![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o opinię.
Cytat:
I to co napisała klempaa, to jest tchórz, nie ma odwagi i jaj by wprost powiedzieć: sorry, ale nic z tego nie będzie. Się przeżyło, się wie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Według mnie to wygląda tak , jakby on próbował za wszelką cenę się od Ciebie odizolować.. szczerze, powinnaś to przemyśleć, bo moim zdaniem KOCHAJĄCY CHLOPAK nie mówi do dziewczyny : daj mi spokój itp. .
On powinien widzieć w Tobie zrozumienie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
On wyraźnie daje Ci do zrozumienia, że seks od czasu do czasu ok, ale na coś takiego jak związek on mówi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy taki to nie jest gorsza świnia niż ten który jest świnia i nie zdaje sobie z tego sprawy - jeśli wiecie o co mi chodzi
![]() Generalnie to nie znam osoby, która rzucając takimi tekstami po prostu nie chce odprawić tej drugiej osoby licząc na to, ze nie wyjdzie, ze to jego wina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
założyłam swój wątek... przepraszam za zamieszanie ![]() ![]() ![]() zakochałam sie w starszym mężczyźnie... Edytowane przez Martyna_1991 Czas edycji: 2011-01-11 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) Ten facet nie dość, że 15 lat starszy, nie dość że rozwiedziny (może i dzieci ma?), to jeszcze ma nową kobietę. A do tego wszystkiego doszedł do wniosku że nic z tego nie będzie. Skąd to wiem? BO NIE ODPISUJE!!! Nie szuka kontaktu! Nic! Uśmiecham to ja się do pani w sklepie i pana na stacji benzynowej - i co, to znaczy, ze mam ochotę z ktorymś z nich się spotykać? Nie, to znaczy, ze jestem miła.... ![]() Daj sobie spokój. Chociażby dlatego, że on Cię nie chce. Poflirtował i koniec.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
klempaa dziękuje ci za rade... Wiem, że masz racje ale tak trudno przyjąć mi to do świadomości.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martyna_1991 Czas edycji: 2011-01-09 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyno, on już nie chce z Tobą być - po prostu. Żadnym "czekaniem" na niego niczego nie zdziałasz. Po prostu brakuje mu jaj (może także nie chce Ci sprawić przykrości), aby Ci wprost powiedzieć, że zrywa z Tobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.