|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwne zdjęcia w internecie.
W suchy dzień można polać wodą. Taką mineralną, w małych butelkach zawsze mam przy sobie (noszę ze względu na serce, czasem sama woda pomoże, czasem trzeba nią popić leki). Chodzi o rozcieńczenie tego żeby nie miało tak intensywnego zapachu.
W mokry dzień najczęściej nie trzeba. No bo jest znaczna różnica między paranoidalnym a paranoicznym, dlatego pytam. |
|
|
|
|
#62 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Dziwne zdj?cia w internecie.
Nie wiem czem u mnie mój post jest napisany normalnie, a zacytowana przez Ciebie część ma pełno znaków zapytania zamiast liter
Kąpałam się z rodzeństwem jak byliśmy mali, ale z rodzicami to za bardzo tego nie rozumiem.
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne zdj?cia w internecie.
ciri znaki stad sie wziely ze byla awaria na wizazu i dosc duzo postow ma te znaczki- przynajmniej ja je widze i wtedy jak zacytowalam to jeszcze adminowie tego bledu nie poprawili na wizazu by polskie znaki byly polskimi znakami ,a nie tymi znaczkami
juz teraz rozumiem co mialas na mysli ![]() ja z bratem tez sie kapalam jak bylismy malymi dziecmi ale z rodzicami nigdy swojemu dziecku raczej nie pozwole malemu latac nagolasa po lazy- jak nie trzeba to sie golym tylkiem nie swieci
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwne zdjęcia w internecie.
Jak teraz mysle,to moja pierwsza mysl-zero kapiel z dziecmi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Kąpałam się z rodzeństwem jak byliśmy mali, ale z rodzicami to za bardzo tego nie rozumiem.