Co zamiast nieszczęsnego BOLERKA? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 18:25   #61
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Co zamiast nieszczęsnego BOLERKA?

i jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg relieve.jpg (14,3 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relieve_1.jpg (12,5 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relieve_2.jpg (11,7 KB, 142 załadowań)
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-16, 20:35   #62
Yes yes
Przyczajenie

Wiecie Dziewczyny, mi w salonie ślubnym, do mojej zwiewnej muślinowej kiecy zaproponowano coś takiego :P :
Bierze się kawałek takiego lejącego przeźroczystego lekkiego materiału i zszywa tak, że tworzy koło. To się genialnie przekłada za głowę i materiał pięknie opada na ramionach i marszczy się na plecach

Nigdzie nie widziałam tego na zdjęciach, ale możecie same pokombinować, to może odgadniecie co mam na myśli!
weźcie same jakiś długi, podłużny kawałek materiału i zszyjcie jego dwie krawędzie.

ale wiecie o co chodzi :P ?
Yes yes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 08:45   #63
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yes yes Pokaż wiadomość
Wiecie Dziewczyny, mi w salonie ślubnym, do mojej zwiewnej muślinowej kiecy zaproponowano coś takiego :P :
Bierze się kawałek takiego lejącego przeźroczystego lekkiego materiału i zszywa tak, że tworzy koło. To się genialnie przekłada za głowę i materiał pięknie opada na ramionach i marszczy się na plecach

Nigdzie nie widziałam tego na zdjęciach, ale możecie same pokombinować, to może odgadniecie co mam na myśli!
weźcie same jakiś długi, podłużny kawałek materiału i zszyjcie jego dwie krawędzie.

ale wiecie o co chodzi :P ?
To chodzi o coś w rodzaju takiego komina, tylko na ramiona własnie. Coś takiego pojawia się na jednym ze zdjęć zamieszczonych w tym wątku.
bea_dalia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-17, 11:10   #64
kfaska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bea_dalia Pokaż wiadomość
No bo jak tu lubić np. coś takiego. no nie? Chyba najgorsze bolerka, jakie widziałam w życiu.
ja powiem szczerze, ze mimo e bolerek nie lubię a ja już to czym prostsze tym lesze, to akurat te- zwłaszcza to pierwsze mają swój klimat. Oczywiście nie do sukni bombki z draperiami a le do prościutkiej sukni w stylu retro i woalki....hmmm wiem, wiem, odważna jestem ze się przyznałam.
kfaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 09:16   #65
bea_dalia
Raczkowanie

Dodaję jeszcze kilka zdjęć: ten krotki plaszczyk wydaje się fajny na śluby w chłodniejszyc miesiącach - ale nie wiem, czy dobrzw wyglądalby z dlugą suknią? Chyba raczej do krótszej. A te dwa płaszcze - strasznie mi się spodobały, ale oczywiście są kompletnei niepraktyczne .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wedding_jacket.jpg (11,4 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bridal_fur_shawl_BFS-1.jpg (54,7 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AmandaWakely%2026Nov.jpg (19,2 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dress-coat.jpg (36,1 KB, 166 załadowań)
Stary 2011-02-18, 19:45   #66
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosenka26 Pokaż wiadomość
dziewczyny, super wątek, brawo już ściagnęłam sobie na pulpit swojego kompa kilka zdjęć najbardziej podobają mi się szale, tylko delikatnie przykrywające ramiona a nasz ślub w czerwcu, dokładnie 11 czerwca, a pogoda jest wielką zagadką :/
Hej dziewczyny, potwierdzam - super wątek Ja też biorę ślb w czerwcu (4). Dziś czytałam jakieś długoterminowe pognozy i przewidują upały (!?) z burzami .. Mam nadzieję, że się nie sprawdzą. W sumie to nie chciałabym by było zbyt gorąco

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Hej,

szukałam podobnego tematu, trochę piszemy o bolerkach, ale nie trafiłam na to, o co konkretnie mi chodzi. Temat zainspirowany częściowo pokazywaniem sukien ślubnych przez PM 2010 i 2011 cz.3.

Pewnie niektore z Was - podobnie jak ja - NIENAWIDZĄ bolerek. Macie jakieś pomysły (zdjęcia) co mogłoby ładnie zastapić bolerko? Szale, etolki itp. itd. ?

Jesli macie coś takiego, to wrzucajcie, prosze - może komuś się przyda, coś takiego chyba łatwo uszyć. Ja sama szukam czegoś do sukni na jedno ramię - fiona pronovias.

Ja na początek pokaże jedno, znalezione gdzieś w sieci, bardzo mi się spodobało.
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Oj, tak... Bolerka są straszne. Zwłaszcza satynowe
Wklejam alternatywę dla bolerka.
przepiękne wyglądają te szale! myślicie by pasowałyby do prostej sukni i woalki?

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-18 o 21:23
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-18, 21:13   #67
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, potwierdzam - super wątek Ja też biorę ślb w czerwcu (4). Dziś czytałam jakieś długoterminowe pogody i przewidują upały (!?) z burzami .. Mam nadzieję, że się nie sprawdzą. W sumie to nie chciałabym by było zbyt gorąco

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

przepiękne wyglądają te szale! myślicie by pasowałyby do prostej sukni i woalki?
Woalka, prosta suknia i szal - myślę, ze to będzie idelane połączenie. Nie wyborażam sobie np. woalki i jakiegoś bolerka...
Ja też mam slub w czerwcu i z dwojga zlego już wolę upal niż deszcze, takie jak w zeszlym roku na południu. Mam nadzieje, że jednak będziemy mieć pogodę idealną . bez deszczu, ponad 20 stopni, ale nie ponad 30!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 21:29   #68
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Woalka, prosta suknia i szal - myślę, ze to będzie idelane połączenie. Nie wyborażam sobie np. woalki i jakiegoś bolerka...
Ja też mam slub w czerwcu i z dwojga zlego już wolę upal niż deszcze, takie jak w zeszlym roku na południu. Mam nadzieje, że jednak będziemy mieć pogodę idealną . bez deszczu, ponad 20 stopni, ale nie ponad 30!
no właśnie takie prognozy są nieciekawe mogą się znów pojawic powodzie..
No ale mam nadzieję że to tylko bajki i że będzie właśnie taka pogoda jak napisałaś))

a co do woalki - będzie miała większe "oczka" niż szal - nie będzie to przeszkadzało? załóżmy że byłaby taka woalka jak na zdjęciu - to który szal by bardziej pasował? załączam też suknię (ostatine zdjęcie) dziekuję z góry za opinie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg portrait-lg.jpg (14,2 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szal1.jpg (20,5 KB, 250 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg woalka1.jpg (62,9 KB, 230 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg famosa_07.jpg (45,7 KB, 153 załadowań)

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-18 o 21:32
Stary 2011-02-19, 10:03   #69
Tanitka
Rozeznanie

dla mnie chyba to drugie bardziej pasuje
a dziewczyny co radzicie zalozyć do sukni falbaniastej? moja bedzie taka jak Cymbeline Euriell tylko, że nie będzie miala rozcięcia, a będzie dluga.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1286634584.jpg (39,4 KB, 164 załadowań)
Stary 2011-02-19, 12:19   #70
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
no właśnie takie prognozy są nieciekawe mogą się znów pojawic powodzie..
No ale mam nadzieję że to tylko bajki i że będzie właśnie taka pogoda jak napisałaś))

a co do woalki - będzie miała większe "oczka" niż szal - nie będzie to przeszkadzało? załóżmy że byłaby taka woalka jak na zdjęciu - to który szal by bardziej pasował? załączam też suknię (ostatine zdjęcie) dziekuję z góry za opinie)
Myślę, że inna wielkośc oczek na szalu i woalce to nie problem, ale zdecydowanie brałabym szal gładki, bez ozdób typu ta róża. Bo sama wolaka w sobie będzie już fajnie koncentrować wrok, reszta powinna być gładziutka. Też bym chyba była za drugim szalem, ewentualnie ten pierwszy, ale wersja bez broszek, aplikacji.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
a dziewczyny co radzicie zalozyć do sukni falbaniastej? moja bedzie taka jak Cymbeline Euriell tylko, że nie będzie miala rozcięcia, a będzie dluga.
Hmmm, myślę, że coś zupełnie gładkiego, np, prosty szeroki szal, ale może luźno puszczony? nie jestem pewna...
Stary 2011-02-19, 13:04   #71
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że inna wielkośc oczek na szalu i woalce to nie problem, ale zdecydowanie brałabym szal gładki, bez ozdób typu ta róża. Bo sama wolaka w sobie będzie już fajnie koncentrować wrok, reszta powinna być gładziutka. Też bym chyba była za drugim szalem, ewentualnie ten pierwszy, ale wersja bez broszek, aplikacji.
tak, tak bez aplikacji - bo do tego wszystkiego będę miała bukiet w kolorze mocnej fuksji i takie same buty))

Dzięki za opinie)

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
też myślę że coś bardzo skromnego - falbany są bogate

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 13:07   #72
bea_dalia
Raczkowanie

[QUOTE=lena_mi;25203292]tak, tak bez aplikacji - bo do tego wszystkiego będę miała bukiet w kolorze mocnej fuksji i takie same buty))

Dzięki za opinie)

Brzmi z klasą, elegancko i niestandardowo . Fuksja jako mocny i awangardowy kolor wydaje mi się bardzo fajnie pasować do woalki.
Stary 2011-02-19, 13:30   #73
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi z klasą, elegancko i niestandardowo . Fuksja jako mocny i awangardowy kolor wydaje mi się bardzo fajnie pasować do woalki.
Dzięki, boję się tylko by nie było tego wszstkiego za dużo?
A gdzie można zobaczy Twoją suknię? (widziałam, że jesteśmy na podobnych wątkach
Super, że masz ślub w Krakowie)) i to w takim miejscu
Stary 2011-02-19, 13:41   #74
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki, boję się tylko by nie było tego wszstkiego za dużo?
A gdzie można zobaczy Twoją suknię? (widziałam, że jesteśmy na podobnych wątkach
Super, że masz ślub w Krakowie)) i to w takim miejscu
Pokazywałam w wątku czerwcowe panny młode - cz. II - na s. 62 jest - sukienka, buty (te dwie rzeczy już mam) i do tego bukiet. Jestem teraz w poszukiwaniu jakiegoś pomysłu na ramiona, pewnie zdecyduje się na jakiś tiulowy szal, etole - welony w ogóle mieć nie będę. Tu jest link ,ktory powinien zaprowadzić:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24902551

Myślę, że przy prostej, nieprzezdobionej sukni, a przy tym eleganckiej sukni jak Twoja, prostym szalu, mozesz sobie spokojnie pozwolić na awangardowy kolor w dodatkach i woalkę.
Stary 2011-02-19, 13:49   #75
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazywałam w wątku czerwcowe panny młode - cz. II - na s. 62 jest - sukienka, buty (te dwie rzeczy już mam) i do tego bukiet. Jestem teraz w poszukiwaniu jakiegoś pomysłu na ramiona, pewnie zdecyduje się na jakiś tiulowy szal, etole - welony w ogóle mieć nie będę. Tu jest link ,ktory powinien zaprowadzić:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24902551

Myślę, że przy prostej, nieprzezdobionej sukni, a przy tym eleganckiej sukni jak Twoja, prostym szalu, mozesz sobie spokojnie pozwolić na awangardowy kolor w dodatkach i woalkę.
ah racja!!! pamiętam tę suknię nawet chyba komentowałam ten post - bo te suknię też przymierzałam! Niestety mam trochę za wąskie biodra do niej, no i przydałoby się trochę cm wzrostu
Też masz super zestaw! będziesz miała jakiś kwiat zamiast welony, czy zupełnie nic?
a na ramiona może jakaś etola z podobnego materiały jak suknia, albo delikatnego tiulu - szyfonu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 14:22   #76
lena_mi
Zakorzenienie

Kilka propozycji, może coś komuś wpadnie w oko, ja jak na razie nadal szukam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e18.jpg (26,4 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1722c576e41a87ef.jpg (18,3 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9851.jpg (21,0 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 600a6dk.jpg (26,0 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerkoslubne2.jpg (88,4 KB, 81 załadowań)
Stary 2011-02-19, 15:28   #77
Tanitka
Rozeznanie

dziewczyny a co proponujecie do mojej sukni, która pokazalam wyżej? kurczem, ja już zgłupilama, bo na początku chcialam mieć taki zestaw jak w tym poscie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506344, ale nie wiem czy kolor butów, kwiat i welon we wlosach i do tego bukiet nie będa się gryzły.
no i to nieszczesne "okrycie" pleców. slub pod koniec września, więc chyba zdecyduje się na jakiś szal, o ktyórym pisałyscie. Jak myslicie?
Stary 2011-02-19, 15:55   #78
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a co proponujecie do mojej sukni, która pokazalam wyżej? kurczem, ja już zgłupilama, bo na początku chcialam mieć taki zestaw jak w tym poscie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506344, ale nie wiem czy kolor butów, kwiat i welon we wlosach i do tego bukiet nie będa się gryzły.
no i to nieszczesne "okrycie" pleców. slub pod koniec września, więc chyba zdecyduje się na jakiś szal, o ktyórym pisałyscie. Jak myslicie?
Może zrezygnuj z welonu zamiast tego sam kwiat?nie bardzo widzę by był i welon i szal i to wszystko do gęstych falban - z czegoś musisz zrezygnowac? a buty w jakim kolorze, bo się ie doczytałam?
Kolor bukietu fajny, kształt mi się mniej podoba, bo to typowa "kulka" - a ja wolę mniej regularne i wydaje mi się że właśnie taki by pasował do Twojej sukni.
Biżuteria - chyba delikatna, myśle że dobre by były jakieś przezroczyste kryształki swarowskiego - kolczyki i bransoletka.
a jeśli chodzi o nakrycie, to myślę że coś takiego a la "rękawki", coś takiego jak wklejam tyle że może szyfonowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9851.jpg (21,0 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-02-19 o 15:56
Stary 2011-02-20, 02:52   #79
Olapara
Przyczajenie

Dziewczyny pomozcie jakie bolerko pasuje do tej sukni? chcialam koronkowe bo suknia z koronki ale Pani w salonie powiedziala ze za duzo bedzie i satynowe lepiej pasuje..dodam ze tez nie ciepie bolerek ale musze miec niestety..aha nie chce typowego welonu tylko taki 'birdcage'veil..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg my dress.jpg (19,2 KB, 220 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bird_cage_veil.jpg (18,7 KB, 62 załadowań)
Olapara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 09:01   #80
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Ja też nie widzę tego wszystkiego - welon, kwiat, szal, falabny w sukience. Popieram - zrezygonowalabym z welonu. Do tego typu sukni bardzo pasuje mi kwiat we włosach - taka lekkość. Inaczej zginiesz w oparach tiulu. A szal coś super prostego, skromnego, prawie nierzucającego się w oczy. Więc może faktycznie taki komin - rękawek krotki bylby niezły.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Olapara Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomozcie jakie bolerko pasuje do tej sukni? chcialam koronkowe bo suknia z koronki ale Pani w salonie powiedziala ze za duzo bedzie i satynowe lepiej pasuje..dodam ze tez nie ciepie bolerek ale musze miec niestety..aha nie chce typowego welonu tylko taki 'birdcage'veil..
To wątek dla antybolerkowców, więc nie wiem, czy będziemy w stanie pomóc z bolerkiem. ja prawdę mówiąc nie bardzo umiem sobie wyobrazić jkie bolerko pasuje do tej sukni. Na pewno nie koronkowe, bo faktycznie byłoby tej koronki za dużo. A z kolei satynowe - brrr... Skoro nie będziesz mieć dlugiego wlonu to moze jednak udaloby Ci się dobrać do tej sukni jakiś subtelny szal, oczywiście też niekoronkowy.
Stary 2011-02-20, 09:15   #81
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
ah racja!!! pamiętam tę suknię nawet chyba komentowałam ten post - bo te suknię też przymierzałam! Niestety mam trochę za wąskie biodra do niej, no i przydałoby się trochę cm wzrostu
Też masz super zestaw! będziesz miała jakiś kwiat zamiast welony, czy zupełnie nic?
a na ramiona może jakaś etola z podobnego materiały jak suknia, albo delikatnego tiulu - szyfonu?
Tak, właśnie myślę o takiej etoli szalu z tiulu/szyfonu lub materiału, z ktorego jest suknia. Zobaczę, czy czegoś ciekawego nie będzie w salonie, jak pójdę na przymiarkę.

Wrzucam jeszcze taki szal, mnie nie bardzo przypadł do gustu, ale może komuś się spodoba do bardzo prostej sukni, moim zdaniem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg white%20ruffle%20wrap.jpg (16,4 KB, 34 załadowań)
Stary 2011-02-20, 10:47   #82
najada83
Przyczajenie

HEJ
wdzianko jest nawet nawet (tylko zalezy jaki masz dol sukni bo ono jest wyciskane a jesli masz jakies koronki i koraliki to mogloby sie gryzc) w kwietniu różnie moze byc aszal chyba nie wystarczy , nie ryzykuj , bo potem podroz poslubna z katarem i noc poslubna z goraczka? ja bylam na slubie sierpniowym an ktorym tak pogoda nie dopisala ze panna mloda sie przeziebila i byl naprawde problem bo wbrzuszku dzidzia a oni mieli wyjezdzac w poniedzialek a PM miala wysoka goraczke i w niedziele j w sumie to na poprawinach PM byla tylko chwile....

ja tez sie zastawiam bo slub we wrzesniu , nie lubie tez tych satynowych (fu) ale do niektorych kiecek podobaja mi sie te koronkowe tylko sie zastanawiam czy miec drugie na wypadek zimna np. etole? czy nie przesadzac? sama nie wiem bo ten slub kolezanki (opisany wyzej) zawsze bede pamietac... ona miala wtedy bolerko ale jakies cieniutkie nie chciala zakladac zadnych nie bialych okryc by nie psuc efektu...
najada83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-22, 13:46   #83
Anduina
Raczkowanie

Jeszcze kilka pomysłów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 053_primary.jpg (26,5 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 022_primary.jpg (13,1 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 016_primary.jpg (22,4 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 005_primary.jpg (12,3 KB, 89 załadowań)

Wymiana książkowia
Anduina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 21:10   #84
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olapara Pokaż wiadomość
Nie wiem co to za kobieta Ci doradzała, ale kiepsko Ci doradziła. Koronkowe mogłoby pasować, ale to musiałby być tiulowy materiał obszyty na samych brzegach koronką, tzn przy dekolcie i na końcach rękawów.

Jeśli założysz do tej cudownej sukni satynowe bolerko to zepsujesz cały efekt. Proponuję tiulowe coś takiego 2_tiulowe_bolerko_slubne.jpg

A jeśli coś cieplejszego, to może żakiecik grzybek? 114_3.jpg trendyladies.pl

A może etolka wiązana na kokardkę? s05448fur9cc.jpg
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-23, 21:19   #85
HerbADKA
Raczkowanie

Nie wiem czy ktoś już wklejał :

1298397475_Wedding-Dress-Small-Jacket-Shawl-Grup15.jpg tnpow.php?foto=p11253528775.jpg
Anna_wedding_1.jpgAnna_wedding_2.jpg
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 09:51   #86
Elfka86
Zakorzenienie

Szukałam dziś trochę i mam kilka propozycji zamiast bolerka Nie wiem czy się nie powtarzają, ale może coś wam się spodoba
Jak dla mnie płaszczyki są boskie
1.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02lgs.jpg (14,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 237w.jpg (64,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 413S2Q55QCL.jpg (29,1 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25398.jpg (14,1 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50791b.jpg (40,1 KB, 172 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 005347001id7.gif (52,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30455622.jpg (28,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 55994866.jpg (20,5 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 684556951.jpg (39,3 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110202201344.jpg (10,8 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2011-02-24 o 09:54
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 09:52   #87
Elfka86
Zakorzenienie

2.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110202201506.jpg (16,0 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aac8072291416fa0.jpg (18,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brittaof.jpg (190,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chars04p802mbh2.jpg (13,4 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brud10frontstor.jpg (17,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clipimage002ek.jpg (24,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg coat1j.jpg (21,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg customer657511549image1.jpg (17,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e5b9366a61ba32a30a427d3.jpg (38,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg etolatiul.jpg (30,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2011-02-24, 09:54   #88
Elfka86
Zakorzenienie

3.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gretel.jpg (14,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jadressandcoat.jpg (45,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MAAETOLKAAT.jpg (27,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg productimagepicture4799.jpg (32,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg RuffleStole-300x300.jpg (10,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skye1y.jpg (26,4 KB, 124 załadowań)
Stary 2011-02-24, 13:36   #89
bea_dalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
3.
Płaszczyki są super - zwlaszcza te dlugie z wysoko postawionymi kolnierzami - kojarza mi się z bajką o królewnie Śnieżce i z tą złą macochą . Chętnie bym sie na coś takiego zdecydowała, tylko to trochę zachodu z szyciem i nie ma co potem z tym zrobić. No ale to podobnie jak z suknią, też się jej przecież nie założy.

Edytowane przez bea_dalia
Czas edycji: 2011-02-24 o 13:49
Stary 2011-02-24, 13:41   #90
Elfka86
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gianna.jpg (19,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rrantionette.jpg (28,2 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rrchelsea.jpg (26,2 KB, 66 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości