|
|
#61 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Albo może lepiej o niego dbacie? W sensie więcej pieścicie albo lepsze jedzonko dostaje. Cytat:
Za to wczoraj zrobiłam sobie tą brązową glinkę z Ziaji, chyba odżywcza to była i b. mi się spodobała. W działaniu przypomina nieco paczulę Logony, bo faktycznie zostawia po sobie uczucie odżywienia. Cera jest gładka i wcale nie domaga się kremu. No i do tego pięknie pachnie, tak słodko i apetycznie, co już w ogóle jest jak dla mnie ewenementem, przynajmniej w kategorii glinek. Cytat:
Cytat:
No ale najważniejsze, że mimo wszystko coś z tego wyszło. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dopiero za 2 tygodnie będę mogła wszamać taką zapiekanę ![]() Cytat:
No i pytanko - do jakich butów nosisz legginsy do kiecek? Bo mi się jakoś nie widzą, wolę rajstopy, zwłaszcza, że do legginsów i tak trzeba jakieś skarpetki założyć. Sama właśnie kupiłam sobie wczoraj grube żakardowe czarne rajtki, tylko jeszcze nie mierzyłam czy aby na pewno pasują do mojej czarnej dzianinowej sukienki. Cytat:
Co do Neutrogeny to ja właśnie kiedyś b. lubiłam balsam i to niebieski. Bo była jeszcze niebieska emulsja. A teraz tych nowych jeszcze nie próbowałam, chociaż może się skuszę, bo na gwałt potrzebuję czegoś skutecznego i delikatnego zarazem. Moja wysypka po maśle Awokado nie chce ustąpić, a ja nie mogę się powstrzymać od drapania. Smaruję łydki wszelkimi próbkami aptecznych balsamów, jakie mam, ale lada moment wyczerpię zapasy, a póki co boję się smarować zapachowymi mazidłami. O podkładzie i ja będę musiała niebawem pomyśleć, bo mój Vichy powoli się kończy. W sumie najchętniej kupiłabym ten sam, ale zobaczymy jak będę stać z funduszami Jakby co z chęcią przetestuję też nowy mineralny podkład Bell, ale jeszcze go u siebie nie widziałam. Jest tylko ten z serii AntiAge, z której mam korektor i muszę go pochwalić. Naprawdę ładnie kryje cienie, a do tego jest lekki i nie wchodzi w zmarszczki Cytat:
Pochwal się swoimi zaoceanicznymi skarbami ![]() ******************** Byłam dzisiaj znów w galerii, znów w TopSecret i tym razem udało mi się wybrać 2 spódnice i bluzkę. W sumie to trochę ponad budżet, który zaplanowałam, ale od czego są kredytówki Zresztą miałam 50zł rabatu, więc w pewnym sensie bluzka była gratis ![]() http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra...rodukt/10/0/16 wzięłam granatową, ona ma taką lekko błyszczącą nitkę i jest grubsza, dobra na zimę; stacjonarnie jest dyszkę taniej ![]() http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra...rodukt/10/0/23 też wzięłam granatową, bo nawet nie wiedziałam, że jest czarna; ale to w sumie dobrze, bo czarnych spódnic mam ze 3, a granatowej nie miałam żadnej http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra...produkt/3/0/38 - a tu czarna, na żywo jest ładniejsza, no i u mnie czarna też była 10zł tańsza Ogólnie doszłam do wniosku, że naprawdę fajną kolekcję mają teraz w TS i gdyby nie braki w rozmiarach to już wczoraj nie miałabym problemu z dobiciem do 200zł. Zresztą dzisiaj wpadła mi w oko jeszcze kolejna spódnica i sweterek i coś czuję, że po wypłacie kliknę je sobie na necie albo też kupię stacjonarnie, jeśli je jeszcze do mnie dowiozą. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-11-14 o 22:16 |
||||||||||
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, myślałam, że wszytsko od Lumene się teraz tak nazywa ![]() Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj Ee takich rajtowych to nie chcę No włożyłam czarne skarpetki i buty te miejsko-trekingowe stwierdziłam, że jak nosi się zwiewne sukienki do Emu to moja sweterkowa do trekingów nie będzie wielką gafą
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Hej Tylko ostatnio znów przybyło kilka sztuk i powinnam zaktualizować
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale mi się wstać dziś nie chciało, ech. No, ale koniec laby. Następne wolne dopiero na święta, więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Cytat:
W tamtym domu na pewno o niego dbali, bo papu dostawał dobre, ale skoro właścicielki całymi dniami nie ma w domu to pewnie kotu się nudziło i może gdzieś poszedł gdzie mu ktoś krzywdę robił i dlatego jest taki trochę lękliwy? Co do maseczki tajskiej - dla mnie jest nieco za słaba. Jednak póki co tylko miodla potrafi moją cerę dogłębnie oczyścić Fajne te spódnice kupiłaś, ja poczekam chyba na przeceny i też sobie ze 2 nowe kupię ![]() Cytat:
![]() Bardzo fajny zbiorek, podoba mi się ta paletka Naked
|
|
#65 | |||||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja lubię też witalizującą z tej serii, ale akurat nie było w Eskulapie i zamiast niej wzięłam tą L'Biotici.Cytat:
Planuję od jakiegoś czasu kupić sobie bazę MACa, ale odwlekam i odwlekam i pewnie jeszcze poodwlekam.![]() Cytat:
Z naturą czasem nie ma co walczyć.Za to w drugi dzień znajomi wyciągnęli nas na 'szlak' dla mięczaków, czyli do Morskiego Oka. Doznałam szoku, jak można w mini i kozaczkach zasuwać po górach, nawet jak te góry to de facto ulica. Cytat:
Ja też, ale jestem w trybie oszczędzania. Tylko podkład muszę kupić sobie niedługo, testuję dwa Revlony i nie mogę się zdecydować który zamówić. ![]() Cytat:
Jest ważna od dzisiaj i muszę rozplanować czas, żeby przetestować wszystkie fitness kluby, które mnie interesują. A jako że prawdopodobne jest, że będziemy się za kilka miesięcy przeprowadzać w inną część miasta i chciałabym potestować fitness kluby w tamtej okolicy, to chyba odwiedzę też ten Twój fitness klub (chodzisz tam na Królewską tak?), na co warto tam iść?Dzisiaj po weekendzie w górach planujemy iść relaksacyjnie do sauny. ![]() Cytat:
Cytat:
Świetne zakupy. No i super podróż Ci się zapowiada.
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa - miałam w butelce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...on.html&next=1
|
#67 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A tak z ciekawości - nie powinno się łączyć kwasów z wit.C ? Tak mówicie o zakupach aptecznych , że mi się też takich zachciało ![]() Cytat:
A te zakupy to od początku przyjazdu tutaj, część z nich już zużyłam (głównie pielęgnacyjne). Dziś otworzyłam tonik Clinique, kiedyś go miałam i bardzo lubiłam, mam nadzieję, że znów będę zadowolona ![]() ISA, ta paleta Naked jest faktycznie bardzo fajna, do niej była dołączona mini baza pod cienie i podwójna kredka do powiek
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2010-11-15 o 19:44 |
|||
|
|
|
#68 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Dziś byłam zmuszona uzupełnić jedynie braki pielęgnacyjne - kupiłam szampon, odżywkę, krem z masłem kakaowym na suche miejsca i peeling Synergen. Mam dziś kupowaty nastrój, przytłacza mnie wszystko. |
|
|
|
|
#69 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I moich MACów ani widu ani słychu ![]() Haha, ja inteligętnie doznałam szoku jak szliśmy kiedyś z eks tym asfaltem i dla mnie naturalne było, że z tego asfaltu trzeba zejść żeby gdziekolwiek dojść i tym sposobem zamiast iść prosto do Morskiego oka dołożyliśmy jakieś 6 godzin i trafiliśmy tam przez dolinę 5 stawów ![]() Tak, fit by step. To zależy co lubisz i co chcesz uzyskać po tych ćwiczeniach, Ogólnie to ani jeden z 3 stepów mi się nie spodobał- w porównaniu do LF rozgrzewki i końcowego rozciągania praktycznie tu nie było a wg mnie to ważna część takich zajęć. Świetny jest pilates kręgosłup, dobre jest Hi-Lo oraz TBC, TBC burning też nie było złe, nie pamiętam jaki był fit ball ale chyba postanowiłam się kondycyjnie wzmocnić zanim do niego wrócę ![]() dziś po pilatesie kr. też jestem bardzo zadowolona. Cytat:
![]() Cytat:
Ale miałam zajęty dzien dziś- prawie cały spędziłam na uczelni a potem jeszcze pilates. wstałam rano wcześniej żeby się umalować a i tak ani nie nałożyłam cieni na oko i sie jeszcze spóźniłam ![]() I mimo rozsądnych posiłków w ciągu dnia niedawno wrąbałam sporą porcję kaszy manny z musem jabłkowym od babci (posypaną kardamonem i cynamonem Kupiłam TS i nie ma żadnych próbek
|
|
#70 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj po powrocie z pracy też nie miałam na nic siły. Przeleżałam cały wieczór oglądając TV, bo nawet na kompie mi się nie chciało siedzieć. Cytat:
Za to dziś do pracy wzięłam tylko bułkę, Karotkę i wodę mineralną
|
|
#71 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Nie wiem czy się powinno łączyć, nie słyszałam o tym. Ale za mało godzin ma doba, żebym miała czas się nawilżać, kwasić, smarować wit. C i jeszcze filtrować, a nie lubię kremów z wit. C na dzień nakładać. Cytat:
Wydatki spore przede mną, a pracy ani widu ani słychu. Muszę sobie CV po angielsku skrobnąć.![]() Cytat:
![]() A słyszałaś o klubie Glamour na Głowackiego/ stadionie Wawel jakieś opinie? Trafiłam na ich stronę wczoraj i mają przyjazne bardzo ceny, niższe niż w LF.
|
|
|
#72 |
|
po prostu Em :)
|
![]() U mnie właściwie bez zmian, poza tym że chwilowo mam pracę w której się spełniam i to z perspektywami na przyszłość, więc zobaczymy jak będzie dalej, na razie nie chcę zapeszać.
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pocieszające jest, że tym razem nigdzie nie wsadzili
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś wysłali moją paczkę z Apteki Słonik, oby doszła do piątku
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Glamour nie słyszałam i nie czytałam nic Cytat:
Myślę, że spokojnie dojdzie ![]() Blee znowu sie spóźniłam ![]() Nie było ani szamponów ani dezodorantów w sklepach, które odwiedziłam dziś ![]() Za to potestowałam podkłady na ręce i zdążyłam w ostatniej chwili w dziennym świetle porównać z tymi które mam- niestety wszystkie MF wypadają za rróżowo a nowy Astor mattitude HD pomarańczowo. Ale to dobrze, nie będę się nimi rozpraszać i mogę się skupić na tuszach Widziałam Volimizera Bourjois- myślałam, że to to ma dwie szczoteczki i jedna wchodzi w drugą, tymczasem szczota jest jedna, a drugie coś to sama rurka działająca jak dodatkowy odciągacz tuszu, hmm chyba oleję ten wynalazek
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
hm, kupić dezodorant, przy kasie płacisz te 9.38, a razem z paragonem wydrukuje się bon wartości 9zł do wykorzystania w grudniu (można nim normalnie płacić, możesz na niego kupić coś droższego i dołożyć brakującą resztę..) więc tak jakby 9zł się zwraca
![]() gazetki nie ma jeszcze na stronie, bo obowiązuje od jutra, więc wstawiam zdjęcie
|
#77 |
|
|
Oo, właśnie, o co chodzi z tymi bonami?
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- O, fajne. A są też takie promocje na jakieś inne produkty?---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- I mogłabyś napisać w jakich sklepach w Krk obowiązuje ta promocja?
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i szczoteczka Colgate za 12.09 - bon 9.50 CH: Czyżyny, Zakopianka, Galeria Krakowska, Plaza, Witosa moja mama miała jeszcze bony z września i ostatnio bez problemu zrealizowała
|
|
#79 |
|
|
Super, dzięki.
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że nie było go dziś w Rossmannie ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Moje ukochane SoLaque właśnie wyrzuciłam- czerwień i czereśnię- już tak zgluciały i się rozwarstwiły, że nawet po dolaniu rozcieńczacza się nie nadają do użytku
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby. I żeby tylko listonosz tym razem nie zostawił znów awiza, bo zabiję
Gdyby jeszcze awizowali przesyłki na pocztę w mieście to nie byłoby problemu, bo odebrałabym po pracy. Ale awizują na naszą wiejską pocztę podlegającą pod tamtą, a ta nasza czynna tylko do 15.00.Cytat:
|
|
#82 |
|
Przyjaciółka KWC
|
To czemu nie zamawiasz do pracy?
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, w sumie o tym nie pomyślałam, ale z drugiej strony jakoś głupio by mi było jakby szefowa widziała, że do mnie jakaś paczucha przyszła
![]() Generalnie z przesyłkami u nas nie ma problemu, ale odkąd mamy nowego listonosza to coś często te awiza w skrzynce lądują
|
#84 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie wiem czemu szefowa miała by mieć coś przeciwko temu, żebyś zamawiała prywatne paczki na adres firmowy. To raczej powszechna praktyka.
|
|
#85 |
|
|
Ale się dziś obkupiłam w te żele i deo Nivei.
|
|
#86 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#87 |
|
|
fuksja, nie wiem do kiedy ale u mnie produkty znikają w zastraszającym tempie, więc trzeba się chyba pospieszyć.
![]() Szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie, bo nie mam ich przy sobie, ale na pewno wzięłam z żeli melonowy, angel star i happy time. Chciałam zieloną herbatę i water lily, ale nie było.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
oo, fajnie
ja kupiłam deo Fresh Natural, chciałam jeszcze żel melonowy, ale w Carrefour Market nie było ![]() Cytat:
ta promocja jest też w Carrefour Market, ale asortyment jednak uboższy (choć dezodorantów były wszystkie rodzaje) no i obejmuje też kulki ![]() jedyne co, to że bon naliczany jest tylko do jednej sztuki danego produktu, więc jak chce się większą ilość tego samego artykułu, to lepiej rozbić na dwa paragony
|
|
#89 |
|
|
Organzza, żartujesz!
Mnie powiedzieli, że kulki nie, a wolę tę formę.
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- już sama nie wiem
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-11-17 o 19:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

No ale ja jestem dosyć wybredna jesli chodzi o smarowidła.
No ale generalnie wyszło
) resztki.
A ja dopiero za 2 tygodnie będę mogła wszamać taką zapiekanę 
poszłam na zakupy do tesco po jedzenie i brakujące kosmetyki.

Zresztą póki co mam jeszcze trochę czasu do namysłu, przynajmniej do wypłaty
Mam też wrażenie, że ten preparat podczas nakładania rozmiękcza zasychający lakier i można sobie zrobić piękne smugi. Co prawda potem całość szybko zastyga, ale co z tego skoro nałozony idealnie lakier można sobie zepsuć przez ten preparat.

Gdyby jeszcze awizowali przesyłki na pocztę w mieście to nie byłoby problemu, bo odebrałabym po pracy. Ale awizują na naszą wiejską pocztę podlegającą pod tamtą, a ta nasza czynna tylko do 15.00.
Mnie powiedzieli, że kulki nie, a wolę tę formę.