|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior,Versace,YSL, Euphoria, Clinique
Hej!
Znajdziesz coś za Euphoria Crystal Shimmer CK- ok 9 ml odlewkai ew. YSL Cinema EDP -8 ml odlewka ze wspólnych zakupów?
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Twitter,
za YSL Cinema wzięłaTwojego Ralph Lauren Notorious 5 ml i Banana Republic Rosewood Jak to widzisz? Pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Niestety nic nie znalazłam, dziękuję
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2010-12-19 o 22:31 |
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Lecimy z PW? |
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Już się odezwałam na PW
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię CaH Essence, Lancome Calypso, Clinique Simply
Byłabym chętna na Rosewood 4ml/10 ml
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Zapraszam serdecznie na moją wymiankę
![]() Wymienię , kuście do woli DOKŁADKA E Ungaro Apparition Sun ok 40/90ml Estee Lauder, Sensuous EDP 10ml-odlewka ze wspólnych zakupów Banana Republic Rosewood ok. 4/ 10 ml- ze wspólnych zakupów Ralph Lauren Notorious 5 ml-odlewka ze wspónych zakupów Simply Clinique ok 7,5/30ml Jesus del Pozo In White EDT-20 ml odlewka ze wspólnych zakupów Euphoria Crystal Shimmer CK- ok 9 ml odlewka, foto nr 6 Versace Bright Crystal ponad połowa 30ml foto nr 6 YSL Cinema EDP -8 ml odlewka ze wspólnych zakupów-poleciała do Twitter Midnight in Paris edt Pour Homme Van Cleef&Arpels-5 ml odlewka ze wspólnych zakupów , Ch. Dior, J'adore L'eau Cologne Florale-10 ml odlewka ze wspólnych zakupów AVON Sheer Rose 28/50ml Givenchy Ysatis- miniatutka 2/3 zostało Juicy Couture w atomku- na 2 psiknięcia Van Cleef & Arpels First Love EDT-1ml bez atomka Flaszki po zapachach Envy me2 100ml Eternity 100ml i 30ml eau de Cartier bez spray 200ml Armani Code 75ml Rush2 50ml Adicct eau fraiche 100ml Bright Crystal 30ml Gucci by Gucci 50ml edp bez łańcuszka-oderwany Eternity Moment 30ml Endless SJP 75ml Esprit Celebration 15ml Miracle 30ml A Banderas Spirit 50ml 212 sexy30ml pielęgnacja KWC Olejek Arganowy BIO ARGANIC ELEN- anti aging- 60ml, bez 2 psiknięć Calypso Lancome 50 ml bez kilku psiknieć-poleciało do rypki85 Simply Clinique ok 25/50ml-poleciało do espinki Covet SJP 5 ml miniaturka-poleciała do hot_summer Versace Versence 45/50ml-[poleciało do LikeTheChocolate Van Cleef & Arpels First Love EDT-odlewka z rozbiórki 15ml- bez 3 psików-poleciało do pin up girl kolorowo Essence- Cute as Hell Essence róż -kolor 01 Wawawawooo-poleciało do hot_summer Joko Exclusive Eyeshadow Base - Ekskluzywna baza pod cienie do powiek 5ml Manhattan - Girls' Party Night eyeshadow Plum - raz użyty -Calvin Klein -podkład - infinite hrdration moisturizing foundation-soft beige 3ml- poleciało do hot_summer Calvin Klein -podkład - infinite hrdration moisturizing foundation-natural 3ml Calvin Klein- błyszczyk -glistening lip gloss- delicious light 3ml (ten po prawej) -radar-poleciał do hot_summer Calvin Klein- błyszczyk -sheer plumping lip gloss- fully delicious 3ml (ten po lewej) -bloom ciało Avon -planet spa-himalayan goji berry-revitalising body lotion 150 ml Cztery pory roku- brązujący balsam do ciała-250 ml - raz użyty paznokcie zestaw do pielęgnacji paznokci, bez lakierów textylia Quelle- kombinezonik niemowlęcy 62/68 na polarku-nowy y.o.u.- spódnica mocno rozkloszowana na podszewce r.38- nowa Nuxe- torebka z ochronną siateczką- kilka razy używana
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-01-05 o 20:50 |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Versace Bright Crystal ponad połowa 30ml foto nr 6
cos u mnie?
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię EL Sensuous,CK Euphoria, CD Jadore,Versace BC,RL Notourious,Clinique S
tak sie nie robi, nowe watki sluza do tego by wstawiac wymieniane rzeczy a nie reklamowac stara wymianke.
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
To oki
![]() Piszę PW (bo ja chyba jutro będę na poczcie lub we wtorek). PS Nie można mieć 2 wątków wymianowych na kosmetykach.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
może: Adidas biala 40 ale na 38 tez bedzie ok stan bdb lub
Puma L 2razy ubrana bdb? ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Myślę nad Celine Dion Paris Nights EDT- ok.20/30ml.....
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie oddam jedna z bluz ale wydaje mi sie ze polowa z 30 to troszke malo a nie widze nic co mogla bym dobrac a odleweczek nie lubie
chyba ze masz cos poza watkiem z wish moze nowe tusze lub cos w tym stylu
|
#74 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie:
AVON Sheer Rose 28/50ml |
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Hejka, może w takim razie : 4) Lancome - Color Design Blush - róż w kremie, kolor Freeze Frame (Shimmer) - czyli taki różowo-brzoskwiniowy perłowy, 3,5g, kod 7D166, użyty kilka razy - inny kolor niż na zdjęciu ?
|
|
#76 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
W porządku, a co na co chciałabys wymienić?
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Wypatrzyłam to:
GUESS woman, ponad 13/30ml. Kupiony w Sephorze. (jest kartonik) i jak?
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie oddam Guess za Bright Crystal. Jednak pojemności nie do końca się zgadzają, mogę coś dorzucić. Jeśli Ci pasuje zapraszam na prv
|
|
|
|
#81 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Obojętnie, byle było w podobnym przedziale cenowym
Lancome jest duży droższy od Avonu
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
może być Jesus del Pozo In White EDT-20 ml ?
![]() za:Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml i zrobiłabym Ci próbki po 2 ml: Sergio i Oscara, ok? chociaż ciekawi mnie jeszcze Ralph Lauren Notorious 5 ml może coś jeszcze Ci się podoba, jak już wysyłać to hurtem ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-01-06 o 19:55 |
|
|
|
#84 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml JdP Halloween Freesia-6ml Oscar de la Renta - Oscar Citrus Sergio Tacchini Feel Good-3ml Armani Diamonds - 0,5ml f edp, spray Paco Rabanne Black XS - 0,5ml f., spray Jdp Halloween Kiss - 2,5ml w samplerku Chopard happy spirit magical night, 2,4 ml w samplerku, spray Co Ty na to? Czy cos pokręciłam......?
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-01-06 o 20:51 |
||
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Ej, namieszałam heheheeh
A wiec tak; za Jesus del Pozo In White EDT-20 ml i Ralph Lauren Notorious 5 ml poproszę: Love by Lily Prune - 9,7ml Hugo Boss Pure Purple - 9,6 ml próbki po 2,5 ml: Sergio i Oscara, ok? Moze byc?
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-01-06 o 21:53 |
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
A widzę
Ralph Lauren Notorious 5 ml-odlewka ze wspónych zakupów Jesus del Pozo In White EDT-20 ml odlewka ze wspólnych zakupów Euphoria Crystal Shimmer CK- ok 9 ml odlewka, foto nr 6 Midnight in Paris edt Pour Homme Van Cleef&Arpels-5 ml odlewka ze wspólnych zakupów , Flaszki po zapachach Armani Code 75ml Rush2 50ml Gucci by Gucci 50ml edp bez łańcuszka-oderwany A Banderas Spirit 50ml A Tobie co się podoba? |
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
do: nerola
A kochana, mnie w oko wpadły te oto: Gieffeffe GF-5 ml Bruno Banani Not for Everybody-4 ml. Tommy Girl-5 ml. Black xs-10 ml. Tutti kiwi Guerlain-5 ml. Lovely Blossom-5 ml. Brit-2 ml. Część z wymienionych przez Ciebie juz nieaktualne - zostało: Euphoria Crystal Shimmer CK- ok 9 ml odlewka, foto nr 6 Midnight in Paris edt Pour Homme Van Cleef&Arpels-5 ml odlewka ze wspólnych zakupów i flaszki. Daj znać co dalej
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.