![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Re: jakie buty do takiego zestawu?
Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczj 16 latkom się wydaje, że coś , co odkryły jest nowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biust Pameli Anderson ponoć podoba się Zenkowi, ale Romkowi już nie, zatem jak z tego wyciągnąć średnią podobania się facetom jej biustu??? ![]() Kupuj balerinki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczj 16 latkom się wydaje, że coś , co odkryły jest nowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biust Pameli Anderson ponoć podoba się Zenkowi, ale Romkowi już nie, zatem jak z tego wyciągnąć średnią podobania się facetom jej biustu??? ![]() Kupuj balerinki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Rhiannon,kochana jesteś
![]() Mam podobne problemy(tylko że ja noszę 36 czasem nawet 37).To musi być strasznie popularny rozmiar,bo gdy często mam ochotę kupić jakieś buty,to są na ogół od 38 wzwyż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
okrutnica jakaś... |
Rhiannon,kochana jesteś
![]() Mam podobne problemy(tylko że ja noszę 36 czasem nawet 37).To musi być strasznie popularny rozmiar,bo gdy często mam ochotę kupić jakieś buty,to są na ogół od 38 wzwyż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Do: Hela Bertz
Hela _Bertz napisał(a):
> Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczj 16 latkom się wydaje, że coś , co odkryły jest nowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Biust Pameli Anderson ponoć podoba się Zenkowi, ale Romkowi już nie, zatem jak z tego wyciągnąć średnią podobania się facetom jej biustu??? ![]() > Kupuj balerinki!!! Mam wrażenie i chyba słuszne, że ta aluzja jest skierowana pod moim adresem. Hela Bertz dobrze by było gdybyś wczytywała się dokładniej w tekst, zanim na jego podstawie zaczniesz umiejszać innym osobom. Napisałam co sądzi, na temat balerinek mój facet i kilku innych kolegów. Myślałam, że można tutaj wyrazić swoje zdanie, ale widze, że takie osoby jak TY od razu muszą wypomnieć mój młody wiek, bo mam inne poglądy niż TY!.Twoja "dorosłość" też pozostawia wiele do życzenia, bo nawet nie zauważyłaś, ze parę odpwoedzi wcześniej podałam Adze kilka przykładowych wzorów blaerinek, które jej sie spodobały. Napisałam też, że każdy nosi to co lubi, a że ja nie cierpię balerinek więc ich po prostu nie zakladam. Następnym razem pomyśl dorosła kobieto, zanim zaczniesz wysuwać aluzje w czyjąś stronę. P.S. Tak dla Twojej wiadomości to mam 19 lat a nie 16. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Do: Hela Bertz
Hela _Bertz napisał(a):
> Najśmieszniejsze jest to, że zazwyczj 16 latkom się wydaje, że coś , co odkryły jest nowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Biust Pameli Anderson ponoć podoba się Zenkowi, ale Romkowi już nie, zatem jak z tego wyciągnąć średnią podobania się facetom jej biustu??? ![]() > Kupuj balerinki!!! Mam wrażenie i chyba słuszne, że ta aluzja jest skierowana pod moim adresem. Hela Bertz dobrze by było gdybyś wczytywała się dokładniej w tekst, zanim na jego podstawie zaczniesz umiejszać innym osobom. Napisałam co sądzi, na temat balerinek mój facet i kilku innych kolegów. Myślałam, że można tutaj wyrazić swoje zdanie, ale widze, że takie osoby jak TY od razu muszą wypomnieć mój młody wiek, bo mam inne poglądy niż TY!.Twoja "dorosłość" też pozostawia wiele do życzenia, bo nawet nie zauważyłaś, ze parę odpwoedzi wcześniej podałam Adze kilka przykładowych wzorów blaerinek, które jej sie spodobały. Napisałam też, że każdy nosi to co lubi, a że ja nie cierpię balerinek więc ich po prostu nie zakladam. Następnym razem pomyśl dorosła kobieto, zanim zaczniesz wysuwać aluzje w czyjąś stronę. P.S. Tak dla Twojej wiadomości to mam 19 lat a nie 16. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Re: Do: Hela Bertz
A ja doradzam dużo dystansu do siebie i świata, bo jesli w tak młodym wieku przejmujeszsie rzeczami, które nie są do Ciebie, to co będzie na 30 letniś starość?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
A ja doradzam dużo dystansu do siebie i świata, bo jesli w tak młodym wieku przejmujeszsie rzeczami, które nie są do Ciebie, to co będzie na 30 letniś starość?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Skoro nie do mnie to do kogo?? Wyraźnie cytat pochodził z mojej wypowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Skoro nie do mnie to do kogo?? Wyraźnie cytat pochodził z mojej wypowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Do nikogo
![]() ![]() Fakt zacytowania fragmentu czyjegoś postu, niekoniecznie swiadczy o chęci wszczynania z kimś awantury, tym bardziej , że awantury w sieci są wysoce nieeleganckie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Do nikogo
![]() ![]() Fakt zacytowania fragmentu czyjegoś postu, niekoniecznie swiadczy o chęci wszczynania z kimś awantury, tym bardziej , że awantury w sieci są wysoce nieeleganckie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Więc bądź tak miła i cytuj sobie wypowiedzi owego "hożego dziewczęcia" a nie moje, zmieniając w dodatku sens jej znaczenia.
Bez odbioru, bo "nie chce mi sie z Tobą gadać" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Więc bądź tak miła i cytuj sobie wypowiedzi owego "hożego dziewczęcia" a nie moje, zmieniając w dodatku sens jej znaczenia.
Bez odbioru, bo "nie chce mi sie z Tobą gadać" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Miłego dnia i więcej dystansu, ewntualnie copyright przy wypowiedziach. Wolę Lindę z czasów moralnego niepokoju, niż nieudolnych produkcji Pasikowskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Miłego dnia i więcej dystansu, ewntualnie copyright przy wypowiedziach. Wolę Lindę z czasów moralnego niepokoju, niż nieudolnych produkcji Pasikowskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
okrutnica jakaś... |
Casablanca-czekamy ;)
Casablanca-ponawiam pytanie dziewcząt
![]() pax,pax drogie panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
okrutnica jakaś... |
Casablanca-czekamy ;)
Casablanca-ponawiam pytanie dziewcząt
![]() pax,pax drogie panie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Re: Casablanca-czekamy ;)
Aga- rewelacyjny trencz, sama o taki marzę
![]() Przyznaję się bez bicia, że nie przeczytałam całego watku dokładnie, przeglądnęłam tylko szybciutko- wg. mnie(jesli jeszcze nie kupiłaś butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Aga- rewelacyjny trencz, sama o taki marzę
![]() Przyznaję się bez bicia, że nie przeczytałam całego watku dokładnie, przeglądnęłam tylko szybciutko- wg. mnie(jesli jeszcze nie kupiłaś butów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() Klapeczki "wzięte" ze strony : http://www.famousfootwear.com/ . To stronka amerykańska, myślę jednak, że podobne fasony lada chwila pojawią się też u nas w sklepach, trzeba tylko cierpliwie poczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() Klapeczki "wzięte" ze strony : http://www.famousfootwear.com/ . To stronka amerykańska, myślę jednak, że podobne fasony lada chwila pojawią się też u nas w sklepach, trzeba tylko cierpliwie poczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
okrutnica jakaś... |
jakie buty do takiego zestawu?
to ja czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
okrutnica jakaś... |
jakie buty do takiego zestawu?
to ja czekam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
okrutnica jakaś... |
Re:jakie buty do takiego zestawu?
J.Kennedy rewelacyjna-fakt
![]() Butów jeszcze nie mam. Na pewno kupię stonowane,zwłaszcza ,że szal pstrokaty no i mam dwie różne torebki(jasny bardzo błękit i rozbielony róż),czyli muszą butki pasować do jednej i drugiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
okrutnica jakaś... |
J.Kennedy rewelacyjna-fakt
![]() Butów jeszcze nie mam. Na pewno kupię stonowane,zwłaszcza ,że szal pstrokaty no i mam dwie różne torebki(jasny bardzo błękit i rozbielony róż),czyli muszą butki pasować do jednej i drugiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co w takim wypadku najlepiej kupić buty pod kolor płaszcza
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co w takim wypadku najlepiej kupić buty pod kolor płaszcza
![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
O, Rhiannon, widzę że mam jakąś bratnią duszę w obuwniczym nieszczęściu
![]() ![]() ![]() Jedynym "pewnym" źródłem zaopatrzenia jest internetowy sklep Ryłka, ale mają mały wybór modeli...no i ceny dość wysokie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
O, Rhiannon, widzę że mam jakąś bratnią duszę w obuwniczym nieszczęściu
![]() ![]() ![]() Jedynym "pewnym" źródłem zaopatrzenia jest internetowy sklep Ryłka, ale mają mały wybór modeli...no i ceny dość wysokie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.