![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy - próbki, odlewki, flakony i inne ;)
dziekuje za odpowiedz na perfumowym
![]() posiadam amethyst oraz la perla, ktora szukasz, interesowalbym mnie just me, chce obadac te zapachy ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- musialabym przetestowac ta szmineczke, nie mialam nigdy deborah ![]() z watku widze jeden just me, szukam jeszcze maselek the body shop, czy balsamow do ciala ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Witaj. W zamian za Daisy Edt chętnie przyganę to:
* Avon, Skin So Soft, Shaving Gel (Żel do golenia)150ml, nowy * Deborah - róż do policzków Extra Fard Hi-Tech odcień 24, NOWY, nie otwierany * Iwostin Purritin Korektor maskujący, nowy, 15ml, ważny do 08.2011 * Iwostin Purritin Żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, w kartoniku * Avon Senses - Gruboziarnisty peeling 200ml, nowy, ważny do lipca 2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Rimmel True Ivory 103
powiedz mi jaki to odcień tzn. do jakiej skóry? bo nie umiem sobie wyobraźić ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Miracle już niestety niedostępny..
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Bielenda Eco Care Torf & Wodorosty Bioorganiczny Krem Dzień/Noc Anti-Age 50 ml, NOWY, ważność 03.2011 i \ lub * Farmona Sweet Secret PEELING O ZAPACHU SŁODKICH TRUFLI I MIGDAŁÓW, nowy
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Kochana, mogę zrobić odlewkę Babydoll, tylko jescze sprawdzę ile
za ml chciałabym * The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane * Lirene Dermoprogram, Beauty Care, Jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, 150ml, nowy a za 10ml to co wyżej + to: * Iwostin Purritin Żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, w kartoniku * Cienie Rimmel - potrójne odcień 621 brązy - uwaga pękniecie na pudełeczku! PAsowałoby? tylko muszę sprawdzić ile tam mi zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
* Iwostin Purritin Korektor maskujący, nowy, 15ml, ważny do 08.2011
* Iwostin Purritin Żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, w kartoniku znalazłabyś coś za to u mnie? ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
skocze sobie do drogerii i zobaczę jak to z tym odcieniem
![]() gdyby był ok to dam Ci znać ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Niestety Addict jest już nieaktualny. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
* Deborah - róż do policzków Extra Fard Hi-Tech odcień 24, NOWY, nie otwierany * Vichy LIPIDIOSE - krem do ciała - do bardzo suchej skóry 200ml, NOWY, nie otwierany * Iwostin Purritin Żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, w kartoniku ? odpisz proszę u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
"coś u mnie?
za: 1. Kojący płyn do higieny intymnej z rumiankiem AVON 250 ml, data ważności - trzy lata od daty produkcji (18.11.2009), czyli 18.11.2012 - NOWY! 2. Regenerująca maseczka do twarzy "Himalajskie jagody Goji" AVON 75 ml, data ważności - trzy lata od daty produkcji (12.11.2009), czyli 12.11.2012 - NOWA! 5. Zalotka do rzęs AVON - NOWA!" To może za to oddałabyś: * Farmona Soczysta Malina - krem do ciała 150g, ważność 03.2011 * Farmona Sweet Secret BALSAM DO CIAŁA O ZAPACHU SŁODKICH TRUFLI I MIGDAŁÓW, nowy * The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane Co myślisz??? ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop, czereśniowe masełko do ust, nowe, zafoliowane
* Vichy LIPIDIOSE - krem do ciała - do bardzo suchej skóry 200 cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Witaj,
wypatrzysz coś u mnie za: Vichy LIPIDIOSE - krem do ciała - do bardzo suchej skóry 200ml, NOWY, nie otwierany LIERAC Solaire krem ochronny pod oczy SPF30 - 15ml, nowy, w kartoniku i ewentualnie: Iwostin Purritin Żel do mycia twarzy, 150ml, nowy, w kartoniku podkład w musie - Rimmel, odcień nr 103 True Ivory ? Zapraszam do obu watkow, odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś za lolę z dokładki i womanity?
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]() Pamietam o Tobie ![]() tylko kombinuje jak tu zamiankę ukręcić nie rozdrabniając się nadto ![]() Proszę daj mi jeszcze chwilkę do namysłu. ![]() Ania
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Hej, skusiłabym się na: - Estee Lauder Sensuous - 10ml i może
- i może jeszcze jakąś odlewkę - mam takie małe plastikowe fiolki z atomizerem (chyba 2,5ml), mogłabym Ci przysłać (wolalabym je zamiast szklanej fiolki bez atomizerka). ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- To bym chętnie wypróbowała: Hugo Boss Deep Red ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lempicka "L"
cos u mnie? poza watkiem mam niebieska la perle 30ml
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
cos za
* zestaw Avon Spotlight- woda toaletowa 50ml, zafoliowana + balsam, nowy nie otwierany
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
hard candy 100ml a paris tez 100ml, ale moje perfumki sa drozsze od Twojego zapaszku
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- moze hard candy i dobralabym jeszcze kilka drobiazgow? ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- podoba mi sie błyszczyk Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss x2 i podklad w musie ![]() co Ty na to?
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post43120574 Edytowane przez claudus00 Czas edycji: 2011-02-12 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a tak orientacyjnie kiedy dalabys odp?
![]() jesli lubisz slodkie perfumy to polecam karmelek w wanilia, sa mega trwale, dawno nie spotkalam tak trwalych perfum, na ciuszku utrzymuje sie jeszcze dluzej ![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
hej , posiadam Heat Beyonce mogę Ci zrobić odlewkę ale za co byś się wymienila? mogę zrobić do 15 ml. proszę o PW
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
![]() Kombinuje i kombinuje jak tu fajną zamiankę ukręcić .......i coraz bardziej wyglądam tak ![]() bo parę rzeczy oprócz odlewek mi się podoba ale też nie chce rozdrabniać się za nową wodę ....... .......mam jeszcze poza nową 15 Vanille Noir .....może by Cię też interesowała? ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-02-16 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.