Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 08:38   #61
gerda
Zadomowienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Witam Was dziewczynki w 2 części, ciekawe w jakim tempie będzie 3?

agnyska- imię Magda, a termin porodu póki co bez zmian

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
moja ciotka tez sie zapytała mamy czy w ciazy nie jestem bo jakos tak przytyłam a ona mnie widziała w lutym czyli na poczatku 2 miesiaca hehe a mama znajomej tez jej sie pytała czy w ciazy nie jestem bo jakos tak inaczej wygladam
skubane niezłe oczy mają

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:40   #62
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Ojejku, zazdroszczę.. osobiście to nie mogę się doczekać aż coś w końcu poczuje..

Dziękuję
Patisia, mam tak samo jak ty już się nie mogę doczekać kiedy będą jakieś zaczepki ze strony fasolki No ale jak na razie chyba za wcześnie, nic pozostaje mi czekać

Jeśli chodzi o pakę ciuchów to ja bym nie kupowała jak patrzyłam na all to takie paki można już za 300zł wylicytować, a za 500 to już się na pewno coś znajdzie, a wiadomo teraz będzie coraz więcej wydatków
Ja osobiście też się zastanawiam nad kupieniem jakiejś paczki tylko coś nie mogę się przekonać do używanych ciuchów zresztą w zeszłym roku kupiłam sobie kilka tunik na lato to w tym roku będą jak znalazł

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:42   #63
SONIA004
Zadomowienie

Witajcie.. to ja jedna z zaginionych... Podczytuję Was codziennie ale jakoś tak... choć kilka razy próbowałam nie potrafię sie do Was "wbić"...
Dzisiaj kończymy 13 tydzień. W piątek miałam badania prenatalne. Czekam jeszcze na wyniki krwii. Na usg wszystko ok. Dzidzia miała 5,72cm i zmienił nam się tp z 25.09 na 21.09 (będziemy mieli wspaniały prezent na 2 rocznicę 19.09).
Mam pytanie... czy któraś z Was ma problemy ze spaniem?? Bo od jakiegoś tygodnia śpię b. źle
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:47   #64
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Witam i ja!

Już rozsyłam zaproszonka

Mi też się podoba, dzięki dziewczęta za namiary, ja go chyba nie długo zakupie, bo mi czasem źle leżeć na boku, to mam poduszkę miedzy nogami, to akurat się przyda

Się doigrałam! Trochę pociągnęło w brzuchu, ale już przechodzi .. Eh a mama dziś dobrze mówiła , co bym nie dźwigała za dużo
Muszę się pochwalić mama od kilku dni jakoś lepiej, nie marudzi strasznie, jakaś mniej chora i jest mamą!

Ps. tyle razy miałam to napisać i zapominam! Czy wam też tak paznokcie rosną ? co kilka dni musze podcinać a i tak mam długie szok! A włosy, nie wypadają , lśnią, i jakby ich było dwa razy więcej
A i ludzie ze studiów powiedzieli mi że promienieje
a ja też się mogę dopisać?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:55   #65
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Witajcie.. to ja jedna z zaginionych... Podczytuję Was codziennie ale jakoś tak... choć kilka razy próbowałam nie potrafię sie do Was "wbić"...
Dzisiaj kończymy 13 tydzień. W piątek miałam badania prenatalne. Czekam jeszcze na wyniki krwii. Na usg wszystko ok. Dzidzia miała 5,72cm i zmienił nam się tp z 25.09 na 21.09 (będziemy mieli wspaniały prezent na 2 rocznicę 19.09).
Mam pytanie... czy któraś z Was ma problemy ze spaniem?? Bo od jakiegoś tygodnia śpię b. źle
Termin mam 9.09 a rocznice ślubu 5.09 albo wchodzi jeszcze w grę data urodzin mego męża 6.09 Ale z drugiej strony nie wiem czy chcielibyśmy w rocznice ślubu, to jest taka nasza osobista rocznica a dzidzia może dzień później , będzie imrezowy miesiąc

