|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy się zdrowo odżywiać-zapraszam start 28.02.11!!!
chciałoby się napisać "lubię to", ale to nie fb
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam do zgubienia jakieś 5kg. ale bardziej mi zależy na cm. choruję trochę, wiec z jedzeniem i cwiczeniami różnie, ale stram się jak mogę ![]() i tez rzucam palenie... codziennie od nowa ale dzis nie pale juz 2 dzien i w ogóle czuję sie tak jakbym nie paliła nigdy (może z racji ogólnego osłabienia organizmu). jutro ide na impreze, mam nadzieję, że się nie złamę. Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2011-03-01 o 13:44 |
||
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
No to wzrostu mam 174 i ważę dokładnie 81.8 kg.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
Widzę że całkiem nieźle Wam idzie Oby tak dalej ![]() Ja wczoraj trosze się wyluzowałam z moja dietą ale dziś już wszystko wraca do normy xD śniadanie -> danio z czekolada 201kcal późne drugie śniadanie -> jajecznica 350 kcal obiad -> gołąbek ok. 400 kcal ![]() ![]() RAZEM 951 kcal Zaraz na [L] będę wieczorkiem
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Matko to strasznie mało. Nie ma co przesadzać bo to może się źle skończyć.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to bardzo ważne co się je, a nie ile kcal dokladnie! poza tym prostestuję przeciwko wszelkim serkom i jogurtom- lepiej zmiksować sobie owoce z jogurtem naturalnym na przykład. poza tym taki jogurt na śniadanie to jednak trochę za mało- śniadania są najważniejsze.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Hejka !
Moje dzisiejsze menu: musli z mlekiem duże jabłko miseczka wczorajszego dania jakoś to przełknełam ![]() jogurt muller froop z musem malinowym ![]() czeka mnie jeszcze kolacja 2 kromki chleba ze słonecznikiem z wędlinką i czerwona papryka Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
miałam zasów w pracy nieziemski... teraz się biorę do nauki
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
jula smarkula - napisałam Ci na pierwszej stronie mniej więcej co jest źle.
Nie chcę Cię martwić - jeśli tak będziesz jadła nie zajedziesz daleko. Już w ogóle nie mówię o jadłospisach, które są tutaj zamieszczane 'poniżej 1000 kcal', albo 'nie jem w pierwszej połowie dnia, żeby pod wieczór zjeść dużo'. Życzę powodzenia dziewczynki w diecie z całego serca, ale najpierw zapraszam do lektury dietetyki - nie zróbcie sobie krzywdy i nie płaczcie, gdy Wam wróci więcej niż ubyło
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jula, nie masz w menu praktycznie w ogóle warzyw! poza tym kolacja powinna być bialkowa. ja dzisiaj troche polecialam- zjadlam kilka delicji, ale po prostu potrzebowalam cukru, szkoda tylko, ze juz tak pozno. musze nauczyc sie na ćwiczenia, pozniej jeszcze pokrece hula-hop i moze bede miała siłe trochę poskakac.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
No przede wszystkim dużo warzyw. Zamiast gołąbka lepiej ugotować sobie jakąś pyszną mieszankę warzywną np. mrożoną i będzie mniej kalorii i więcej ilościowo więc takiego głodu nie będzie. Ja dzisiaj zgrzeszyłam jednym pierniczkiem
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sorrki ale uważam że każdy układa sobie jadłospis indywidualnie i na własna odpowiedzialność. Każdy najlepiej zna swój organizm. Czytałam setki informacji o tym jak się odżywiać na diecie i jak łączyć składniki ale niestety jakoś do mnie nie trafiają. Powodem zapewne jest to, że od zawsze nie znoszę warzyw ![]() a owoce jem sporadycznie. Próbowałam wielu diet ale po co się katować? lepiej zjeść połowę mniej ale tego co się lubi. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, możecie się z nim nie zgadzać ![]() Ja widzę efekty mojego odchudzania i to mnie cieszy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
A zastanawiam się co z kawą. Bo ja muszę wypić jedną dziennie rano. Rozpuszczalną z odrobiną mleka. Jak to z tą kawą?
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki nie kłócić się.. każda ma prawo do wyrażania swojej opinii. Uszanujmy to. I jeśli sobie zaszkodzi to indywidualna sprawa. Zwrociłaś uwage? zwróciłaś a decyzja nalezy do każdej z nas
najwyżej my poczujemy skutki Ja tez nie jestem zawsze idealna jest dzień gdzie jem tylko sniadanie i kolacje bo nie mam czasu a jest dzien gdzie sie opychalam. jest dzien gdzie jeli moge jem pięknie. Spokojnie nauczymy sie wszystkiego
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
U mnie z dietą dziś całkiem dobrze
tylko jeden toffife, który patrzył się na mnie taaaakimi oczami no nie mogłam mu się oprzec, ale jutro już go nie będzie za to bedą łyżwy
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
musimy się jakoś trzymać;*
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
wstajemy kochane!! godzić mi się i bierzemy się do roboty!! za 4 miesiące lato!! trzeba wyglądać seksi flexi
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki jest problem? Taki, że potem ktoś przeczyta taki post i stwierdzi 'kurczę, nie ma teraz warzyw i owoców, to też wgl wyeliminuje je z diety'.
Każdy może mieć swoje zdanie jeśli jest ono w granicach zdrowego rozsądku.
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Siemka dziewczynki !
![]() I śniadanie: 2 cienkie kromki chlebka ze słonecznikiem z białym serkiem+1/2 papryki czerwonej II śniadanie: muller froop marakuja+szklanka soku pomidorowego bez cukru Obiad: Dalej męcze danie z ryżu piersi kurczaka i mieszanki warzyw strasznie syte jest... ![]() podwieczorek: soczek z czarnej porzeczki Tarczyn kolacja: musli z mlekiem i znowu sok pomidorowy i jeszcze garść nachosów serowych
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
niestety łyżwy nie wypaliły, nie miałam z kim iśc, koleżanka się wyłamała
ale miałam niezły zapieprz na studiach, dużo latania wte i spowrotem, dobrze że słońce dziś u mnie świeciło i energia była Ja tak mam, że podczas diety samej mi się chce warzyw, których normalnie nie jem. Potrafie np zajadac się chrupkim pieczywem z plasterkami cebuli, których normalnie niechętnie bym jadła. Organizm się chyba domaga, czy coś
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Jutro nas czeka trudny dzień
Tłusty czwartek. A pączek na mnie patrzy wielkimi oczami i woła...Ale dumna jestem z siebie z mężem pobiegaliśmy razem pół godzinki
Edytowane przez angie1985 Czas edycji: 2011-03-02 o 20:31 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki.
no tak jutro tłusty czwartek ja chyba zrobie dla rodzinki faworos:P:P tez miałam dziś udany dzień z dieta no i z ćwiczeniami
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
tłusty czwartek -moje święto yeah
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Odmawiam sobie dzis pączków. Za to spędzę przyjemny dzień w pociągu, wracam na weekend do domku
Jak narazie dietowo się trzymam, jest dobrze!
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
hej miśki czas wstać jak można tak spać,! wasz sen już całe wieki trwa no wstawać już raz dwa!!
![]() :Pna śniadanko owsianka
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Hejka !
Jak tam dziewczęta idzie wam dieta...u mnie jest spoko dzisiaj będę grzeczna i na nic dodatkowo się nie skuszę mam nadzieję ![]() Na śniadanko zjadłam :jajecznica z 2 jajek na szczypiorku+kromka razowca ![]() Jakoś cienko u mnie z ćwiczeniami ostatnio na nic nie mam siły i cały czas mam zawroty głowy ... biorę żelazo które przepisał mi lekrz mam nadzieje że za jakiś czas poczuję się lepiej i to mnie zmobilizuje do ćwiczeń! ![]() RAZEM DAMY RADE DZIEWCZYNKI !! |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Ja też na razie się trzymam.... wyjątkowo dobrze jak na mnie. poćwiczyłam 4 dzień a6w+ 8 minut abs
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
No to ja niestety muszę donieść o strasznej porażce jaką dzisiaj poniosłam. nawet nie wspomnę ile pączków zjadłam. Mam lekkie wyrzuty sumienia, ale tylko lekkie, choć pewnie powinnam mieć ogromne. Ale przeszłam dzisiaj 10 km więc to mój powód do dumy.
Ale dzisiejszy dzień zdecydowanie należy do porażki. ;(
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jakie ja mam wyrzuty sumienia skoro zjadłam 15 oponek mam obsesje na punkcie słodkiego chodz nie jestem taka gruba bo waze 46kg ale mam tłuszczyk w udach i cellulit na posładkach ..jutro stane przed lustrem i bede rozpaczac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

O 5 rano, by sie uczyc, nigdy bym nie wstala 

Oby tak dalej

no nie mogłam mu się oprzec, ale jutro już go nie będzie 

... biorę żelazo które przepisał mi lekrz mam nadzieje że za jakiś czas poczuję się lepiej i to mnie zmobilizuje do ćwiczeń!