![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: To i owo u dusi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ile kosztuje NR? będę wieczorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;23426525]
Cytat:
raczej tylko te maczki. a co do ceny to nie znam dokładnej, ale znalazłam tu: http://pl.douglas-shop.com/douglas/Z...oreInformation i mysle, że cena podobna. choć cena dotyczy klasyka bo z tamtym to o ile wiem jest problem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jednak prawie 3 stówek za NR bym nie dała, wolę nie pachnieć ![]() w takiej sytuacji muszę z żalem co prawda , ale zrezygnować a może jakaś miła odlewka , ale w oryginalnym flakonie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;23431464]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Dusiu
![]() Dziękuję za znak w moim wątku poszukiwawczym ![]() Zainteresował mnie u Ciebie puder "*Chanel puder Cristalline, zostało ok 1/3, super wydajny, z wymiany z Vil, ale coś mi nie podszedł" Czy za Kenzo Indigo byś go oddała? ![]() A ile go właściwie jest - da się cyknąć fotkę dla rozeznania ilości ? ![]() Gdyby udało Ci się w miarę szybko dać odpowiedź to byłabym wdzięczna - jedna z wizażanek też jest chętna na Indigo, ale bardziej potrzebuję teraz puderków ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() lecę teraz do domciu, odezwę sie wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
To tylko poproszę o fotkę pudru jeśli to nie problem, żeby można było zobaczyć ile mniej więcej zostało, bo ja w tych pojemniczkach Chanel rozeznania nie mam, może coś jeszcze faktycznie bym dobrała
![]() To do pogadania wieczorem ![]()
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oglądnęłam jeszcze raz puderasek i ogarnęły mnie wątpliwości co do ilości. Pudernica wielka i elegancka( w stanie idealnym) jak to u Chanel, ale jak zsypię puder na bok to może i nie ma 1/3?, ale z drugiej strony wiadomo że nie sypią "po kokardy". Sama nie wiem, wiem tylko że jest tak wydajny że czy to 1/3 czy mniej to głowę daję że Ci się znudzi używać ![]() Może zróbmy tak że wybierz coś innego a puder pójdzie na dokładkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
No robi się troszkę trudniej
![]() Ale ok....wiesz co... bo ....na początku myślałam o Crystal Noir ( ale to za wiele za mój zapach, bo mojego nie jest przecież pełne 50 ml , a przez chwilę mignęła mi myśl o prezencie dla mojej mamy ![]() ![]() W sumie ten puderek Chanel .... skoro mówisz, że jest wydajny chociaż nie wiadomo do końca ile go jest - to ja zaczekam na zdjęcie, bo może rzeczywiście jest go ok. 1/3 i dobiorę coś drobnego , chociaż nie wiem co ![]() Potem patrzyłam na pędzel MAC, ale jak się gdzieś tu doczytałam,ze on chyba ma wartość 200 zł (?) to zwątpiłam, bo ... o matko ![]() Więc puder Chanel jak najbardziej aktualny, nad zdjęciem podyskutujemy jutro ![]() Zaczęlo mi na nim zależeć ..... jeśli go jest względna ilość i jest tak wydajny jak mówisz, to pewnie przygarnę ![]() ![]() ![]() Więc może Naomi + puderek...? Tylko z kolei nie chcę , żebyś pomyślała,ze Cię chcę ograbić, od razu mów, żeby nie wyszło, że ja naciagam - może teraz jakaś wymianka się ukręci ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-11-26 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
No super zdjęcie
![]() I moim zdaniem jest 1/3, jest.... ![]() To jak? Wstępnie może być Naomi Cat De Luxe + puderek Chanel za Kenzo L'eau par Kenzo Indigo? Rezerwować i PW? Czy się zastanawiamy przez weekend....? ( Jest jeszcze jedna wizażanka chętna na Kenzo Indigo, więc jesli zacznę się zastanawiać to będę miała zagwozdkę i nie wiem do jakich wniosków dojdę ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie jutro cały dzień nie będzie, więc nawet jeśli się ostatecznie zdecydujemy to przesyłka i tak nie pójdzie.Rozejrzyj sie jeszcze do niedzieli wieczorem i jak trafisz fajną pudrową propozycję, to nie rób sobie wyrzutów i wymieniaj ![]() Daj tylko znać w niedzielę co postanowiłaś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
|
Ja bym też jutro wysłać nie mogła, bo poczta moja jutro zamknięta
![]() Najwcześniej gdzieś wtorek wchodzi w grę ![]() Ok, czyli jednak jeszcze nic nie wiadomo, to nie rezerwuję jednak. To gdyby co to się w niedzielę odezwę, jeśli Kenzo będzie jeszcze wolne ![]() Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-11-26 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Estee Lauder Double Wear kolor 37 Tawny,
cos u mnie>?
![]() |
#84 |
|
Witaj
![]() Jednak zarezerwowałam Kenzo Indigo, z pierwszeństwem dla naszej wymianki , ponieważ połaziłam po necie i troszkę na temat tego właśnie pudru sobie poczytałam ![]() Z mojej strony na tę wymiankę jestem w 100% na TAK , teraz czekam już tylko na Twoją decyzję ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]()
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- słoniku juz nieaktualne , leci do Itaki ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- podkłąd Armani Luminous Silk 4,5 ubytek 30%, to faktycznie 4,5 czy 4 ? pytam bo na fotkach jest 4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
PW --> już poleciało
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.