Zaspałam dziś jak nigdy jeszcze dalej bym spała, i te sny
Lecem pędzem coś robić

Buziaki i owocnych wizyt

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:55   #66
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Na początku ciąży budziłam się punktualnie o 3 nad ranem. I tak przez 3 tygodnie. Potem spokój, przesypiałam całą noc, a teraz znów źle sypiam... Zaczynam dłuższe spacerki, pogoda piękna, na pewno pomoże

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:02   #67
minio1984
Zadomowienie

Dzień Doberek

Właśnie zjadłam śniadanko i oglądam "pytanie na śniadanie". Zachęcona przez Was postanowiłam dziś zrobić porządek w swojej szafie, poczekam tylko jak małż pójdzie do pracy (żeby mi się nie wtrącał, bo by mi prawie całą szafę wywalił a mi zawsze szkoda) i niestety czeka mnie dziś duże prasowanie, także nudzić się dziś nie będę

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 09:04   #68
aa2
Zakorzenienie

Sonia hej ja o tobie pare razy myślałam i zastanawiałam sie czemu sie nie odzywasz i miałam stracha ze coś nie tak , ale bardzo sie ciesze ze jest dobrze
a mozesz mi powiedziec czy badania prenatalne robiłaś u tej naszej gin?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

a co do spania to ogólnie spie tylko budze sie jak sie przewracam z boku na bok bo mam wiecznie wrażenie ze coś mi strzyka i ze nogi mi jakoś tak drentwieją czy coś nie wiem jak to opisac
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:10   #69
archinta
Zakorzenienie

Melduję się na nowym wątku

julia1906
- gratulacje! Czekamy na zdjęcia ślubne w czerwcu

Cytat:
Ps. tyle razy miałam to napisać i zapominam! Czy wam też tak paznokcie rosną ? co kilka dni musze podcinać a i tak mam długie szok! A włosy, nie wypadają , lśnią, i jakby ich było dwa razy więcej
A i ludzie ze studiów powiedzieli mi że promienieje
Mi w ogóle nie rosną - już nie pamiętam kiedy je obcinałam- a normalnie to rosły mi zawsze bardzo szybko!

mucka21
- jak fajnie,ze trafiłaś do tak miłego lekarza po tych wszystkich przejściach Filmik z usg- uroczy
Przykro mi, że straciłaś jednego dzidziusia- ale chyba lepiej tak niż jakby miał się urodzić słabszy, niedorozwinięty etc. Ten drugi wynagrodzi Ci wszystko

marronelle - witaj

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Hej hej heloł.
Mam ochotę na almette na świeżej bułce i kapustę kiszoną.
Cóż za postęp

Cytat:
Dziewczęta melduję, że znowu dziś poczułam motylki w brzuchu dokładnie w tym samym miejscu co poprzednio, leżałam tak samo zrelaksowana w wannie i i i poczułam sama się do siebie uśmiechałam, tak to chyba to
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
U mnie się to coraz częściej zdarza Czułam coś i w sobotę w szkole jak sobie tak spokojnie siedziałam i wczoraj wieczorem też
Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wieczorem czułam takie bąbelki w brzuchu, dziwne, ale bardzo przyjemne uczucie. Mąż spał a ja się sama do siebie uśmiechałam
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zazdrrrrrrrrrrroszczę
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Przyszła mamusia październikowa również się melduje (Oczywiście jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem)
Cześć- znajomy avek masz

SONIA004;Tenaya24, miss.hot- gratuluję udanych wizyt i usg

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!

A jutro to tez jakoś sporo nas idzie:
- ja
-aa2
-anytsuj
-Caleta
-AgnesD

Agnyska81- jak kolega??

A ja mam dziś tak podły humor Pokłóciłam się wczoraj z małżem- spać w nocy nie mogłam, migrena mnie chwyciła- a w domu ani mikrograma paracetamolu a potem jeszcze z nerwów kręcz szyi mnie chwycił i będzie trzymał kilka dni- a też nie mogę żadnych leków na to wziąć Boli strasznie
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:27   #70
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Witaj Soniu, ja mam tp na 20.09 a mąż po ciuchu liczy, że urodzę w jego urodziny 16.09
Mój dzidziuś miał wczoraj 7,23cm
Termin liczę ciągle ten z OM (14.12.2010)

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
SONIA004;Tenaya24, miss.hot- gratuluję udanych wizyt i usg

- ja
-aa2
-anytsuj
-Caleta
-AgnesD
Ja wczoraj miałam USG, a wizytę mam jutro właśnie o 15:00

Ależ mam smaka na pomidorówkę i rybkę smażoną

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Co do spania to u mnie różnie jest, zależy od nocy
Oczywiście chodzę minimum raz do WC i czasem po takim wyjściu zasypiam od razu, a czasem nie mogę się w ogóle ułożyć i leżę tak Najgorsze teraz, że jeszcze chodzę do pracy i przy takich nocnych akcjach potem niewyspana jestem w pracy, jak już pójdę na L4 to zawsze będę mogła położyć się w czasie drzemki synki i odpocząć

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:29   #71
marejta
Zadomowienie

Ja niestety od pewnego czasu też nie mogę spać, w nocy budzę się żeby iść do łazienki, nigdy wcześniej nie musiałam a teraz prawie regularnie. Budzę się kilka razy w ciągu nocy, potem się wiercę na łóżku, małż się budzi a ja zasypiam, no i od jakiegoś czasu wstaje zawsze przed budzikiem

Wiktoria 3570, 58 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 09:36   #72
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
- ja
-aa2
-anytsuj
-Caleta
-AgnesD

A ja mam dziś tak podły humor Pokłóciłam się wczoraj z małżem- spać w nocy nie mogłam, migrena mnie chwyciła- a w domu ani mikrograma paracetamolu a potem jeszcze z nerwów kręcz szyi mnie chwycił i będzie trzymał kilka dni- a też nie mogę żadnych leków na to wziąć Boli strasznie
ja tez ide na wizyte
oj przejdzie szybko zobaczysz
moj maz tez wczoraj jakis zmierzly był jak kladlismy sie spac to nawet sie nie odezwał i nie odpowiedzial dobranoc nie wiem o co mu chodzi

co do spania to ja zawsze sie z nocy budziłam na siku a teraz 2 razy ale do lazienki ide prawie z zamknietymi oczami nawet swiatła nie zaswiecam

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:43   #73
bianeczkaa
Zakorzenienie

Witam w nowej części

Dzisiaj ogladałam Sexy mama i jestem zbulwersowana! No faceci to potrafia być szmaty! Było o kobiecie, która się leczyła się 8 lat żeby zajść w ciążę i przez to przytyła 20 kg ale mimo wszystko była szczupła. A jej genialny mąż puszczał w czasie programu teksty:
"Kiedy się poznaliśmy to K. byla piękna, zgrabna i szczuplutka (ponad 20 lat temu!). Od ciąży minęło już 8 miesięcy a ja zauważyłem, że ona nic ze sobą nie robi!. Chciałbym, żeby ten program zmotywował ją do schudnięcia, chciałbym żeby była bardziej zgrabna i sexowna bo teraz już nie jest taka sexy!" gdyby mój mąż miał o mnie takie zdanie to bym go puściła w kanał! Jak w ogóle można tak poniżać kobietę I to jeszcze w TV. Założę się że jeszcze ten fiej był z siebie dumny!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
a co to jest ten kręcz? mnie łapie sztywnienie i też okropnie boli ale esmaruje bengajem bo dobrze rozgrzewa a nie ma w składzie zabronionych substancji

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:46   #74
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

A ja sobie siedze na uczelni w bibliotece, wiec prosze wybaczyc brak pl znakow, ale trafia mnie od tej mac'owej klawiatury.

Co do paznokci to mi rosly strasznie, teraz sie tylko lamia, zahaczaja, i kazdy ma inna dlugosc bo nie chce mi sie obcinac

To w tygodniu duzo zdjec maluszkow bedzie skoro tyle wizyt

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:49   #75
OrangeJuice
Raczkowanie

Melduje sie w II części . A jaki super tytuł . U mnie 12 tydz. i 3 dzien. W czwartek Usg- badanie przezierności i kości nosowej. Nie mogę sie doczekać, a zarazem sie denerwuje. Pozdrawiam wszystkie mamuśki.
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:49   #76
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

O , mozna masci rozgrzewajace? Bylam pewna ze nie.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:50   #77
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja tez ide na wizyte
oj przejdzie szybko zobaczysz
Wizyt przybywa jak grzybów po deszczu
Dzięki za wsparcie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Witam w nowej części

Dzisiaj ogladałam Sexy mama i jestem zbulwersowana! No faceci to potrafia być szmaty! Było o kobiecie, która się leczyła się 8 lat żeby zajść w ciążę i przez to przytyła 20 kg ale mimo wszystko była szczupła. A jej genialny mąż puszczał w czasie programu teksty:
"Kiedy się poznaliśmy to K. byla piękna, zgrabna i szczuplutka (ponad 20 lat temu!). Od ciąży minęło już 8 miesięcy a ja zauważyłem, że ona nic ze sobą nie robi!. Chciałbym, żeby ten program zmotywował ją do schudnięcia, chciałbym żeby była bardziej zgrabna i sexowna bo teraz już nie jest taka sexy!" gdyby mój mąż miał o mnie takie zdanie to bym go puściła w kanał! Jak w ogóle można tak poniżać kobietę I to jeszcze w TV. Założę się że jeszcze ten fiej był z siebie dumny!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

a co to jest ten kręcz? mnie łapie sztywnienie i też okropnie boli ale esmaruje bengajem bo dobrze rozgrzewa a nie ma w składzie zabronionych substancji
To takie właśnie zesztywnienie mięśni- taki jakby permanentny skurcz- objawem jest to, że nie można ruszyć kilka dni szyją w druga stronę - mi często tez obejmuje ból łopatkę i rękę po tej samej stronie (teraz tak mam )- odpada czesanie się- mycie włosów etc. Mam dwie przestrzenie międzykręgowe w szyi popsute i stad ta przypadłość.

Straszne to co piszesz o tym facecie. Ale niestety popkultura robi swoje... Ja pamiętam jak u Drzyzgi był kiedyś program o anorektyczkach i bulimiczkach i była jedna mega chuda dziewczyna (ale jeszcze nie tak skrajnie) i jej chłopak mówi,że jeszcze mogłaby trochę schudnąć na brzuchu i tyłku bo jej tłuszczyk widać... Baby z widowni to myślałam,że go zagryzą! Sam by się rozebrał i pokazał jaki z niego Adonis!!!

A tak w ogóle zapomniałam:

Agnyska81- dzięki za prowadzenie naszego wątku
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:56   #78
ylas
Przyczajenie

witam, jestem tu nowa poproszę o dopisanie do mam październikowych - termin na 27.10.11.
aha a imię to Patrycja
ylas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 09:57   #79
SONIA004
Zadomowienie

Zazdroszczę mamuśkom, które przesypiają całe nocki. Dobrze chociaż, że jestem na L4 bo chyba bym potknęła się o własny cień z niewyspania. Ale widze, że niestety nie jestem sama

aa2 badania miałam u nas na klinice. Dostałam skierowanie od naszej gin. Bez skierowania to dość drogie badanie. W międzyczasie byłam też na konsultacji u dr Dąbrowskiego (ordynatora w Gliwicach-bo chyba tam chcę rodzić) i on w ramach wizyty wysyła bezpłatnie na te badania. Gdybyś była zainteresowana i miala jakieś pytania... służę pomocą.

Co do facetów... hmmm mojemu tż-towi też się zdarzają głupie odzywki (albo ja bardziej przewrażliwiona jestem) ale dość szybko go ustawiam do pionu. Teraz nie przejmuję się za bardzo ilością kilogramów w plusie... teraz najważniejsza jest zdrowa dzidzia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 10:00   #80
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
O , mozna masci rozgrzewajace? Bylam pewna ze nie.
ale trzeba czytać skład, bo większość ma kamforę, a bengaj tylko miętowe składniki

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ylas Pokaż wiadomość
witam, jestem tu nowa poproszę o dopisanie do mam październikowych - termin na 27.10.11.
aha a imię to Patrycja
Witaj

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-15, 10:02   #81
SONIA004
Zadomowienie

Cytat:
Termin mam 9.09 a rocznice ślubu 5.09 albo wchodzi jeszcze w grę data urodzin mego męża 6.09 Ale z drugiej strony nie wiem czy chcielibyśmy w rocznice ślubu, to jest taka nasza osobista rocznica a dzidzia może dzień później , będzie imrezowy miesiąc

Zaspałam dziś jak nigdy jeszcze dalej bym spała, i te sny
Lecem pędzem coś robić

Buziaki i owocnych wizyt

Oj to będziecie mieć kumulację imprez we wrześniu same bonusy
Stary 2011-03-15, 10:10   #82
bianeczkaa
Zakorzenienie

U nas teżmamy rocznicę 09.10. a termin na 18.10.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-15, 10:16   #83
minio1984
Zadomowienie

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych wizyt, ja dopiero mam 28 marca, za dwa tyg I oczywiście trzymam kciuki za Was

co do spania to jak jestem teraz na l4 to się wysypiam, chociaż mam czasami tak, że budzę się o 4 rano i już usnąć nie mogę, a po południu dosypiam
Założyłam wczoraj kolczyki takie zwykłe, (a nie nosiłam żadnych z 2 miesiące) i nie mogłam w nich wytrzymać, musiałam zaraz zdjąć, choć wcześniej to mogłam nosić każde całymi dniami i nic się nie działo, chyba mi się uszy bardziej wrażliwe zrobiły

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 10:27   #84
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych wizyt, ja dopiero mam 28 marca, za dwa tyg I oczywiście trzymam kciuki za Was

co do spania to jak jestem teraz na l4 to się wysypiam, chociaż mam czasami tak, że budzę się o 4 rano i już usnąć nie mogę, a po południu dosypiam
Założyłam wczoraj kolczyki takie zwykłe, (a nie nosiłam żadnych z 2 miesiące) i nie mogłam w nich wytrzymać, musiałam zaraz zdjąć, choć wcześniej to mogłam nosić każde całymi dniami i nic się nie działo, chyba mi się uszy bardziej wrażliwe zrobiły
ja też 28

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Js jak nie zjem, to normalnie mi niedobrze, a najgorsze jest to, ze jestem non stop głodna! No i chyba odkryłam przyczynę palenia w brzuchu....WODA! Mam uzdatnianie wody w domu i chyba ta woda mi nie służy Zaczęłam pić tylko mineralną i jest ok.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-15, 10:31   #85
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę mamuśkom, które przesypiają całe nocki. Dobrze chociaż, że jestem na L4 bo chyba bym potknęła się o własny cień z niewyspania. Ale widze, że niestety nie jestem sama

aa2 badania miałam u nas na klinice. Dostałam skierowanie od naszej gin. Bez skierowania to dość drogie badanie. W międzyczasie byłam też na konsultacji u dr Dąbrowskiego (ordynatora w Gliwicach-bo chyba tam chcę rodzić) i on w ramach wizyty wysyła bezpłatnie na te badania. Gdybyś była zainteresowana i miala jakieś pytania... służę pomocą.

Co do facetów... hmmm mojemu tż-towi też się zdarzają głupie odzywki (albo ja bardziej przewrażliwiona jestem) ale dość szybko go ustawiam do pionu. Teraz nie przejmuję się za bardzo ilością kilogramów w plusie... teraz najważniejsza jest zdrowa dzidzia.
A powiedz mi ty do naszej doktorki chodzisz prywatnie? bo ja nie ukrywam ze łaże do niej na karte z dodatkowa opieką medyczną tzn na medicover i zastanawiam sie własnei czy nie bedzie mnie przez to gorzej traktowała-hmmm

