![]() |
#61 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
red-no ale prawda ci wyszła,własnie takiej pracy szukasz jaką tam opisano
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- mam wizje ![]() -ewusia zostanie kierownikiem i nas zatrudni, red bedzie wklepywac dane, a my z Mają bedziemy upiększac firme,tzn ja bede wymyslac a ona tworzyc ![]() ![]()
#62 |
Nindżopesz
|
Tak, w darach, drodzy mędrcy/kultyści, poproszę Nalewkę, Wino i Piwo.
Ano prawda. Niegłupia rzecz. Tylko i tak bym po takim teście poszła na ekonomię więc nic nie straciłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Ja mogę to wszystko zafakturować i skontrolować wam dokumentację
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- A fogle rto przy 16 pyt wymiękłam za leniwa dziś jestem nawet na ten test :/ fstyd
![]() |
#64 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no fiesz niekoniecznie ![]() ![]() ![]() tak czy inaczej widze Twoją przyszłość w sądzie ![]()
![]() |
#66 | ||||||
BAN stały
|
A fontpisz we mnie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, że jakoś tak w nocy uświadomiłem sobie to samo? ![]() Si ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też zrobię go kiedy indziej (to jest poprawne po polsku, tak fogle? ![]() ![]() Nara ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Jaaaaa ależ skąd po prostu zapytuję aby Cieu zmotywować do intensywnego wklepywania odmładzaczo-upiększaczy
![]()
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie da się ukryć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale fiecie ze ja bym była wredną szefową? bo się rzondzem strasznie ![]() miło że myślisz o mnie w nocy ![]() a tak btw, na pw odpisze Ci wieczorem bo musiałam sie z tym przespać ( ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
grozi wypollizowaniem
|
ups!-niestety ten etat u ewusi juz zajęty ![]() ![]() o fiem!-zaprojektujesz i uszyjesz nam ciuszki firmowe ![]()
#74 | |
Zakorzenienie
|
nie no, dla Was by była miła
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
grozi wypollizowaniem
|
własciwie to kadre juz mamy tylko trzebaby znalezc kogog kto zajmie sie wytwarzaniem zysku ![]()
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Nindżopesz
|
![]() Tak, jakiegoś łosia... |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz, masz duż czasu, grzybobranie na jesień planuję ![]() ależ oczywiście, zapraszam ![]() ![]() śnił mi się nietrzeźwy Gryx, uciekając przede mną rzucił się na samochód pewnej blond damy w wieku dość zaawansowanym i przywarł do karoserii jak spajdermen. Znalazłam go później na rynku w Orłowie jak w grupie bab czekał na żeberka i pół kilo śledzi. zrobiłam ten test i wyszły mi straszne bzdury ![]() Umiejętności: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Cechy: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Zawody najbardziej dopasowane: fizjoterapeuta, stomatolog, chirurg, wdrożeniowiec, nauczyciel przedmiotów technicznych, agent nieruchomości Zawody najmniej dopasowane: konserwator dzieł sztuki, archeolog, pracownik naukowy, kucharz, redaktor wydawniczy
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
grozi wypollizowaniem
|
flo-ja cieu widzę jako agentke luksusowych nieruchomosci
![]()
![]() |
#80 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cza korektę zrobić ![]() ![]() Właśnie jak to jest. Ja tez chyba lubię ciemności, bo nie lubię słońca, więc dlaczemu nie chce mieć mieszkania na północny wschód? ![]() Nii wiiim ![]() ![]() Ta każdy tak mówi, a potem... zostaje szefem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Eee to nic nowego Ci się nie śniło ![]() ![]() Dziecię mi znów usnęło ![]() Ja już chcę, żeby wyzdrowiała ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Zajęcia ok, ale... poznałam niewidomego dzięki czemu jeżdżę za darmo komunik. miejską ale on jest baaardzo miły- ZA miły co zrobić??? W przyszłym tyg jesteśmy umówieni pod palmą
#82 |
ʞɐɯǝuɐ
|
fitam w nowym Barze Sałatkowym
![]() w teście wyszło mi: Umiejętności: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Cechy: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Zawody najbardziej dopasowane: inżynier, budowlaniec, automatyk, operator kamery, mechatronik, elektryk, biotechnolog Zawody najmniej dopasowane: dyrektor kreatywny, Właściciel agencji reklamowej, koordynator działu promocji i reklamy, reżyser ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i przynajmniej nie wyluka na mieście i nie zaczepi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. umówieni tzn?
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
grozi wypollizowaniem
|
haha! a ja wiem jak uzyc ten potencjał w twoim fachu ![]() ![]()
#86 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czy Wy musicie tyle pisać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
grozi wypollizowaniem
|
#88 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale muszę przyznać że coś tam się zgadza, bo tłumaczę też opisy patentowe, czyli techniczne, i dużo rzeczy sie trafia z biotechnologii.. i ogólnie takie techniczne tłumaczenia najbardziej lubię i tyle, reszty cech za bardzo nie posiadam i nie wiem skąd się w wynikach wzięły.. w ogóle to te testy mają zasadniczą dla mnie wadę, nie posiadają opcji "to zależy" ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...ale troche kreatywnosci jest w tych cechach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- ale wiecie co? dzieki temu testowi zdiagnozowałam moj problem z robotą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.