![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
![]()
witam
szukam kosmetyczki ze Szczecina ktora zajmuje sie rzeskami intersuje mnie metoda 1:1 oczywiscie szukam kosmetyczki ktora pracuje w salonie i robi rzeski perfekcyjnie!!! miesiac temu mialam robione rzesy 1:1 i dziewczyna odwalila taka lipe ze teraz praktycznie nie mam rzes!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: Salon kosmetyczny - Włocławek
Pewnie większe salony kosmetyczne mają w swojej ofercie usuwania przebarwień. Ja byłam kiedyś na oczyszczaniu twarzy w Salonie kosmetycznym Victoria (ul. Nowcy) i szczerze odradzam. Było to kilka lat temu, ale uraz pozostał i mimo że pewnie zmienił się personel itp nie poszłabym tam więcej.
Ja z kolei planuje poszukać salonu który oferuje mikrodermabrazję, lub cokolwiek innego co zmniejszy blizny po trądziku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Dot.: gabinet kosmetyczny godny polecenia /Lublin
Ja polecam panią Magdę (Nasz salonik 81 740-09-70). Z zabiegów byłam bardzo zadowolona. Robiłam tam oczyszczanie i mikrodermobrazję a poszłam z polecenia koleżanki. Ona robiła u nich kwasy i były naprawdę efekty a miała trochę problemy z cerą.
W wakacje skusiłam się tam na pazurki i też jest super - są dopracowane i nie podchodzi powietrze i widać że tam panie lubią swoją pracę - jest tam jeszcze jedna kosmetyczka i fryzjerka. Goooooorąco polecam ! ! ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.