|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kilka kosmetyków....
Może z moich odlewek coś za odlewkę Miss Dior Cherie?
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
nie znalazłam nic dla siebie,dziękuję
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Który ange ou demon posiadasz? Podoba mi sie tez flowerbomb
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- to jak bys widziała wymianke? musze tylko poszukac atomizerków bo jesli juz nie mam to d**a |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
tak to EDP
Oprócz meteorytów podoba mi się Lancome Hypnose i Masterpiece MF
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meteorki zarezerwowane,czy coś dobierzesz?juz wolne Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2010-11-15 o 16:33 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym troche flowerbomb i troche demona min po 5 ml, ja znalazłam jakies tam atomki wiec mozemy sie wymienic, co konkretnie ci sie spodobało, które zapachy?
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
MF
Lancoma jeszcze nie testowałam. Spodniczek nie mam, moja mała wogole nie chce chodzic ani w sukienkach ani w spodniczkach, jeszce w lato to udaje mi sie jej załozyc cos ale w zimie to nawet nie ma takiej opcji zeby załozyła. Moge Ci przywiezs ale to dopiero w styczniu, jakby co to dasz mi znac |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam w Twoim wątku
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ile ange'a i flowerbomb mogłabys odlac? masz atomizerki? bo ja mogłabym odlac max 3 zapachy, bo mam 3 atomizerki tylko, 2x5 ml i jeden 18 ml, do którego mogłabym odlac dyszke
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Twoim watku
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Serum Clareny
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja nie mam atomków
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
przy kazdym zapachu podałąm ilosc ml jaka moge zaproponowac
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
pojemności nieograniczone - mam atomizerki po 10 ml i 8 i chyba po 5 ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Ddiano,
Rozejrzyj się po moim wątku - może znajdziesz coś za J'ose ![]() Pozdrawiam.
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
tylko weź,proszę pod uwagę,że moje są damskie i zawsze cenowo drożej niż męskie,a dodatkowo ja mam EDP,Ty EDT.
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- odpisałam u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- bardzo mi się podoba Helena Rubinstein, Wanted edp - 100 ml bez testowych psików.tylko nie wiem czy zechcesz oddać |
||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz sie przeciez ze mna wymieniac na siłe, ja napisałam wyraznie w watku ile ml moge z kazdego zapachu odlac, zapytałam tez, jak ty widziałabys ewentualna wymianke, nie przywykłam do targowania sie o ml, jesli masz czas, mozesz wyliczyc ile cenowo wychodzi za ml kazdego zapachu i wtedy mozesz wysunąć propzycje wymiany
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepra szam jesli coś nie tak napisałam,chciałam po prostu,żeby było sprawiedliwie,nie mam zamiaru się rozliczać za każdy ml |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
jednak z lancome zrezygnuję, za słodki dla mnie ;-(
A co byś powiedziała na kulki, tusz i odlewkę Ange Ou Demon... 15 ml ;-) Jaki kod jest na kulkach? Są świeże? A tusz rzeczywiście nowy, nieotwierany?
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tusz świeży,nieotwierany nie posiadam atomka
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma problemu, taka proporcja moze byc tylko bedzie problem z atomkami, ja mam tylko 2x 5ml i jeden 10 ml, poszukam jutro moze uda mi sie cos odpachnic, nie mam nawet mozliwosci zakupienia u siebie atomków
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.