![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię mleczko jedwabne z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatment
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za róże i cień Lily Lolo?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Wymienię mleczko jedwabne z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatment
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
U Ciebie interesuje mnie:
6. La roche Posay Effaclar Duo - krem jest uzywany. Na pewno jest go wiecej niz polowa, ale mniej niz 3/4 opakowania. Termin waznosci 08.2014 r. 4. Odsypka (albo cale opakowanie) rozu mineralnego Lily Lolo - cherry blossom. Uzyty z 3 razy. 5.Odsypka rozu mineralnego Lily Lolo - oh lala, - i te dwie odsypki o których pisałaś (podkładu i rozświetlacza) Tylko, że interesuje mnie całość różu cherry blossom - przelicz, czy Ci się to opłaca, jak coś to jeszcze może się coś wymyśli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię mleczko jedwabne do wlosow z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatmen
Cien mineralny Lily Lolo - Vanilla Shmmer (nowy),
4.cale opakowanie rozu mineralnego Lily Lolo - cherry blossom. Uzyty z 3 razy. 5.Odsypka rozu mineralnego Lily Lolo - oh lala, 7. Tusze Eveline Million Calories - nowy, zastanawiam się 7.Płyn micelarny TOŁPA - dermo face Physio - Uzyty raz.Dobre ponad 3/4 opakowania 75 ml. masz moze poza wątkiem coz z mojej wish? chętnie oddam wszytkie rzeczy które wymieniłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię LUTY serum z BU, cien Lily Lolo , cen Inglot, Pharmceris Almond 10% i
Cos za perfumetke Chanel?
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię mleczko jedwabne do wlosow z keratyna BU, odzywke CE CE med i treatmen
najchętniej przygarnełabym całe Oh la la
![]() ![]() Ile masz lecytyny, kiedy otwierana i do kiedy termin? jak byś widziała wymianę za cień LL, największą mozliwą ilość Oh lala, micel, lecytynę, zapach avon i ew tusz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
w srodę przeanalizuję Twoją propozycję, bo kilka osób jest chętna na pędzel a na razie nie mam czasu nad tym rozmyślać
![]() czekaj na szczegółową odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię LUTY serum z BU, cien Lily Lolo , cen Inglot, Pharmceris Almond 10% i
naszą wymianę widziałabym tak:
Ja: pędzelek inglot rozświetlacz essence EDM finishing dust za: cień LL micel tołpa odlewka lecytyny passion dance oh la la LL (odsypka, czy w oryginalnym opakowaniu? Jaka ilość?) Jeśli mniej niż połowa i w opakowaniu zastępczym to do tego tusz eveline ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- nie oddam 2 produktów wartych ok 60-70 zł za odsypkę różu i miniature micelka ![]() to w takim razie jak widzisz wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię MARZEC Refectocil, cien Lily Lolo , Tony Moly, Paletka Catrice nude.
Podobają mi się u Ciebie nowe tusze, odsypka różu Lily Lolo, cień Lily Lolo nowy. Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hej!
Nie wiem co z ustaleniami dot. naszej wymiany. Ty chciałaś palete zoeva, rozświetlacz essence w płynie, pędzel inglot kulka i EDM finishing dust. O ile dobrze pamiętam zrezygnowałaś z EDM i kulki, bo bardziej zależy Ci na paletce Ja chciałam cień Lili lolo, micel tołpy, passion dance, odlewkę lecytyny, odsypkę różu oh lala (małą, bo zostało Ci 1/2 opakowania- to pamiętam ![]() Przypomnij mi czy tak jest, bo już nie jestem pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Dzękuję za propozycję. ![]() Revlon jest obecnie w negocjacjach, odezwę się jeśli nic z nich nie wyjdzie. Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ok, pasuje mi taka wymiana
![]() widze jeszcze, że dołożyłaś okej khadi Oddam duszę za niego ![]() byłam pewna, że napisałam Ci priva i nie odpisałaś:P daj jeszcze znać w prywatnej wiadomości co z butami Ze względu na ilość przekupek wysyłasz pierwsza, ja wyślę swoje rzeczy po świętach. masz możliwość wysłania paczkomatem? ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- z tego co pamiętam podczas wymiany sprawdzałam tą kosmetyczkę i na stronie amerykańskiej kosztowała 18-19 USD dobrałabym za nią olej khadi, małą odlewkę kremu pod oczy i hennę refecto. Chętnie spróbowałabym też jakiś minerałów Moze mogłabyś zrobić jakieś odsypki róży, korektorów czy podkładów? tak na wypróbowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
moje włosy sypią sie na potęgę teraz i mam nadzieję, ze khadi temu zaradzi A nie mam teraz kasy, żeby kupować całą flaszkę
![]() mogę spróbować nick nack, pink robbon, soft bronzer i podkład. Ale nie oddam kosmetyczki za odlewkę i te struny ![]() Widzę, że szukasz savon noir Może oddałabyś hennę za odlewkę? Mam jeszcze nowe, nieruszone, leżakuje w lodówce ![]() takie: http://www.anwen.pl/2013/10/prawdziw...on-noir-z.html ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- wcześniej nie widziałam Twojej wish:/ chyba czas odpocząć, bo ostatnio dużo rzeczy mi umyka :/ Czy ten cień (okrągły) to takie jasne złoto/ połyskujący beż? bo się różne cuda wyświetlają w wyszukiwarce ![]() jeśli to taki kolor, to też poproszę ![]() Jak byś w takim razie widziała wymiane? paleta zoeva kulka inglot micel LRP 100ml kosmetyczka za: nowy cień LL odsypka różu LL micel tołpa passion dance odlewka lecytyny tusz eveline odlewka khadi minerały w strunach mała próbka kremu pod oczy 2x cienie inglot, tak? ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- to super! zaklepujemy wymiankę Pewnie Tobie tez pasuje list polecony ekonomiczny. Kiedy możesz wysłać paczkę? Ja po świętach na pewno wyślę, ale są też szanse że uda mi się to zrobić w piętek ( ale nic nie obiecuję, nie wiem jak będzie z autobusami tego dnia ![]() Czekam na priv z danymi i datą wysyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię MARZEC Refectocil, cien Lily Lolo , Tony Moly, Paletka Catrice nude.
Olejek Khadi Amla przeciw wypadaniu wlosow - odlewka do ok. 50 ml.
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Dotarła do mnie paczka. Noo kochana, zaszalałaś...
Wracam do naszej listy: Cytat:
krem pod oczy-Mała próbka, ok, ale trzeba było ją przelać do słoika po śledziach, na to samo by wyszło minerały w strunach Na priv ustaliłyśmy, że zamiast kilku róży odsypiesz więcej podkładu ilość jaką mi przesypałaś nadaje się maksymalnie na półtorej użycia jestem wdzięczna, że powiększyłaś tą ilość, bo nie wiem co miałabym sbie pomalować tą mniejszą ilością Nie wiem w jaki sposób jest to 'więcej produktu w zamian za kilka innych odsypek' Odlewka olejku- ponownie trzeba było do jeszcze większego opakowania przelać Nie jest to 50 ml, przelałaś jakieś 40 ml Jeszcze nie rozkleiłam opakowania, żeby nie było... Nie robiłabym problemu gdyby nie [patrz niżej, zaznaczone tym samym kolorem] eveline ok odlewka lecytyny- ponownie problem nieproporcjonalnie dużego opakowania zapach ok micel ok cień LL Produkt miał być NOWY, a niestety folia była odklejona a dziurki zaklejone przez Ciebie zwykłą folią Nienawidzę, jeśli ktoś mnie oszukuje... Wystarczyło napisać, że cień był testowany. Mi zależało na nowym produkcie, a nie używanym/ otwieranym. W jaki sposób chcesz rozwiązać tą sytuację?! Poza tym na przyszłość: 1) Jeśli nie ma się do czego odlać, to nie oferuje się odlewek: raz, że jest to marnotrawstwo bo produkt rozlewa się po ściankach i nic z niego nie zostaje, a dwa, że krem w jakimś używanym, nieumytym, ponownie WIELKIM, worku strunowym nadaje się teraz tylko do wsmarowania w stopy... 2) Nie można wysłać paczki w której wszystko lata. Co z tego, że owinięte w bąble, jak obijają się wszystkie rzeczy o siebie. Wystarczyło włożyć trochę pomiętej gazety... Edytowane przez Szopenhaga Czas edycji: 2014-04-14 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bede sie spierac o killkaset gramow czy 10 ml, bo tak jak napisalam mierzylam na oko, wiec nie wiem czy dobrze wymierzylam czy tez nie. W zwiazku z powyzszym proponuje bys zwrocila paczke, a ja pokryje koszt wysylki.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2014-04-14 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Mam dwa mydełka aleppo i trochę minerałów, ale z dodatkami, poza wątkiem mam odżywkę Garniera z olejkami, mogłabym oddać do 100ml, mam podkład Adorned Hope 3.5, mogę odsypać ok 5ml, wczoraj zamówiłam takze maseczkę kaolinową Jadwigi, więc też mogłabym się podzielić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.