![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wróciłam :) Zapraszam!!!
Cytat:
![]() zapraszam na PW podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Sweterek jest w stanie dokladnie takim jak na fotce, malo w nim chodzilam, nie ma zadnych dziurek itp
Ma bardzo fajny sklad materiału, dobry gatunkowo (nie jakiś 100 % akryl ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
26 Sephora krem creme legere hydratante 50ml NOWY 12 Estee Lauder serum Perfectionist 7ml NOWY Estee Lauder serum Advanced Night Repair 15ml Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7ml NOWY CHANEL ultra correction line repair 5ml w kartoniku Thierry Mugler Angel edp 1,5ml za: torebkę, sweterek i szampon. Zapraszam na PW podaj adres do wysyłki. Poproszę byś wysłała pierwsza.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
cześć! mam 170 cm. i sięga mi do kolan.
od pachy do pachy 39/40 a będziesz coś może dokładać? Eh wybacz, popatrzyłam tylko na post "wymienionych" ale wiesz co? i tak się nie znam na tych kosmetykach które masz wystawione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2011-02-09 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję... Niestety będzie sporo za długa... mam 155cm ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedź.
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o wymiary szarego topu z af i brązowego sweterka z atmo to podawałam Tobie już dawno w poprzednim Twoim wątku
![]() ![]() To daj znać czy będziesz miała krem EL Day Wear ![]() Mnie najbardziej interesuje u Ciebie Estee Lauder serum Advanced Night Repair 15ml lub 7ml Lancome woda micelarna 15ml Armani Code edp 1,5ml Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-02-09 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie:
YvesSaintLaurent błyszczyk Gloss Volupte 8 - efekt zmysłowych i rozświetlonych ust (kolorek praktycznie transparentny) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297203359 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1297202907 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Brązowy sweter atmosphere rozm. XXS/XS. https://wizaz.pl/forum/attachment.php...7&d=1291 320465 najbardziej. Mogę oddać za to serum 15ml+ wodę micelarną 2 sztuki. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zapach chętnie bym Ci dorzuciła ale już go wymieniłam a miałam tylko jedną próbkę. Więc wyślę ci serum 15ml i wodę micelarną. A próbkę mogę ci inną wrzucić.
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
To podaj mi proszę cene tego serum i wody miceralnej, ja nie chcę też Ciebie naciągać. Mogę Tobie dorzucić jeżeli chcesz to sól do kąpieli zapach kwiat Pasji i Brzoskwinia w saszetce 80g, granulki zapachowe które zabarwiają wode zapach brzoskwini i pestek granatu w saszetce 80g i olejek aromatyczny w saszetce 25ml.
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-02-09 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Napisałam wyżej co mogę oddać do kąpieli. Więc 15ml serum to tak ok 125zł no to musisz coś jeszcze sobie wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sól do kąpieli zapach kwiat Pasji i Brzoskwinia w saszetce 80g, granulki zapachowe które zabarwiają wode zapach brzoskwini i pestek granatu w saszetce 80g i olejek aromatyczny w saszetce 25ml. Dołożę drugą wodę micelarną do tego. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ciężko zmierzyć wkładkę, ale ok 23,5cm
![]() z tego co wymieniłaś, interesowałoby mnie: - papier do pakowania i - czarne (wyłącznie bo innego koloru nie używam) najlepiej nowe, kredki do oczu i tusze mam tusz z Loreal a w wątku: 37 Armani Acqua di Gioia 1,5ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie opłacałoby mi się wymieniać samego płynu, bo przesyłka kosztowałaby mnie prawie tyle co on. Pozdrawiam.
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Papier mi odpowiada, tusze również
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
jeszcze przejrzałam papier dokładnie miałam go wcześniej zwinięty w rulon i taśmą oklejony. Na jednym kawałku zielonym jest widocznie oderwane kawałek kolorku- można go wykorzystać różową stroną. Zrobiłam zdjęcie dokładne:
Załącznik 3733374 To jest na jednym płacie właściwie na jego końcówkach. Jak coś mniejszego będziesz pakowała nie będzie widoczne ewentualnie użyć drugą stroną by trzeba. Jesteś dalej zainteresowana? Reszta idealna.
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
to też się przyda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1293 738293 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1291 478291 czy któraś z tych rzeczy posiada jakieś wady? za: papier dwustronny o wymiarach ok 50/33cm kolor czarny w czarne kwiaty , z drugiej strony kolor czarny - 10 płatów papier dwustronny zieleń/róż o wymiarach ok 50/33cm- 6 płatów Tusz Loreal użyty kolor czarny góra 5 razy, biały góra 3razy Tusz Clinique Próbka Armani 2metry taśmy
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2011-02-09 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Koszulka jest nowa, nie ma żadnych wad. Sweterek był zwężany na Xs/S, nie ma żadnych wad na zewnątrz, wewnątrz szwy mogą się różnić trochę od takich przy nowych sweterkach. Nie jest to widoczne na zewnątrz oczywiście, ale wolę powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to zapraszam na pw podaj adres do wysyłki. ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
cos za el advanced night repair\?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jak weźmiesz sweterek atmo i to wszystko do kąpieli to napewno nie będzie za dużo
![]() Wiesz już coś na temat Estee Lauder Day Wear? Masz może jakiś tusz na zbyciu? Mogę Tobie oddać sweter, wszystko do kąpieli ale musisz jeszcze coś sobie wybrać. Chyba że zamiast 15ml serum to wezme 7ml to chyba wtedy będzie opłacalne i dla mnie i dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tobie 15ml ANR i wodę micelarną. I jakąś próbkę chciałaś tak? Napisz jaką. Tak będzie dobrze. Co do tuszu to na tą chwilę nie mam. A jeśli chodzi o krem to od 2-3 dni mam zaznaczone że wymieniony i czekam na adres.... Nie wiem czy się doczekam. Ewentualnie jutro napiszę że rezygnuję z wymiany. Ileż można. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ale co jak nic w wątku nie masz?
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-02-10 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.