![]() |
#61 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inn
mam jeszcze tylko krem do rak Handy Gururu
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- jasne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lush, Clinique, BB kremy,nat. pielęgnacja, minerały EDM, Lumiere, LaurEss i inn
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
a które z próbek minerałków są bardzo jasne i w tonacji zółtej? używam Fawna EDM int obecnie i ten odcień mi pasuje idealnie.
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Coś u mnie za czarne mydełko afrykańskie? Ps. Mogłabyś proszę opisać cienie z She Space? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Jestem zainteresowana następującymi rzeczami: 12. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL 13. EDM NATURAL REFLECTIONS COOL PINK puder wykańczający- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL. 15. EDM SOFT BRONZER Face bronzer- pełen wymiar, zostało 98%. 3. Duża odsypka pudru ryżowego (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm Czy znalazłabyś w zamian coś u mnie? Widzę, że jeden jest w rezerwacji, także mogę poczekać na rozstrzygnięcie ![]() Pozdrowienia ![]()
![]() |
#66 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
W takim razie będę cierpliwie czekać na wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Hej, na razie nic nie mam 28F/FF
![]() ![]() Co Ty na to? ![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Coś za:
12. EDM FAIR NEUTRAL Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 90%, bez dodatku LL? Pytałam już kiedyś, od tego czasu dorzuciłam kilka rzeczy. Poza wątkiem z rzeczy które mogły by Cię zainteresować mam żel hialuronowy 1% z ZSK, nieotwarte opakowanie 15ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Hej, u mnie Ziaja HCL biolipidowa. Interesowalaby Cie za krem pod oczy albo odlamek jakies mydelka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
wymiana?
2. LUSH- SEXY PEEL – mydełko do mycia twarzy i ciała, zostało 1/3 (na zdjęciu jest więcej). 3. LUSH JUNGLE CONDITIONER- odzywka do włosów – odłamię 1/2;. 4. LUSH ULTRA BLAND- Pasta do mycia twarzy, zostało około 40% z opakowania 45g (w opakowaniu zastępczym) data ważności 06/07/2011 odpisz u mnie ![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Czy coś u mnie za:
17. COASTAL SCENTS: 1. Semi Mate Mica- primer o właściwościach matujących. 2. Sericite Mica. 3. Duża odsypka pudru ryżowego (odsypka wielkości pełnowymiarowego opakowania z EDM) http://www.coastalscents.com/cfwebst...ice-powder.cfm 4. Silica Powder- niewielka odsypka. Delikatny finisher nadający bardzo gładkie wykończenie. 5. Mica Powder Plain 18. LUMIERE- STRUNA 1. Innocence all over color S&B Bar 22.JOPPA LEMONGRASS GINSENG Mydełko do mycia twarzy i ciała- odłamie 1/2; na spróbowanie. 23. JOPPA WILD BERRIES WITH REAL STRAWBERRY SEEDS Mydełko do mycia twarzy i ciała- odłamie 1/2; na spróbowanie. 26. KORUND ZRÓB SOBIE KREM- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.