![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitness Club Łódź
No to fajnie, bo moja siostra wysłała mnie tam, ja szybko się zarejstrowałam, wykupiłam jakiś karnet na raz w tg., bo na więcej nie mam czasu i tak dopiero teraz się zorientowałam, że nie wiem nawet co kupiłam...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Siłownia Łódź
ktoras laska moze planuje isc gdzis na silownie w okolicach śródmieścia???
postanowienia poszły na marne ![]() Edytowane przez satie Czas edycji: 2009-02-24 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Polecam GymPlaze na pilsudskiego 135
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Mam pytanko co do gymplaza. Widziałam na ich stronie że karnet jest np. na 8 wejść - jednorazowo 1 zajecia na fitness i siłownie. Czy to oznacza ze mogę najpierw iść na siłkę a potem na IC i to liczy się jako 1 wejście?? I jeszcze jedno jak z miejscem (dużo ludzi) na IC i siłcę?? Czy są tam jakieś zapisy?? Z gory thx
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ej łodzianki co wy nie cwiczycie w ogole? kaman ruszcie sie troche :P
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Satie ja bym chetnie sie na siłownie wybrała.Jakis karnet kupic ale raz nie znam zadnej dobrej-przyjemnej siłowni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
aa no ja tam chodziłam przez miesiac na siłownie.. no ale chyba wolałabym gdzieś indziej.. gdzies moze na piotrkowskiej na jaracza albo styrskiej?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Widze ze nie jestem sama w poszukiwaniu kompana do pojscia razem na siłownie, razem raźniej, szczególnie jesli jest sie zielonym i nieobeznanym. Samej tak głupio.... no i wstydze sie co tu kryc wiec szukam kompana z Łódzi ktory razem ze mną wybierze sie na siłownie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja chodziłam na Sportere (zaczełam jakies 3 lata tamu jeszcze w LO, miałam kilka przerw bo trudno sie wraca po wakacjach czy feriach).
Jednak postanowilam zmienic, juz dawno o tym myślałam ale trzymało mnie tam przyzwyczajenie. Jeśli ktoś chce chodzić rano to nie ma problemu ale o 16 jest tyle ludzi, że trzeba czekać po 40 min na bieżnie, kolejki pod prysznic i bardzo wredna blondyna w recepcji. ![]() ![]() ![]() Fajna siłownia jest w clubie verte, niestety dla mnie za daleko. W cenie silowni jest jeszcze sauna i nie ma kolejek. ![]() Dziś ide zobaczyc http://www.gymplaza.pl/index1.html Mam straszną motywacje na siłownie teraz musze jeszcze sie zapisac ;> Szkoda, że sama... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Ja bylam w piatek w gymplazie zobaczyc,ale nie podoba mi sie;] tez trzeba czekac dlugo na sprzet,malo miejsca i wszyscy sie patrza i stoja nad glowa w oczekiwaniu kiedy sie skonczy i beda mogli zajac Twoje miejsce na sprzecie;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Hejka!!!
Od dłuższego czasu nosze się z zamiarem pójścia na siłownie ale samej to mi się nie chce więc może któraś z was planuje iść gdzieś na siłownie w okolicach śródmieścia chętnie się dołącze??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
ej łodzianki co wy nie ćwiczycie wogóle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
ja sobie caly czas wmawiam ze nie mam czasu
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ja na przykład uwielbiam chodzić sama
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Hej!
Ja od trzech tygodni chodzę na fitness a dokładnie do Klubu Fitness Nemesis II na retkini (ul.Bratysławska 2) jak dla mnie jest fajnie a ludzie są poprostu zajefajni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Witam,
dziewczyny, a ktoras z was chodzi do gymnasionu do manufaktury?? widzialam chyba jedna wypowiedz wczesniejsza, ze bez rewelacji... Bo mam tu najblizej w sumie. Chodzilam kiedys dawno dawno temu do sportery, ale jakos mi nie odpowiadala i problem z parkowaniem po poludniu. Pzdr! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
hej miśki
![]() planuje zrzucic wiele kilo i szukam kameralnej niedrogiej silowni i kolezanki do chodzenia na zajecia ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
W gymplazie miedzy 16 a 20 rzeczywiscie jest oblezenie, szczegolnie teraz na wiosne.. Ale za to od rana albo poznym wieczorem polecam, bo pustki, a sprzet jest super, ludzie sympatyczni i ceny duzo nizsze niz w sporterze albo rytmie.
Jesli ktos stoi nad toba i czeka na sprzet to warto sie umowic, zeby robic na zmiane po serii. Mnie raczej irytuje kiedy ktos zajmuje sprzet a nie cwiczy, bo jest zajety rozmowa albo ogladaniem telewizji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że temat nadal jest aktualny
![]() Szukam towarzyszki... no niech będzie już na tą siłownię, czy też fitness (bieganie też by się przydało ![]() ![]() coś chcę zrobić ze sobą, bo energia mnie rozpiera, tylko coś się krępuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Mam 164 cm, ważę 62 kg. O kilka za dużo. ![]() ![]() A masz jakiś klub na oku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
hejka dziewczyny ja bym się chętnie z wami zabrała na fitness albo siłownie, ewentualnie jak coś mógłby być nawet boks. a macie już jakiś fitness klub do którego chciałybyście iść? więc jak coś dajcie znać. pozdrowionka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Wkrótce również przeprowadzam się do Łodzi (po 8 latach na emigracji.. ![]() ![]()
![]() |
#83 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() Wkrótce również przeprowadzam się do Łodzi (po 8 latach na emigracji.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Podoba mi się wstępnie ten Rytm. Mój TŻ mieszka na Widzewie, więc pewnie miałabym blisko.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Z tego co piszecie, to klub SPORTERA jest pierwszym wartym przetestowania ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2009-08-25 o 10:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Co do sportery, to rzeczywiście jest tak, że prowadzą zapisy. Nie oznacza to jednak, że bez wcześniejszego wpisania się na listę nie ma się szans na poćwiczenie
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ci vertko dzięki za odpowiedź
![]() Znając siebie, będę właśnie chodziła na najmniej popularne zajęcia i to na te poranne ![]() PODSUMOWUJĘ kluby wspomniane w tym wątku (mam je zamiar odwiedzić) : 1. Rytm http://www.rytm.pl/ 2. Sportera http://www.clubsportera.pl/ 3. GymPlaza http://www.gymplaza.pl/ 4. Nemesis http://www.nemesis.info.pl/ 5. Impuls http://osrodekimpuls.pl/ 6. Piękna Figura ? (tylko dla pań) ![]()
Edytowane przez jowisia Czas edycji: 2009-08-25 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tymi zapisami to nie jest tak, ze musisz sie zapisywac np tydzien wczesniej ![]() natomiast na silownię mozesz isc w kazdej chwili bez zandych zapisow. mnie sie tam bardzo podoba (chociaz teraz nie mam czasu chodzic). w porównaniu ze Sporterą, Rytm moim zdaniem odpada w przedbiegach ![]() ![]() no i fajne sa wlasnie te karnety otwarte. no ale tak jak mowie- to tylko moje skromne zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Jowisia jak odwiedzisz już jakiś klubik to napisz jak Ci się podobało i wogóle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Szukam towarzyszki... na siłownię
![]() coś chcę zrobić ze sobą, bo energia mnie rozpiera, tylko coś się krępuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj jest strona tycząca się dokładnie zajęć fitnessu, bo w Nemesis II jest też siłownia (tam jednak więcej panów niż pań): www.fitstudio.com.pl Karnet 10 wejść 70 zł Karnet miesięczny 90 zł Wejście jednorazowe 10 zł _________________________ _________________________ _____________ Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2009-12-17 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Ja dla odmiany polece ENERGYM na piotrkowskiej 250
![]() jesli chodzi o sportera - nie przemawia do mnie. ale to tylko moje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.