|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Dot.: TONI&GUY, AA, CETAPHIL, GOT2B, GOLDWELL, AVON, SALLY HANSEN, ICEBERG perfumy, g
hej interesuje mnie m/in zel d skorek sally moze znajdziesz cos z tego::
Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze L’eau trios Heeley fine leather Juicy tubes miniaturka odcien bezowo-złoty naturalny ladnie rozswietla Rozne lakiery do paznokci: creative nail kolor: asphalt, maybelline, astor inglot Cacharel noa balsam perfumowany do ciała oriflame visions soul mattes eye shadow bourjois contour no color konturówka nie dajaca koloru, dopasowuje sie do koloru ust Essence mulit aciotn false lashes mascara Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu) Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia AVON ideal shade fresh and light foundation Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Oriflame lip balm |
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: TONI&GUY, AA, CETAPHIL, GOT2B, GOLDWELL, AVON, SALLY HANSEN, ICEBERG perfumy, g
Cytat:
"Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu)" możesz coś więcej napisać, jakie zużycie, jaki kolor itp.? ewent. jakieś realne zdjęcia
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,
coś u mnie za: 9. Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015r. stan: 1 raz użyta! i Sally hansen do usuwania skórek ??
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za
- Estien, Glinka Biała 50g do 2015r. - Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015r. - Estien, Aloe Vera Moisturizing, maseczka algowa - Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania - Goldwell, Dual Senses, Ultra Volume Gel - Shampoo (Szampon w żelu dodający objętości) 30ml |
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
jutro dam Wam wszystkim odpowiedź, bo dzisiaj już totalnie nie mam czasu na nic
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
wypatrzysz coś u mnie za:
Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania ? ![]() odpisz prosze u mnie, zapraszam do obu watkow. |
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Może masz coś z balsamów/błyszczyków Lip Smacker ?
_________________________ _________________ jak coś to look - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503069 . Zapraszam |
|
|
|
#72 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
6. Estien, naturalna Zielona Glinka 100g do 2015r. zużycie: 1 raz użyta! 7. Estien, Glinka Biała 50g do 2015r. stan: nowa, nieotwierana! 8. Estien, Korund - 100g do 2015r. stan: 1 raz użyty! 9. Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015 24. Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce) 30. Everyday Minerals, Intensive Mineral Foundation (Kryjacy podkład mineralny) |
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Cethapil i lush --cos u mnie ?
|
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Może tym razem coś u mnie za:
11. Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania ? Odpis prosze u mnie, zapraszam do obu watków. |
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za glinki i maseczki z estien??![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24992579 |
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
6. Estien, naturalna Zielona Glinka 100g do 2015r. zużycie: 1 raz użyta! 7. Estien, Glinka Biała 50g do 2015r. stan: NOWA, nieotwierana! 8. Estien, Korund - 100g do 2015r. stan: 1 raz użyty! 9. Estien, maseczka Len+Czekolada 50g do 2015r. stan: 1 raz użyta!
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, szkoda... a nie dobrałabys sobie czegos jeszcze ode mnie?? moze by Cię zainteresowala np odsypka pudru kryolan anti shine (jest naprawde super) albo moge Ci troche odstapic maseczki queen helene miętowej do tego?
![]() mam cere mieszaną ale wrazliwa i boje sie troche tego korundu ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- a ile byś chciala?? normalne opakowanie ma 30 g, mam jedno cale nieruszane to jakies 10 g np? jest mega wydajny, ja jednego opakowania chyba w zyciu nie zuzyje---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- mogę do fiolki (tylko nie wiem ile się tam zmieści), do woreczka albo np do pustego pudeleczka po kremie nie wiem jak będzie najbezpieczniej, sama wybierz może
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się
wszystko tak jak napisalas napisz na PW adres i na kiedy umawiamy się żeby wysłać....jeszcze jedno pytanko tylko, jaką pojemnosc ma ta maseczka algowa?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- dzięki wielkie, czyli wymianę mamy dogadaną ![]() |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
* Cetaphil MD, Dermoprotektor do skóry twarzy i całego ciała?
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
niestety za epiduo już się nie wymieniam
Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-02-22 o 12:55 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
19. Sally Hansen, Instant Cuticle Remover (Preparat do usuwania skórek)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=14240&next =1 stan: NOWY wart: ok. 40 zł 11. Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=24231&next =1 stan: 1 raz użyta! może coś u mnie znajdziesz (bardziej zależy mi na Sally hansen)
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
11. Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania
coś u mnie?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.