![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam koleżanki z Gdańska i okolic :)
ja czasami pomieszkuję u TŻ'ta na przymorzu, więc jakby któraś z was miała ochotę na spacer w którąś środę, to byłabym chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Szprotka chętnie wybiorę się na spacer ale dopiero w lipcu
![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybacz, ze tak palnelam z tym egoizmem, ale strasznie mnie to drazni u ludzi (nawet tych z najblizszego otoczenia) ![]() Ja obecnie studiuje administracje, tez na 1 roku. Wczesniej skonczylam inny kierunek - filologia polska (jedna z wiekszych pomylek zycia ![]() W Gdansku jestem od 4 lat, przyjechalam tu az z Jeleniej Gory (Dolny Slask - pisze, bo w Gdansku czesto nie wiedza, gdzie moja dziura sie znajduje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostrzegam mam słabą kondycję ![]() moje od dawna zbierają kurz , bo samej mi się jakoś nie chce chodzić ![]() Cytat:
![]() Jak pięknie wątek Gdańszczanek się odświeżył ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() W sumie gdybym ja też miała dziś stawać przed wyborem kierunku też bym chyba podjęła inną decyzję ![]() Ja studiuję chemię na pg ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() mi się koleżanki też wcinają i nawijają o sobie ![]() no ale da się z tym przeżyć ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-11 o 18:12 |
||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie ja tego wcinania sie nie cierpie. Sama nie jestem na tyle bezczelna, zeby to robic, a jak slysze co drugie zdanie zaczynajace sie od: "a ja...." to szlag mnie trafia ![]() A Ty jestes zadowolona z tej chemii? ktory rok? Pedze do sklepu, jutro wszystko nieczynne, wiec trzeba sie zaopatrzyc w cos dobrego ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-06-11 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
postaramy się go rozkręcić
![]() Cytat:
czasami tak czasami nie. nie jest łatwo , bo jest dużo nauki i materiał do najłatwiejszych nie należy : ) szczerze mówiąc kiedyś myślałam że jestem dobra z chemii ale w czasie trawania mojej edukacji okazało się, że nie aż tak do końca ![]() no i trochę te studia są jak dla mnie stresujące - egzaminy , zaliczenia jakieś wejściówki na laboratoria- no ale pewnie na innych kierunkach studiów z tym jest podobnie ![]() okazuje się ,że pracę po chemii też nie tak łatwo dostać ale tym dopiero za jakiś czas będę się martwiła ![]() Jestem obecnie na 3 roku ![]() ![]() a powinnam być na 4 teraz ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- nafiyqa a ty dlaczego uważasz że filologia to pomyłka ?? moja znajoma też była na filologii , teraz pracuje w gazecie ![]() mówiła, że dużo trzeba tam czytać ![]() EDIT : nie w gazecie ale na filologii ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2011-06-11 o 18:51 |
||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nafiyqa tak, mój Tż mieszka na Kościuszki ![]() ![]() Ooo mówisz, że administracja? ![]() ![]() ![]() Mary wątek się rozkręci, na pewno ![]() A jeśli chodzi o chemię to dziewczyna, z którą mieszkałam w internacie za czasów liceum jest teraz na pierwszym roku chemii na PG ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę nowych rolek , moje mają już paręnaście lat i są już podniszczone. jedynie to kółeczka i łożyska sobie zmieniałam jak będzie mnie stać to sobie kupię nowe - na pewno będą jakieś przeceny ![]() w Gdańsku jest bardzo fajnie , bo jest dużo ścieżek rowerowych do jazdy ![]() Po samej promenadzie się fajnie jeździ - tylko trzeba uważać na szyszki spadające z drzew ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, ze wejsciowki to norma w uczelnianej rzeczywistosci ![]() Na jednych kierunkach jest ich mniej, na innych wiecej, ale akurat chyba na pg najwiecej ![]() ![]() Moj wspollokator studiuje na pg jakas inzynierie (nigdy nie moge zapamietac ![]() ![]() A po inzynierce nadal zostajesz w Gdansku i robisz mgr? Z kolei moja wspollokatorka tez studiuje chemie, ale na ug. Jak widze czasem jej notatki to otwieram szeroko oczy! ![]() Ja nic a nic z tych wzorow nie rozumiem! Podziwiam Cie, ze sie meczysz z tym ![]() hehhe tez kocham biedronke ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na filologii ucza cala mase niepotrzebnych rzeczy - nikomu pozniej nie sa przydatne - takie typowe zapchajdziury. Natomiast, to co najbardziej mnie interesuje (moja specjalnosc - edytorstwo) jest traktowane bardzo ogolnikowo. Ug ma w tym obszarze problemy z kadra... Czytac, to fakt, trzeba bardzo duzo. Nawet po 30-40 ksiazek do jednego egzaminu. Prawie wszystkie egzaminy sa ustne, co poczatkowo nie bardzo mi sie podobalo, ale z czasem przywyklam ![]() Moim marzeniem jest praca w redakcji - chcialabym byc redaktorem albo korektorem. Ale w trojmiescie ciezko o tego typu prace - malo wydawnictw, ktore zatrudniaja niewielka ilosc pracownikw... Cytat:
![]() O jakiej drugiej biedronce mowisz? ![]() Moj z kolei mieszka kolo ETC, ale jeszcze na Zaspie, w sumie pomiedzy Zaspa SKM a ETC. Nie kojarze tej Twojej kolezanki. Ale powiem Ci cos w tajemnicy - na szczescie mam fejsbuka ![]() Ale jej twarz nadal mi nic nie mowi ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-06-11 o 19:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Wy z PG tak macie, że nie czujecie się a jesteście mega mózgi
![]() A jeśli chodzi o rolki to... Nie ma co zazdrościć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nafiyqa nie wiem czy to Hallera ![]() ![]() ![]() No i się nie dziwię, że jej nie pamiętasz skoro tylu Was było... U mnie na archeologii na początku było 109 osób, teraz zostało jakieś 50 ![]()
Edytowane przez Giove Czas edycji: 2011-06-11 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehhe naprawde masz rozowe rolki? ![]() ![]() Tak, to jest Hallera, mamy to samo miejsce na mysli ![]() Fakt faktem, ze my jestesmy praaawie sasiadkami, tak samo jak nasi TZ - tez praaaawie ![]() Po pierwszej sesji az tyle osob u Was odpadlo? Niezly przesiew! Lece z TZ i jego kolegami na piwo, choc mialam sie uczyc na poniedzialkowy egzamin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
to podobnie było u mnie na politologii. było nas 120 na roku, a kończy 40 w tym 15 osób się broni. masakra jakaś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
u mnie też dużo osób odpadło
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- nigdy się nad tym nie zastanawiałam ![]() może coś w tym jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Mam okropnie różowe rolki!! Haha nie przepadam za tym kolorem a oni zrobili mi to na złość
![]() ![]() No i faktycznie prawie sąsiadko, wszystko się zgadza ![]() Ja uciekam się pakować na jutrzejszy wyjazd, bo jutro zaliczam Starbienino i miesięczne wykopaliska ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jedną poprawkę w poniedziałek i kończę licencjat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
I co ??
nasz wątek miał nie upaść a tu już od paru dni cisza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak reszta, ale ja dopiero teraz mam już luz z uczelnią. także mogę szaleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Ja aktualnie siedzę przy Żarnowcu i grzebię w ziemi
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Z checia bym sie z Wami spotkala, zwlaszcza, ze skonczyla mi sie juz sesja.
Ale w weekendy niestety pracuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc chyba na spotkanie też się już nie załapie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
A piątki? Jak stoi Wasz jutrzejszy piątek?
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Mi też jutro pasuje pod wieczorek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
tak koło 19-20 myślałam
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, to spotkanko aktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Asia ja niestety w ostatniej chwili odpadłam, bo okazało się, że mój Tż wyjeżdża dziś do domu a ja w niedzielę wyjeżdżam z Gda i nie będzie mnie aż do lipca;/
Ale jutro jestem wolna, bo będę już sama... Można to przenieść na jutro jeśli ktoś ma ochotę ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Jutro to ja niestety nie dam rady, bo w niedzielę z rana mam dwa egzaminy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.