Miłośniczki H&M - cz. VII - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-18, 16:39   #61
kasiaa91
BAN stały

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. VII

Dziewczyny czy w Porcie Łódź znajdę Mołkową marynarkę 34/36 ?
Bo może jutro tam będę i nie wiem czy w ogóle warto wchodzić ....
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 16:50   #62
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Ja swoja kupiłam własnie tam jakiś miesiąc temu. Były tylko 2 sztuki. Raczej wątpie by były teraz, ale zawsze warto sprawdzić

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 16:57   #63
nikki89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Ja kupiłam sobie kilka rzeczy na tej wyprzedaży.
Szału nie ma, ale coś tam sobie wybrałam

1. Te buty - bardzo fajne, wygodne. Cudem znalazłam mój rozmiar.
Do dżinsów na jesień jak znalazł W ogóle czy taki typ butów ma jaką nazwę?

2. Wzięłam też te czółenka. Nie są może super miękkie, ale mają niski obcas. Nawet dla mamy wzięłam też Za taką cenę jakoś nie będzie mi żal jak się rozwalą. A wyglądają w miarę ok - takie klasyczne czółenka.

3. Kupiłam też tą zieloną sukienkę. Niby nie mój kolor, ale jak przymierzyłam to już została

4. Kupiłam też tą kieckę, ale ją zwrócę, bo w domu doszłam do wniosku, że jest na mnie za duża Jakoś ten dekolt tak za luźno leży... Nie wiem, nie czuję się.

5. No i cudem dorwałam też ten sweter z warkoczem
Wisiał jeden samotny w rozmiarze M. Dość spory, ale i tak fajny

Generalnie można coś wybrać, ale widziałam lepsze wyprzedaże
Czy sweter z warkoczem jest na wyprzedaży??
nikki89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 17:14   #64
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Została jedna 44

Wisienko Ty dalej chcesz tę marynarkę? Bo okazało się ze dziś znowu będę tam jechała

Taaaak!!! Bardzo! Może być nawet 44
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 17:20   #65
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Obawiam się, że już jej tam nie ma, bo byłam dziś i nie widziałam żadnej. Ale mogę się mylić, bo było tyle ludzi, że nie miałam siły dokładnie się rozglądać...
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 17:34   #66
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Na pewno nie ma żadnej w Porcie i Manufakturze.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 17:49   #67
pompommi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justa_n Pokaż wiadomość
a będzie jeszcze II tura w h&m ?????????
Cytat:
Napisane przez kyo18 Pokaż wiadomość
jak sie dzis pytalam o druga ture to powiedzili mi ze wszytsko co mialo byc przecenione zostalo przecenione wiec chyba nie mamy co liczyc na to ze cos jeszcze przecenia
ja słyszałam, że koło 27 mają być jeszcze większe przeceny tzn 2 tura
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 18:26   #68
Izaczka
Raczkowanie

Ja sobie troche kupilam rzeczy na wyprzedazy,bylam na początku wyprzedazy w kilku H&Mach i wtedy chyba kupiłam najwięcej, potem tez coś wynalazłam bo się okazało że z tego buszowania nie obejrzałam wsyzstkich zakątków haha, ale upatrzyłam sobie też parę rzeczy na online shopie i nie znalazłam ich, złożyłam zamówienie u kuzynki, w jej H&Mie do którego najczęściej jeździ w jakimś niemieckim mieście nawet nie znam nazwy bo zawsze jezdze gdzie indziej... jest sporo rzeczy więc mam nadzieje ze większośc rzeczy będzie w środę prawdopodobnie dostanę ale ogólnie niektóre rzeczy fajne

staruch ze mnie,
Izaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:20   #69
kyo18
Raczkowanie

widzialyscie moze gdzies na allegro ta sukienke w rozmiarze 38 albo 40 , wsumie nawet 42 by mnie intersowało ? albo w ktoryms z 3miejskich H&M ? ja niestety widzialam tylko zielone a bardzo mi zalezy na tej w kolorze nude
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 325478_l.jpg (15,8 KB, 60 załadowań)
kyo18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:29   #70
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
a czy ktoś wie jak sytuacja w Pasażu Grunwaldzkim? bardzo przebrane?
Byłam we wtorek i już wtedy nie było szału, a popularnych rzeczy rozchwytywanych na Wizażu w ogóle nie było, albo ostatnie sztuki w dużych rozmiarach.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 19:35   #71
ylkaa
Raczkowanie

Cytat:
widzialyscie moze gdzies na allegro ta sukienke w rozmiarze 38 albo 40 , wsumie nawet 42 by mnie intersowało ? albo w ktoryms z 3miejskich H&M ? ja niestety widzialam tylko zielone a bardzo mi zalezy na tej w kolorze nude
z tego co pamietam ona jest raczej rozowa i pamietam je jeszcze z letniej wyprzedazy, wiec w sklepie moze byc o nia trudno. no ale zawsze sie moze trafic bo na tej wyprzedazy wyciagneli tez troche rzeczy z tej letniej

ylkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:16   #72
moja imaginacja
Zakorzenienie

dziewczyny któraś z Was chyba pytała o legginsy ze wstawkami ze skaji, ja kupiłam w czwartek legginsy ze wstawkami za 9,95 euro w DE, ale nie wiem czy to o te chodzi.
Poza tym, są u Was przecenione rękawiczki za ok. 80 zł, takie proste czarne rękawiczki ze skóry cielęcej chyba
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:23   #73
mbamboo
Wtajemniczenie

NIEAKTUALNE.

Dzisiaj w Forum w Gliwicach znalazłam długą czerwoną sukienkę, przecenioną ze 129 zł na 60 zł. Przymierzyłam, znalazłam swój rozmiar (34), po czym poszłam rozejrzeć się po reszcie sklepów. Za 40 min wróciłam i już jej nie było. Zwykle, kiedy coś mi się spodoba, a nie kupuję od razu, to daję do odłożenia, ale tym razem byłam totalnie zaaferowana i zapomniałam o tym. Pojechałam do innego supermarketu, ale tam nie było jej w ogóle.

Może któraś z Was może wpaść do H&M i mi ją kupić? Oczywiście przeleję całość kosztów łącznie z przesyłką.

Będę dozgonnie wdzięczna. Przeżyłam już atak wściekłości, więc pozostanę na jednym.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2010-12-19 o 11:32
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:40   #74
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Dziewczyny kojarzycie może biała bieliznę na przecenie?
Chodzi mi o biały a'la koronkowy biustonosz (usztywniany, lekki push-up, bez wkładek, miseczka dość cienka nie wypełniona gąbką) z falbanką i czarną lamówką.
Jego numer to 079420 (te 6 pierwszych cyfr).
Poszukuję go w rozmiarze 70C.. jeśli któraś z Was go zobaczy czy pomogła by mi w jego zdobyciu? (jutro wkleję jeszcze jego zdjęcie)

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2010-12-18 o 20:42
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 20:51   #75
Vacuous
Rozeznanie

Cytat:
kupiłam tą sukienkę dokładnie rok temu, więc teraz raczej na pewno nie będzie jej na sklepie.
Stary 2010-12-18, 20:52   #76
Blasia104
Przyczajenie

Halooo ? mam jeszcze szanse na szanse na kolekcje by night ? poterzebuje gorsetowej czarnej sukienki ... może ktoś widział ??
Blasia104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:13   #77
pixi_
Raczkowanie

Dziewczyny, ja mam takie pytanie: czy któraś z Was posiada spódniczkę, taka bombka ekoskórkowa szara, była teraz na wyprzedaży za 40zł?? Myslę, że będziecie ją kojarzyć bo wcześniej była już o niej mowa Planuję zamówić ją na allegro ale nie wiem jak z rozmiarówka... i stąd moje pytanie: orientujecie się może czy jej rozmiarówka jest standardowa? Bo widziałam na wieszaku w galerii krakowskiej rozmiar 40 i wydawała mi się dość szczupła a był taki multum ludzi do przymierzalni że nie miałam siły stać żeby zorientować się o ile jest za duża będę wdzięczna za odpowiedź
a co do samych wyprzedaży to zdecydowałam się na pudrową wełnianą marynarkę(skusiła mnie cena -75zł ale cały czas sie zastanawiam nad nią bo jest do prania chemicznego,w domu wczytałam się w metkę:/), jedne majteczki za 10zł oraz sweterek szary z cekinami dla mamy za 40zł. Wszystko kupione w bonarce, ale generalnie wyprzedaż nie powala, ta letnią wspominam o wiele milej
pixi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:14   #78
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Obawiam się, że już jej tam nie ma, bo byłam dziś i nie widziałam żadnej. Ale mogę się mylić, bo było tyle ludzi, że nie miałam siły dokładnie się rozglądać...
To prawda, nie było już przed chwilą wróciłam. W ogóle nic ciekawego już nie było...
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:38   #79
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
To prawda, nie było już przed chwilą wróciłam. W ogóle nic ciekawego już nie było...
Szkoda ale bardzo Ci dziękuję, że pamiętałaś o mnie

