koncert,gitarzysta i hotel - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 21:31   #61
Dziewucha
Zakorzenienie

Dot.: koncert,gitarzysta i hotel

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
To co teraz napiszę będzie pewnie możliwe że skandaliczne, ale jestem po alkoholu i wolno mi powiedzieć, wiec powiem...

Gdybym była osobą wolną, bez TŻ, bez żadnych zobowiązań i jeśli miałabym okazję pójść do łożka ze sławnym facetem, o którym fantazjowałam przez ostatnie 10 lat to... chętnie bym poszła. W życiu co prawda nie zdarzył mi się przypadkowy seks, ani seks z kimś, do kogo nic nie czułam, jednak chyba w takiej sytuacji bym się skusiła.

Na litość, seks jest dla ludzi. I nie uważałabym się za szmatę, nie "puściłabym się" przecież z byle kim, zrobiłabym to, na co mam ochotę z facetem, o którym marzyłam, w pełni świadomie i z wielką chęcią.

Generalnie czadzior.

I nie wiem, co w tym złego, na litość. Nie ma co piętnować ludzi, którzy lubią seks bez miłości, trzeba o zabezpieczeniu pamiętać itd, no ale jeśli ktoś chce, to czemuż od razu wyzywać i poniżać?

A że Autorka napisała podjarana na forum... no kurde, może jestem dziwna, ale ja też byłabym podjarana, gdyby mi, zwykłej dziewczynie wlazł nagle do łóżka Brad Pitt (czy inny idol). Nic dziwnego, że emocje nią targają i szuka innych osób, które to przeżyły.

Trochę więcej tolerancji i luzu, luuuudzie
Nie jestem po alkoholu ale zgadzam się tylko nie rozumiem jakiś wątpliwości autorki, ten facet pewnie nawet dobrze nie pamięta jej imienia, ale to czysty uklad, był minęło idzie sie dalej.

A strzelać już nie mam zamiaru, bo nie jestem tutaj aby rzucać na kogoś jakies podejrzenia, cuda wianki, ja sie domyslam kto to jest i tyle. Zreszta chyba nikt z tutaj obecnych nie uważa, że gitarzyści składają śluby czystości kiedy wstępują do zespołu
Stary 2011-03-23, 21:33   #62
XYXYXY30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
I nie wiem, co w tym złego, na litość. Nie ma co piętnować ludzi, którzy lubią seks bez miłości, trzeba o zabezpieczeniu pamiętać itd, no ale jeśli ktoś chce, to czemuż od razu wyzywać i poniżać?
Cóż, Ty nie wiesz, a ja wiem.
Zatem nie "piętnuj" takich ludzi, ale pamiętaj też że inni mogą mieć odmienny punkt widzenia.
Nie dostrzegłem tu nawet śladu wyzywania czy poniżania kogokolwiek, ale rozumiem,że skoro jesteś po alkoholu, mogło Ci się coś przywidzieć.
XYXYXY30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:35   #63
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez XYXYXY30 Pokaż wiadomość
Zatem nie "piętnuj" takich ludzi, ale pamiętaj też że inni mogą mieć odmienny punkt widzenia.
Nie dostrzegłem tu nawet śladu wyzywania czy poniżania kogokolwiek, ale rozumiem,że skoro jesteś po alkoholu, mogło Ci się coś przywidzieć.
dziewczyny pislay o niej pare razy per łatwa itp. oraz,z e potraktował ja jak dziwkę. jak dla mnie to obrażanie
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:35   #64
Wednesday
BAN stały

A ja tam nie dałabym nawet Pittowi, gdybym go nie kochała, nie umiem isc do łóżka jeśli kogoś nie kocham, dziwne O_o

łatwa w tym sensie że facet specjalnie się nie naprosił, zeby mu dała, wręcz dała mu jak na talerzyku pięknie podaną kanapkę, którą on zjadł.

Edytowane przez Wednesday
Czas edycji: 2011-03-23 o 21:37
Wednesday jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:37   #65
liselotta
lise-kotta

Cytat:
Napisane przez Juliette88 Pokaż wiadomość
Dziewczyna dobrowolnie upubliczniła swoją "przygodę", a osoby czytające mają prawo ją skomentować zgodnie ze swoimi poglądami.
Strasznie się rozprzestrzenił ten relatywizm
o lol. no tak, relatywizm, diabelskie nasienie bo twoja prawda jest prawdziejsza niż moj, gdyż jest jedyna prawdziwa, a wszystko jest czarne lub białe
komentarze napiętnujące nieprzyjemnie trącą tanim moralizatorstwem niestetym tylko tyle chciałam zauważyć. dogmat jakaś czy co, że seks z idolem po koncercie = bezpowrotnie utracony szacunek do dziewczęcia nieszczęsnego? chciałam tylko nieśmiało zasugerować, że ten epizod niekoniecznie stawia ją w siódmym kręgu piekielnym. ale co ja tam wiem, mój "relatywizm" pewnie by mnie podkusił abym i ja się "puściła" będąc w podobnej sytuacji.
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:39   #66
ewa31
Przyczajenie

robicie idealne nadinterpretacje. powtórzę więc.
niczym się nie chwaliłam. chciałam się tylko dowiedzieć czy ktoś jeszcze przeżył taką przygodę bo byłam zdziwiona,że mit groopies o którym tyle słyszałam stał się prawdą i to na mnie.
jego zachowanie rano było może przykre,ale nie byłam nim specjalnie zdziwiona.zwinęłam manatki i poszłam.
nie szukam drugiego dna,nie roztrząsam sprawy,nie oczekuję "big love", nie rozumiem dlaczego tak to zinterpretowałyście.
ewa31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:42   #67
201801022117
Konto usunięte

[QUOTE=XYXYXY30;25922887]
Ale ja nie mam takiego obowiązku, nikt zresztą nie ma.
Nie mam powodu tu kłamać, że szanuję ludzi tak się zachowujących, a wypowiedzieć się mogę tak jak i każda inna osoba, zostawiająca komentarz w tym wątku.

Mylisz się... Kolejne wcielenia Stalingrada nie mogą.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 21:46   #68
liselotta
lise-kotta

Cytat:
o! wreszcie jakiś konkret! to ja bym się bardzo chciała dowiedzieć co w tym złego, o czym ty wiesz, a ja, zdaję się, nie za bardzo.

jak wartościować to uzasadniać - mówisz że "to złe" to teraz poproszę wyjaśnienie. najchętniej w punktach. pytam serio.
Stary 2011-03-23, 21:47   #69
XYXYXY30
Raczkowanie

[QUOTE=FreakChic;25923277]
Cytat:
Ale ja nie mam takiego obowiązku, nikt zresztą nie ma.
Nie mam powodu tu kłamać, że szanuję ludzi tak się zachowujących, a wypowiedzieć się mogę tak jak i każda inna osoba, zostawiająca komentarz w tym wątku.

Mylisz się... Kolejne wcielenia Stalingrada nie mogą.
Możesz rozwinąć?
Stary 2011-03-23, 21:47   #70
Wednesday
BAN stały

]
Cytat:
że mit groopies
pisze się GROUPIES.

Cytat:
zwinęłam manatki i poszłam.
nie szukam drugiego dna,nie roztrząsam sprawy,nie oczekuję "big love", nie rozumiem dlaczego tak to zinterpretowałyście
no właśnie ja teraz nie rozumiem, przecież tak napisałaś pierwszego posta, jakbyś dziwiła się czegmu potraktowal cię jak jedną z wielu i był oziębly? więc widocznie oczekiwałaś czegos innego.
Stary 2011-03-23, 21:49   #71
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
o lol. no tak, relatywizm, diabelskie nasienie bo twoja prawda jest prawdziejsza niż moj, gdyż jest jedyna prawdziwa, a wszystko jest czarne lub białe
Chyba mówisz o sobie To właśnie ty krytykujesz osoby wyrażające inną opinię, niż Twoja.

