![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Owłosienie u mężczyzn :)
Tzw. ścieżka miłości
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
a ja tam mam słabość do nieco owłosionych facetów
![]() męski facet to podstawa nie przeszkadzają mi włosy na klacie (niech ich będzie sporo!) smakowita ścieżka miłości i conajwyżej podcięte włosy łonowe (bo inaczej czułabym się jak pedofil ;p) jedynie sporo włosów na plecach mnie odrzuca ;\ zarost na twarzy jest mega seksowny <3 no i niekoniecznie długie ale bujne włosy na głowie ![]() no tak się składa, że mam kręconego blondyna z bródką i bez owłosionych pleców i odpowiada mi całkowicie ![]() natomiast odrzucają mnie faceci bez włosów pod pachami (jedynie przycinanie wchodzi w grę), w strefie intymnej i z wydepilowaną klatą ![]() facet ma być facetem ;] zadbanym bo zadbanym, ale wciąż facetem ![]()
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Ja toleruję włosy tylko na głowie (w jak największych ilościach
![]() ![]() Reszta sio ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
nie no musze sie dziewczynki zgodzić, nie lubie kiedy facet jest nie owłosiony, akurat trafiłam na takiego który na klacie ma, nóżki też ma nieźle zarośnięte, łonowe także, plecki takze ale z umiarem, dla mnie taki bez włosków to taki pedałek! taki laluś-łe! facet to musi byc facet.
Normalnie tak to lubie tak mi sie podoba ze szok bo to podnieca-taki typowy mężczyzna dojrzały. a szczerze mówiąc na głowie za to łysieje a ma dopiero 24latka ale mi to nie przeszkadza, kocham go takiego jaki jest! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Nie znoszę jak facet jest nieogolony na twarzy, żadna broda nic z tym rzeczy...Mój TŻ próbował parę razy się nie ogolić, ale mnie to drażni i kluje przy całowaniu.
A reszta, plecy, klata, nogi i łono może być jak najbardziej zarośnięte.
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Mój facet jest bardzo owłosiony : klatka,nogi oraz owłosienie intymne.Nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba.Miałam też golasów ale to właśnie Ci bardziej owłosieni bardziej mnie pociągali.Nie ukrywam że przy owłosieniu poprostu bardziej trzeba dbać o higienię a to tylko zależy od faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Heh ja mam tak, że czy bardzo owłosiony czy prawie wcale nie robi mki dużej różnice:p tylko jeden warunek-musi być ścieżka miłości z ciemnych włosów bo bez tego facet jest dla mnie aseksualny:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Sylwiaobi
|
facet musi miec troche wlosow! :P
Troszke na klacie ale nie za duzo, pod pachami mozna troche przyciac, w miejscu intymnym muszą być oczywiście ale tez przyciete na krótko zeby nie było metrowego buszu no i na nogach to chyba wiadomo... ![]() Oczywiście bez przesady z tym owłosieniem...troche i przyciete na krótko jak już wspominałam, a nie na "małpiszona"... jakby mój miał włosy np na plecach chyba bym sie zgorszyła nieźle i kazała mu sie wybrać na depilacje laserowa :P ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- O tak! a myślałam, że tylko mnie to jara hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Mnie podniecają faceci z włosami na brzuchu i klatce piersiowej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witam
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn ( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Sonia Kulig pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn ( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Sonia Kulig pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Witam Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn ( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Sonia Kulig pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- [Witam Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn ( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Sonia Kulig pozdrawiam ] ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Witam Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn ( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Sonia Kulig pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Witam Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał O stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią)- odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt. Pozdrawiam Sonia Kulig |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Mi za to bardzo podobają się wielkie włochate dłonie i ręce - też bardzo włochate
![]() Musze jednak przyznać, że owłosienie u mężczyzn mi nie przeszkadza, ale za to bardzo mnie onieśmiela. Wydaje mi się, że jest tak dlatego, że mój tata jest obrośnięty jak małpa i jak widzę obrośniętego mężczyznę, to kojarzy mi się z kimś starszym, doświadczonym, takim prawdziwym facetem - a takich sie trochę boję, bo w wielkiem mierze, jestem (pomimo mojego wieku) jeszcze dzieckiem. Reasumując wolę facetów włochatych, ale się ich boję, bo Ci bez włosów, są jakby jak moi równieśnicy, tacy 'nadzy', niedoświadczeni, nie jak prawdziwi mężczyźni - na tych może kiedyś przyjdzie czas, jak dorosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam: autostrada do gada ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
A ja uważam że najlepsze jest wyśrodkowanie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
A zatem:
Okolice intymne - wszystko mi jedno Klata - żadnych włosów, nawet kilka włosków na klacie to dla mnie ohyda, i niestety, gdybym zakochała się w facecie z owłosioną klatą, niewątpliwie nalegałabym na depilację. Ale jakoś chyba intuicyjnie wyczuwam bo nigdy mi się takowy nie trafił ^^ Plecy - No way, jeszcze bardziej by mnie to odrzuciło niż włosy na klacie Pachy - w zasadzie wszystko jedno, mały plus za golenie ale niegolenie nie odrzuca Nogi, ręce - wszystko jedno, byle nie golił ![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
im mniej włosów tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
mój mężczyzna ma bardzo bujne owłosienie wszędzie + ma długie włosy na głowie ( klimat rock metal) do których mam straaaszny fetysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiedziałam, że lubię owłosionych, aż do tego weekendu
![]() Oglądałam z Lubym film, ale mój mężczyzna zmęczony strasznie był i zasnął w trakcie. Ja ten film już widziałam, więc nie chciało mi się oglądać samej - tak więc skupiłam się na kontemplowaniu Lubego, który akurat bez koszulki zasnął. W życiu nie sądziłam, że gapienie się i głaskanie faceta po owłosionej klacie może dać tyle przyjemności ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Aż takiego super bujnego owłosienia nie lubię u facetów.
Ale owłosiona klata , owszem. Podoba mi się. Nie lubię generalnie gładkiej klaty u faceta, jak u dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
gładka klata to nie klata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
mój kumpel ma owłosioną klatę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odbuja mi,pozytywnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podobały mi się te włoski, rzadko takie spotykam. Skojarzenia z takim owłosieniem to siła, zdecydowanie, dominacja, dojrzałość, seksowność, doświadczenie, erotyzm. Ehehhhee co nie zmienia faktu że wymówiłam przez całe spotkanie możę z 5 słów... : P czułam się przy tym facecie jak DZIECKO : )
![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Oj tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-02-06 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Trochę odświeżam temat, bo mam trochę problem, a raczej wątpliwości i liczę że pomożecie mi Panie te wątpliwości rozwiać.
Ogólnie rzecz biorąc mam dość bujnie owłosioną klatkę, właściwie od góry do dołu mimo, że jestem blondynem, to te włosy są lekko ciemniejsze i trochę długie. Zastanawiam się jak podchodzicie do tego tematu, a dokładnie chodzi mi o takie pierwsze zbliżenie. No bo jeśli się Wam to spodoba to spoko. Ale jeśli nie, to co? Jest gorąco z panną, zdejmuje koszulkę i ona widzi takie coś, nie podoba jej się to i co wtedy? Mówi "O, sorry to dziś się kochać nie będziemy, ubieraj się"? Czy jest w stanie się przemóc a potem namawia na depilację? Czy może w ogóle stracić zainteresowanie takim facetem? Czy zmienia to coś w jej podejściu i zaangażowaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.