|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szafa Jeanette83 - nowa edycja :)
odpowiedziane
|
|
|
|
|
#62 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;spodnie dżinsy - po lewej są rybaczki z troczkem w pasie (Cubus) na110 i długie z reg. w pasie to Cocodrillo (świetne są i wcale nie zniszczone) też na 110 ale raczej na szczupłą.
Obie dżinsowe sukienki (fartuszki,jak ja je nazywałam - takie przedszkolowe) są na 4-5 lat ale to rozmiar bardzo ogólny,jedna na plecach ma guziczki po całej długości,druga jak widać z przodu - obie są słodkie ![]() Na fotce baletowej jest komplecik z H&M -tak na 98/110;używany przez 2 lata (2x w tygodniu więc oddam go zupełnie jako gratis,bo większej wartości - prócz sentymentalnej - nie posiada Baletki nieużywane - kupiliśmy przed wakacjami a po juz się okazały za małe;biała bluzka w kropki z Zary na 110 ale szczupła i trochę sfatygowana,więc jakbyś chciała,to też gratis.Na fotce z golfem są 2x rajstopy na 116 ze Smyka,tylko 1x uprane a tak to nowe,bo od razu za małe kupiłam ![]() A o kurtkę olimpijską pytałam w kontekście mojego syna (15 lat i XL ale w rozmiarówce dziecięcej,bo mimo 170cm wzrostu waży tylko ok. 50 kg) także męskie typowo,nawet Ski odpadają (niestety). |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiarowo bardziej szary płaszczyk
pisz jak widzisz ew. wymianę
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za czarna koronkowa http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1295030751 ?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. kurteczka nie jest brudna ani zniszczona. Mogę tez jutro zrobić zdjęcia kurteczki przy dziennym świetle.
Ja bym prosiła abys cyknęła fotki tych błyszczyków takie w większej rozdzielczości i posłała mi na maila bo tak to słabo widać te kolory ![]() Dzięki i do jutra!
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
|
|
|
|
#67 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Jeśli płaszcz pójdzie to spoko,ja nie mam napięcia,bo okryć wierzchnich u mnie dostatek (a z drugiej str. ta kurteczka z Cubus mi się podoba
![]() Ja szukam tych kilku rzeczy,co wymieniłam w 1 poście w kosmetycznym,ew. jakiejś nowej pielęgnacji (dla mojego przedziału wiekowego a tak,to bardzo trudno mi powiedzieć,bo nie mam jakiejś listy... co mi tam w oko wpadnie.Co do mojego starszego dziecka,to on jest fanem Nike i ogólnie ubrań sportowych,ale męskie Ski zazwyczaj za duże na niego,bo chudziutki.... Może nie wymieniajmy się hurtem - wszak nie musimy tego i tak wysyłać - jak pisałaś masz jeszcze mnóstwo rzeczy do wymiany - pewnie jeszcze niejedno mi w oko wpadnie
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-01-16 o 21:59 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Sweter Jackpot ,kupiony w zachwycie
,cena ok 350 zł,zalożony kilka razykoszule wycieniam na 50 zł ,założona była z 5 razy revlon ,jako ,że jest używany ok 50 zł. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Chyba jednak podziękuję za wymianę ,przejrzałam szafę i okazało sie ,że mam i ta za dużo kurtek na lżejszą pogodę . Jeśli jednak chciałabyś koszulę to wymieniłabym ją na Aquolina wanilia i paczula, |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
7&8. Sukienka Orsay, wieczorowa,mała czarna, do kolanka, z koronki, z dekoltem-fala --> tylko za cos specjalnego http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1295031185 |
|
|
|
|
#73 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;długo żem myślała i kurtki Ci nie zabiorę (na razie
![]() Natomiast taka spódniczka beżowa z Orsay - zdj.2 z postu# 15 mi się podoba i oprócz niej - jak pisałam - dwa sweterki i spodnie Kurcze,żebym się nie pogubiła,trochę dużo tych rzeczy.Także może na razie te 4 rzeczy,co? Oddam Ci kuchnię + ciuszki dziecięce z kompletem baletowym w gratisie i koszulę z Zary,co?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej przypominam się czekam na wymiary
![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
jean napisz mi proszę w wolnej chwili które z wymienianych prze mnie rzeczy byłabyś skłonna zamienić za puder brązujący clarins
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to nie mam żadnych konkretów
![]() na szybko : maska wax do włosów kosmetyki avene z serii : cold ,puder avene mozaika,triacneal. dermedic iwostin z ciuchów spodni bryczesy torebki bizuteria przejrzyj szafę i jak by co to pisz ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Wrzucaj wszystko co masz ,jeśli bedzie ci wygodniej /lepiej to moge podac ci maila,pisz na pw jak by co
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam wszystkich za milczenie, mam w domu chwilowe problemy z internetem
W tej chwili korzystam w gościnności kolezanki, ale odpowiadać, wklejać zdjęcia itd. będę mogła dopiero, jak wróci łącze.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal mam ochote na ten szary płaszczyk
![]() i Mgielka do ciala Aquolina |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294921548 ??
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedziane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:szary płaszczyk Mgielka do ciala Aquolina i ew. : Maseczka intensywnie nawilzajaca Lirene Aqua, nowa, Wygladzajacy lotion do ciala The Body Shop, White Musk, nowy nie otwierany jakiej firmy jest : Ochronny krem nawilzajacy SPF 15 dla cery normalnej i suchej, z oryginalnym pudelkiem, mam z wymiany ale jest nie dla mojej skory, 90% mam też: kurtkę h&m na 116 , spodnie espirit 116 ksiązki dla dzieci ,w podpisie bajki ,gry planszowe,puzzle. w razie czego zrobie foto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

więc oddam go zupełnie jako gratis,bo większej wartości - prócz sentymentalnej - nie posiada
Baletki nieużywane - kupiliśmy przed wakacjami a po juz się okazały za małe;biała bluzka w kropki z Zary na 110 ale szczupła i trochę sfatygowana,więc jakbyś chciała,to też gratis.

W tej chwili korzystam w gościnności kolezanki, ale odpowiadać, wklejać zdjęcia itd. będę mogła dopiero, jak wróci łącze.