|  2011-02-05, 11:48 | #61 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Uk 
				 | 

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Czesc dziewczyny,zaraz uciekam na zakupy Milego dnia   
				__________________ Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama...  Dbam o siebie!!! | 
|     | 
|  2011-02-05, 11:55 | #62 | |
| Zakorzenienie | 

Hej   Ja tak na szybko bo zaraz będę lecieć na autobus a jeszcze się wymalować muszę. Wczoraj nawet się z Wami nie pożegnałam bo Tż niespodziewanie przyjechał ale i tak... do kitu ze wszystkim  Wczoraj tylko podstawa podstaw była  Cytat: 
  dla Ciebie  Tż musi być wielkim oparciem dla Ciebie w takiej sytuacji. I trzymam kciuki    Miłego dnia Laseczki  ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Udanych zakupów   
				__________________ "Lepiej, żeby mnie nienawidzili takim, jakim jestem,  niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę" K.Cobain | |
|     | 
|  2011-02-05, 12:43 | #63 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Melduje się w nowym wątku   Ja już prawie domek kończę sprzątać a później będzie pielęgnacja  Ponawiam prośbę: Jeśli któraś z Was zna jakąś maść, krem na czerwone plamki po pryszczach na buzię to proszę o pomoc    Cytat: 
 A to za prostowanie włosów  Talullah dziękuję  caate jesteśmy z Tobą, 3maj się  Chorym dziewczynom życzę zdrowia    A no i muszę wam zdać relację  zrobiłam wczoraj tak z tymi włosami żeby się kręciły i jak dziś się w lustrze zobaczyłam po zdjęciu podkoszulka to padłam  Na SABAT bym się nadawała jak nic :P Do ugniatania bawełnianym podkoszulkiem wszystko ok się wydawało, uformowałam loczki no i nawet byłam zaskoczona że tak fajnie się powywijały, ale nie wiem czy źle na noc owinęłam czy co, że nad czołem miałam takie przylizane całkiem a reszta jak piorun w rabarbar   Dziś spróbuję tak ugniatać je do wyschnięcia ale zawijać w podkoszulek nie będę :P A i mam pytanko, czy pijąc codziennie melisę, rumianek i miętę mogę wpłynąć na okres? A raczej jego zanik?? 
				__________________ Najszczęśliwsza mama pod słońcem   19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie   | |
|     | 
|  2011-02-05, 12:49 | #64 | ||
| CABIN CREW Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Lotnisko 
				 | 

Cytat: 
  Kochana bardzo Ci współczuję... też często tak mam że jak w domu nie jest ok to potem przekładam to na K, który przecież nie jest niczemu winny...  a nie mogłabyś więcej przebywać u TŻ?? np zostać u niego parę dni- wiesz tak żeby się odstresować.... może to by chociaz trochę pomogło... daj znać jak wystawa wyszła  sobota, młoda godzina jeszcze  Cytat: 
 fotkę dawaj  wróciłam , mam wpis i zaraz napiszę wam coś w klubie bo normalnie ciśnienie mi sie dziś podniosło po rozmowie z wykładowcą.... 
				__________________ DBAM O SIEBIE  Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już  zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i  zawsze będziesz chciał tam wrócić.. ZALATANA......  Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2011-02-05 o 12:59 | ||
|     | 
|  2011-02-05, 12:56 | #65 | 
| Marcelover ♥♥♥ Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Jestem juz po farbowaniu, wiec tutaj tez wkleje fotki   Moje wlosy maja taki kolor jak na 1 i 2 zdj + fioletowo-szare pasemka  (pasemka ktore robilam jeszcze w sierpniu) ktore mozna dostrzec na zdj 3 i 4 (nie wiem dlaczego calosc wyszla tak jasno, moze dlatego ze robilam zdj bez lampy i przy oknie, a za oknem pochmurna pogoda  )  jestem zadowolona   | 
|     | 
|  2011-02-05, 13:01 | #66 | |
				 | 

Cytat: 
 przepiękne....  pielęgnację mi tu swoją opisuj i to już... bo normalnie zobaczyłam te twoje włosy i mnie skręciło z zazdrości... cudo....   
				__________________ DBAM O SIEBIE  Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już  zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i  zawsze będziesz chciał tam wrócić.. ZALATANA......  | |
|     | 
|  2011-02-05, 13:02 | #67 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hej   Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  wiesz ja nie odczuwam zbytnio różnicy w tym body bo jest na mnie za długie  muszę je skrócić u dołu, tzn podłożyć i wtedy będę się wypowiadać  Cytat: 
   Cytat: 
    Cytat: 
 Cytat: 
  a włosy wyprostowałam bo dzień wcześniej robiłam sobie refleksy jaśniejsze no i musiałam mieć obraz jak wyszło, na kręconych wszystko się zlewa     
				__________________ | |||||||
|     | 
|  2011-02-05, 13:10 | #68 | |
| zawsze mam racje Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Upper East Side 
				 | 

Cytat: 

__________________ Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 | |
|     | 
|  2011-02-05, 13:18 | #69 | ||
				 | 

Cytat: 
  A pielegnacja... W sumie nie robie nic nadzwyczajnego. Co jakis czas olejuje wlosy (musze teraz kupic babydream bo amle wykonczylam), myje zwyklymi szamponami (ostatnio Garnierem, teraz bedzie to Matrix do farbowanych) i uzywam odzywek typu Gloria, Wax, HE, Isana i czasami Lorysa   przeciez Ty masz piekne, dlugie wlosy  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-02-05, 13:27 | #70 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Hawaje 
				 | 

a to body to jak chce się iść do łazienki to całe trzeba zdjąć?  czy się odpina gdzieś?? Byłam dziś na zakupach , kupiłam spódniczkę w tally. teraz tylko myślę nad makijażem na półmetek   
				__________________ "Porównuj się tylko z samym sobą, ale z przeszłości ... " | 
|     | 
|  2011-02-05, 13:45 | #71 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Melduję się! I biorę poważnie za nadrabianie, chcę być w końcu z Wami na bieżąco.  Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje  niestety nie będę miała trzech tygodni ferii, tylko jeden, ponieważ w tym roku im coś odbiło i mam wykłady również w sesji poprawkowej (nigdy takiego czegoś nie było). No ale cóż. Haneczko, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia     Kalpana,wydaje mi się, że ładniej Ci w ciemnych włosach   A co do pielęgnacji biustu - na mnie cudownie działało serum Bielendy, Sexy Look, muszę je koniecznie znowu kupić. Za to Eveline nie używałam systematycznie, ale chyba czas zacząć, może będzie jeszcze lepsze od Bielendy... Wydaje mi się, że to trzeba wypróbować... każdy jest inny. Obecnie z braku laku używam do biustu zwykłego balsamu do ciała i jest fajnie. Buahhot,Caate - świetne te loki, też muszę wypróbować! Ale czy wyjdą, ja mam naturalne proste włosy, nie kręcone  Loluska, chyba nie wspomniałam o tym jak się witałam kiedyś - piesek cudaśny, przesłodki  I przykro mi z powodu tego drugiego  Prymulkaaa, cześć  No, i zaczynam nadrabiać nową część   | 
|     | 
|  2011-02-05, 13:54 | #72 | 
				 | 

a ja w końcu zabrałam się za swoje stopy... wymoczyłam je w wodzie z solą do stóp, potem peeling , maseczka lawendowa avon , maseczka parafinowa  a teraz pazurki mi wysychają... wczoraj byłam w zarze i zakochałam się w szpilkach lakierowanych w kolorze nude....   
				__________________ DBAM O SIEBIE  Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już  zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i  zawsze będziesz chciał tam wrócić.. ZALATANA......  | 
|     | 
|  2011-02-05, 14:02 | #73 | |
				 | 

Cytat: 
  a ja sie zastanawiam co ze soba zrobic   | |
|     | 
|  2011-02-05, 14:03 | #74 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

melduję się   pomaluję dzisiaj paznokcie, ale tylko bezbarwnym lakierem, bo na noc do pracy idę wczoraj w pracy kucharz mnie się pytał czy byłam gdzieś na urlopie, bo moja cera wygląda inaczej i parę innych osób też mi powiedziało, że mam dużo ładniejszą cerę  Tż też mnie się pyta co ostatnio z nią robię, ale nie wiem od czego to jest zależne, bo wszystko to samo robię  w każdym razie jestem szczęśliwa z tego powodu i oby tak zostało    snow piękne body, chyba też sobie zamówię | 
|     | 
|  2011-02-05, 14:08 | #75 | 
				 | 

Shadii: ja też mam to z bielendy, ale muszę zacząc regularniej używać    
				__________________ Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-05, 14:14 | #76 | |||
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Kraina bardziej tajemnicza niż Narnia 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  Jakoś musisz się odstresować, bo to nic dobrego nie wróży. Ja też tak miałam właśnie niedawno... Obwiniałam wszystkich, siebie, płakałam, nie mogłam się skupić, nic mi się nie chciało itd. Mama to powiedziała, że mnie do psychologa wyśle...Ale staram się, żeby było dobrze, bo szkoda zdrowia na załamywanie się  Także trzymaj się Kochanie  Snow, ładne te rzeczy, nie pomyślałabym  i jaka z Ciebie drobniutka chudzinka... Swoją drogą witam w nowej części  Ja dopiero wstałam, bo o 5 wróciłam  Co za przygody miałyśmy... Koleżanki tata się zdenerwował i po nią przyjechał nad ranem...Ech ci rodzice  Ja wczoraj się wySPAmowałam. Użyłam tej maseczki z Ziai anty-stres, peeling do twarzy, do ciała, masaż syrenką, balsam brązujący Lirene (  ), depilacja była, później makijaż... Nawet nie chcę wam mówić, jak mi się eyeliner rozmazał po paru godzinach zabawy  EDIT: Mam kupon na próbkę tresor in love do Sephory ,więc która ma blisko i będzie niedługo się wybierała, a przede wszystkim chciałaby ten zapach wypróbować, niech napisze, odstąpię, bo ja nie mam Sephory nigdzie blisko... 
				__________________ Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2011-02-05 o 14:19 | |||
|     | 
|  2011-02-05, 14:16 | #77 | |
				 | 

Cytat: 
 Bo w niektórych sklepach się chyba źle czują chcąc 300 zł za sztuczną skórę  ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- snowhitee: ale Ty zgrabna jesteś? Masz jakąś dietę czy od tak? 
				__________________ Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 | |
|     | 
|  2011-02-05, 14:19 | #78 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Będzin 
				 | 

pogoda dzisiaj koszmarna... miałam iść na zakupy.. kupić coś do jedzenia..  chwaliłam się, że schudłam 2kg?  napisałam TŻcikowi listę zakupów. Po co pytał czy chcę coś ze sklepu haha. W domku posprzątałam i teraz poświęcam sobie czas. Stopki wymoczone, scrub, maseczka się wchłania  pazurki wypiłowane. Teraz na twarzy siedzę z maseczkę z avonu wygładzającą peel of. (tak to się chyba pisze:P). później błotna  i dalsza pielęgnacja ciałka;D ale się dzisiaj zdenerwowałam! Nie poszłam na l-4,żeby mojej koleżanki z pracy nie zostawiać samej a okazało się, że jak w piątek wyszłam wcześniej to ona już nic nie zrobiła! P. dr powiedziała mi w piątek, żebym jednak zdecydowała się na zwolnienie. To w poniedziałek po nie pojadę! i niech sama pracuje   
				__________________ "Czasem trudno utrzymać w ryzach strumień życia. " | 
|     | 
|  2011-02-05, 14:29 | #79 | |
				 | 

Cytat: 
    widze ze imprezka byla udana  to super   a takie buciki nude tez bym chciala   | |
|     | 
|  2011-02-05, 14:33 | #80 | 
				 | 

no nawet chyba wiecej....a jeszcze widziałam taki żakiet piękny.... za 150... i na dodatek ostatni był....   
				__________________ DBAM O SIEBIE  Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już  zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i  zawsze będziesz chciał tam wrócić.. ZALATANA......  | 
|     | 
|  2011-02-05, 14:33 | #81 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  tak się skupiłam na nadrabianiu. Cytat: 
 Cytat: 
   Cytat: 
   | ||||||
|     | 
|  2011-02-05, 14:33 | #82 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Kraina bardziej tajemnicza niż Narnia 
				 | 

Buahhot, myślę, że jak byś poszukała w tańszych sklepach takich butów ,to na pewno coś gdzieś znajdziesz   Modne teraz także są. A impreza...Udana,udana,aż za bardzo bym powiedziała  Mama mówi, że to moja ostatnia przed Wielkanocą   
				__________________ | 
|     | 
|  2011-02-05, 14:35 | #83 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ DBAM O SIEBIE  Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już  zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i  zawsze będziesz chciał tam wrócić.. ZALATANA......  | |
|     | 
|  2011-02-05, 14:49 | #84 | ||
				 | 

Cytat: 
  Kitka takie buty jak w zalaczniku czy inny model? dziekuje  Cytat: 
  haha to znaczy ze byla gruba impreza   | ||
|     | 
|  2011-02-05, 14:54 | #85 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Cytat: 
 rewelacyjny kolor i włoski  Cytat: 
  Cytat: 
 gratulacje   ja wskakuję do wanny i będzie ostre spamowanko  i podejście do loków nr 2   w klubie odp   
				__________________ Najszczęśliwsza mama pod słońcem   19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie   | |||
|     | 
|  2011-02-05, 14:57 | #86 | 
				 | 

http://allegro.pl/zara-spring-summer...445330205.html teeee w linku....     
|     | 
|  2011-02-05, 14:57 | #87 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

buahhot śliczne te buciki skąd są?    | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-02-05, 15:00 | #88 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Będzin 
				 | 

buahhot, buty piękne   
				__________________ "Czasem trudno utrzymać w ryzach strumień życia. " | 
|     | 
|  2011-02-05, 15:09 | #89 | 
				 | 

marthha; i jak sie sprawuje ta maseczka anty-stress?

__________________ Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 | 
|     | 
|  2011-02-05, 15:24 | #90 | |
				 | 

Cytat:  nie dalabym rady w nich chodzic  butki z zary ale znalezione na allegro  ladne kozaczki, jednak ja wole klasyczne botki   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.