![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Striptizerka/tancerka go-go
Cytat:
![]() ja nie jestem zle nastawiona do tego zle moze mnie odbierasz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
a mozesz powiedziec ile mniej wiecej bedziesz zarabiac??
![]() ja biore ta opcje pod uwage bo dzieki niej moglabym odbyc darmowa praktyke potrzebna do dalszego rozwoju zawodowego ( nie chce brac kasy od rodziny) ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Napiszę, napiszę.
![]() Teraz strasznie (no może nie strasznie, ale jednak...) się zaczęłam stresować. Nie mam zbyt jak poćwiczyć w domu, umiem pokręcić tyłkiem i może gdyby rurka była obok to by to lepiej wyglądało ![]() Dam radę, ale myślę jakby tu coś jeszcze wymyślić żeby poćwiczyć i niezbyt wiele pomysłów mi przychodzi do głowy. ![]() ![]() Ale to chyba taki głupi, paniczny ciut nerw, więc chyba zanudzam. ![]() Nie do końca wiem też jak się ubrać, żeby zrobić jak najlepsze wrażenie. Edytowane przez leila_ Czas edycji: 2010-11-08 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Co Ty,nie z doświadczenia. Nie posunęłabym się do tego.
![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nigdy nie byłam w takim klubie (wpuszczają tam kobiety w ogóle?? ![]() no i te buty... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
do autorki tego watka
![]() jak przebiegla prezentacja w clubie ? ![]() juz po wszystkim?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Byłam na spotkaniu.
Jestem w tak pozytywnym szoku, że trudno mi to opisać. ![]() Tuż przed spotkaniem wpadłam w lekką panikę, na tle chyba typu "może sobie źle wyobrażam rekrutację, może inaczej powinna wyglądać, może w coś się wpakuję" ![]() Spotkanie polegało tylko na rozmowie, która trwała ponad 40 minut (w ogóle nie zauważyłam upływającego czasu). Dyskutowaliśmy na kilka tematów, generalnie była to dość luźna rozmowa, ewidentnie sprawdzająca, czy mam coś do powiedzenia, czy będę w stanie porozmawiać z gośćmi na poziomie. Mężczyzna, który ze mną rozmawiał był bardzo kulturalny i ogólnie inteligentny, można to było łatwo zobaczyć w czasie rozmowy. I widziałam, że baaardzo się spodobałam. Wszystko przebiegło niezwykle kulturalnie, po prostu nie mam się do czego przyczepić, a jak wyszłam ze spotkania to mnie aż rozdzierało, że było tak świetnie. ![]() Za tydzień mam umówione szkolenie, na którym będą też inne kandydatki. Nie jest to rywalizacja, że tylko jedna może być najlepsza i dostać pracę, ani nic w tym stylu, ale z tego co się dowiedziałam - duża część z nich pewnie odpadnie. Bardzo byłam zaskoczona gdy zostałam zapytana jak sobie to wszystko wyobrażam - wciąż się uczę. Zostałam zapytana jak to pogodzę, z rozmowy jasno wynikało (było nawet powiedziane wprost), że moja nauka jest ważna, zwłaszcza, że klub ewidentnie zatrudnia tylko kobiety na dość wysokim poziomie - żadnych olewających szkołę (czy też po prostu przyszłość) lasek, które chcą tylko pokręcić tyłkiem i nie mają nic do powiedzenia. Mieszkam również aktualnie z mamą - o to co jej powiem i jak to rozwiążę również zostałam spytana i porozmawialiśmy o tym w naprawdę bardzo sensowny sposób. Jestem pod wrażeniem. Niezwykle się cieszę, mam nadzieję, że mi się uda. Nie wiem jak dożyję do wtorku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O czym Ty w ogole do mnie mowisz? Jakie szkolenie w innym miescie? Czy naprawde sprawiam wrazenie idiotki, ktora nie potrafi dobrze ocenic sytuacji w jakiejs sie znajduje ani ludzi z ktorymi rozmawia? Czy mam napisac po raz setny, ze nie szukam pracy w zlym miejscu? Że wczesniej w miare moich mozliwosci dowiedzialam sie czegos o tym miejscu i ze naprawde mam podstawy, zeby sadzic, ze to nie sa brednie? To klub na bardzo wysokim poziomie, dla mnie jest jasne, ze zalezy im na zatrudnieniu osob, ktore mysla o swojej przyszlosci. Nie dlatego, ze zalezy im na konkretnie mojej szkole i edukacji, ale zalezy im na tancerce, ktora ma poziom, cele, a nie tylko cialo. Fakt, ze spotkanie polegalo tylko i wylacznie na rozmowie mnie w tym tylko utwierdzil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
No rozumiem, lecz weź pod uwagę że na fizyku jądrowym im nie zależy, więc pisanie że się o ciebie troszczą wydało mi sie trochę naiwne, lepiej być ostrożnym prawda ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
w umowie jest jedno poza nia drugie
![]() ![]() ![]() przeciez wiadomo ze szef na poczatku musi wywrzec dobre wrazenie takiego "dobrego tatuska" ![]() ostatnio byl program wisniewskiego i wypowiadala sie tam striptizerka ![]() badz czujna ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
a taki klub to niby na czym zarabia tylko na drinkach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Eee... Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale "zwykły" wstęp do jednego z bardziej popularnych klubów ze striptizem w Warszawie to jakieś bodajże 20zł. Taniec to podobno minimum 50zł. Drinki zapewne też droższe niż w "zwykłych" klubach. Więc niby czemu nie? Zwłaszcza że pytanie jest lekko z... kosmosu, bo "zwykłe" kluby jakoś zarabiają tylko na wstępie i drinkach i nikt się nie zastanawia, czy aby na pięterku nie ma burdelu, bo jak to tak, na samych drinkach?
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Mam koleżankę która pracowała jako tancerka ( robiła striptiz) i poza tym że praca faktycznie dobrze płatna to wyczerpująca psychicznie, non stop jedno panom odwiedzającym lokal było w głowie. W końcu nabrała przekonania że każdy facet mysli o jednym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
A zwykly klub zarabia na czym niby?
Wejscie do dobrego klubu w duzym miescie to kilkadziesiat zlotych, sprzedawane alkohole sa drogie, taniec tez nie jest tani - jesli jest przy tym jasne, ze lokal jest popularny i odwiedzany przez ludzi zamoznych - innej mozliwosci nie ma, to czy naprawde sadzisz, ze potrzebuje miec gdzies na pieterku burdel, zeby sie utrzymac? Widze, ze to jednak temat bez sensu, rozmowa nagle zupelnie stracila poziom. Niektorym najwyrazniej trudno jest pojac, ze nie kazda usluga zwiazana w jakis sposob z seksem jest scisle zwiazana z prostytucja. Chcialabym jednak zauwazyc, ze jest duza grupa ludzi, wbrew temu co sie paru osobom wydaje, dla ktorej najwyzsza rozrywka nie jest poruchanie i obmacanie - obojetne czy zony, czy prostytutki. Mozna bawic sie dobrze placac za towarzystwo atrakcyjnych kobiet i liczyc na to, ze sa w stanie cokolwiek powiedziec na poziomie. Dodam, ze jest jasne, ze nie chodzi o rozmowe, aczkolwiek nie jestem sobie w stanie wyobrazic miejsca o wysokim standardzie, gdzie tancerki nie sa w stanie sklecic porzadnie zdania i wypowiedziec sie na zaden temat. Naprawde jest grupa ludzi, ktora oczekuje od klubu czegos wiecej niz paru rurek i kobiet w kusych strojach. To dokladnie tak samo jak ze zwyklymi klubami - sa takie do ktorych wstep jest darmowy, obsluga nieprzyjemna, wystroj sredni, DJ taki ot, drinki tanie. Sa takie, do ktorych po prostu milo pojsc posiedziec, sa tez takie, w ktorych wiadomo, ze za zabawe trzeba sporo zaplacic, ale przy okazji te miejsca oferuja wyzszy standard uslug - maja lepszych barmanow, lepszy wybor alkoholi, najlepszego DJa, swietny lokal. I sa ludzie ktorzy zadawalaja sie tymi pierwszymi, byle sie porzadnie na***ac (w odniesieniu do klubow go-go - byle zobaczyc kawalek dupy i laske na rurze) i sa tez tacy, ktorzy oczekuja czegos wiecej. Mozliwe, ze moje przemyslenia, poglady i obserwacje sa niektorym obce, coz, ludzie sa rozni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Nie mam w tym momencie watpliwosci, ze jest to miejsce na najwyzszym poziomie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem ze jestes napalona na ta prace ale moze byc inaczej jak juz zostaniesz ta striptizerka ktora nie tylko kreci tylkiem przy rurze ![]() ![]() i nie chodzi mi o uprawianie seksu ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-12 o 12:45 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Mam wrazenie, ze rozmawiam z dwiema roznymi osobami pod tym samym nickiem. Raz piszesz jedno, raz drugie.
Czy naprawde sprawiam wrazenie idiotki, ktora nie wie czym jest striptiz? Doskonale wiem tez jaka jest oferta tego klubu. Mozesz mi wyjasnic po co mialby byc prowadzony biznes w postaci wynajmowania kogokolwiek komukolwiek gdziekolwiek? Tylko dlatego, ze skoro mamy klub go-go, to mozemy juz isc na calosc? Czy sadzisz, ze wlasciciele, nie zarabiaja wystarczajaco duzo po prostu na klubie/klubach? Czy gdybys sie starala stworzyc ekskluzywne miejsce, to mialabys dwie oferty, oficjalna i nieoficjalna? Nie mam sily. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
-Czy są kartki z napisem "dla jedynej"? -Są. -Tuzin poproszę. ![]() Cytat:
![]() Skąd czerpiesz swoje informacje, pytam po raz kolejny? Pracowałaś w takim lokalu?
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
A mnie bardzo zainteresował ten wątek i mam nadzieję Autorko, że podzielisz się z nami resztą historii. Ja czekam w każdym razie na info jak tam na szkoleniu i jeśli uda Ci się zdobyć tą pracę (3mam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Aaa, czyli prowadzisz taki lokal, wkręcasz dziewczyny że będą tylko tańczyć a tymczasem wysyłasz je na prywatne wieczorki, na pięterku masz burdel w którym również pracują owe dziewczyny? Cudnie.
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
no niestety dalej nie musze ci sie juz tlumaczyc
![]() ![]() pewne wyrazy ktorych uzywasz sa nie na poziomie ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej... Czy "dom publiczny" jest określeniem które zniosą Twoje delikatne, niewinne uszęta? Ciekawe, czy będąc z owej "drugiej strony" też tak pilnujesz słownictwa swojego i innych ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.