|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: Sonia Rykiel - Belle en Rykiel, odlewki In2U, L'Instant, j'adore, Ins
tak wymianka zaklepana, jeśli są Ci zbedne to ja z chęcią przyjmę wszystkie próbki
![]() rzeczy wyślij na ten adres co już Ci podałam na PW, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: Sonia Rykiel - Belle en Rykiel, odlewki In2U, L'Instant, j'adore, Ins
hej byłabym zainteresowana CK - In2U
Guerlain - L'Instant de Guerlain Chanel - Coco Mademoiselle odlewką Belle Rykiel puder dermacol - kryje? ciemny jest bardzo na twarzy? znalazłabyś coś u mnie?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos w moich 3 watkach za Revlon i LA Colors?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Essence, 50's Fever Duo Blush, Love Me Tender 01 Jeśli nic nie znajdziesz to zaproponuj coś. Masz swoją wish listę ? Oddam za niego dużo... |
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Revlon, cienie do powiek quad tester - Maestro, Pędzel do eyelinera - odlewka Coco Mademoiselle - L.A. Colors, 5 color Metallic Eyeshadow - Inglot, Soft Precision Eyeliner - Blend-a-med Whitestrips Z zapachów mam jedynie pół flakonu Spirit z wątku, wszystko co mi zbywało już niestety oddałam (podobnie z biochemią). Poza wątkiem mam jeszcze kremik Eucerin Aquaporin. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Daj znać czy sprawdziłaś puder
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ostatecznie:
- odlewka odżywki Tresemme 150 ml - odlewka Euphorii 5 ml (doślę atomek) - puder (tester) Bourjois - błyszczyk Revlon - odlewka Auriderm za: - Revlon, cienie do powiek quad tester - Maestro, Pędzel do eyelinera - L.A. Colors, 5 color Metallic Eyeshadow - Inglot, Soft Precision Eyeliner Chyba, że nie jestes bardzo przywiązana do mleczka samoopalającego to możesz mi je też dorzucić Kiedy mogłabyś wysłać?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

Kiedy mogłabyś wysłać?