![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Tż to ja też się jego o torebki i buty nie mam co radzić bo jak on mi coś wybierze to dziękuje bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uciekam spać piękne, dobranoc ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
doobra, czas na Wasze zdanie, co myslicie o tej torebce?:
http://allegro.pl/wloska-skorzana-cz...494325863.html chcialam przeznaczyc na nowa max.130zl, ale z drugiej strony mysle, ze jak kupie cos porzadnego, to posluzy mi i nie bedzie sie wycierac,pekac itp i nie wiem czy inwestowac, bo 214zl z przesylka to duzo dla mnie, ale z wygladu ideal moj, wlasnie takiej poszukuje ![]() Snow, liczylam na to, ze TZ pomoze, bo pierwszy raz prosilam o pomoc przy wyborze torebki, ale sie przzeliczylam ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-12 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no już naprawdę uciekam ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() co do pisania szczerych rzeczy - ja nigdy nie napisałam żadnej nieszczerej opinii ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- a jak się robi listę osób. które się udzielały, bo mnie to ciekawi? ![]() Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-03-13 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Ja w torebce mam malo rzeczy, glownie smiecie - jakies pomietolone paragony, stos pogniecionych karteczek z roznymi spisywanymi informacjami (naprawde duuuuuzo) itd, musze z tym zrobic porzadek
![]() A tak to mam: portfel dokumenty do samochodu telefon klucze do samochodu klucze do domu klucze do pracy pieczatke recepty cos do nawilzenia ust krem do rak dlugopis raz w tygodniu - stetoskop (kiedy przypada moj dzien znieczulenia pacjentow przed operacja) Czasem chusteczki higieniczne i jak gdzies ide po pracy to gumy do zucia (zwykle orbit white) - nie zuje w pracy bo to moim zdaniem brzydko wyglada i nie wyobrazam sobie tego, lepiej sie zdaja odswiezacze do ust w spray'u ![]() Caate - torebka bardzo elegancka, mysle ze taka uniwersalna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0295 http://etorebka.pl/s03.php?f=0260# mi szalenie podoba sie torebka zamykana na bigiel ![]() dzieki za opinie, przemysle jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() tez nie cierpie zlota, dlatego szukam wlasnie ze srebrem, a widzialam kiedys na all taka sama tylko wlasnie ta srebrna wersja ![]()
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Caate - mi sie te e - torebki zdecydowanie nie podobaja
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-kosmetyczkę: puder, podpaski, wazelina, lusterko -szczotka -długopisy -gumy do żucia -perfumy -chusteczki higieniczne -portfel -legitymację -telefon Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już prawie po spa, właśnie siedzę z maseczką z żelatyny.. Możecie polecić coś na ranki?
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za opinie ![]() mi sie przejadly, czesto spotykam na ulicy je dobranoc ![]()
![]() |
#71 | ||
Wtajemniczenie
|
witam w nowej części
![]() ![]() Dzisiaj korzystając z tak pięknej pogody, najpierw byłam z tż na spacerku a później trochę jeździliśmy na rowerach, matkooo jak mnie teraz du pa boli ![]() nie oglądam wcale, bo zazwyczaj nie mam czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() snow pytałaś się o utleniacz, i całkiem wypadło mi to z głowy ![]() ![]() ![]() Co noszę w torebce? Wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lubię być przygotowana na każdą sytuację ![]() lecę już spać, dobranoc ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane !!
![]() Ojej, to już nowy wątek, jak to szybko zleciało!! A więc melduję się ![]() Kurcze, a mi na tamtym wątku jeszcze ponad 20 stron mam do nadrobienia! ![]() ![]() Dobra, dosyć marudzenia ![]() ![]() ![]() Aaaa i muszę się do czegoś przyznać -zjadłam dziś duży popcorn i dużą colę, bo Tż się uparł, że jak to będzie 2-godzinny seans to bierzemy 2x duży zestaw (zazwyczaj bierzemy ten duet - duży popcorn i 2x średnia cola) i zjadłam calutki i tą litrową colę wypiłam.... ![]() ![]() A i powiedzcie mi - jakie teraz buty nosicie, bo mnie to bardzo zastanowiło, bo chodząc po tych sklepach obuwniczych to albo same szpile, obcasy i ogólnie takie buty "na wyjścia" , albo baleriny albo jeszcze zimowe albo adidasy ![]() ekomonika - ja oglądam: - M jak Miłość - i moje ukochane kryminalne : CSI wszystkie 3 rodzaje, NCIS, Kości, Zabójcze umysły, Largo itd. I czasami pożyczam od sąsiada House'a w odcinkach ![]() A co do torebki - oczywiście standardowo bałagan i to co najważniejsze na dnie ![]() -obowiązkowo żel antybakteryjny do rąk bez użycia wody i krem do rąk -puder przesypany do mini pojemniczka, -pędzelek, -balsam do ust, -gumy do żucia -tampony Jeśli torebka jest duża to jeszcze dodatkowo szczotkę(kocham czesać włosy ![]() Wiadomo, jak jestem dłuugo poza domem, albo najpierw z Tż'em leniuchujemy a potem mamy "wyjść do ludzi", albo idę na imprezę to jeszcze biorę: -tusz do rzęs, -patyczki higieniczne do poprawiania makijażu, -bibułki matujące -podkład przelany do mini pojemniczka. A telefon i klucze noszę w kieszeni od spodni ![]() asicucha - witaj ![]() ![]() Talullah - o u mnie też jest ten Dzień Przedsiębiorczości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dianulaa - jak najbardziej popieram to o tej konstruktywnej krytyce ![]() snowhitee - dobreee z tym Tż'em, niezłą musiał mieć gostek minę ![]() caate - co do torebki - ogólnie sama w sobie jest ładna, aczkolwiek ja nie dałabym za nią tylu pieniędzy i nie kupiłabym jej sobie, bo wydaje mi się taka za hmm...poważna? A co do tych z e-torebki - i co z tego, że oklepane, przecież to Tobie ma się podobać i Ty będziesz ją nosić na swój własny sposób! ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - 2x Merz Spezial - mineralka w ciągu dnia Włosy: - szampon Naturals, TRESemme - mieszanka odżywek : Naturals, TRESemme + Isana z olejkiem z babassu na ok. godzinkę pod ręcznikiem - balsam nawilżający, Joanna - jedwab na końcówki, Joanna - serum termoochronne, Marion - spray termoochronny, TRESemme - odżywka w spray'u, Pantene - pianka na objętość u nasady włosów, TRESemme - mycie zakończone zimnym strumieniem wody, a suszeniem zimnym nawiewem - zero prostowania Twarz: - peeling kremowy, Avon - krem Alantan Plus - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek - staranny makijaż oczu - płyn do demakijażu oczu, Bielenda - umyta żelem do HI, Oceanic AA - żel aloesowy, GorVita + tormentiol punktowo na noc - maść z wit.A na usta i pod oczy na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon - tarka do stóp, Flos-Lek - krem do rąk co jakiś czas, Isana - na noc będzie maść z wit.A, Hasco-Lek na dłonie i stopy Dobra Piękności, ja mykam spać, bo oczy to mi się tak już kleją a muszę się chociaż raz na tydzień wyspać ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- kupiłam sobie dzisiaj maskę tresemme do zniszczonych włosów, odżywkę dove, 2 odżywki do włosów z herbal, balsam do ciała z garniera, krem do twarzy Johnson, płyn do kąpieli, żel do mycia twarzy z maseczką z neutrogeny, tonik do twarzy z neutrogeny i jeszcze peeling do twarzy z neutrogeny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Widzę przez okno, że dzisiaj ciąg dalszy pięknej słonecznej pogody. Idę się zaraz kąpać i szykować bo jedziemy do tŻ rodziców na obiad ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
http://allegro.pl/ekstra-torebka-gwi...487598518.html ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w nowym wątku
![]() Wpadam tylko na chwilę zaraz idę się malować i jadę do Tż nadrobię wszystko jutro ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
witam w kolejny słoneczny dzień
![]() ![]() Cytat:
wejść na Wizażowe Społeczności (lub inny dział na wizażu) i kliknąć w ilość postów (oznaczone jako 'odpowiedzi') obok nazwy wątku. dla obecnego wątku wygląda to tak: https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=514790 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za rady co do torebki
![]() Cytat:
![]() Snow, dokladnie, ostatnio bylam w SP i 3babki w kolejce obok siebie mialy i jeszcze ten sam kolor ![]() ta co ja pokazalam, mozna nosic na ramieniu ![]() Olu lubie taki elegancki styl, czasami taka torebka doda szyku calemu stroju, mam duzo takich 'mlodziezowych' teraz chcialabym cos w tym stylu lub jak buahhot pokazala, bo dla mnie one maja swoj styl i klase w sobie i sa ladne dla mnie bardzo ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
a mi podoba się ta co pierwsza wkleiłaś za 214 zł, baaaardzo fajna
![]() ![]() ja w torebce nosze takie standardowe rzeczy: kalendarz portfel klucze carmex tampony i to chyba na tyle ;P ale dziś piękny dzień!! ![]()
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w realu ![]() z tych z etorebki Flavia zdecydowanie ![]() moje typy: http://etorebka.pl/s03.php?f=0312 http://etorebka.pl/s03.php?f=0337 ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0324 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad ta druga co wkleilas zastanawialam sie, tylko mi tez kolor srednio bo albo chcialam taka przypalany braz, albo czarna, a tutaj zdecydowanie szara mi sie podoba ![]() boooze, jak ja marudze ![]() Cytat:
![]() znalazlam tanszy odpowiednik, ze skory ekologicznej za 105zl, ale wyczerpane zapasy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Alessandra ![]() Caate. Mnie się ta torebka nie podoba. Wolę bardziej proste i matowe.
![]() ![]() Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-03-13 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra
teraz chodzę w czarnych botkach na niewysokim obcasie, albo sznurowanych czarnych lub granatowych na trochę wyższym ale grubym obcasie ![]() planuję jazzówki kupic. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-13 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie kupię podobnej ![]() brązowa bylaby fajna ![]() może na szarą się za jakiś czas skuszę, bo nie mam ani jednej szarej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
caate mi się najbardziej podoba torebka, którą buahhot pokazała
![]() ![]() no i tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() ![]() dzisiaj pewnie tż znowu wyciągnie mnie na spacer, ale na rower już nie dam się namówić, o nieee ![]() snow, buahhot czy stosujecie samoopalacz st. moriz również na twarz? ![]() ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-13 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Nie, na twarz go nie stosuje bo zapycha mnie niestety. Na twarz stosuje ten samoopalacz z oriflame ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.