Kwiatuszek
Juliette88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:51   #72
Wisnia34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewa31 Pokaż wiadomość
robicie idealne nadinterpretacje. powtórzę więc.
niczym się nie chwaliłam. chciałam się tylko dowiedzieć czy ktoś jeszcze przeżył taką przygodę bo byłam zdziwiona,że mit groopies o którym tyle słyszałam stał się prawdą i to na mnie.
jego zachowanie rano było może przykre,ale nie byłam nim specjalnie zdziwiona.zwinęłam manatki i poszłam.
nie szukam drugiego dna,nie roztrząsam sprawy,nie oczekuję "big love", nie rozumiem dlaczego tak to zinterpretowałyście.
a to przepraszam. po prostu badasz zjawisko groopies. i chciałaś się podzielić z innymi badaczkami wynikami doświadczeń. niestety nie pomogę.
Wisnia34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:51   #73
blackamor
Zakorzenienie

ojejciu jejciu jejciu!
Stary 2011-03-23, 21:52   #74
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
pierwsza moja myśl- Budka Suflera

: hahaha:

musiałabym byc mocno wstawiona brr

autorko dorosła jestes i to twoja sprawa z kim sypiasz więc nie wiem czy się chcwalisz (jak by było czym ) czy żalisz ?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 21:52   #75
XYXYXY30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
o! wreszcie jakiś konkret! to ja bym się bardzo chciała dowiedzieć co w tym złego, o czym ty wiesz, a ja, zdaję się, nie za bardzo.

jak wartościować to uzasadniać - mówisz że "to złe" to teraz poproszę wyjaśnienie. najchętniej w punktach. pytam serio.
Takie zachowanie jest sprzeczne z zasadami moralnymi, które uważam za słuszne, a które to zasady wykluczają seks z przypadkowym partnerem. Dlatego też tkwi w nim (dla mnie) coś złego.
W związku z tym nie mam szacunku dla ludzi tak postępujących.
Podobnie jak np. nie mam szacunku dla ludzi prowadzących samochód po pijanemu (przykład).
Coś jeszcze wyjaśnić?
Stary 2011-03-23, 21:55   #76
201801022117
Konto usunięte

[QUOTE=XYXYXY30;25923390]
Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość

Możesz rozwinąć?
Jasne. W ciągu ostatnich kilku dni, były tu już chyba 4 jego różne konta... Na szczęscie, szybko usuwają mu te konta.
Taki OT.
Stary 2011-03-23, 21:56   #77
XYXYXY30
Raczkowanie

[QUOTE=FreakChic;25923578]
Cytat:

Jasne. W ciągu ostatnich kilku dni, były tu już chyba 4 jego różne konta... Na szczęscie, szybko usuwają mu te konta.
Taki OT.
A związek tego ze mną?
Ale prawda, jeśli jestem "wcieleniem Stalingrada", to zapewne moje konto zostanie szybko usunięte.
Stary 2011-03-23, 21:57   #78
liselotta
lise-kotta

Cytat:
Napisane przez Juliette88 Pokaż wiadomość
Chyba mówisz o sobie To właśnie ty krytykujesz osoby wyrażające inną opinię, niż Twoja.
nie doczytałaś mojego posta oczywiście, no bo po co
nie krytykuję innych opinii, jedynie zwracam uwagę, że gromy i teksty sugerujące że autorka się szmaci są MOCNO przesadzone. ale co kto lubi.

Cytat:
Takie zachowanie jest sprzeczne z zasadami moralnymi, które uważam za słuszne, a które to zasady wykluczają seks z przypadkowym partnerem. Dlatego też tkwi w nim (dla mnie) coś złego.
Podobnie jak np. nie mam szacunku dla ludzi prowadzących samochód po pijanemu (przykład).
Coś jeszcze wyjaśnić?
dziękuję, jak dla mnie jest jasne
natomiast nie stawiałabym znaku równości między jazdą po pijaku a seksem z przypadkowym partnerem.

Edytowane przez liselotta
Czas edycji: 2011-03-23 o 21:58 Powód: dopisek
Stary 2011-03-23, 21:59   #79
Sadek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnQś Pokaż wiadomość
No właśnie, facet zaoszczędził na burdelu, a dziewczyna roztrząsa sytuację.
Czego się spodziewałaś?Big love?
Nie wiesz z kim on spał, ile miał przed tobą partnerek seksualnych-fuj palcem bym faceta nie tknęła. I bałabym się ,że coś załapię...
Popieram, przebadaj się! Facet pewnie był zadowolony i to wszystko. za darmo pobzykał..
Sadek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-23, 22:00   #80
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wednesday Pokaż wiadomość
A ja tam nie dałabym nawet Pittowi, gdybym go nie kochała, nie umiem isc do łóżka jeśli kogoś nie kocham, dziwne O_o

łatwa w tym sensie że facet specjalnie się nie naprosił, zeby mu dała, wręcz dała mu jak na talerzyku pięknie podaną kanapkę, którą on zjadł.
a ja bym tam nikomu nie dała bo nie jestem rzeczą żeby się oddawać
sorry ale jak dla mnie ktoś ujmuje seks w kategoriach dawania to jest dopiero brak szacunku
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 22:00   #81
201801022117
Konto usunięte

[QUOTE=XYXYXY30;25923628]
Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość

A związek tego ze mną?
Ale prawda, jeśli jestem "wcieleniem Stalingrada", to zapewne moje konto zostanie szybko usunięte.
Poprostu to, jak napisałaś, że każdy może się tu wypowiedzieć nasunęło mi na myśl tego trolla... Że jednak nie wszyscy mogą się tu wypowiadać. Nie miało to związku z Tobą, jedynie ze zdaniem, które napisałaś.
Stary 2011-03-23, 22:01   #82
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Hej dziewczyno
nie oddawaj się na pierwszej randce,
choć wiruje świat
po piwach i po wódki szklance,
bo nie będziesz miała
więcej żadnych szans,
więcej żadnych szans.
:roll eyes:
Nie no błagam, tak jak daleko mi do wojującego feminizmu, tak seksizm w tej piosence jest wręcz kosmicznych rozmiarów. Zawsze, kiedy dziewczyna się prześpi z facetem na pierwszej randce, on również musiał się przespać z nią. I dla mnie oboje są w porządku, dopóki normalnie podchodzą do sprawy. Jeżeli facet podchodzi do tego tak jak w tym kawałku, to dla mnie on jest szmatą, nie ona. Brawo, im więcej kobiet będzie szerzyło takie durne, patriarchalne brednie, tym lepiej będzie się wszystkim kobietom żyło.

Żeby było jasne: nie uważam, że seks na pierwszej randce jest super, ani że jest zły, wszystko zależy od sytuacji (a ja generalnie nie mam fazy na wartościowanie świata i ludzi na każdym kroku). I dopóki ktoś uważa, że jest to generalnie zachowanie w jakiś sposób nie w porządku, to ok, jego prawo. Ale w momencie, kiedy ktoś odmawia prawa do takiej "rozrywki" jednej płci, przy okazji drugiej nie mrugnąwszy okiem, to krew mnie zalewa na taki seksizm i hipokryzję.

Cytat:
Są też takie, które tego nie robią. Podobnie jak są faceci,którzy w opisany tu sposób nie postępują.
I dla takich ludzi (nie zachowujących się jak ty i ten muzyk) mam szacunek.
A ja mam szacunek do ludzi, którzy nie uzależniają swojego stosunku do innych ludzi od tego, co, z kim i przy jakiej okazji ci inni ludzie robią w łożku

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
I zapewne było z nim (tym gitarzysta) cudownie, namiętnie i w ogóle niezapomniany seks i to nie przez to, że jest w jakimś tam gronie celebrytem :P
No przez to może nie, ale fajnie mogło być chyba? A nawet jak przez to, to w jednonocnych przygodach chodzi chyba tylko o to, żeby było fajnie (bezpiecznie oczywiście też, ale to nie jest cel sam w sobie). Wszystko jedno, co jest przyczyną tejże "fajności".

Cytat:
Napisane przez Wednesday Pokaż wiadomość

Ona mu nie DAŁA. Ona z nim uprawiała seks. ONI uprawiali ZE SOBĄ seks. Dżizas.

A, i jeszcze, zanim ktoś się zainteresuje, na wszelki wypadek napiszę: nie, nie mam za sobą jednonocnej przygody, i jako że mam TŻ (i nadzieję, że nam się uda), nie zakładam zaistnienia takowej. Chyba nie do końca byłaby to moja bajka. Ale, tak czy siak, szczerze życzę kobietom, które szerzą taki seksizm, żeby seksizmu w tym czy innym wydaniu doświadczyły na własnej skórze. Może to by niektórym przemówiło do rozsądku.
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 22:01   #83
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
Popieram, przebadaj się! Facet pewnie był zadowolony i to wszystko. za darmo pobzykał..
a ona gdzieś pisała, że mu płaciła?

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 22:01   #84
dzustam
Zakorzenienie

Cóż, zjawisko istnieje. Niektóre groupies czasami stają się partnerkami na dłużej, znam jedną ,większość zaś kończy swe doświadczenia cielesne z członkiem zespołu po jednej nocy lub po jednym stosunku.

Zakładając, że dwoje ludzi ma przyjemność z seksu, to nikt niczego nie daje albo dają oboje

spoczko, fajnie było, teraz autorko weź się w garść

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 22:02   #85
All That Jazz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sadek Pokaż wiadomość
Ona też za darmo pobzykała

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
a ja bym tam nikomu nie dała bo nie jestem rzeczą żeby się oddawać
sorry ale jak dla mnie ktoś ujmuje seks w kategoriach dawania to jest dopiero brak szacunku
O, to to
All That Jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-23, 22:04   #86
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
kurcze no jakby to byl ekstra przystojniak o ktorym od zawsze marzyłam to az żal nie skorzystać już widzę jakby tu wszystkie będąc singielkami wyganiały z łózka Brada Pitta czy o kim tam fantazjują
Są gusta i guściki. Dla mnie facet, o którym wiem, że co wieczór zalicza inną panienkę, automatycznie staje się nieatrakcyjny. Bycie jedną z kilkuset, kolejną dziewczyną, której nawet imienia nie pamięta? To nie dla mnie

Kwiatuszek
Stary 2011-03-23, 22:05   #87
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Coś jeszcze wyjaśnić?
ale do kościólka chodzisz ,co ?

jak mozesz porównywac dowbrowolny seks doroslych ludzi do pijaka ,który moze zabić kogoś niewinnego na drodze ?

Stary 2011-03-23, 22:06   #88
Wednesday
BAN stały

Cytat:
Ona mu nie DAŁA. Ona z nim uprawiała seks. ONI uprawiali ZE SOBĄ seks. Dżizas
dac komus d*py to nie to samo co uprawiac seks, tylko że stosuje się inne okerśelnie?? czyżby pani polonistka?O_o

Cytat:
szczerze życzę kobietom, które szerzą taki seksizm, żeby seksizmu w tym czy innym wydaniu doświadczyły na własnej skórze.

dziękuję. z pewnością go nie doświadczę, bo zazwyczaj jak się komuś źle życzy, to wlaśnie do źle-życzącej-osoby to wraca

Cytat:
"rozrywki"
no , to teraz prócz internetu, tv, ksiażki rozrywką jest także seks[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
jak mozesz porównywac dowbrowolny seks doroslych ludzi do pijaka ,który moze zabić kogoś niewinnego na drodze ?
jej chodzi o wyraźny przykład jako czegos złego. przecież dobrze wiesz o co jej chodzi, a łapiesz za słówka, bez sensu.
Stary 2011-03-23, 22:07   #89
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Pokaż wiadomość
Ona też za darmo pobzykała

i to gwiazdora jakiegoś a nie zwykłego Gienia ,który codziennie widzimy przy śniadaniu

Stary 2011-03-23, 22:08   #90
Juliette88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez All That Jazz Pokaż wiadomość
Ona mu nie DAŁA. Ona z nim uprawiała seks. ONI uprawiali ZE SOBĄ seks. Dżizas.
Chyba nie do końca tak było, sądząc po tym jak dziewczyna została rano potraktowana. Szczególnie, że chyba czegoś innego spodziewała się, skoro mówi, że zrobiło się jej przykro i "mogła to rozegrać inaczej".

Kwiatuszek

Edytowane przez Juliette88
Czas edycji: 2011-03-23 o 22:18
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości