|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie myję się.
Cytat:
nie znaczy ,że twoje ciało nie wydziela potu,sebum ,nie osiada na tobie kurz i brud.
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda, tak się zaczyna wielka przygoda. Myje zęby, bo wiem dobrze o tym, kto ich nie myje ten ma kłopoty, żeby zdrowe zęby mieć, trzeba tylko chcieć.
Szczotko, szczotko, hej szczoteczko, ooo zatańcz ze mną, tak w kółeczko, ooo w prawo, w lewo, w lewo, w prawo, ooo po jedzeniu, kręć się żwawo, ooo w prawo, w lewo, w lewo, w prawo, ooo po jedzeniu kręć się za żwawo , ooo.Bo to bardzio wazna rzecz, zeby zdrowe zabki miec ! hahah
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko jest kwestią nawyku. Jesli coś zaczneisz robić regularnie, to po pewnym czasie bedzie to tak naturalne jak posilek w ciagu dnia. Nie bedziesz sie zastanaawiala, czy Ci sie chce czy nie chce.
To naprawdę działa. Mialam tak ze ścieleniem łożka. Zaczęlam się zmuszać każdego dnia po wstaniu, aby je pościelić i teraz nawet sie nie zastanawiam, tylko automatycznie po obudzenia biorę się za nie. A uwierz mi, jestem leniem jakich mało... ![]() Pierzesz chociaz ubrania? ![]() Chociaz to i tak bez sensu. Czyste, pachnące ciuchy zalożyć na brudne i śmierdzące ciało... bleh. |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mialam pisać to co doli ;p przypomniało mi się że przez długi czas nie chciało mi się robić maseczek, peelingów, używałam tylko toniku i mleczka do demakijażu, żele żadne nie wchodziły w grę. No ale jak się zawzięłam to stało się to moją dzienną / tygodniową rutyną i sobie nie wyobrażam odmówić sobie peelingu, dwa razy w tygodniu, o. Tak samo maseczka.
Ale z cwiczeniami coś nie moglam tak ;d |
|
|
|
|
#69 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale pracuję nad tym. Jest taki wątek: 20 dni bez narzekania... i nawet takie sprawy mogą wejśc w nawyk i się przestaje marudzić. ale dotrwałam tylko do kilku dni, wiec mózg nie mial tego jak zakodować. ![]() Chociaz niestety tez mozna się nabawić zwykłych przyzwyczajeń. U mnie numer jeden jest komputer, odrazu po przebudzeniu go wlączam i musze przejrzec milion stron. no ale coz.. :P Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2011-02-14 o 12:48 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Wy się nie śmiejcie bo moja koleżanka ostatnio przyznała,że normą jest niezmywanie przez 3 dni makijażu i mycie twarzy. W czwartek idzie na disco, wiadomo mocniejszy makijaż, potem w piątek wraca na weekend do domu i dopiero w niedzielę wszystko zmywa i myje twarz. Mówiła o tym jakby to było normalne zjawisko.
Od drugiej znajomej notorycznie wali perfumami zmieszanymi z potem. Nie wiem czy to jej pot czy przepocone ubrania,ale nieźle daje. A dziewczyna na pozór zadbana,pełny makijaż, najmodniejsze ciuchy, biżuteria,codziennie wyprostowane włosy. XXI wiek,młode dziewczyny,szok. |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był wklejony taki link do programu,właśnie go znalazłąm i wklejam,JAK BARDZO MOŻNA BYĆ BRUDNYM obejrzyj i sama się przekonaj ,jak odbierają cię inni.może to cię zmotywuje
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
fuj oglądam to
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- AAAAAAAAAAAA :krzyk: że ile part majtek?! że jedna para skarpetek?! jak na nią patrzę robię się brudna z przerażenia
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wspomnę już i nalocie tzw SERKU wokół szyjek zębowych.wygląda to cudownie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
BOŻE BOŻE BOŻE MAM TRAUMĘ, jego paznokcie z pierwszego tygodnia, tmargot pogłaszcz mnie. i nie mów tak brzydko o zębach bo aż mnie coś boli, aaa
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie obejrzę, bo pracuje na Linux'ie i VoD jest niedostępne.
Proszę, napiszcie jaki był efekt końcowy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
nie wytrzymam chyba psychicznie do konca, to początek a ja mam odruch wymiotny
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- BOOOŻE NIE NIE MOGĘ, nie oglądajcie tego ooo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak wyobrażam sobie autorkę wątku ![]()
|
|
|
|
|
#77 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;25079692]ćwiczenia tez mi nie mogą wejśc w nawyk. :P[/QUOTE]
podeślę Wam mojego męża, on baardzo motywuje do ćwiczeń czlowiek ćwiczy dla świętego spokojuCytat:
no ale gdy pracowałam w gabinecie stomatologicznym i sama robiłam jakieś zabiegi to się naoglądałam...i to często w ustach ludzi wyglądających na pierwszy rzut oka schludnie i czysto |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednostkowy brak chorób wew. powoduje tylko fakt,że reszta społeczenstwa się myje i nie roznosi wielu zarazków i chorób,ktore wyginęły własnie przez pilowanie higieny ciała. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Te typowe skutki zdrowotne zaniedbań higieny osobistej są mi znane.
Społeczność uchroniła od pasożytów wewnętrznych!
1+1+1+1 Edytowane przez Varicella Czas edycji: 2011-02-14 o 14:37 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, jak usłyszałam ile par majtek jej przysługuje na te kilka tygodni, ile par skarpetek... to mam obraz zagrzybiałej pannicy, Boże
Cytat:
jak słucham wypowiedź faceta o jego kroczu, to nie powiem co mam ochotę zrobić. |
|
|
|
|
|
#81 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Az mi się przypomniała piosenka Brudnych Dzieci Sida pt. Landryn, fuj..
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
LANDRYN, słodkie twe ciało, landryn słodki twój zapach, oto historia o tym jak Jolka przegrała zakład!
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- nie mogę, 4 000 razy wiecej bakterii na głowie... zęby odbarwione, 10 razy brudniejsze, wybaczcie, w większości momentów np przy przycinaniu pazurów, zasłaniałam monitor rękoma bo nie mogę ale są całkowicie zdrowi. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, 22 minuta i 30 sekunda filmu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie beznadziejna konkluzja
laska stwierdziła że przesadzała z ilością kosmetyków tak naprawdę większość nie była jej potrzebna i teraz obstaje tylko przy kostce mydła. eee |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musz na ćwiczenia też jest sposób, ale trzeba to robić na tej samej zasadzie co mycie zębów - musi to być stały punkt dnia, o tej samej porze, po tej samej sekwencji czynności, w efekcie nie wyjdziesz w domu bez ćwiczeń, tak jak nie wyjdziesz bez umycia zębów, czy wzięcia prysznica, bo "będzie czegoś brakowało" Tylko to wymaga silnej woli, żeby się "pozmuszać" przez jakiś czas.
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie myję zębów o tej samej porze :-c
w sensie no nie o określonych godzinach
|
|
|
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;25078267]Wszystko jest kwestią nawyku. Jesli coś zaczneisz robić regularnie, to po pewnym czasie bedzie to tak naturalne jak posilek w ciagu dnia. Nie bedziesz sie zastanaawiala, czy Ci sie chce czy nie chce.
To naprawdę działa. Mialam tak ze ścieleniem łożka. Zaczęlam się zmuszać każdego dnia po wstaniu, aby je pościelić i teraz nawet sie nie zastanawiam, tylko automatycznie po obudzenia biorę się za nie. A uwierz mi, jestem leniem jakich mało... ![]() Pierzesz chociaz ubrania? ![]() Chociaz to i tak bez sensu. Czyste, pachnące ciuchy zalożyć na brudne i śmierdzące ciało... bleh.[/QUOTE] Wpajali. Mam zawsze wyprane, nigdy nie przepocone... |
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Chce ci się nakładać makijaż, biżuterię a nie chce myć? wtf?
W takim razie jesteś po prostu zaniedbaną dziewuchą i nie masz żadnego usprawiedliwienia. Jeśli nie przeszkadza ci twój własny brud to pomyśl o swoim otoczeniu..no W ogóle nie rozumiem takich ludzi jak autorka wątku. Przecież prysznic, zwłaszcza wieczorny to najprzyjemniejszy moment dnia, wejść pod strumień gorącej wody i zmyć z siebie wszystkie trudy i.. brudy, mój ,,odstresowacz"
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

nie znaczy ,że twoje ciało nie wydziela potu,sebum ,nie osiada na tobie kurz i brud.

, ooo.
miec ! hahah
Mialam tak ze ścieleniem łożka. Zaczęlam się zmuszać każdego dnia po wstaniu, aby je pościelić i teraz nawet sie nie zastanawiam, tylko automatycznie po obudzenia biorę się za nie. A uwierz mi, jestem leniem jakich mało...
ooo