Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-05, 10:48   #61
tillavanilla
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Czesc dziewczyny,zaraz uciekam na zakupy Milego dnia

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 10:55   #62
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Ja tak na szybko bo zaraz będę lecieć na autobus a jeszcze się wymalować muszę.
Wczoraj nawet się z Wami nie pożegnałam bo Tż niespodziewanie przyjechał ale i tak... do kitu ze wszystkim Wczoraj tylko podstawa podstaw była

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje
gdyby to bylo takie latwe... moja mama ciagle jest w moim pokoju, przychodzi i gada, wczoraj byla jej siostra spala u nas, ona mnie strasznie drazni i jestem rozwwalona emocjonalnie, robilam swoje projekty, we wszystko sie wtraacala, a co a co to, no jezus u mnie nie ma czegos takiego, ze ja chce sama posiedziec w pokoju, ze potrzebuje ciszy, bo oznacza to odrazu ze jestem zalamana i mam problemy i jest afera na pol rodziny, juz ostatnio ciotka takich bzdur naplotla, ze rezygnuje z Zuzi bo czuje sie neizrecznie opiekowac sie nia, kiedy jej tato jest w domu i sie boje go ja ciagle musze udawac, tylko u TZ odpoczywam, a jak nie ma mnie dlugo w domu to znowu afera, gdzie ja jestem...

ale masz racje, dobrze radzisz, jakos musze to zrobic, zeby odcianc sie od nich myslami, bo zwariuje...

soboa, albo spia i sie leniuchuja, albo zakupy, albo uczelnia

ja juz mykam, ttrzymajcie kciuki, jutro ogloszenie wynikow i wystawienie zaliczen
Jeju współczuję wieeeelki dla Ciebie Tż musi być wielkim oparciem dla Ciebie w takiej sytuacji. I trzymam kciuki

Miłego dnia Laseczki

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,zaraz uciekam na zakupy Milego dnia
Udanych zakupów

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:43   #63
loluska
Zakorzenienie

Melduje się w nowym wątku

Ja już prawie domek kończę sprzątać a później będzie pielęgnacja

Ponawiam prośbę: Jeśli któraś z Was zna jakąś maść, krem na czerwone plamki po pryszczach na buzię to proszę o pomoc

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
proszę Do sukienki będę inny bardziej "żywy" pasek nosić, wzięłam pierwszy lepszy
No i widzisz, body mi się nie podobały a na Tobie wyglądają rewelacyjnie! Ale nie czujesz się dziwnie w nich? I nie spadają ci z biustu?
A to za prostowanie włosów

Talullah dziękuję

caate jesteśmy z Tobą, 3maj się

Chorym dziewczynom życzę zdrowia

A no i muszę wam zdać relację zrobiłam wczoraj tak z tymi włosami żeby się kręciły i jak dziś się w lustrze zobaczyłam po zdjęciu podkoszulka to padłam Na SABAT bym się nadawała jak nic :P
Do ugniatania bawełnianym podkoszulkiem wszystko ok się wydawało, uformowałam loczki no i nawet byłam zaskoczona że tak fajnie się powywijały, ale nie wiem czy źle na noc owinęłam czy co, że nad czołem miałam takie przylizane całkiem a reszta jak piorun w rabarbar
Dziś spróbuję tak ugniatać je do wyschnięcia ale zawijać w podkoszulek nie będę :P

A i mam pytanko, czy pijąc codziennie melisę, rumianek i miętę mogę wpłynąć na okres? A raczej jego zanik??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:49   #64
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka, co to za pomysl w sobote po wspisy

a ja sie srednio wyrobilam ze wszystkim i lece na uczelnie....

ogolnie znowu jestem zalamana i widze, ze to nie przez TZta bo chlopak sie stara i mial racje, ze ten dom mnie tak niszczy, ze mam zla aure i rodzice emocjonalnie na mnie dzialaja, zabieraja mi energie..
i tak jest, ciagle mam stresa, a ja go obwinialam i wszystko na niego zwalalam...
widze, ze mial racje, zaluje teraz niektorych swoich slow...
to juz za dlugo trwa, nie wiem jak juz z tego sie pozbierac, ale nie moge spac w nocy, ciagle sie czegos boje, ciagle mi sie plakac chce, jestem klebkiem nerwow w srodku...

odwiedze Was po week, dzis mam impreze na uczelni po wystawie, jutro od 9zajecia, wiec trzymajcie sie mocno i wszystkim milego dnia
Kochana bardzo Ci współczuję... też często tak mam że jak w domu nie jest ok to potem przekładam to na K, który przecież nie jest niczemu winny... a nie mogłabyś więcej przebywać u TŻ?? np zostać u niego parę dni- wiesz tak żeby się odstresować.... może to by chociaz trochę pomogło...

daj znać jak wystawa wyszła

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Hej

Co tu tak cicho ?
sobota, młoda godzina jeszcze

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dzisiaj mam ladne wloski. Takie sypkie i lsniace ale zrobilam warkoczyk na boczek

fotkę dawaj

wróciłam , mam wpis i zaraz napiszę wam coś w klubie bo normalnie ciśnienie mi sie dziś podniosło po rozmowie z wykładowcą....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-02-05 o 11:59
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 11:56   #65
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Jestem juz po farbowaniu, wiec tutaj tez wkleje fotki
Moje wlosy maja taki kolor jak na 1 i 2 zdj + fioletowo-szare pasemka (pasemka ktore robilam jeszcze w sierpniu) ktore mozna dostrzec na zdj 3 i 4 (nie wiem dlaczego calosc wyszla tak jasno, moze dlatego ze robilam zdj bez lampy i przy oknie, a za oknem pochmurna pogoda)
jestem zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2719.jpg (39,5 KB, 670 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2720a.jpg (24,4 KB, 504 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2721.jpg (33,1 KB, 461 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2737.jpg (26,1 KB, 57 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:01   #66
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Moje wlosy maja taki kolor jak na 1 i 2 zdj + fioletowo-szare pasemka (pasemka ktore robilam jeszcze w sierpniu) ktore mozna dostrzec na zdj 3 i 4 (nie wiem dlaczego calosc wyszla tak jasno, moze dlatego ze robilam zdj bez lampy i przy oknie, a za oknem pochmurna pogoda)
jestem zadowolona

przepiękne....
pielęgnację mi tu swoją opisuj i to już... bo normalnie zobaczyłam te twoje włosy i mnie skręciło z zazdrości... cudo....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-05, 12:02   #67
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja go mam, sprawuje się świetnie! Nie ma drobinek, nie daje pomarańczowego efektu, bardzo naturalny.

Lepszy od np. rozświetlacza z Essence z normalnej kolekcji, bo ten ma duże, widoczne drobinki. Niestety na AOH się spóźniłam
to super a jaki masz numerek?

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
I ja sie melduje

Hania spoznione zyczenia urodzinowe
snowhitee swietne zakupy,a figura boska
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Snow - masz swietna figure

Sukienka bombka srednio mi sie widzi ale za to body jest fantastyczne! Widzialam je na aukcji ale nie zrobilo na mnie wrazenia wow, ale na Tobie lezy swietnie, az mam na nie ochote

Nigdy nie mialam body, wygodne jest?

Dobranoc
dziękuję wiesz ja nie odczuwam zbytnio różnicy w tym body bo jest na mnie za długie muszę je skrócić u dołu, tzn podłożyć i wtedy będę się wypowiadać

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
na Tobie to wszystko cudownie leży... figura modelki....

a body jest bossskie...

ja dziś kupiłam w RE swoje pierwsze body więc zdam relację

niedawno wróciłam ze spotkania... padał deszcz i włosy mi sie spuszyły ale... ogólnie było baaardzo fajnie....
zerknę jeszcze do klubu co się działo i spaaać....
dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Snow a jaki kolorek wybralas?
Samara dziekuej za glosy

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

wow super chyab tez sobie zamowie!!! ladny kolorek wybralas a ta sukienka masz na nia namiary?
no link podałam razem z linkiem do body

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

Super ciuchy, extra figura
A ktos mial chyba włosków nie prostować?

Cały czas Was czytam, ale nic nie piszę bo jakoś nie wiem co...

Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Melduje się w nowym wątku

Ja już prawie domek kończę sprzątać a później będzie pielęgnacja

Ponawiam prośbę: Jeśli któraś z Was zna jakąś maść, krem na czerwone plamki po pryszczach na buzię to proszę o pomoc

No i widzisz, body mi się nie podobały a na Tobie wyglądają rewelacyjnie! Ale nie czujesz się dziwnie w nich? I nie spadają ci z biustu?
A to za prostowanie włosów

Talullah dziękuję

caate jesteśmy z Tobą, 3maj się

Chorym dziewczynom życzę zdrowia

A no i muszę wam zdać relację zrobiłam wczoraj tak z tymi włosami żeby się kręciły i jak dziś się w lustrze zobaczyłam po zdjęciu podkoszulka to padłam Na SABAT bym się nadawała jak nic :P
Do ugniatania bawełnianym podkoszulkiem wszystko ok się wydawało, uformowałam loczki no i nawet byłam zaskoczona że tak fajnie się powywijały, ale nie wiem czy źle na noc owinęłam czy co, że nad czołem miałam takie przylizane całkiem a reszta jak piorun w rabarbar
Dziś spróbuję tak ugniatać je do wyschnięcia ale zawijać w podkoszulek nie będę :P

A i mam pytanko, czy pijąc codziennie melisę, rumianek i miętę mogę wpłynąć na okres? A raczej jego zanik??
dziękuję dziewczynki a włosy wyprostowałam bo dzień wcześniej robiłam sobie refleksy jaśniejsze no i musiałam mieć obraz jak wyszło, na kręconych wszystko się zlewa

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:10   #68
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Jutro ide do kolezanki na urodziny, jako ze robimy sobie nawzajem z okazji urodzin prezenty, zapytalam co chcialaby dostac. Chciala jedwab do wlosow i puder z miss sporty- i tu pytanie, uzywala go ktoras z Was? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1
powiem Wam ze w sklepie maznelam sobie nim dlon i wydawal sie przyjemny oczywiscie ja wzielabym pewnie ten najjasniejszy, kolezance kupilam najciemniejszy bo ma sniada cere
Pudru nie miałam, ale miałam podkład i zamiast matowić to jeszcze gorsze przetłuszczenie powodował

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 12:18   #69
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
przepiękne....
pielęgnację mi tu swoją opisuj i to już... bo normalnie zobaczyłam te twoje włosy i mnie skręciło z zazdrości... cudo....
milo ze sie podobaja
A pielegnacja... W sumie nie robie nic nadzwyczajnego. Co jakis czas olejuje wlosy (musze teraz kupic babydream bo amle wykonczylam), myje zwyklymi szamponami (ostatnio Garnierem, teraz bedzie to Matrix do farbowanych) i uzywam odzywek typu Gloria, Wax, HE, Isana i czasami Lorysa
przeciez Ty masz piekne, dlugie wlosy

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Pudru nie miałam, ale miałam podkład i zamiast matowić to jeszcze gorsze przetłuszczenie powodował
hmm to w takim razie zapytam kolezanke, w sumie ona nie ma tlustej cery, ja to w ogole mam raczej normalna w kierunku suchej

Stary 2011-02-05, 12:27   #70
dianulaa
Zadomowienie

a to body to jak chce się iść do łazienki to całe trzeba zdjąć? czy się odpina gdzieś??

Byłam dziś na zakupach , kupiłam spódniczkę w tally. teraz tylko myślę nad makijażem na półmetek
Stary 2011-02-05, 12:45   #71
Shadii
Wtajemniczenie

Melduję się! I biorę poważnie za nadrabianie, chcę być w końcu z Wami na bieżąco.
Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje niestety nie będę miała trzech tygodni ferii, tylko jeden, ponieważ w tym roku im coś odbiło i mam wykłady również w sesji poprawkowej (nigdy takiego czegoś nie było). No ale cóż.
Haneczko, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia
Kalpana,wydaje mi się, że ładniej Ci w ciemnych włosach
A co do pielęgnacji biustu - na mnie cudownie działało serum Bielendy, Sexy Look, muszę je koniecznie znowu kupić. Za to Eveline nie używałam systematycznie, ale chyba czas zacząć, może będzie jeszcze lepsze od Bielendy... Wydaje mi się, że to trzeba wypróbować... każdy jest inny. Obecnie z braku laku używam do biustu zwykłego balsamu do ciała i jest fajnie.
Buahhot,Caate - świetne te loki, też muszę wypróbować! Ale czy wyjdą, ja mam naturalne proste włosy, nie kręcone
Loluska, chyba nie wspomniałam o tym jak się witałam kiedyś - piesek cudaśny, przesłodki I przykro mi z powodu tego drugiego
Prymulkaaa, cześć

No, i zaczynam nadrabiać nową część

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-05, 12:54   #72
CABIN CREW

a ja w końcu zabrałam się za swoje stopy... wymoczyłam je w wodzie z solą do stóp, potem peeling , maseczka lawendowa avon , maseczka parafinowa a teraz pazurki mi wysychają...

wczoraj byłam w zarze i zakochałam się w szpilkach lakierowanych w kolorze nude....

ZALATANA......
Stary 2011-02-05, 13:02   #73
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a ja w końcu zabrałam się za swoje stopy... wymoczyłam je w wodzie z solą do stóp, potem peeling , maseczka lawendowa avon , maseczka parafinowa a teraz pazurki mi wysychają...

wczoraj byłam w zarze i zakochałam się w szpilkach lakierowanych w kolorze nude....
pewnie kolo 200zl stoja?

a ja sie zastanawiam co ze soba zrobic

Stary 2011-02-05, 13:03   #74
agusiownik
Zakorzenienie

melduję się

pomaluję dzisiaj paznokcie, ale tylko bezbarwnym lakierem, bo na noc do pracy idę

wczoraj w pracy kucharz mnie się pytał czy byłam gdzieś na urlopie, bo moja cera wygląda inaczej i parę innych osób też mi powiedziało, że mam dużo ładniejszą cerę Tż też mnie się pyta co ostatnio z nią robię, ale nie wiem od czego to jest zależne, bo wszystko to samo robię w każdym razie jestem szczęśliwa z tego powodu i oby tak zostało

snow piękne body, chyba też sobie zamówię

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:08   #75
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Shadii: ja też mam to z bielendy, ale muszę zacząc regularniej używać

<3 <3 <3
Stary 2011-02-05, 13:14   #76
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
przepiękne....
Zgadzam się, piękne włosy i ile ONA ICH MA

Cytat:

Moja koleżanka ma takie szpilki, nie z Zary, ale właśnie takie w kolorze nude i lakierowane. Miała je na połowinkach i muszę powiedzieć, że wyglądają super

Cytat:
Kitka, co to za pomysl w sobote po wspisy

a ja sie srednio wyrobilam ze wszystkim i lece na uczelnie....

ogolnie znowu jestem zalamana i widze, ze to nie przez TZta bo chlopak sie stara i mial racje, ze ten dom mnie tak niszczy, ze mam zla aure i rodzice emocjonalnie na mnie dzialaja, zabieraja mi energie..
i tak jest, ciagle mam stresa, a ja go obwinialam i wszystko na niego zwalalam...
widze, ze mial racje, zaluje teraz niektorych swoich slow...
to juz za dlugo trwa, nie wiem jak juz z tego sie pozbierac, ale nie moge spac w nocy, ciagle sie czegos boje, ciagle mi sie plakac chce, jestem klebkiem nerwow w srodku...

odwiedze Was po week, dzis mam impreze na uczelni po wystawie, jutro od 9zajecia, wiec trzymajcie sie mocno i wszystkim milego dnia
Caate, biedaku Jakoś musisz się odstresować, bo to nic dobrego nie wróży. Ja też tak miałam właśnie niedawno... Obwiniałam wszystkich, siebie, płakałam, nie mogłam się skupić, nic mi się nie chciało itd. Mama to powiedziała, że mnie do psychologa wyśle...Ale staram się, żeby było dobrze, bo szkoda zdrowia na załamywanie się Także trzymaj się Kochanie

Snow, ładne te rzeczy, nie pomyślałabym i jaka z Ciebie drobniutka chudzinka...

Swoją drogą witam w nowej części Ja dopiero wstałam, bo o 5 wróciłam Co za przygody miałyśmy... Koleżanki tata się zdenerwował i po nią przyjechał nad ranem...Ech ci rodzice Ja wczoraj się wySPAmowałam. Użyłam tej maseczki z Ziai anty-stres, peeling do twarzy, do ciała, masaż syrenką, balsam brązujący Lirene (), depilacja była, później makijaż... Nawet nie chcę wam mówić, jak mi się eyeliner rozmazał po paru godzinach zabawy

EDIT: Mam kupon na próbkę tresor in love do Sephory ,więc która ma blisko i będzie niedługo się wybierała, a przede wszystkim chciałaby ten zapach wypróbować, niech napisze, odstąpię, bo ja nie mam Sephory nigdzie blisko...

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2011-02-05 o 13:19
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:16   #77
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
A ze skóry były czy ze sztucznej?

Bo w niektórych sklepach się chyba źle czują chcąc 300 zł za sztuczną skórę

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

snowhitee: ale Ty zgrabna jesteś? Masz jakąś dietę czy od tak?

<3 <3 <3
Stary 2011-02-05, 13:19   #78
Prymulkaaa
Rozeznanie

pogoda dzisiaj koszmarna... miałam iść na zakupy.. kupić coś do jedzenia.. chwaliłam się, że schudłam 2kg? napisałam TŻcikowi listę zakupów. Po co pytał czy chcę coś ze sklepu haha.
W domku posprzątałam i teraz poświęcam sobie czas. Stopki wymoczone, scrub, maseczka się wchłania pazurki wypiłowane. Teraz na twarzy siedzę z maseczkę z avonu wygładzającą peel of. (tak to się chyba pisze:P). później błotna i dalsza pielęgnacja ciałka;D

ale się dzisiaj zdenerwowałam! Nie poszłam na l-4,żeby mojej koleżanki z pracy nie zostawiać samej a okazało się, że jak w piątek wyszłam wcześniej to ona już nic nie zrobiła! P. dr powiedziała mi w piątek, żebym jednak zdecydowała się na zwolnienie. To w poniedziałek po nie pojadę! i niech sama pracuje
Stary 2011-02-05, 13:29   #79
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Zgadzam się, piękne włosy i ile ONA ICH MA

Moja koleżanka ma takie szpilki, nie z Zary, ale właśnie takie w kolorze nude i lakierowane. Miała je na połowinkach i muszę powiedzieć, że wyglądają super

Caate, biedaku Jakoś musisz się odstresować, bo to nic dobrego nie wróży. Ja też tak miałam właśnie niedawno... Obwiniałam wszystkich, siebie, płakałam, nie mogłam się skupić, nic mi się nie chciało itd. Mama to powiedziała, że mnie do psychologa wyśle...Ale staram się, żeby było dobrze, bo szkoda zdrowia na załamywanie się Także trzymaj się Kochanie

Snow, ładne te rzeczy, nie pomyślałabym i jaka z Ciebie drobniutka chudzinka...

Swoją drogą witam w nowej części Ja dopiero wstałam, bo o 5 wróciłam Co za przygody miałyśmy... Koleżanki tata się zdenerwował i po nią przyjechał nad ranem...Ech ci rodzice Ja wczoraj się wySPAmowałam. Użyłam tej maseczki z Ziai anty-stres, peeling do twarzy, do ciała, masaż syrenką, balsam brązujący Lirene (), depilacja była, później makijaż... Nawet nie chcę wam mówić, jak mi się eyeliner rozmazał po paru godzinach zabawy

EDIT: Mam kupon na próbkę tresor in love do Sephory ,więc która ma blisko i będzie niedługo się wybierała, a przede wszystkim chciałaby ten zapach wypróbować, niech napisze, odstąpię, bo ja nie mam Sephory nigdzie blisko...
dziekuje
widze ze imprezka byla udana to super
a takie buciki nude tez bym chciala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-05, 13:33   #80
CABIN CREW

Cytat:
pewnie kolo 200zl stoja?

a ja sie zastanawiam co ze soba zrobic
no nawet chyba wiecej....a jeszcze widziałam taki żakiet piękny.... za 150... i na dodatek ostatni był....

ZALATANA......
Stary 2011-02-05, 13:33   #81
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
(...)
Kupiłam też biały lakier do frencha z Miss Sporty- taki króciutki pędzelek do malowania samych końcówek, całkiem fajny Do tego lakier optycznie wybielający z Inglota

Musiałam jakoś poprawiać sobie nastrój w trakcie sesji
Jaki lakier? Czy tak z taką specjalnie wyprofilowaną końcówką półokrągłą, specjalnie do frencha? Widziałam kiedyś z jakiejś gazecie taki lakier z takim pędzelkiem, ale gazety już nie mam, a przydałby mi się. Pędzelek był taki, że tylko przyłożyć do paznokcia i maźnąć i już. Może któraś wie, o co mi chodzi?

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
proszę Do sukienki będę inny bardziej "żywy" pasek nosić, wzięłam pierwszy lepszy
Fajne rzeczy!

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Witam w nowej części

Że jestem opóźniona to jeszcze napisałam w starej części
(...)
Się nie przejmuj, to ja napisałam ostatnia, jeszcze po Tobie, bo nie zauważyłam ani nowej części, ani numerów postów tak się skupiłam na nadrabianiu.

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
cześć
caate nie martw się , jakoś się w końcu ułoży. Przykro mi, że tak masz ale cóż.. jakoś dasz radę

Dziewczyny jak sobie radzicie ze szczypaniem i zaczerwienieniem nosa w czasie choroby? (kataru)
Ja smaruję nos Carmexem wtedy. Wiem, że dziwne, ale działa.

Cytat:
jestem zadowolona
Piękny kolor

Cytat:
Shadii: ja też mam to z bielendy, ale muszę zacząc regularniej używać
No właśnie, raz dziennie nie wystarczy, a mi się często rano nie chce po prostu

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:33   #82
marthaaa
Raczkowanie

Buahhot, myślę, że jak byś poszukała w tańszych sklepach takich butów ,to na pewno coś gdzieś znajdziesz Modne teraz także są. A impreza...Udana,udana,aż za bardzo bym powiedziałaMama mówi, że to moja ostatnia przed Wielkanocą

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:35   #83
CABIN CREW

Cytat:
A ze skóry były czy ze sztucznej?

Bo w niektórych sklepach się chyba źle czują chcąc 300 zł za sztuczną skórę

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

snowhitee: ale Ty zgrabna jesteś? Masz jakąś dietę czy od tak?
właśnie nie wiem czy skóra czy nie....

ZALATANA......
Stary 2011-02-05, 13:49   #84
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no nawet chyba wiecej....a jeszcze widziałam taki żakiet piękny.... za 150... i na dodatek ostatni był....
ehh zeby buty kosztowaly wiecej niz 200zl.. Kitka takie buty jak w zalaczniku czy inny model?

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Piękny kolor
dziekuje

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Buahhot, myślę, że jak byś poszukała w tańszych sklepach takich butów ,to na pewno coś gdzieś znajdziesz Modne teraz także są. A impreza...Udana,udana,aż za bardzo bym powiedziałaMama mówi, że to moja ostatnia przed Wielkanocą
mysle ze jak zrobi sie cieplej to poszukam takich
haha to znaczy ze byla gruba impreza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443385258.jpg (32,1 KB, 44 załadowań)

Stary 2011-02-05, 13:54   #85
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zadowolona

rewelacyjny kolor i włoski

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Melduję się! I biorę poważnie za nadrabianie, chcę być w końcu z Wami na bieżąco.
Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje niestety nie będę miała trzech tygodni ferii, tylko jeden, ponieważ w tym roku im coś odbiło i mam wykłady również w sesji poprawkowej (nigdy takiego czegoś nie było). No ale cóż.
Haneczko, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia
Kalpana,wydaje mi się, że ładniej Ci w ciemnych włosach
A co do pielęgnacji biustu - na mnie cudownie działało serum Bielendy, Sexy Look, muszę je koniecznie znowu kupić. Za to Eveline nie używałam systematycznie, ale chyba czas zacząć, może będzie jeszcze lepsze od Bielendy... Wydaje mi się, że to trzeba wypróbować... każdy jest inny. Obecnie z braku laku używam do biustu zwykłego balsamu do ciała i jest fajnie.
Buahhot,Caate - świetne te loki, też muszę wypróbować! Ale czy wyjdą, ja mam naturalne proste włosy, nie kręcone
Loluska, chyba nie wspomniałam o tym jak się witałam kiedyś - piesek cudaśny, przesłodki I przykro mi z powodu tego drugiego
Prymulkaaa, cześć

No, i zaczynam nadrabiać nową część
dziękuję

Cytat:
pogoda dzisiaj koszmarna... miałam iść na zakupy.. kupić coś do jedzenia.. chwaliłam się, że schudłam 2kg? napisałam TŻcikowi listę zakupów. Po co pytał czy chcę coś ze sklepu haha.
W domku posprzątałam i teraz poświęcam sobie czas. Stopki wymoczone, scrub, maseczka się wchłania pazurki wypiłowane. Teraz na twarzy siedzę z maseczkę z avonu wygładzającą peel of. (tak to się chyba pisze:P). później błotna i dalsza pielęgnacja ciałka;D

ale się dzisiaj zdenerwowałam! Nie poszłam na l-4,żeby mojej koleżanki z pracy nie zostawiać samej a okazało się, że jak w piątek wyszłam wcześniej to ona już nic nie zrobiła! P. dr powiedziała mi w piątek, żebym jednak zdecydowała się na zwolnienie. To w poniedziałek po nie pojadę! i niech sama pracuje

gratulacje

ja wskakuję do wanny i będzie ostre spamowanko i podejście do loków nr 2

w klubie odp

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 13:57   #86
CABIN CREW

http://allegro.pl/zara-spring-summer...445330205.html

teeee w linku....

ZALATANA......
Stary 2011-02-05, 13:57   #87
agusiownik
Zakorzenienie

buahhot śliczne te buciki skąd są?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-05, 14:00   #88
Prymulkaaa
Rozeznanie

buahhot, buty piękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie018.jpg (130,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie019.jpg (99,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie020.jpg (133,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie021.jpg (136,6 KB, 18 załadowań)
Stary 2011-02-05, 14:09   #89
kobietasukcesu
zawsze mam racje

marthha; i jak sie sprawuje ta maseczka anty-stress?

<3 <3 <3
Stary 2011-02-05, 14:24   #90
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aaale wysokie nie dalabym rady w nich chodzic

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
buahhot śliczne te buciki skąd są?
butki z zary ale znalezione na allegro

Cytat:
buahhot, buty piękne
ladne kozaczki, jednak ja wole klasyczne botki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości