![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Metamorfoza...:) Zapraszam!!!
no niby tak ale jakos mi sie chyba zoladek zmniejszyl :P heh no teraz postanowilam jesc troche wiecej ,boje sie ze jak zaczne jestc np 5 razy dziennie to waga wrci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
waga Ci wróci z nadwiazka jak powrócisz do normalnego jedzenia(no chyba ze do konca zycia bedziesz jadla 2 takie ''posiłki'', ale wczesniej to chyba nabawisz sie choroby)
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
no dzis zjadlam cos normalnego :P obiadek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Co prawda "metamorfozuję się" i odchudzam w innym wątku, ale poczytałam Was troszeczkę i wydaje mi się , że tu tak "familijnie" ![]() Mam trzyletniego synka, który jest niezwykle żywym dzieckiem i wymaga ode mnie i mojego męża mnóstwa uwagi. Tak więc biegam, skaczę, rysuję, śpiewam, gotuję, pracuję, czytam, zmywam, prasuję, sprzątam, itd. ![]() Ale nie o tym mowa... Aż wstyd się przyznać, ale zaniedbałam siebie. Po porodzie nie ćwiczyłam i pozwoliłam na to, aby mój brzuch pozostał rozciągnięty ![]() ![]() ![]() No, to może tyle na sam początek. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ![]() PS Mam 167 cm wzrostu i ważyłam 63 kg przed odchudzaniem. Tydzień temu waga wskazała już 61,7 ![]()
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
no to super waga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Halo!!! Nikt tu nie zagląda??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ostatnio na bakier z tym ![]() A jeszcze gosci ammy na weekend wiec tez bedzie ciezko ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
no to gratulacje :P u mnie waga dalej w miejscu nic w dol nie idzie kurde no ale dalej mam nadzieje ze zniknal te nieszczesne kilogramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
a co tu tak cicho?? hallo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
No właśnie, nikt tu nie zaglada... Ledwo się odezwałam i wprosiłam na wątek, a już wszyscy uciekli...
![]() Jak tam zmagania z samą sobą? Ja zrobiłam postępy (piszę w czasie przeszłym). Dziś zaczynam od nowa. Postaram się teraz żywić wg diety śródziemnomorskiej (wciąż ok. 1200kcal), może to będzie prostsze ![]() Właśnie idę gotować obiad. Mam nadzieję, że może wieczorem ktoś się odezwie ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Ja w sumie to chyba tez musze od poczatku zaczynac,choc wydaje mi sie,ze troche spadłam sadzac po spodniach, ale jeszcze nie chce sie ważyć poczekam do polowy marca ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i wracam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Drogie Panie! Mamy tłusty czwartek? Jak tam apetyt na pączki? Ja mam wielką ochotę na tego tłuściutkiego okrąglaka
![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Zjadłam jednego pączka, czyli tyle ile planowałam zjeść. Resztę mama schowała (nie wiem gdzie) więc nie zjem
![]() Do tego poskakałam 200 razy na skakance, więc nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Czy i ja mogłaby do Was dołączyć? To mój debiut we "wspólnym odchudzaniu" ale brakuje mi miejsca i ludzi, wśród których będę mogła się przyznać do swoich gorszych chwil i pochwalić małymi sukcesami. Dziewczyny! Liczę na Was!
![]() Mam do zrzucenia jakieś 10 kg, a przynajmniej chciałabym wrócić do wagi jaką mam na zdjęciach na które patrzę ze łzami w oczach... W ciągu dwóch miesięcy od kiedy rzuciłam palenie przytyłam ponad 6 kg... i z jednej strony jestem dumna, że skończyłam z nałogiem, a z drugiej... korci mnie, żeby do niego powrócić skoro tak doskonale wpływało to na moją przemianę materii... Jeszcze wierzę, że bez dymka jestem w stanie sama poradzić sobie z moją wagą... Tak więc START ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Gusia_82 - gratuluję! Super, że udało Ci się wygrać z nałogiem. Teraz działamy wspólnie. Dziś z dietą krucho, ale jutro będzie lepiej
![]() Zjadłam 1,25 pączka, 2 kawałki ciasta mojego wypieku, 1 pomarańczę i trzy talerze zupy z samych warzyw. Mogło być gorzej... Jutro kończę ze słodyczami ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pierwsze słowa wsparcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
oluuun, powiedz coś więcej - jak to przez dietę zaczęłaś? Ja przez rzucenie muszę przejść na dietę, ale nie poddaję się. Co prawda grubsza, ale czuję się zdrowsza, nie wypluwam płuc przy wysiłku, poprawiła mi się cera i zawartość portfela też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!!! Czemu tu tak cicho??? Tak mnie porwał zapał założycielki a teraz milczy... Gdzie jesteś???Gdzie wszystkie jesteście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, doszłam do wniosku, że chcę schudnąć. Mam 170 wzrostu i ważę 70 kg, jestem niezadowolona z mojego wyglądu, kiedyś byłam szczupła, jednak trochę się zaniedbałam, a przez to przytyłam dość sporo.
![]() Bardzo chciałabym, abyście Wy podały mi jakąś skuteczną dietę, przy której można znacznie schudnąć ( ja chciałabym na razie zrzucić 10 kg). Dzięki determinacji sądzę, że dam radę, jednak nie mam jeszcze przygotowanej diety. Pomóżcie, bardzo Was proszę. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczynam w końcu dietować, chyba już dojrzałam i chyba dotarło "jak do człowieka", że sie samo nie zrobi... Dotarło empirycznie... doświadczyłam dziś pójścia na basen - pierwszy raz od lat kilku. Mąż zaplanował wypad z małym, mnie nawet nie sugerował, bo znał odpowiedź... Ja cichaczem spakowałam dodatkowy ręcznik, przymierzyłam kostium, a że zmieścił moją wielką... postać ![]() ![]() od środy już pewne - siłownia w miłym towarzystwie - "wylaszczamy się" z moją siostrą cioteczną - w przyszłym roku dwa ważne wesela - postanowiłyśmy więc zrobić na gościach wrażenie(bo duża część kupę czasu nas nie widziała) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Do Patrycja - ciężko ułożyc komuś dietę, nie wiedząc co lubisz jeść, a przede wszystkim jak wygląda Twój dzień, czy ćwiczysz itd. Ja jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty - mam 170 cm wzrostu, ważę 69 kg i chcę schudnąć ok. 10 kg. Ja układam sobie dietę codziennie, na następny dzień - widząc co mam w lodówce układam sobie jadłospis na następny dzień tak, żeby zmieścić się w ok. 1100 kcal i staram się ułozyć 4-5 posiłków - małych, o równych porach dnia. Nie trzymac się diety ułożonej na cały okres diety, bo wtedy ja muszę dostosować się do "kartki", a łatwiej jest mi "kartkę" dostosować do siebie. Poza tym zapisuję sobie te dzienne plany, a potem to już tylko ściągam z poprzednich dni. Poza tym ćwiczę tyle na ile czas po pracy mi pozwala - raz w tygodniu chodzę na spinning, 1-2 razy w tygodniu na basen i 1 w tygodniu na 30 minut bieżni+30 minut siłowni. Oprócz tego dużo spaceruję - gdzie mogę idę na pieszo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Hej, coś długo mnie nie było
![]() ![]() Pochwalić się muszę - schudłam. Jest już 60 kg ![]() Widzę, że grupa się nam powiększa - brawo! ![]() Śpijcie dobrze! Do jutra!!!
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ja to mam już zwidy jakieś... rzuciłam okiem i przeczytałam, że schudłaś 60kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Jutro przybywa do mnie koleżanka. Nie widziałyśmy się 3 lata, teraz będziemy mieć dla siebie kilka dni. Pójdziemy na zakupy, pogadamy, odpoczniemy. W końcu uda mi się chyba wymienić część garderoby, bo część rzeczy już na mnie wisi, a tego nie lubię. Liczę na dobrą zabawę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.