|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak kobieta zabija miłość-Brak szacunku do facetów
widocznie musiało. Związek trwał 4 lata i najwyraźniej tyle potrzebowałam czasu żeby zmądrzeć.
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego uważasz,że TO ZŁA KOBIETA BYŁA. Nie ma złych ludzi,są tylko źle dobrani ......................... ......................... .......TmargoT ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
każdy gra przed,już ci to pisałam.potem zaczyna się sielanka i prawdziwe życie. hormony-to kwestia dodatkowa,ponieważ nasze huśtawki nastorój są chwilowe i nie zmieniają naszego charakterutylko go wyostrzają. jesli twoja kobieta złości się na coś to w trakcie burzy chormonalnej może przeklnąć,jednak jeśli gardzi przemocą fizyczną to nie rzuci w ciebie talerzami. wam też należy się psztyczek w nos,ponieważ macie pełno win za uszami. jeśli nie układa się w związku to się dogadujemy ,lub go kończymy.nie stosujemy jednak szantarzu emocjonalnego. tak postępują dorośli ludzie |
||
|
|
|
|
#64 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
A co usuwa główny problem????? Oswiec nas Krynico mądrosci Najczesciej główny problem usuwa sie usuwając kobiete ze swojego zwiazku..na jej wyrazne życzenie...zwykle ona wtedy pisze na wizazu...,, kochałam go ale nie wiem o co mu chodzi,, |
||
|
|
|
|
#65 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
I nie zapominaj w swoim radosnym generalizowaniu, że faceci którzy są z kobietami parę lat dla zabawy, też istnieją.
|
|
|
|
#66 | ||||
|
BAN stały
|
.....TmargoT
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
......................... ......................... .......TmargoT ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dorosli ludzie robia takie głupoty ze głowa boli ,takze argument do smieci. Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-25 o 11:09 |
||||
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie twoje kobiety nie potrafiły w oczy powiedzieć co ich boli i mówiły dookoła. trzeba być na prawde mistrzem,żeby umieć czytac między wierszami. może z czasem posiądziesz tą wiedzę. ![]() Cytat:
on ją równiez oszukał grając twardziela .ona szukac maczo czuła się słaba.zbyt słaba na zerwanie,zbyt słaba na podjęcie drastycznej decyzji.czekała na swojego maczo,ktory gdzies zginął po drodze ![]() w pewnym sensie jest to motto,tylko bardzo trudne do zrealizowania,bo ludzie grali i będą grać. ciężko jest zaczynac od początku np.po raz 45-ty i miec na liczniku 45 sex kobiet
|
||
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, właśnie kolejny raz doświadczam, co to znaczy dostać prztyka w nos, bo inaczej nie zrozumie w wykonaniu love to love
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ci kiedyś pisałam,że mam wokół siebie podobną parę.i wiesz co? potrafią normalnie rozmawiać,ustalać kontakty z dzieckiem,podział majątku bes sadu,bo grają fer. ona stwierdziła,że się wypaliła w związku i chce wolności,on nie może jej zatrzymać. owszem,czuje się skrzywdzony i wykorzystany,ale wie,ze ona nie grała i nie bawiła się nim przez kilka lat .nie oszukiwała go na pieniądzach,nie czekała,aż skończy szkołę. powiedziała,że robi to dla niego,bo nie chce ,aby on ciepiał.chce,aby on znalazł sobie żonę z milości ,nie litości. ktoś z boku powie,że facet zmarnował 5 lat ,a ja powiem,że zaoszczędził kolejnych pare lat.znam wiele par,ktore sa ze sobą z przyzwyczajenia,a mogliby żyć zkimś innym z miłości. tylko takim ludziom brak odwagi,aby zmienić coś w swoim życiu wyprzedze cię jeszcze. powiesz,że najłatwiej jest odejść.nie. można coś ratować,jeśli obie strony tego chcą.nie da się uratować,czegoś czego już nie ma Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 11:18 |
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-25 o 11:18 |
||
|
|
|
|
#71 |
|
po drugiej stronie szafy
|
tacy właśnie są mężczyźni/...brak inteligencji zasłaniają niezrozumiałą kobiecą naturą...brak zdecydowanie - kłamstwem (nie generalizuje)
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- .. ahahah racja to jest koncowy argument ![]() ok przestanmy spamowac wątek |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona szukała maczo.faceta,ktory podejmie wszystkie decyzje za nią.ale nie doczekała się twojej reakcji. bardzo podobya para jesteście do moich znajomych. ona tez oczekiwała faceta,ktory bedzie rządził.on okazał się zbyt słaby,aby jako pierwszy zakończyć ten związek. to ona,okazała się ta silniejsza i to ona zakończyła coś czego już nie ma . analogicznie moi drudzy znajomi rówbniez walczą.nie rozchodzą się,ale walcza. walczą już 5 lat ciągając sie po sądach ,komornikach i nie potrafią więcej zmienić niż to co mają. dla mnie to smieszna sytuacja. gdzie jest ta granica cierpliwości ?! ja rozumiem,że przez ciebie przemawia złość na cały ród kobiecy i poniekąd cię rozumiem.przyjdzie czas kiedy docenisz pewne decyzje i będziesz dziękował,że wyrwałeś się z toksycznego zwiazku.dla ciebie jest toksyczny,bo nikt nie potrafi tego przerwać. wbrew pozorom każdy z nas przezył taki związek i nie jestes sam na świecie w swoim bólu.trzeba w ciszy popłakać na kolanach,ale za chwilę otrzepać kurz ze spodni,wytrzeć łzy i zacząc od nowa. bo życie jest piekne,ale trzeba pomijac parszywych ludzi
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 11:28 |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
edit: ale ja oczywiście nie generalizuję, tak samo jak Ty tego nie robisz w ogóle
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj człowieku, jak świat światem ranią się wszyscy po równo-tak samo jak chłopy ryczą przez baby, tak baby ryczą przez chłopów. Jak sie ludzie kiepsko dobiorą to tak juz jest. Dlatego takie wątki, jak ten są bez sensu, ot, zeby sobie poteoretyzować, pogeneralizować, powrzucac wszystkich do jednego worka i pozamiatane. Nie jest tak, że tylko jedna płeć ma monopol na krzywdzenie.
|
|
|
|
|
#76 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Pozatym nie wiem czy zauwazyłas ale ten wątek jest akurat o tym jak kobiety ranią....analogiczy wątek tez jest na wizazu
Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-25 o 11:34 |
||
|
|
|
|
#77 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
"Życie jest proste, ale nie jest łatwe". Często dokładnie wiemy co mamy zrobić, ale nie stać nas na to. Zwyciężają nasze lęki, obawy. Górę bierze nadzieja, że jakoś to będzie. ON/Ona zmieni się. Ja wolę żyć prosto wg prostych zasad i to, że skreślę 45 kandydatek nie znaczy jeszcze, że z ze wszystkimi uprawiałem seks. Wystarczy Margo, że każdą z nich zapytam o jej Ex-ów. Wg statystyki z wizażu ponad połowa sama się skreśli kłamiąc albo unikając odpowiedzi.
|
||
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciężko nie nazwiązywac od twojego problemu,ale i tak to co napisałam tyczy się tematu TEGO WĄTKU. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czy w życiu wygrywają tylko szuje ,gracze i dyplomaci? Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak w życiu,jeśli nie dopowiesz do końca o co ci chodzi można to interpretować na różne strony.potem nie powinieneś się dziwić,że ktoś coś nie zrozumiał,nie dpowiedział,przekręcił. warto udac się do pierwszego wątku i dopisać,że wątek nie jest kontynuacją twojego byłego problemu i prosisz o nie powiązywanie i powoływanie się do niego ,a pisząc o konkretach pisz TO TYLKO PRZYKŁAD ![]() EDIT-panie boże cieszę się,że dałes nam ród męski
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 11:57 |
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Margo ale ten wątek jest o tym jakim ,,gatunkiem,, potrafia być kobiety,negatywnie.I jest wątkeim dla facetów którzy mogą wpisac tu swe przemyslenia i doswiadczenia...
Natomiast ,,tamten,, mój watek byl o tym ze brak jest seksu w zwiazku ...ale nie milosci,szacunku itd ,i był razcej moim prywatnym problemem z ktorego szukalem wyjscia takze na forum.Czy teraz juz wyjasniłem róznice,w sposób zrozumiały? To są 2 różne wątki ..uff
Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-25 o 12:01 |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka to ludzka natura,że lubimy powoływac się na coś co znamy,patrz inne wątki +twoje posty z przykładem analogicznie podobnym do twojego związku) dlatego jak w życiu (kodeks drogowy,konstytucja,prawo karne) ludzie muszą mieć jasne zasady co można,a czego nie
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-25 o 12:31 |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Huśtawkę nastrojów kobieta zwykle tłumaczy fazami księżyca i hormonami. |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabawy ludźmi zdarzają się po obu stronach i trzeba być niezłym psychologiem,żeby je rozgrysć. jest to nieuniknione i zawsze swród 10 białych owiec znajdzie się jedna czarna.ale ,czy trzeba od razu się załamywać? gorzej jeśli przyciągasz tylko te czarne,wtedy trzeba się zastanowić dlaczego
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A facet tym, że taki już jest.
|
|
|
|
#87 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale warto! Skąd taka konkluzja? Czy gdzieś, coś pisałem o samotności, albo byciu w związku? Nie sądzę. Moim zdaniem nie. Wcześniej czy później płacą za swoje grzechy nawet jeśli nie widać tego na zewnątrz. OK. Trzeba by dokładnie policzyć. Zakładając, że masz rację to z tych 45-ciu 20-cia skreśli się sama. |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3/4 dupków. Czy 75% mężczyzn to dupki? Twoje statystyki nie są obiektywne, bo nie mogą być. Mnie trzy razy zraniono, ale nie wrzucam wszystkich facetów do jednego wora, mówiąc, że nie obchodzą Was nasze uczucia, myślicie tylko o seksie i nie interesują Was nasze problemy. Jestem z mężczyzną, który mnie szanuje, jest ze mną szczery, kocha mnie, nie nalega na seks, bo wie, że jestem chora i sprawia mi on ból. A przede wszystkim nie ocenia mnie w kategoriach "kobieta - więc głupia i wredna". I kocham go i wiem, że jest wielu takich jak on. Są kobiety, które z premedytacją ranią mężczyzn - może sprawia im to chorą przyjemność, może chcą się zemścić na facetach za wyrządzone im krzywdy, może nie zdają sobie sprawy z tego co robią. Ale jest tyle samo mężczyzn, którzy myślą tylko o tym, żeby przelecieć i zapomnieć. Którzy nie szanują swojej kobiety, uważają ją za coś gorszego gatunku. To nie jest kwestia płci. To jest kwestia tego, jakim człowiekiem jesteśmy, jak nas wychowali. Co do "fochów" - mi się też zdarzają. Taki urok kobiet, że raz w miesiącu hormony im szaleją, a potem przez parę dni się zwijają z ból. Serio - nie chcielibyście tego doświadczyć, gdy żadne lekarstwa nie pomagają. Czasem po prostu przepraszam mojego mężczyznę, idę się położyć, żeby przetrzymać ból, a czasem mam już łzy w oczach, bo brzuch boli, mam mnóstwo spraw na głowie, a facet mi jeszcze brzęczy nad uchem bo czegoś chce. I czasem się rozpłaczę i na niego warknę. Ale i on rozumie, że nie mam łatwo, tak jak ja rozumiem, że to nie jego wina i go potem przepraszam. |
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostaje jeszcze 20-tka.powiedzmy,że 10 odpadnie w przebiegach,ale połową powinna ci odpowiadać przynajmniej do jakiegoś momentu. nie wiem,po jakim czasie uprawiasz sex z partnerką w związku. zakładając,że nie czekasz do ślubu niech będzie skromnie 5. Cytat:
jeju ,juz czuje pokutę |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

moja wymiana

),z czystego braku inteligencjii i wrazliwosci. Ona po prostu nie zdaje sobie sprawy co robi z psychiką...