a co do doktora Dabrowskiego to ja za niego dziękuje-łaziłam do niego z ciąża ktora poroniłam i on nawet usg mi ni ezrobił przez niego mogłam sie wykończyc, dopiero na prenetalnych w 12 tygodniu wyszło ze poronienie a chodziłam do Dabrowskiego co dwa tygodnie(wiem ze on daje skierowanie na to badanie za darmo, ale przeliczyłam to sobie i bardziej opłaca mi sie chyba zapłacić niż przez całą ciąże co dwa tyg płcić po 80 zł za wizyte) jak miałabym juz płacić to wole dać kase tej doktorce co teraz do niej chodzę bo przynajmniej po ludzku jak na razie mnie traktowała
powwiem ci jeszcze ze moja przyjaciółka do niego chodziła i rodziła w gliwocach i wcale nie miała super jeśli chodzi o opieke, a ja jak trafiłam na iIP z poronieniem to jak sie dowiedzieli ze przyjechałam tam dlatego ze on był moim prowadzącym lekarzem itd to miałam wrażenie ze nei byli zachwyceni-no ale to moje odczucia co do niego no i moze mam do niego uraz przez tą poprzednią ciąze
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:48   #86
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ylas Pokaż wiadomość
aha a imię to Patrycja
Witaj

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
ja też 28

.
O to też zapowiada się jakaś większa wspólna wizyta bo ja też idę 28.03 i już nie mogę się doczekać

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-03-15, 10:49   #87
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to będziecie mieć kumulację imprez we wrześniu same bonusy
Jeszcze mam urodziny pod koniec jak się przeterminuję to mam szansę trafić

Zazdroszcze dziś wizyt, ja mam dopiero za dwa tygodnie, pewnie będzie ogromna różnica po miesiącu

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:51   #88
spa82
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Więc teraz może ja! Mam na imię Gosia i jesli wszystko pójdzie dobrze to we wrześniu zostanę mamusią Moja pierwszą fasolkę straciłam we wrześniu ub.roku więc teraz przezywam wszystko 10000 x bardziej ale w przeciwieństwie do poprzedniego razu teraz jestem dobrej mysli.
Przyznam się Wam że zapisałam się do innego forum ale tam dziewczyny nieźle gnają do przodu i już kompletują listę wyprawki itp. co mnie osobiście trochę przerosło bo ja narazie jestem na etapie odliczania skończonych dni i tygodni byle do września Ten watek podczytuję od paru dni i jakos bardziej się utozsamiam z Wami nie wiem czy przez zblizony wiek czy podejście do tematu poprostu jakoś tak
Ale moze do konkretów Wg OM termin jestem w 14 tygodniu i 3 dniu ale ja wiedząc kiedy była owulacja liczę że ciąża jest tydzień młodsza. Termin mam na 11 września ale ostatnie usg zweryfikowlo różnicę i przesunęlo na 14ego zobaczymy jak sie jeszcze to wszystko zmieni. Poza tym jestem żonką od prawie 2 lat (rocznica w kwietniu), pracuję ale narazie siedzę na zwolnieniu bo mój lekarz dmucha na mnie ostatnich przejściach więc kazał mi unikać wszelkich zarazów (pracuję w aptece) i niby fajnie ale powiem Wam ze powoli szlag mnie juz z nudów w domu trafia Tak czy siak jeszcze jeszcze chwila bo 1 kwietnia juz wracam i czas napewno bedzie leciał 2 x szybciej.
No to może narazie skończę te wywody i chyba wezmę się za jakieś ogarnianie domu bo niedługo tu i ówdzie cos się zalęgnie
Miłego dnia życzę i pomyślnych wizyt u lekarza co dla niektórych
spa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:58   #89
marejta
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny, dziwnie się czuje jako ta ostatnia wszystkie już macie widoczne brzuszki, zaczynacie czuć że fasolki są w środku a ja dopiero praktycznie na początku, no bo ostatnia chyba jestem w kolejce wśród październikowych mamuś

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-03-15, 11:00   #90
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny, dziwnie się czuje jako ta ostatnia wszystkie już macie widoczne brzuszki, zaczynacie czuć że fasolki są w środku a ja dopiero praktycznie na początku, no bo ostatnia chyba jestem w kolejce wśród październikowych mamuś
Nie martw się, później się w miarę to wszystko wyrównuje

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości