Radical - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 15:04   #61
nokia0
Rozeznanie

Dot.: Radical

wiem ze aby miec zdrowe wlosy nie nalezy suszyc suszarka ,ale mam za szybkie tempo zycia i poprostu musze ...
nokia0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-26, 15:21   #62
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nokia0 Pokaż wiadomość
wiem ze aby miec zdrowe wlosy nie nalezy suszyc suszarka ,ale mam za szybkie tempo zycia i poprostu musze ...
ja też suszę często olejuje włosy na noc i rano musiałabym chyba wstać o 4 żeby wyschły mi naturalnie moim zdaniem przy dobrej pielęgnacji suszarka nie robi aż tak dużej szkody włosom, lepsze to niż pójście spać z mokrymi.....albo wyjście z wilgotnymi na mróz.

Poza tym, bez przesady, lubię swoje włosy i dbam o nie, ale nie jestem ich niewolnikiem
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-26, 20:45   #63
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja też suszę często olejuje włosy na noc i rano musiałabym chyba wstać o 4 żeby wyschły mi naturalnie moim zdaniem przy dobrej pielęgnacji suszarka nie robi aż tak dużej szkody włosom, lepsze to niż pójście spać z mokrymi.....albo wyjście z wilgotnymi na mróz.

Poza tym, bez przesady, lubię swoje włosy i dbam o nie, ale nie jestem ich niewolnikiem
Popieram - zdrowe podejście .

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 11:45   #64
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Mam Mgiełkę wzmacniającą do włosow Radical i jestem z niej absolutnie zadowolona. Szybko i łatwo się aplikuje., świetnie nawilża i wzmacnia moje włosy, nie obciążając ich przy tym.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 12:58   #65
madziocha
Zadomowienie

Ja od dawna stosuję różne produkty Radical. NA początku było ciężko (szczegolnie z szamponem)-włosy się plątały i był matowe. Ale teraz uzywam go caly czas. Wszystkie produkty z serii kupuje w niewielkiej osiedlowej hurtowni. Własnie korzystam z ampułek po raz drugi. Mam fajny sposób na ich rozprowadzanie. Otwieram ją i do środka wkładam rurkę z rozpylacza (np od seboradin lotion) - mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Potem rozdzielam włosy pasmami i 'psikam' na skore głowy i wcieram. Jedna ampułka wystarcza na ok 40 'psiknięc' wiec to duzo. Kiedy rozprowadzałam ja normalnie to miałam wrazenie ze polowa włosów jest poza zasiegiem ampułki. Poprawa jest spora. Choc wieksza byla jak stosowalam ampulki jakis rok temu kiedy moje wlosy byly duzo bardziej zniszczone.
madziocha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 15:05   #66
aferka
Wtajemniczenie

madziocha - skoro jak piszesz używasz szamponu Radical cały czas, to może możesz sprawdzić czy jego skład się zmienił wraz z szatą graficzną opakowania? Mam na myśli Radical do włosów zniszczonych i wypadających a nie do farbowanych (tego w ogóle nie używałam). Cały czas o tym myślę i jakoś ten skład na nowej buteleczce mi się wydaje podejrzany. Kurczę szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia w sklepie - wtedy mogłabym porównać z tym w KWC.
aferka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 18:08   #67
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aferka Pokaż wiadomość
madziocha - skoro jak piszesz używasz szamponu Radical cały czas, to może możesz sprawdzić czy jego skład się zmienił wraz z szatą graficzną opakowania? Mam na myśli Radical do włosów zniszczonych i wypadających a nie do farbowanych (tego w ogóle nie używałam). Cały czas o tym myślę i jakoś ten skład na nowej buteleczce mi się wydaje podejrzany. Kurczę szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia w sklepie - wtedy mogłabym porównać z tym w KWC.
kurcze, no niestety nie sprawdze składu bo przelałam szampon do mniejszej 'wyjazdowej' butelki. Jak tylko kupię nowy (bo mi sie ten konczy) to dam znac. Szczerze mowiac nie porownywalam składów, ale zauwazylam ze w pewnym momencie szampon zaczal sie bardziej pienic. Mysle wiec, ze mogli cos w nim zmienic. Widac to 'niepienienie' bylo uciazliwe dla wiekszosci uzytkowniczek.
Z szamponu do farbowanych tez korzystam (mimo ze nie farbuje). A dodam jeszcze ze firma Farmona (czyli ta od Radicala) ma tez inne dobre szampony. Np. ten bardzo mi odpowiada: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...pokrzywowy.htm Nawet nie wiem cyz nie bardziej jak Radical. Z tej serii maja tez brzozowy i rumiankowy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 12:06   #68
anwen
Zadomowienie

GG do anwen

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
Anwendaj znac jak po tym nowym produkcie
już od dłuższego czasu stosuje Saponics i dopiero dzis do mnie dotarlo dlaczego tak strasznie swędzi mnie skora glowy w skladzie jest DMDM hydantoin, który niestety mnie podrażnia.... co gorsza podobno w tych nowych ampułkach tez jest!- czy ktoś mógłby sprawdzić na opakowaniu? w KWC nie ma składu a chciałabym się upewnić. Jak na razie ampułki (stara wersja) najlepiej się u mnie sprawdzały a teraz będę musiała poszukac czegoś nowego

od 06.2010 piję pokrzywę i olej z wiesiołka
27.10.11 -Prawo Jazdy

od 18.06.12 ćwiczę z Ewą Chodakowską

Włosy 2011-2012

Blog - Jak dbać o długie włosy?
www.anwena.blogspot.com
anwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 14:49   #69
basiawlg
Organizatorka

GG do basiawlg

Ja właśnie stosuję radical mgiełka wzmacniająca do włosów i moge powiedzieć że włosy bardzo fajnie sie rozczesują po niej a czy coś pomoże na zniszczone włosy to zobaczymy
basiawlg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 18:34   #70
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anwen Pokaż wiadomość
już od dłuższego czasu stosuje Saponics i dopiero dzis do mnie dotarlo dlaczego tak strasznie swędzi mnie skora glowy w skladzie jest DMDM hydantoin, który niestety mnie podrażnia.... co gorsza podobno w tych nowych ampułkach tez jest!- czy ktoś mógłby sprawdzić na opakowaniu? w KWC nie ma składu a chciałabym się upewnić. Jak na razie ampułki (stara wersja) najlepiej się u mnie sprawdzały a teraz będę musiała poszukac czegoś nowego
Przesylam sklad nowych apmułek. Podzielilam na 2 czesci, bo opakowanie jest duze a literki male wiec mogloby byc nieczytelne w calosci.
Ja zawsze mialam stara wersje ampulek, ostatnio mama kupila nowa i mi ona nie odpowiada za bardzo. Zapach inny, konsystencja tez, poza tym wlosy u nasady mam po niej jakby splatane/posklejane.

DMDM hydantoin rzeczywiscie jest przy koncu, cokolwiek to znaczy ;-)

Edytowane przez madziocha
Czas edycji: 2010-03-13 o 18:36
Stary 2010-03-13, 18:51   #71
anwen
Zadomowienie

GG do anwen

Cytat:
Napisane przez madziocha Pokaż wiadomość
Przesylam sklad nowych apmułek. Podzielilam na 2 czesci, bo opakowanie jest duze a literki male wiec mogloby byc nieczytelne w calosci.
Ja zawsze mialam stara wersje ampulek, ostatnio mama kupila nowa i mi ona nie odpowiada za bardzo. Zapach inny, konsystencja tez, poza tym wlosy u nasady mam po niej jakby splatane/posklejane.

DMDM hydantoin rzeczywiscie jest przy koncu, cokolwiek to znaczy ;-)
madziocha dziękuję
no nie! nie dość, ze dołożyli DMDM hydantoin to jeszcze jest alcohol denat na 3 miejscu w składzie!
DMDM hydantointo konserwant który może podrażniać- mnie po nim okropnie swędzi skóra głowy

od 06.2010 piję pokrzywę i olej z wiesiołka
27.10.11 -Prawo Jazdy

od 18.06.12 ćwiczę z Ewą Chodakowską

Włosy 2011-2012

Blog - Jak dbać o długie włosy?
www.anwena.blogspot.com
anwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 18:55   #72
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anwen Pokaż wiadomość
madziocha dziękuję
no nie! nie dość, ze dołożyli DMDM hydantoin to jeszcze jest alcohol denat na 3 miejscu w składzie!
DMDM hydantointo konserwant który może podrażniać- mnie po nim okropnie swędzi skóra głowy
prosze bardzo szczerze mowiac to ja nie mam jeszcze takiego nawyku zeby patrzec na składy. Wole poczytac co tutaj polecacie (z naturalnych produktow najczesciej) i wtedy kupuje. A co do swedzacej skory glowy to tez mialam ten problem. Podraznil mnie ten szampon chyba: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...wlupiezowy.htm
Widze ze tez ma ten magiczny DMDM.
Stary 2010-03-15, 09:15   #73
Gosia19011983
Rozeznanie

Używałam już wszystkiego z serii radical. Byłam bardzo zadowolona. Aktualnie jestem w trakcie kuracji ampułkowej radical, zakupie jeszcze szampon i mgiełkę. Tylko najpierw zużyję końcówkę szamponu revalid.
- ostatnie podcięcie włosów 10 październik 2011 rok.
- obecna długość to włosy do ramion.
CEL: WŁOSY DO ŁOPATEK LUB DŁUŻSZE.
Gosi@
Gosia19011983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-15, 13:18   #74
aferka
Wtajemniczenie

Czy już ktoś kupił nową wersję szamponu radical i może porównać składy?
Stary 2010-03-15, 13:25   #75
Gosia19011983
Rozeznanie

Cytat:
Czy już ktoś kupił nową wersję szamponu radical i może porównać składy?
To jest nowa wersja szamponu radical??? Nie wiedziałam.
Gosi@
Stary 2010-03-15, 14:08   #76
aferka
Wtajemniczenie

Tak dokładnie to nie wiem czy nowa wersja, w każdym razie wygląd buteleczki się zmienił ( a dokładnie nalepka), a wydaje mi się że skład niestety też. Ale ponieważ tego ostatniego nie jestem pewna to prosiłam, żeby ktoś kto kupi nową buteleczkę szamponu porównał ją ze składem w KWC .
Stary 2010-03-16, 11:42   #77
nokia0
Rozeznanie

ile czasu nalezy uzywac te ampulki radicala? miesiac czy nawet dluzej?
Stary 2010-03-16, 18:55   #78
madziocha
Zadomowienie

troche pozno ale przpisuje nowy skład Radicala do włosów farbowanych:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, GINKGO BILBOA EXTRACT, POLYQUATERNUM-7, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, HYDROLIZED SILK PROTEIN, PANTHENOL, PARFUM, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, INULIN, LACTIC ACID, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, METHYCHLOROISOTHIAZOLINON E, METHYLISOTHIAZOLINONE, DIDODIUM EDTA, 2-(4-TERT-BUTYLBENZYL) PROPIONALDEHYDE, BENZYL SALICYLATE, LIALOOL, HEXYL CINNAMALEDEHYDE.
Stary 2010-03-16, 20:20   #79
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
troche pozno ale przpisuje nowy skład Radicala do włosów farbowanych:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, GINKGO BILBOA EXTRACT, POLYQUATERNUM-7, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, HYDROLIZED SILK PROTEIN, PANTHENOL, PARFUM, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, INULIN, LACTIC ACID, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, METHYCHLOROISOTHIAZOLINON E, METHYLISOTHIAZOLINONE, DIDODIUM EDTA, 2-(4-TERT-BUTYLBENZYL) PROPIONALDEHYDE, BENZYL SALICYLATE, LIALOOL, HEXYL CINNAMALEDEHYDE.
Czyli zmienili, bo w KWC było tak:
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Equisetium Arvense Extract, Camelia Sinensis Extract, Panthenol, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Hydrolyzed Silk, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne, Parfum, Hexyl Cinnamal, Citric Acid

Madziocha - a masz może jeszcze ten nie do farbowanych?

PS. albo ja ślepa jestem, albo nie widzę, bo nie mogę w tej nowej wersji znaleźć skrzypu

Edytowane przez aferka
Czas edycji: 2010-03-16 o 20:24
Stary 2010-03-16, 20:40   #80
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Czyli zmienili, bo w KWC było tak:
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Equisetium Arvense Extract, Camelia Sinensis Extract, Panthenol, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Hydrolyzed Silk, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne, Parfum, Hexyl Cinnamal, Citric Acid

Madziocha - a masz może jeszcze ten nie do farbowanych?

PS. albo ja ślepa jestem, albo nie widzę, bo nie mogę w tej nowej wersji znaleźć skrzypu
No własnie narazie nie mam, i chyba nie bede kupowac poki co. Postawilam na Barwe lnianą i Malwe z rzepy. Z radicala zostala mi tylko nowa wersja ampułek ktora tez mi nie odpowiada (W porownaniu do starej). Szkoda ze radical sie taki 'komercyjny' robi
Stary 2010-03-16, 20:47   #81
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie narazie nie mam, i chyba nie bede kupowac poki co. Postawilam na Barwe lnianą i Malwe z rzepy. Z radicala zostala mi tylko nowa wersja ampułek ktora tez mi nie odpowiada (W porownaniu do starej). Szkoda ze radical sie taki 'komercyjny' robi
No szkoda faktycznie, bo miałam kiedyś "starą" wersję tego podstawowego i była naprawdę fajna. Włosy były dobrze umyte i z mycia na mycie coraz bardziej błyszczące. Jedynie czepiałam się tego słabego pienienia się. Ale coś za coś.
Czemu u nas zawsze tak jest, że jak coś jest dobre, to trzeba to zmienić?
I co gorsza, mam wrażenie, że ten nowy skład zmienił się na gorsze - ale tu musiałyby się wypowiedzieć dziewczyny specjalistki od składów ( bo to tylko moje wrażenie).
Dzięki madziocha
Stary 2010-03-17, 08:37   #82
nokia0
Rozeznanie

Kobitki ile czasu uzywalyscie ampulki radicala? i byly efekty?

uzylam 2 opakowania 30 ampulek ? myslicie ze narazie wystarczy?(taki okres jest zalecany na opakowaniu)
Stary 2010-03-17, 09:58   #83
ineska1986
Rozeznanie

GG do ineska1986

ja uwazam ze wystarczy...;] tym bardziej ze jak to mowia co za duzo to nie zdrowo skora moze sie przyzwyczaic a tak zaopatrzylas wlsoy w baze witaminowo ziolowa przez miesiac teraz zrob przerwe i za jakis czas ewentualnie powtorz;] takie jest moje zdanie.. ja tez teraz bede konczyc 2 opakowanie i postanowilam zrobic przerwe zeby za bradzo wlsoow do tego nie przyzwyczaic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 10:27   #84
nokia0
Rozeznanie

ok dziekuje za rade
ja tez koncze drugie opakowanie -ostatnia ampulka i jak narazie koncze.... moze za jakis czas lub znowu na zime sobie zrobie kuracje
Stary 2010-03-18, 08:38   #85
Gosia19011983
Rozeznanie

Właśnie byłam ciekawa nowego szamponu radical i go zakupiłam, gdyż wykończyłam już szampon revalid, więc musiałam coś kupić, a zdecydowałam się na niego, ponieważ zażywam ampułki z serii radical i chciałam mieć też szampon z tej serii.
Jest to szampon wzmacniający do włosów zniszczonych i wypadających 300 ml.
SKŁAD:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM 7, UQUISETUM ARVENSE, PEG-7 GRYLERYL COCOATE, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, INULIN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE, METHYLISOTHIAZOLINONE, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL.

Wyjątkowy łagodny i dobrze tolerowany przez skórę głowy szampon do częstego mycia włosów zniszczonych i wypadających. Specjalnie opracowana receptura - naturalny ekstrakt ze skrzypu polnego, prowitamina B5, inulina z cykorii-wyraźnie wzmacnia włosy oraz hamuje ich wypadanie. Dzięki regularnemu stosowaniu szamponu Radical włosy stają sie sprężyste i mocniejsze oraz aksamitnie gładkie i lśniące, dobrze się rozczesują i układają.

Sposób użycia: Na mokre włosy nanieść niewielką ilość szamponu i delikatnie wmasować, aż do uzyskania piany. Następnie spłukać wodą. W razie konieczności czynność powtórzyć.

Gosi@
Stary 2010-03-18, 18:58   #86
aferka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosia19011983 Pokaż wiadomość
Właśnie byłam ciekawa nowego szamponu radical i go zakupiłam, gdyż wykończyłam już szampon revalid, więc musiałam coś kupić, a zdecydowałam się na niego, ponieważ zażywam ampułki z serii radical i chciałam mieć też szampon z tej serii.
Jest to szampon wzmacniający do włosów zniszczonych i wypadających 300 ml.
SKŁAD:
[COLOR=Black]AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM 7, UQUISETUM ARVENSE, PEG-7 GRYLERYL COCOATE, PANTHENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, INULIN, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DOOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE, METHYLISOTHIAZOLINONE, LACTIC ACID, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL.
Czyli też zmienili bo było (wg KWC):
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Equisetum Arvense Extract, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne, Citric Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal.

Ekstrakt ze skrzypu spadł gdzieś daleko, nie wiem czy to wyszło szamponowi na dobre. Raczej wątpię.
Stary 2010-03-19, 08:21   #87
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Czyli też zmienili bo było (wg KWC):
Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Equisetum Arvense Extract, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, DMDM Hydantoin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolino ne, Citric Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal.

Ekstrakt ze skrzypu spadł gdzieś daleko, nie wiem czy to wyszło szamponowi na dobre. Raczej wątpię.
ehh, ja chyba narazie podziekuje Radicalowi. Niepieniący 'stary' szampon najbardziej mi odpowiadal. W ten weekend wyprobuje Potrojna sile ziol Evy. W ogole to cena radicala tez niezle wzrosła. Ja pamietam jak wiele lat temu (kiedy jeszcze malo kto slyszal o radicalu i ciezko bylo go dostac) mama go przyniosla z osiedlowej hurtowni i kosztowal niecale 5 zl. A teraz patrze, cos kolo 8.
Stary 2010-03-19, 17:57   #88
Gosia19011983
Rozeznanie

Cytat:
ehh, ja chyba narazie podziekuje Radicalowi. Niepieniący 'stary' szampon najbardziej mi odpowiadal. W ten weekend wyprobuje Potrojna sile ziol Evy. W ogole to cena radicala tez niezle wzrosła. Ja pamietam jak wiele lat temu (kiedy jeszcze malo kto slyszal o radicalu i ciezko bylo go dostac) mama go przyniosla z osiedlowej hurtowni i kosztowal niecale 5 zl. A teraz patrze, cos kolo 8.
Dziś wypróbowałam ten szampon i ciekawa jestem czy pozytywnie wpłynie na moje włosy, jak wykończę buteleczkę to napiszę.
Gosi@
Stary 2010-03-20, 16:47   #89
szpilka666
Raczkowanie

Widziałyście tą nową odżywkę Radical?? http://www.farmona.pl/pielegnacja-wlosow/radical/
Stary 2010-03-21, 09:40   #90
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szpilka666 Pokaż wiadomość
Widziałyście tą nową odżywkę Radical?? http://www.farmona.pl/pielegnacja-wlosow/radical/
Moja mama uzywa czesto tą http://www.farmona.pl/pielegnacja-wl...adajacych.html na wypadajace włosy. Ja niekiedy tez ale rewelacji nie ma. Aha no i nie wiem czy przypadkiem tez skladu nie pozmieniali, tej nowej nie probowalam. Ale z takich wcierek to zdecydowanie wole Seboradin albo stare ampulki Radical.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości