nigdy nie będzie nim od razu "Spróbuj się uśmiechnąć tak jak smerf taki uśmiech mówię wam promyk słońca w sobie ma" Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-11-03 o 20:08 |
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zasłużyłeś na żaden z moich uśmiechów. Na żadne spojrzenie. Żaden gest. ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-03 o 20:09 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
<3
życzę Wam żebyście się wszystkie nawzajem pozagryzały.
powodzenia. a no, i bardzo bardzo bardzo dziękuję za pochwały. nie spodziewałam się ich aż tylu w tej części, i w poprzedniej. ; * odbierz mi nadzieję.
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
niczego_po_trochu - Twoje słowa są warte więcej niż miliony $$ . dziękuję .
`Podzielony świat na pół. Twoje i moje odwrócone do siebie plecami, a jeszcze wczoraj splecione rzęsami... ` My , nasz , nasze , nasza . Ja , mój , moja , moje . A Ty mówisz , że nic się nie zmieniło . Wiesz jak boli tęsknota ? Tu nie pomoże żaden Apap , kroplówka , zastrzyk. Tylko On jest w stanie mnie uleczyć . Zacznijmy od początku . Hej to ja . Od dziś już na zawsze będę tylko Twoją kumpelą . Poprostu kocham . Wyciągasz dłoń , ale natrafiasz tylko na obojętne powietrze . Szepczesz Jego imię , ale słyszysz tylko echo . Płaczesz , ale twoje policzki ociera tylko wiatr . Chcesz by Cię przytulił , ale zamiast Niego otula Cię chłód . Tęsknisz , a On zapomina o Tobie . Z nią .
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Ty jesteś w stanie mnie zmienić. Tylko Tobie bym na to pozwoliła. ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-03 o 22:11 |
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
GET OUT OF MY HEAD!
/wynoś się z mojej głowy!/ Do you see that? It's me trying save us! /Widzisz to? To ja starająca się nas uratować/ Właśnie umarłam w twoich oczach i nawet nie jest mi nas szkoda. Słyszę jak mówisz, że mnie kochasz, ale brzmi to jakbyś mówił, że mnie nienawidzisz. Twoje dłonie nie przestają mnie dotykać, twoje usta mnie całować. I have dirty thoughts because of you. /Przez ciebie mam brudne myśli/ Jesteś tak popaprany, że potrzeba mi Sherlocka Holmesa, żeby cię rozkminić. Dostałeś mnie wystarczająco by złamać mi serce. Zgięta, pognieciona, gnieciona. On poszedł dalej, ja stoję w miejscu. On zawsze wygrywał. There's no such thing as goodness in me. /nie ma we mnie czegoś takiego jak dobroć/
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem. Tylko bez paniki, damy radę, jak zawsze i wszędzie i ze wszystkim, nieprawdaż?
____ Jesteś moją destrukcją, niszczysz mnie Zachowam ból z tych słów, co jak poranny deszcz wyziębiał serce odbierał uśmiech i czynił dzień nieszczęśliwym wierzę, że Ty jesteś gdzieś za zakrętem za którymkolwiek zakrętem tyle przecież jest zakrętów, muszę wierzyć, że za którymś jesteś wiecznie, choć wieczności nie ma
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
♥
aż miło na sercu się zrobiło. dziękuję
'wysiadł rozum, zawładnęło ciałem serce.
W recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, żeby kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób się upokarzała. Nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. nigdy nie mów zbyt dużo razy "kocham, lubię, szanuję" itp. Zbyt często powtarzane słowa tracą swoją magię. i wybuchnę Ci śmiechem w twarz gdy jeszcze raz wspomnisz o miłości.'
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
:-*
kontrastowa0 marikab dziękuję jeszcze z poprzedniej części ;-) One for all pewka Ciebie zawsze i wszędzie" idę za Twoim jasnym swetrem prosto do sypialni miłość zaczyna się od zerwania metek ściągasz sweter od Diora, skopujesz Levisy i pośrodku najpiękniejszego ciała napis Calvin Klein, wbijający się gumą w biodra kochanie, jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel miłość, czujesz różnicę? moje niebo mierzyłam Twoją obecnością, wznosiłam się do niego Twoim uśmiechem i spadałam przez Twoje milczenie... FUCKtycznie nocne rozmowy ze ścianą a mnie brakuje Twego ciepła, zwłaszcza w takie mroźne dni "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-11-03 o 21:14 |
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
` Czasem jest lepiej spać ..
we śnie budować swój nowy świat .. ` ________________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
złoję niektórym dupska jak się szybko nie pokażą.
Jest mnóstwo rzeczy, o których powinieneś wiedzieć, a nigdy ich nie usłyszysz. Naburmuszona stoję w kącie. Chcę Cię, a nie mogę mieć. Nieprzejednany chłopiec z niebem w oczach. Nieoczekiwana radość zaburzyła nieistotną monotonię.
|
#85 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje za pochwały i takie tam. Motywujcie i to bardzo. ![]() Tak naprawdę teraz wszystko zależy od Ciebie, Rozegraj to tak, żebym nie musiała się bać miłości Nie pozwól mi uciec, a nawet zwątpić. Bądź zawsze. I zawsze kochaj. To tak bardzo boli. Wiem że gdzieś tam jesteś, Tylko szkoda że już nie dla mnie. Potykasz się o jego kłamstwa i upadasz, Następnie on podaje Ci rękę, Którą bez wahania chwytasz, Bo przecież ufasz mu bezgranicznie. Kiedy już prawie stoisz, On Cię puszcza, Biegnie do innej, I śmieje się szyderczo. Znasz to ? Nie pamiętam Cię, ani Twoich kasztanowych oczu, słodkiego uśmiechu, dotyku, zapachu czy nawet czarnej koszuli, którą mam właśnie na sobie. Nie pamiętam.. Jeszcze tylko w snach, przypominasz mi się, Biegnący w moją stronę, Biegnąca w Twoja stronę ja. Jak kiedyś, pamiętasz ? Pamiętasz mnie jeszcze? To ja, kochałeś mnie nad życie, na zawsze i ponad wszystko. Kojarzysz ? Ta czarnowłosa mała idiotka, która nie widziała światem poza Twoim `kocham`. A może ona kazała Ci zapomnieć? Jeszcze długo po rozstaniu przyłapywałam Cię na patrzeniu w moją stronę, widziałam w Twoich oczach tęsknotę. A może tylko mi się wydawało, w końcu kiedyś widziałam tam `miłość`. Pewnie się zastanawiasz po co do Ciebie piszę. No cóż, słyszałam że zerwaliście. Chciałam tylko powiedzieć, ze nie zapomniałam, a Ty zrób z tym co chcesz... Najbardziej zabolało mnie to, Że odszedł bez słowa, Że ze mną zerwał, Dowiedziałam się na mieście. `Wiedziała, że te myśli będą tak samo bolesne jutro i we wszystkich jutrach jej życia.`
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Witajciee
*Ale szybko leci to ![]() Zacznę miło nowy wątek. ;d Kocham Was wszystkie i każdą z osobna. _________________________ _________________________ _ Jak w budziku mała skazówka przemija... Zasypiała z jego zdjęciem w ręku. Jedynie to jej pozostało. Odszedł, nie wypowiadając żadnego słowa. Mówił ją "kocham Cię!" a przy kumplach nazywał ją swoją szmatą. Mijając Cię na chodniku uśmiecham się głupkowato. Nawet już klaun wymalował sobie na stałe czarną łzę. Podziękowała mu za wspomnienia i cicho odeszła. _________________________ _____________________ naiwnie wierząc w miłość |
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
; ***
Tu was mam talenciary.! I melduję się w XXII części. No to tego... Oby ta część była lepsza od poprzedniej... ![]() I wypchajcie się tymi cudzysłowami " " .!! oraz, WENY. WENY i jeszcze raz WENY ![]() *** To tylko 6 zwykłych liter. Składających się w zwykłe słowo, podobne do wszystkich innych słów. Więc dlaczego kryje się pod nim aż tyle uczuć.? *** A tak na marginesie. Jeżeli, niektóre panny mi tutaj zaraz nie wrócą To nie będzie przyjemnie. Wszystkie 'Stare Krowy' come back'nijcie się tu.!
![]() ![]()
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-03 o 22:11 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
;*
Dlaczego powinnam przepraszać? Wiesz, Ty też mnie skrzywdziłeś. ____________ And normally I would just forget that
Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
naiwnie__ - już na początku miło mi
ZakreconaNaMaxa - na zdrowie. papa. dreams_x33 - a bieeeerz ![]() Nieodkrytaxd - o jee, jee, jee! ja też Ciee - ee - ee! ![]() niczego_po_trochu - o, dobry pomysł, kaska się przyda ![]() okradłam genialne : otojest i Kofeinę w RedBullach. *
mężczyźni biją się o kobiety, a kobiece myśli - przez mężczyzn. kochanie, szydło w worku się nie ukryje. no brawo, brawo, przedstawienie udane, prawie Ci uwierzyłam. ukłoń się chłopcze. 'ona ma własną interpretację przysięgi małżeńskiej, ona ślubuje kochać go i szanować, i czasem się z nim zgadzać" idealnie milczeniem gasisz gniew, fenomenalnie podsycasz tęsknotę. nosem niemal chmur dosięgnę, nie spuszczę tym razem na Ciebie wzroku. uwierzyć w to, że poza Nami świat nie istnieje.
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
"a teraz patrz na jej cień,
patrz... patrz jak powoli rozmywa się za rogiem ... patrz i żałuj, że jej przy sobie nie zatrzymałeś .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

więc życzę wam Weny bez końca .