![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drobne poprawki - zrzucamy zbędne kilogramy!
Witaj masta, no ja mam nadzieje ze bedziemy pisac i pisac na tym watku, ja to chyba musze mniej sie rozpisywac, bo strasznie dlugie te moje posty. takze jak masz ciekawe sposoby na dobre jedzonko ktore pomoga nam schudnac to bbedzie super. ja obiecalam sobie zero slodyczy do 13 grudnia - o to akurat miesiac jeszcze - bo bez slodyczy jestem 3 dni
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2010-11-13 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
MoniaHan ja staram się ćwiczyć... Wczoraj byłam na basenie, mam karnet na siłke (kończy sie 17.11 i chyba nie bedzie mnie stac na kolejny w tym miesiacu bo przyimprezowałam) ale i tak przytyłam bo ciezko mi jest rozstac sie ze słodyczami i wprowadzic jakas porzadną siete. Ja tak mam, ze jak nie jem to jest luz ale jak zaczne to wpadam w takie ciągi, ze moglabym nie przestawac... "a jeszcze to, jeszcze to" i jak sie podsumuje to masakra istna wychodzi. Dlatego musze sie za siebie zabrac tak jak kiedys kiedy schudłam 10 kg. Ograniczyłam do maximum słodycze, jadłam mniej i do godziny 18. Mam zamiar do tego wrócic!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny, tak czytuję wasz watek i (jeśli oczywiście można :P) chciałabym się dołączyć
![]() Z fajnych przepisów proponuje na śniadanie owsianke na słono ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Nakrzyczcie na mnie ! nie żałujcie sobie !
Dwa dni obżarstwa ![]() ![]() Ale od dzisiaj post ! Na śniadanie tylko serek wiejski ! ![]() Jadę na obiad do rodziny,ale nic nie zjem! Zacznę dzisiaj ćwiczyć ! Potrzebuję wsparcia ![]() Nienawidzę siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Mroziq: Doskonale cie rozumiem, wiem co teraz czujesz. Wygadaj się, to ci dobrze zrobi, po to jest to forum. Do mnie wczoraj przyszli znajomi i też przekroczyłam limit ale dzisiaj będę się twardo trzymać. Damy radę! U mnie, we Wrocławiu, jest dziś piękna pogoda, mam nadzieje, ze u ciebie też. W sam raz na ćwiczenia na świeżym powietrzu - będę dzisiaj biegać, ty też idź. Taki wysiłek sprawia dużo satysfakcji, będziesz się czuła lepiej. Trzymam za ciebie kciuki
![]()
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
mroziq
Nie przejmuj się, każdemu się może zdarzyć. Zgadzam się z czarna kawa : duuuuużo ruchu! Wiesz, co najlepiej poprawia humor? Np. dla mnie.. Włącz sobie swoją ulubioną muzykę, zamknij się w pokoju i powygłupiaj się, poskacz, potańcz. Zrób coś dla siebie - zrób sobie maseczkę, poodprężaj się. Po prostu nie patrz wstecz - niczego nie zmienisz jak będziesz się tak przejmować ![]() także głowa do góry! ![]() Ja też strasznie boję się weekendów zawsze.. a to znajomi przyjdą,a to babcia zrobi jakieś pyszne rogaliki, ale słuchajcie, można jeść wszystko, tylko z umiarem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Znam tą metodę
![]() U mnie tez weekendy, święta, wyjazdy są najgorsze, do wtedy zaburza mi się mój normalny schemat odżywiania i ciężej zapanować nad pokusą, zwłaszcza jeśli mama właśnie wyciąga ciasto z pieca... mroziq, jak samopoczucie? Mam nadzieję, ze juz lepiej. Nie warto płakać nad rozlanym mlekiem, będzie lepiej ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie mroziq, nie przejmuj sie - no zdarzylo sie
![]() ![]() Milego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
o serku danio i kapusniaku caly dzien? To nie jest najlepszy pomysl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Wybacznie,że nie pisałam ostatnio,ale miałam małe załamanie tym obżarstwem... Chciałam nawet już tutaj więcej nie zajrzeć,ponieważ zauważyłam,że brzuch mi bardziej wystaje i byłam zdruzgotana,ale dzisiaj dostałam okresu i wierzę,że to przez to.
Wróciłam,dzisiaj znowu ścisła dieta. Na śniadanie zjadłam musli z mlekiem. II śniadanie 1.5 mandarynki. Obiad pieczony filet z ryby + czerwona kapusta. Jako,że mam pierwszy dzień okresu przekładam ćwiczenia,bo mam bardzo bolesne miesiączki i źle się czuję cały dzień... Mam nadzieję,że dam radę.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
hej kochane
![]() Śniadanie: 2 kromki pełnoziarnistego z poledwica sopocką, warzywkami i jajko IIŚniadanie: kefir 0% (400ml) i 3 marchewki obiad: troche bigosu i 2 kromki pełnoziarnistego kolacja:pół grejfruta czerwonego a do tego godzina aerobow na siłce co myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Hej
Też chciałabym się do was przyłączyć. Też na nadwagę nie cierpię, ale chcę zrzucić 3-4 kg(brzuszek, uda) Zaczełam od dzisiaj, ale nie moge sie przymusić do ćwiczeń ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
mroziq: ja też tak mam - tuz przed i w trakcie okresu brzuszek jest bardziej wystający. Wynika to za zatrzymania wody w organizmie. A co do ćwiczeń to w trakcie okresu całkowicie z nich rezygnuję, bo wzmagają ból.
kelsisko24: Witamy ![]() Ja dzisiaj miałam urwanie głowy, cały dzień w biegu. Jutro tak samo. Odkąd zaczęłam dietę nie przejadam się i, o dziwo, czuję się znacznie lepiej. Wy też tak macie? Zgrzeszyłam dzisiaj kilkoma ciastkami ![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ja wcześniej jak się przejadałam,to potrafiłam nie spać w nocy,gdyż strasznie bolał mnie żołądek-tak,że ból budził mnie,gdy usnęłam i był nie do wytrzymania.
Teraz lepiej ![]() ![]() Ja zgrzeszyłam dzisiaj ,bo zjadłam jedną kanapkę więcej niż powinnam na kolacje (ale to taka z chlebka "deseczki",serkiem chrzanowym i pomidorkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do cwiczen i to juz!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do pizzy,to nie ma aż tylu kcal,wiadomo,im więcej dodatków tym więcej kalorii,ale czytałam,że taka zwykła margaritta ma ok. 270 kcal ![]() Ja po śniadaniu- owsianka porzeczkowa,na II śniadanie zjem jabłko,a na obiadek planuję kotlety sojowe a'la schabowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Mroziq naprawde - cwiartka te pizzy miala 500kcal - obliczylam to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ale narobiłyście smaka na pizze
![]() Widzisz mroziq - ten okres potafi wszystko zepsuć. Ja swojego nienawidzę, bo przez 3 pierwsze dni nie kontaktuje. A dzisiaj mam zamiar ugotować kapuśniak, trochę przerobiony, bo bez mięsa. Zobaczymy jak wyjdzie. ![]() Jak tam samopoczucia na początek tygodnia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Samopoczucie raczej kiepskie, niestety - nie mam na nic czasu
![]() a jak u was? Muszę się wam przyznać, ze wczoraj wieczorem miałam kolejny napad niepohamowanej ochoty na słodycze ![]() Zjadłam 7 ciastek (niedużych, ale jednak) kasztanka i galaretkę w czekoladzie ![]()
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście nie rzucam się tak na słodycze,najgorsze te weekendy ponieważ,nawet po jednym piwie mam wilczy apetyt i rzucam się na wszystko ![]() Ale za to dzisiaj dzień zapowiada się dobrze. Śniadanie - płatki owsiane porzeczkowe II śniadanie - jabłko i ćwiartka mandarynki Obiad - kotlety sojowe z kapustą kiszoną (pyszne!) Na kolacje jeszcze nie mam pomysłu ![]() I okres mam wyjątkowo nieznośny w tym miesiącu,pewnie to dlatego ,że odstawiłam tabletki.. Nie dość,że zaczął mi się wcześniej niż powinien,to jest strasznie obfity :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
czarna kawa ja zabijam taki głód ciasteczkami owsianymi
![]() mroziq ja po piwie musze uciekać z domu, bo jak mój organizm poczuje choć trochę alkoholu od razu mam ochotę na wszystko - dosłownie wszystko, także Cię rozumiem ![]() Dzisiaj na obiadek mialam zupkę pomidorową z makaronikiem ![]() Na kolacyjkę miałam pół serka wiejskiego + duże jabłko. A jutro spróbuje kapuśniaka - podobno najlepszy jest dopiero na drugi dzień, dlatego dzisiaj nie jadłam. Ostatnio za mną chodzą ciasteczka karmelowe z lidla - teraz jest tydzień jakiśtam a jak zobaczyłam te ciasteczka w gazetce to umarłam, zmartwychwstałam a moje kubki smakowe skakały po suficie ![]() U mnie samopoczucie nawet ok, jeśli można tak powiedzieć.. Oby do świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=capall;23270892]Ale narobiłyście smaka na pizze
![]() ja to mam ciezko bo TZ je pizze kilka razy w tygodniu...je i je i jest szczuply - takiemu to dobrze.ale zawsze staram sie dolozyc mu troche salaty i innych warzyw do tej pizzy. wlasnie mam pohamowana jak na dana chwile chec na cos slodkiego. wrocilam z zakupow to moze dlatego, bo jesli nie mam czegos slodkiego w domu to jeszcze ok - ale jesli widze na sklepowych polkach tyle slodkosci to nie moge sie ogarnac. chyba pojde zaraz zjem lyzeczke miodu i sie na tym skonczy ![]() na kolacje zjadlam salate z marchewka, papryka, oliwkami i troche sera brie + filet z kurczaka upieczony. o wlasnie sprobowalam suszonych zurawin...nie wiedzialam ze sa takie dobre. 50g = 166kcal.sa slodkie, po garstce odechcialo mi sie slodkosci.polecam ![]() samopoczucie dobre dziekuje ![]() Edytowane przez MoniaHan Czas edycji: 2010-11-16 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() mroziq: współczuję, wiem jak to jest, ja też mam bolesne okresy. Trzymaj się ![]()
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Pogoda dzisiaj jest po prostu nie do opisania. Tylko siedzieć w domu i jeść,żeby robić zapasy na zimę
![]() Ja się skusiłam dzisiaj na 5 kanapek na kolacje ... (o 19 zjadłam,ale to kanapki z chlebka "deseczki" ,kawałka wędliny,kawałka sera +ketchup) Chyba zmieściłam się w granicach 1000 kcal..Bo już nie liczę,nie mam siły :P Jem "na czuja" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Jestem i ja:P No wiec dzisiaj zjadlam na sniadanko serek danio waniliowy tak jak wczoraj a na obiadek kotlecik ziemniaczki i suróweczka
![]() ![]() PS jednak zjadlam na kolacje jogurt i troszke do tego platkow...niestety troszke za pozno no ale chodze pozno spac wiec mysle ze nie odlozy sie w boczki ![]() Edytowane przez niunia_05 Czas edycji: 2010-11-16 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzienna waga może wahać się nawet do 3 kg ! Więc jak wypijesz wode,to od razu złapiesz doła,że niby przytyłaś.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie - waga w ciagu dnia sie moze wahac o kilka kg, tez sie wazylam nalogowo 2-3x dziennie - bez sensu. nawet przed ''siusiu'' wazy sie prawie 1kg wiecej. tak wiec teraz waze sie raz w tygodniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Ja to chyba całkiem rezygnuje z ważenia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.