Dziewczyny są we Francji H&My??? Chyba są, nie? Bo jadę teraz na święta to może tam się obłowię... Przynajmniej mam taką nadzieję.
Stary 2010-12-18, 21:40   #80
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pixi_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja mam takie pytanie: czy któraś z Was posiada spódniczkę, taka bombka ekoskórkowa szara, była teraz na wyprzedaży za 40zł?? Myslę, że będziecie ją kojarzyć bo wcześniej była już o niej mowa Planuję zamówić ją na allegro ale nie wiem jak z rozmiarówka... i stąd moje pytanie: orientujecie się może czy jej rozmiarówka jest standardowa? Bo widziałam na wieszaku w galerii krakowskiej rozmiar 40 i wydawała mi się dość szczupła a był taki multum ludzi do przymierzalni że nie miałam siły stać żeby zorientować się o ile jest za duża będę wdzięczna za odpowiedź
a co do samych wyprzedaży to zdecydowałam się na pudrową wełnianą marynarkę(skusiła mnie cena -75zł ale cały czas sie zastanawiam nad nią bo jest do prania chemicznego,w domu wczytałam się w metkę:/), jedne majteczki za 10zł oraz sweterek szary z cekinami dla mamy za 40zł. Wszystko kupione w bonarce, ale generalnie wyprzedaż nie powala, ta letnią wspominam o wiele milej
Mam tą spódniczkę i ja wzięłam rozmiar wiekszą, bo bałam się, że guma będzie za ciasna.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:46   #81
mbamboo
Wtajemniczenie

NIEAKTUALNE.

Cytat:
Napisane przez mbamboo Pokaż wiadomość
Hej

Dzisiaj w Forum w Gliwicach znalazłam długą czerwoną sukienkę, przecenioną ze 129 zł na 60 zł. Przymierzyłam, znalazłam swój rozmiar (34), po czym poszłam rozejrzeć się po reszcie sklepów. Za 40 min wróciłam i już jej nie było. Zwykle, kiedy coś mi się spodoba, a nie kupuję od razu, to daję do odłożenia, ale tym razem byłam totalnie zaaferowana i zapomniałam o tym. Pojechałam do innego supermarketu, ale tam nie było jej w ogóle.

Może któraś z Was może wpaść do H&M i mi ją kupić? Oczywiście przeleję całość kosztów łącznie z przesyłką.

Będę dozgonnie wdzięczna. Przeżyłam już atak wściekłości, więc pozostanę na jednym.
Może jednak możecie pomóc... Bardzo mi na niej zależy.

Opiszę dokładniej: w kolorze dosyć jaskrawej czerwieni, z jednej warstwy materiału, z dekoltem w serek, na szerokich ramionach.

Wiem, że nie jestem wiarygodna, bo nie bywam na tym wątku, ale może ktoś mi uwierzy.

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2010-12-19 o 11:33
mbamboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 21:49   #82
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda ale bardzo Ci dziękuję, że pamiętałaś o mnie

Dziewczyny są we Francji H&My??? Chyba są, nie? Bo jadę teraz na święta to może tam się obłowię... Przynajmniej mam taką nadzieję.
Są i ponoć są całkiem inne kolekcje, ale ile w tym prawdy
Stary 2010-12-18, 21:52   #83
paulinkka
Wtajemniczenie

w anglii wyprzedaz wlasnie sie zaczela. Duzo wiecej rzeczy niz w PL.. duzo sukienek i swetrow, no i nie ma takiego szalu na ten sklep jak u nas... A ogolnie to na zwyklych wieszakach wisza te rzeczy ktore byly u nas oblegane np taka zielona kiecka z kolekcji by night - pelna rozmiarowka, molkowa marynarka tez
paulinkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 22:02   #84
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinkka Pokaż wiadomość
w anglii wyprzedaz wlasnie sie zaczela. Duzo wiecej rzeczy niz w PL.. duzo sukienek i swetrow, no i nie ma takiego szalu na ten sklep jak u nas... A ogolnie to na zwyklych wieszakach wisza te rzeczy ktore byly u nas oblegane np taka zielona kiecka z kolekcji by night - pelna rozmiarowka, molkowa marynarka tez

to dlatego, że brytyjki na wizażu nie siedzą ... oj chętnie bym tam wpadła
Stary 2010-12-18, 22:20   #85
pixi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Mam tą spódniczkę i ja wzięłam rozmiar wiekszą, bo bałam się, że guma będzie za ciasna.
No wlaśnie ja też się obawiam, że w gumie będzie za ciasna a później będzie mnie ściskać normalnie nosze 36 ale zastanawiam się nad zamówieniem 38...i jak wzielas tą spódniczkę rozmiar większą to w porządku jest, nie jest za duża?
pixi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 22:29   #86
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
to dlatego, że brytyjki na wizażu nie siedzą ... oj chętnie bym tam wpadła
ja tez
Stary 2010-12-18, 23:50   #87
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
dziewczyny które kupiły czarną sukienkę, z koronkowymi plecami za 79,90, macie może jakiś pomysł na nią? planuję ubrać ją na sylwestra, dzisiaj przymierzyłam ją i zupełnie nic mi do niej nie pasuje... nawet czarny żakiecik nie mam również pomysłu na biżuterię, rajstopy, buty...

zdjęcia zapożyczone z allegro
też mam tą sukienkę, ponieważ nie znalazłam lepszej, planuję ją założyć na studniówkę, mam do niej czerwoną kopertówkę, jutro jadę po czerwone szpilki z Deichmanna (te z platformą z wężowym motywem - za 79 zł)
nad jakimś bolerkiem czy żakietem jeszcze myślę, ale to nie jest dla mnie jakaś wielka sprawa, to tylko na chwilkę.

dla mnie problemem jest biustonosz, czy mam kupić czarny koronkowy, czy cielisty koronkowy czy może silikonowy. Chociaż co do tego ostatniego to raczej nie jestem do nich przekonana
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-18, 23:57   #88
Agnes_K
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Są i ponoć są całkiem inne kolekcje, ale ile w tym prawdy
Nie sądzę, aby miały być zupełnie inne kolekcje. Na przykład w Genewie widzę te same rzeczy co na wizażu, aczkolwiek sukienek drapowanych nie widziałam (a plakat wisi, hmm...). Może są jakieś pojedyncze rzeczy, których w Polsce nie ma - ciężko mi powiedzieć, bo nie jestem - poza wizażem - obeznana z asortymentem polskich sklepów. Natomiast w h&m we Francji w pobliżu Genewy (ale to już zdecydowanie mniejsze sklepy) też są nieźle zaopatrzone, np. sporo rzeczy z kolekcji party i z tej zimowej z anja Rubik - sukienki w paski itp. W każdym razie tutaj bez problemu można dostać większość rzeczy, o których piszecie, że są szybko wykupywane w Polsce, także myślę, że w większym mieście we Francji powinien być duży wybór
Agnes_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 00:07   #89
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnes_K Pokaż wiadomość
Nie sądzę, aby miały być zupełnie inne kolekcje. Na przykład w Genewie widzę te same rzeczy co na wizażu, aczkolwiek sukienek drapowanych nie widziałam (a plakat wisi, hmm...). Może są jakieś pojedyncze rzeczy, których w Polsce nie ma - ciężko mi powiedzieć, bo nie jestem - poza wizażem - obeznana z asortymentem polskich sklepów. Natomiast w h&m we Francji w pobliżu Genewy (ale to już zdecydowanie mniejsze sklepy) też są nieźle zaopatrzone, np. sporo rzeczy z kolekcji party i z tej zimowej z anja Rubik - sukienki w paski itp. W każdym razie tutaj bez problemu można dostać większość rzeczy, o których piszecie, że są szybko wykupywane w Polsce, także myślę, że w większym mieście we Francji powinien być duży wybór
no to świetnie!!! jadę do Paryża i mam nadzieję, że uzupełnię tam swoją wish list
Stary 2010-12-19, 08:51   #90
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

dziewczyny a jak Wam sie widzi ta sukienka na sylwestra?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0ab8a0dc7a2928c6.jpg (48,9 KB, 45 załadowań)

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości