![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: .
Witam was talenciary ! Boskie macie te opisy . Jestem tu nowa
![]() ![]() 'Nasze smutki są radościami naszych wrogów' 'Życie to podróż którym celem jest dom' 'Jak narkotyk pomagałeś najtrudniejszy znosić ból' 'To nie bajka ... to życie ... a tu nie wszystko kończy się happy endem' |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Myślałam że te ferie będą wyjątkowe i były.
Odszedłeś do innej a ja siedzę na parapecie i śmieję się jaka ja głupia byłam.
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
♥
"Ochroń mnie, gdy znowu zapomnę co mam i nie zawahaj się wstrząsnąć mną najmocniej jak się da.. Tylko z Tobą mam szansę osiągnąć to, co najważniejsze jest, więc przestrzegaj mnie, gdy robię zły krok.." "Stój ! Zatrzymaj się ! Pokochaj to, co masz, codziennie o to walcz." "Zobacz ile w koło dróg, jesteś panem swego losu. W stronę światła oczy zwróć, a na życie znajdziesz sposób." "Nieważne jaki jesteś i jak doskonale życie znasz. Czasami nie jest lekko, z rezygnacją znowu w dłoniach kryjesz twarz. Bez bólu i miłości - jaki ostatecznie ma to wszystko sens ? Czasami trzeba ufać temu, co się czuje, co się wie.." "Niepełny smak każdego dnia, nie w pełni jestem nawet ja. Zabrałeś cząstkę mnie.." ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2011-01-30 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
kamisha, UpsentMinded, kontrastowa0, ruda wiewiora - okradam <3
czasem zastanawiam się czy nie zabrałam Ci całej odwagi, bo stałam się dziwnie dzielna a Ty takim podrzędnym tchórzem. niezapominajki w wazonie i smak porannej kawy, przyjemnie. męska koszula na delikatnym ciele, cudownie. słońce wpadające przez szybę na stolik w kuchni, w radiu ulubiona piosenka, miło. zapach tostów wyskakujących z tostera i zapach męskich perfum na nadgarstkach, szarmancko. z kimś innym, bez ciebie, bezsensu. jakby obejrzał z każdej strony i przylepił karteczkę ' zdolne do zabawy'. cel, który obrałam to zmienić swoje życie, narodzić się na nowo, nie pamiętając wczoraj, nie zaglądając do jutra. jeśli nie masz serca mogłeś mówić poszłabym do rzeźni i wszyła Ci świńskie, chociaż coś tam byś czuł. było to tak romantyczne jak słowa : " chodźmy na koniec świata po pieniądze" żadnych czułości, miłości, kochania, ściskania, zgniatania, pieszczenia, piszczenia, szeptania, mruczenia, skakania, tęsknienia, wracania, miziania, łaskotania, gryzienia, patrzenia, całowania zachłannego pożerania wzrokiem. Stop. Kurtyna w dół. nowa scena, nowi aktorzy, nowy spektakl. smakuj życia dopóki ma smak.
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
celem każdej gry jest wygrana.
jeśli nie zależy ci na wygranej, bez sensu jest walczyć 'nobody knows i’m all alone living in this castle made of stone' / nikt nie wie że jestem sama mieszkam w tym zamku z kamienia
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
To cholernie boli, kiedy muszę przejść obok Ciebie milcząc.
Walcz. Bo tylko Ty potrafisz zmienić moją szarą codzienność w dzień pełen szczęścia <3. "To trochę niewytłumaczalne co do Ciebie czuję, jak jesteś obok, ale to bardzo dobrze, wiesz? " Każdy twój uśmiech był jak zaciągnięcie się papierosem <3 Nie tędy droga ziomuś. Miłość starta na tarce. żałosny pluszowy miś.
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2011-01-30 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Kamisha, UpsentMinded, x_truskawka_X, Maris89, 3martyna3 Kontrastowao, Latin, Backinblack, Ruwa wiewiora, Marikab
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W rozgrzanych dłoniach nosił jej cały świat. Żyjmy na krawędzi Niech dziś nie liczy się nic Teraz... już nie ma Cię ze mną. _________________________ ________________ 15. 01. 2007 rok. I wciąż dziękuję Bogu, że Cie mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
zemsta smakuje najlepiej gdy krew jest jeszcze ciepła a teraz spójrz mi w oczy i powiedz, że kochasz,
że przez ten cały czas kochałeś. ! |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() + weny , weny , weny ! ![]() ''w zasadzie nigdy o to nie pytałam, w zasadzie nigdy o tym nie mówił , to były jedyne błędy . Potrafił uśmiechem rozwalić wszystkie moje kłopoty. JEST bezkonkurencyjny. właśnie mi udowadniasz jak to chciałeś naprawić moje zaufanie do Ciebie... nie potrafię zrozumieć samej siebie . nie potrafie zrozumieć serca , które denerwuje mnie jak nic innego . bo ja wcale nie chcę cię kochać . nie mam na to najmniejszej ochoty . zawsze byłam inna , silniejsza niż wszystkie dziewczyny z mojego otoczenia . nigdy nie miałam różowego kucyka ponny , ani pachnących misiów . wolałam autka , pomarańczowe soki i kolorowe lody . ale dzisiaj , tak samo jak one chcę ciebie . i daję ci tą cholerną satysfakcję , że w każdej chwili możesz mnie mieć . nikt inny nie może , tylko ty . nie wyobrażasz sobie jakie to denerwujące .'' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Zabijmy miłość pocałunkiem. Żeglujemy po morzach zmartwień na tratwie zbudowanej z naszych łez Szukając sposobu na chwilowe zniknięcie Na chwilę świat odwraca się plecami, A ty pozwalasz mi podejść bliżej, Poprzez serca, którym daliśmy radość. Rozbrój mnie Swoją samotnością, Tak, jak każdego razu wcześniej. Oszukaj mnie moją pustką mówiącą mi Jak kochasz. If death is the answer to love's mysteries Then bleed on my darling to the sound of a dream Jeśli śmierć jest odpowiedzią na miłosne misteria To wykrwaw się, moja kochana, przy muzyce marzeń Bilet w jedną stronę do niekończącego się świata. Dzisiaj bez jutra! Widziałam te sny zmiażdżone przez pojedyncze myśli Upadek, który powoduje smutek Pogrzebany pod oczami, zmieniającymi wielkość Wraz z jutrzejszym drżeniem najsamotniejszej z wszystkich nocy Zobaczysz ponownie mnie, płaczącą za Twoimi plecami I usłyszysz ponownie moje zwalniające serce |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
melduję się
![]() mniej wątów w nowym wątku. *
wiesz co zrobić, żeby pamiętać? zechciej zapomnieć.
#72 |
Zakorzenienie
|
![]()
' i trzymaj mnie w ramionach, aż policzę do trzech: jeden, dwa, dwa, dwa...
mam czkawkę - przestań o mnie myśleć. spójrz - to, co mi dajesz jest bezcenne. jestem gdzieś na pięciolinii i rysuję serca zamiast nut. lubię, gdy tobą pachną moje dłonie. małymi krokami serca odmierzam odległość od twoich ust. i teraz wiem, że jesteś moim wyjątkiem. będę przy tobie, gdy twój świat będzie podnosił się z upadku. '
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Czuję się jakby ktoś nade mną stanął
i zaczął odganiać te straszne, ciemne chmury znad mojej głowy. Dostałam szansę? |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
' ile dałabym za jeden krzyk. ' zabrałeś deszcz spod mego okna. ' na następnej stronie napiszę - wieczność. ' wiosna była zbyt sucha, bym mogła zmyć deszczem łzy. ' codziennie nie dowierzam słowom. ' oglądam miłość pod mikroskopem. ' byłeś jak ostatni dzień lata. pragnieniem, by się nigdy nie skończyło. ' życie jest walką o słowo. ' oderwana od ziemi. ' budzę się, chociaż od dawna nie śpię. ' oddycham zbyt głęboko.
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
dolorees - bardzo mi z tego powodu miło, kochana.
![]() latin - zabrałam jeszcze coś z poprzedniej części. ![]() grise, istny_paradoks, so_steadfast - ale czarujecie, gwiazdy. nie da się nie okraść. ![]() naiwna dziewczynko, podziękuj za cenną lekcję,
odrób pracę domową i żyj dalej. przeprowadził się z mojej głowy do mojego serca. a gdybym mogła cofnąć czas, to i tak popełniłabym miłość do ciebie. zdecydowanie za dużo palę. zdecydowanie za głośno mówię. i zdecydowanie za mocno cię kocham. kochanie ciebie jest jedną z tych wad, których się człowiek pozbyć nie potrafi.
#76 |
Raczkowanie
|
Łał znowu kolejny wątek
![]() Dobra to jak tradycja nakazuje życzę wam mnóstwo weny ![]() *** A słowa stały się tylko składanką liter tworzącą bezsensowną całość. Przegrałam z miłością Słowa poplątane kłamstwem przecinające prawdę Nie będę płakać, po prostu odejdę. Kto by pomyślał ze doczekamy sie wieku, w którym miłość stanie sie bajka a zakochanie bedzie rozpoznawane jako stan depresyjny Moje uczucia do ciebie opisze w dwóch słowach: nienawiść i tęsknota. Kiedy jesteś daleko moja depresja sięga zenitu. Zostało 5 minut do końca dnia... A ja nadal nie wiem czy mnie kochasz. Proszę zniknij z mojego życia i z moich wspomnień -Jestem na diecie -Znowu?! przecież wiesz że masz niedowagę. -ale mi nie chodzi o taką dietkę - a więc o jaką? -chodziło mi o dietę uczuciową ;D -Ty i te Twoje pomysły hehe -Czemu się śmiejesz? -Bo wiem że przed uczuciami nawet ty się nie uchronisz a poza tym często się powtarzasz ![]() -Oj tam. Ja nie chcę ociekać przed uczuciami tylko je ograniczyć a to jest różnica -No naprawdę olbrzymia Bosh jaki mam burdel w głowie a to wszystko przez to że masz dzisiaj urodziny.. Po tym wszystkim co mi zrobiłeś z moich ust wyszły by tylko słowa "100 lat nieszczęść i samotności dupku" i naprawdę nie wiem czemu boli mnie to że nawet w myślach nie umiałabym Ci życzyć nic miłego... tak bardzo Cie znienawidziłam. // ehh niestety z życia wzięte ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2011-01-30 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
witam w nowej części .
![]() weny ♥ cierpię na brak Ciebie . 4 tygodnie , i będziesz mój ! zobaczysz . ![]() powiedział że mnie kocha, że tęskni , że chce aby było jak dawniej . i ku*wa musiała mnie akurat mama obudzić w tym momencie ... no i gdzie poszedłeś . wracaj mi tu szybko . okradłam ♥
#78 |
Zakorzenienie
|
Uszczęśliwia Cię myśl że dzięki Tobie czuję się jak szmata??
mieć poczucie że należysz tylko do mnie i kochasz tylko mnie - bezcenne Kocha kochać, kocha być kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
so_steadfast <3
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ferieee <3
"Więc daj nadzieję Temu komu dziś nadziei brak" Dlaczego pozwoliłeś mi zakochać się w Tobie, Skoro teraz twierdzisz, że Nie potrafisz pokochać mnie. Gdyby Bóg spełniał każdą Twoją prośbę, Nie musiałbyś ruszyć dupy i walczyć o szczęście, I nie byłbyś tym silnym, inteligentnym mężczyzną, Którym jesteś. Niech dobry Bóg nas strzeże. "Miał się Nam nie kurczyć świat" Stało się to czego najbardziej się obawiałam, Oddałam serce komuś, Kto nie potrafi tego docenić. 10:09- i znów odruchowo odwracam głowę, Nie chcę zastanawiać się nad tym czy o mnie myślisz. Wiesz dlaczego zostałam? Bo za każdym razem gdy mówiłeś, Że jestem nikim BOLAŁO! Ale nie bardziej niż każda sekunda mojego Życia bez Ciebie.
#81 |
Raczkowanie
|
Ludzi, którzy mówią, że myślenie nie boli należy mocno kopnąć w dupę.
Widocznie nigdy nie myśleli. Bo myślenie boli cholernie, szczególnie myślenie o Tobie! "Długo i szczęśliwie" było "dawno, dawno temu." Teraz żyje się szybko i bez celu. Czasami nie przestajesz kochać, ale potrzebujesz już mniej. Obudziłam się kiedyś, otworzyłam oczy i zrozumiałam, że osoba którą kocham już nie istnieje. Stałeś się innym człowiekiem. Byłam wolna. Ale mimo wszystko jakoś smutno, że zabiłeś w sobie tego wspaniałego człowieka, którego nie potrafiłam przestać kochać. Ludzie się nie zmieniają, to ludzie zmieniają ludzi. To trudne, być tu tak po prostu.
#82 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części ![]() Uśmiechnij się... Chociażby dlatego, że dziś świeci słońce. Uśmiechnij się i uwierz, ze potrafisz. Kończące się 'na zawsze', nigdy nie nadchodzące obiecane 'kiedyś' Tulisz, rozmawiasz, całujesz... To nic, że tylko myślami. Cisza coraz bardziej cicha. Cisza... To ona Cię pochłonęła, ma Cię na własność. ![]() ![]() ![]() agattee , Magari91 , caroline060, ratatamm, 3martyna3, Paralogiczna, latin, affen
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
jestem na jakiejś cholernej huśtawce emocjonalnej i najgorsze jest to ,
że boję się z niej zeskoczyć . boję się wrócić do mojej szarej rzeczywistości . . raz pęka mi serce , raz rozkwitam szczęściem , ale przynajmniej coś się dzieje . |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
'dokładnie pamiętam dzień, w którym odszedłeś.
to był dzień, który nigdy się nie powtórzy. stało się - przeminąłeś. nie ma nic, co mogłabym Ci powiedzieć nic, co sprawiłoby żebyś zrozumiał ile dla mnie znaczysz. wiem, że Cię zawiodłam ale teraz jest inaczej, tym razem nie pozwolę byś odszedł. będę wszystkim, czego pragniesz.' weny miśki ![]()
summer au pair - UK! ![]() Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2011-01-30 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
your blue eyes, dolorees, Paralogiczna, Christerine, grise - okradzione
![]() rumuneczkaxd, Laawendaa - dziękuję <3 a wieczorem zmywam z twarzy nie tylko makijaż,
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
ratatamm - dziękuję Słoneczko za wyróżnienie, też Cię uwielbiam.
![]() Po cichutku na paluszkach szła korytarzem aż do pokoju. Nie chciała zbudzić słońca, które zabiera sen. Nie mam już siły. Oczy nie chcą światła, głowa nie chce myśli. - Dobrze jest wiedzieć, że czasem jeszcze pomyślisz o mnie. - Niedobrze wiedzieć, ze Ty nie. Nie mów, że musisz iść ode mnie. Powiedz, że zaraz wrócisz. I znów, znów znów Ty. I będziesz, będziesz, będziesz kiedyś znów.
#88 |
Raczkowanie
|
weny maleństwa
![]() latin <3 "A ja dam Ci szansę ostatnią, taką jakiej nigdy nie dostałam." Może nasz relacje są bardziej skomplikowane, niż się wydawały? "Jeden jest Bóg, miliony barier. Zwycięstwo nauki, tłumienie pragnień. Mam już wszystkiego dość. Kolejna misja szukania życia. Jeden świat, tysiące ścian. Święta wojna, bezkultura mas. I budzę się w nocy, i biorę prysznic rozbity w kawałki z oglądania telewizji, i boję się bardzo, I boję się ludzi, gdy wychodzę na ulicę. A oni tacy dziwni, grubo ubrani i bez uśmiechu patrzą nerwowo w prawo i w lewo. Oni także się boją i patrzą na mnie. Oni boją się mnie, a ja ich."
#89 |
BAN stały
|
eajAgnes
miło ![]() ![]() ...
myślisz o nim całymi dniami, gdy on w tym samym czasie ma Cię w dupie, więc skończ z siebie robić idiotkę i zrozum: NIGDY NIE BĘDZIESZ DLA NIEGO ZNACZYĆ TYLE ILE ON DLA CIEBIE . i obiecuję Ci, że pewnego dnia wiedząc, że to nie Ty, zrobisz wszystko by dowiedzieć się co jest powodem mojego uśmiechu . nie usłyszysz ode mnie już nic poza ciszą, kompletnie nic już ode mnie nie dowiesz się . a ty nie odwracaj się, uwierz, w to, że przyszłość lepsza może być . przez palce przeciekam Ci, a Ty nie robisz nic, by złapać mnie, to tak strasznie boli, wiesz ? mój cel życiowy ? wstać, przeżyć i iść spać . zauważyłeś ? nie ma już tu Ciebie . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
wielka miłość walcząca z przeciwnościami losu.
bez ciebie marzenie nie stałoby się rzeczywistością. jest taki ktoś w Twoim życiu, którego nienawidzisz za to co Ci zrobił ale i tak nie wyrzucisz go ze swoich myśli a tym bardziej z życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.