Owłosienie u mężczyzn :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-29, 19:43   #61
paula-zla
Zakorzenienie

Dot.: Owłosienie u mężczyzn :)

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

A najbardziej szaleje za paseczkiem biegnącym od pepka w dół
Tzw. ścieżka miłości
Cytat:
Napisane przez fleur05 Pokaż wiadomość
Ja nie lubię owłosionych facetów, ale nie jest to powód, żebym nie mogła takiego pokochać! Przecież zwykle jest tak: najpierw się poznajemy, zakochujemy, randkujemy, a potem dopiero oglądamy się bez ubrań. Jeśli już dziewczyna się zaangażuje, to nie będzie jej przeszkadzało owłosienie, mimo że wcześniej za nim nie przepadała.
No, no, dobrze prawisz
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 22:02   #62
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
wszędzie poza łonem bujne włosy są .... baaardzo fajne u facetów takie to samcze, lubięto :P na łonie ze względów utylitarnych lol wolę łyso
Hehe Też lubię, to naprawdę męskie. Średnio podobają mi się włosy na klacie, za to na maksa kręcą mnie włosy na brzuchu, mrau
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-29, 23:23   #63
Black Cashmere
Zadomowienie

a ja tam mam słabość do nieco owłosionych facetów
męski facet to podstawa
nie przeszkadzają mi włosy na klacie (niech ich będzie sporo!)
smakowita ścieżka miłości i conajwyżej podcięte włosy łonowe (bo inaczej czułabym się jak pedofil ;p)
jedynie sporo włosów na plecach mnie odrzuca ;\
zarost na twarzy jest mega seksowny <3
no i niekoniecznie długie ale bujne włosy na głowie

no tak się składa, że mam kręconego blondyna z bródką i bez owłosionych pleców i odpowiada mi całkowicie

natomiast odrzucają mnie faceci bez włosów pod pachami (jedynie przycinanie wchodzi w grę), w strefie intymnej i z wydepilowaną klatą

facet ma być facetem ;] zadbanym bo zadbanym, ale wciąż facetem

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 12:29   #64
A taka jedna
Zakorzenienie

Ja toleruję włosy tylko na głowie (w jak największych ilościach ),nogach i rękach
Reszta sio
Mówię prawdę szczerą,
Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie,
Służę pomocą, nie na każde zawołanie,
Mam własne zdanie i szereg racji,
Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji

Reggae

BLESS!
A taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-30, 16:08   #65
justa886
Raczkowanie

nie no musze sie dziewczynki zgodzić, nie lubie kiedy facet jest nie owłosiony, akurat trafiłam na takiego który na klacie ma, nóżki też ma nieźle zarośnięte, łonowe także, plecki takze ale z umiarem, dla mnie taki bez włosków to taki pedałek! taki laluś-łe! facet to musi byc facet.

Normalnie tak to lubie tak mi sie podoba ze szok bo to podnieca-taki typowy mężczyzna dojrzały.

a szczerze mówiąc na głowie za to łysieje a ma dopiero 24latka ale mi to nie przeszkadza, kocham go takiego jaki jest!
justa886 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-31, 14:39   #66
Charlize89
Rozeznanie

Nie znoszę jak facet jest nieogolony na twarzy, żadna broda nic z tym rzeczy...Mój TŻ próbował parę razy się nie ogolić, ale mnie to drażni i kluje przy całowaniu.
A reszta, plecy, klata, nogi i łono może być jak najbardziej zarośnięte.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-01, 10:43   #67
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

Mój facet jest bardzo owłosiony : klatka,nogi oraz owłosienie intymne.Nie przeszkadza mi to wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba.Miałam też golasów ale to właśnie Ci bardziej owłosieni bardziej mnie pociągali.Nie ukrywam że przy owłosieniu poprostu bardziej trzeba dbać o higienię a to tylko zależy od faceta.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-01, 14:29   #68
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
a ja tam mam słabość do nieco owłosionych facetów
męski facet to podstawa
nie przeszkadzają mi włosy na klacie (niech ich będzie sporo!)
smakowita ścieżka miłości i conajwyżej podcięte włosy łonowe (bo inaczej czułabym się jak pedofil ;p)
jedynie sporo włosów na plecach mnie odrzuca ;\
zarost na twarzy jest mega seksowny <3
no i niekoniecznie długie ale bujne włosy na głowie

no tak się składa, że mam kręconego blondyna z bródką i bez owłosionych pleców i odpowiada mi całkowicie

natomiast odrzucają mnie faceci bez włosów pod pachami (jedynie przycinanie wchodzi w grę), w strefie intymnej i z wydepilowaną klatą

Ktos tu czyta w moich myslach. Mam tak samo
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-01, 18:04   #69
phoenix1991
Raczkowanie

Heh ja mam tak, że czy bardzo owłosiony czy prawie wcale nie robi mki dużej różnice:p tylko jeden warunek-musi być ścieżka miłości z ciemnych włosów bo bez tego facet jest dla mnie aseksualny:p
phoenix1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-02, 23:39   #70
hannahxunicorn
Sylwiaobi

facet musi miec troche wlosow! :P
Troszke na klacie ale nie za duzo, pod pachami mozna troche przyciac, w miejscu intymnym muszą być oczywiście ale tez przyciete na krótko zeby nie było metrowego buszu no i na nogach to chyba wiadomo... Miałam takiego co golił wszystko oprócz nóg i hm nie przeszkadzało mi to ale jednak wole jak facet ma troche włosków tu i ówdzie hehe
Oczywiście bez przesady z tym owłosieniem...troche i przyciete na krótko jak już wspominałam, a nie na "małpiszona"... jakby mój miał włosy np na plecach chyba bym sie zgorszyła nieźle i kazała mu sie wybrać na depilacje laserowa :P

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez phoenix1991 Pokaż wiadomość
Heh ja mam tak, że czy bardzo owłosiony czy prawie wcale nie robi mki dużej różnice:p tylko jeden warunek-musi być ścieżka miłości z ciemnych włosów bo bez tego facet jest dla mnie aseksualny:p
O tak! a myślałam, że tylko mnie to jara hehe
hannahxunicorn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-03, 20:43   #71
chillie
Raczkowanie

Mnie podniecają faceci z włosami na brzuchu i klatce piersiowej aczkolwiek nie toleruje zarostu na tyłku i plecach

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez phoenix1991 Pokaż wiadomość
o właśnie o to mi chodzi Tak cholernie mnie to podnieca

Namiętność pojawia się i znika, ale uczucia pozostają.
chillie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 18:34   #72
sonieczka20202
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Witam
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn
( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl
Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt.

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Bujne owłosienie to rzecz bardzo ogólna.

Są fececi, którym z włosów na plecach można warkocze pleśc, albo w ogóle mają dużo włosów na plecach, na klacie nie zobaczysz ani kawałka skóry generalnie masakra. Dla mnie masakra bo aż tak zarośniętych facetów nie lubię.

Jednak wydepilownaych i wszędzie gładkich też nie lubię.

Facet tu i ówdzie włosy miec powinien, na klacie, i w wiadomym miejcscu pod pachami też Tylko jak są nieco dłuższe niech je przycina (szczególnie te pod pachami) żeby estetycznie wyglądało.

Mój Tż ma dodatkowo owłosione nogi Się czasami śmieję, że stając z nim w konkury to bym 5 lat musiała włosy na nogach zapuszczac. Mógłby ich miec trochę mniej, ale to mój chłop Więc kocham go nawet z tymi owłosionymi, łaskoczącymi mnie jak śpię, nogami
Witam
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał o stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn
( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią) odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl
Jeżeli jest to możliwe podaj mi swój numer telefonu, rozmowa nie jest zobowiązująca, pomoże nam usprawnić kontakt.

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MysteryMe Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o mnie,to kreca mnie owlosieni faceci,naprawde!
Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

[Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam ]

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Witam
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał
O stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią)- odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl

Pozdrawiam
Sonia Kulig
sonieczka20202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 18:35   #73
3asiex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sonieczka20202 Pokaż wiadomość
Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

[Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam ]

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Witam
Nazywam się Sonia Kulig i jestem dziennikarka. Przygotowujemy właśnie materiał
O stosunku kobiet do bujnie owłosionych mężczyzn( interesuja nas obie opcje lubia lub nie lubią)- odezwij się na emal s.kulig@tvn.pl

Pozdrawiam
Sonia Kulig
Raz napisałaś i wystarczy.

Miałem taki piękny sen, że byłem ostatnim ssakiem na ziemi.(Mort: a ja w nim byłem?) Tak ale jako padlina.

3asiex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 20:11   #74
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonieczka20202 Pokaż wiadomość
Witam

Sonia Kulig
pozdrawiam
no tu jest dość sporo opinii na te temat,ale anonimowych.potrzebujecie oficjalnych rozmów,na przyklad w TOKU?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 22:27   #75
Joline
BAN stały

Mi za to bardzo podobają się wielkie włochate dłonie i ręce - też bardzo włochate
Musze jednak przyznać, że owłosienie u mężczyzn mi nie przeszkadza, ale za to bardzo mnie onieśmiela.
Wydaje mi się, że jest tak dlatego, że mój tata jest obrośnięty jak małpa i jak widzę obrośniętego mężczyznę, to kojarzy mi się z kimś starszym, doświadczonym, takim prawdziwym facetem - a takich sie trochę boję, bo w wielkiem mierze, jestem (pomimo mojego wieku) jeszcze dzieckiem.

Reasumując wolę facetów włochatych, ale się ich boję, bo Ci bez włosów, są jakby jak moi równieśnicy, tacy 'nadzy', niedoświadczeni, nie jak prawdziwi mężczyźni - na tych może kiedyś przyjdzie czas, jak dorosnę
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 23:48   #76
ahmily
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Tzw. ścieżka miłości
ja słyszałam określenie 'ścieżka do Leszka'
Stary 2011-01-22, 00:06   #77
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahmily Pokaż wiadomość
ja słyszałam określenie 'ścieżka do Leszka'

Ja słyszałam: autostrada do gada

Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 00:15   #78
zagubionaMIMI
Raczkowanie

A ja uważam że najlepsze jest wyśrodkowanie... nie lubię jak facet nie goli brody, bo drapie mnie przy całowaniu, nie przeżyłabym owłosionych pleców, bo nawet taki widok na plaży aż mnie odrzuca, ble... pod pachami i łonowe powinny być podcięte... a klatę i brzuch zostawmy w spokoju. Widziałam obie wersje u jednego faceta i owłosiony jednak bardziej mnie pociąga...
zagubionaMIMI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 00:20   #79
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ja słyszałam: autostrada do gada

lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 00:25   #80
All That Jazz
Zadomowienie

A zatem:

Okolice intymne - wszystko mi jedno
Klata - żadnych włosów, nawet kilka włosków na klacie to dla mnie ohyda, i niestety, gdybym zakochała się w facecie z owłosioną klatą, niewątpliwie nalegałabym na depilację. Ale jakoś chyba intuicyjnie wyczuwam bo nigdy mi się takowy nie trafił ^^
Plecy - No way, jeszcze bardziej by mnie to odrzuciło niż włosy na klacie
Pachy - w zasadzie wszystko jedno, mały plus za golenie ale niegolenie nie odrzuca
Nogi, ręce - wszystko jedno, byle nie golił
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 08:42   #81
Alecia Knowles
Raczkowanie

im mniej włosów tym lepiej
Alecia Knowles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 17:49   #82
missachten
Przyczajenie

mój mężczyzna ma bardzo bujne owłosienie wszędzie + ma długie włosy na głowie ( klimat rock metal) do których mam straaaszny fetysz nie mogłabym być z facetem, który ma krótkie włosy. Albo wygolona klata czy nie daj boże nogi. ble.
missachten jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-01, 22:48   #83
Lea_ny
Zakorzenienie

Ja nie wiedziałam, że lubię owłosionych, aż do tego weekendu
Oglądałam z Lubym film, ale mój mężczyzna zmęczony strasznie był i zasnął w trakcie. Ja ten film już widziałam, więc nie chciało mi się oglądać samej - tak więc skupiłam się na kontemplowaniu Lubego, który akurat bez koszulki zasnął.
W życiu nie sądziłam, że gapienie się i głaskanie faceta po owłosionej klacie może dać tyle przyjemności A potem kompletnie zwariowałam i zaczęłam bawić się jego włoskami pod pachami Rany, jakie to było fajne Wiem, odbiło mi
Stary 2011-02-01, 22:59   #84
Almariel
Zakorzenienie

Aż takiego super bujnego owłosienia nie lubię u facetów.
Ale owłosiona klata , owszem. Podoba mi się. Nie lubię generalnie gładkiej klaty u faceta, jak u dziecka
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 21:46   #85
missachten
Przyczajenie

gładka klata to nie klata !
missachten jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 09:00   #86
happys
Zadomowienie

mój kumpel ma owłosioną klatę osobiście uwielbiam.
happys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-03, 15:52   #87
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Ja nie wiedziałam, że lubię owłosionych, aż do tego weekendu
Oglądałam z Lubym film, ale mój mężczyzna zmęczony strasznie był i zasnął w trakcie. Ja ten film już widziałam, więc nie chciało mi się oglądać samej - tak więc skupiłam się na kontemplowaniu Lubego, który akurat bez koszulki zasnął.
W życiu nie sądziłam, że gapienie się i głaskanie faceta po owłosionej klacie może dać tyle przyjemności A potem kompletnie zwariowałam i zaczęłam bawić się jego włoskami pod pachami Rany, jakie to było fajne Wiem, odbiło mi
uważaj,zebyś pierścionka nie zgubiła w tym gąszczu

odbuja mi,pozytywnie
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 16:55   #88
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Mi za to bardzo podobają się wielkie włochate dłonie i ręce - też bardzo włochate
Musze jednak przyznać, że owłosienie u mężczyzn mi nie przeszkadza, ale za to bardzo mnie onieśmiela.
Wydaje mi się, że jest tak dlatego, że mój tata jest obrośnięty jak małpa i jak widzę obrośniętego mężczyznę, to kojarzy mi się z kimś starszym, doświadczonym, takim prawdziwym facetem - a takich sie trochę boję, bo w wielkiem mierze, jestem (pomimo mojego wieku) jeszcze dzieckiem.

Reasumując wolę facetów włochatych, ale się ich boję, bo Ci bez włosów, są jakby jak moi równieśnicy, tacy 'nadzy', niedoświadczeni, nie jak prawdziwi mężczyźni - na tych może kiedyś przyjdzie czas, jak dorosnę
Musiałam spotkać się z mężczyzną z uczelni na rozmowę. Siedział za biurkiem, ubrany w garnitur, pisał. A ja obserwowałam jego dłonie, a raczej włosy na nich... włosy na przegubie które lekko uciekły spod koszuli . DŻIZAS ... nie mogłam się ogarnąć, czułam się jak ktoś słaby, niższy pod każdym względem, niedoświadczony, nieistniejący więc podlotek. Generalnie czułam się stłamszona bez powodu ; )
podobały mi się te włoski, rzadko takie spotykam.

Skojarzenia z takim owłosieniem to siła, zdecydowanie, dominacja, dojrzałość, seksowność, doświadczenie, erotyzm.

Ehehhhee co nie zmienia faktu że wymówiłam przez całe spotkanie możę z 5 słów... : P

czułam się przy tym facecie jak DZIECKO : )

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-06, 14:36   #89
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja wolę facetów bez włosów. Tylko na głowie powinny być. I to długie
Oj tak . Najlepiej do ramion . Ogólnie wolę facetów o delikatnej urodzie .

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Jak ma włosy tylko na głowie to nie jest facetem? To tak jakby napisać, że kobieta z płaską klatką piersiową to nie kobieta. Męskość to coś więcej niż penis i owłosiona klata.

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2011-02-06 o 16:37
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-06, 08:56   #90
andr19
BAN stały

Trochę odświeżam temat, bo mam trochę problem, a raczej wątpliwości i liczę że pomożecie mi Panie te wątpliwości rozwiać.

Ogólnie rzecz biorąc mam dość bujnie owłosioną klatkę, właściwie od góry do dołu mimo, że jestem blondynem, to te włosy są lekko ciemniejsze i trochę długie.

Zastanawiam się jak podchodzicie do tego tematu, a dokładnie chodzi mi o takie pierwsze zbliżenie. No bo jeśli się Wam to spodoba to spoko. Ale jeśli nie, to co? Jest gorąco z panną, zdejmuje koszulkę i ona widzi takie coś, nie podoba jej się to i co wtedy? Mówi "O, sorry to dziś się kochać nie będziemy, ubieraj się"? Czy jest w stanie się przemóc a potem namawia na depilację? Czy może w ogóle stracić zainteresowanie takim facetem? Czy zmienia to coś w jej podejściu i zaangażowaniu?
andr19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości