Jak ją o to poprosić... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 20:55   #61
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa
Dot.: Jak ją o to poprosić...

Cytat:
Napisane przez BJean Pokaż wiadomość
Posunąłbyś. Ten gest jest obraźliwy (bo "nakazuje")
Całe szczęście, że Bledny rycerz wybrał inne rozwiązanie, bo byłoby kiepsko

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-26, 22:19   #62
DO SKUTKU
Rozeznanie

Widzisz? od razu lepszy nastroj,i oczywiscie sex.Dzieki ,ze napisales nam,bo nie ukrywam,ze bylam ciekawa jak rozmowa przebiegala,i czy wszystko ok.Ciesze sie,razem z Toba.Nie taki diabel straszny,jak......
Powodzenia i szczerych rozmow w zwiazku,a bedzie tylko coraz lepiej.Trzymaj sie.
Stary 2011-03-27, 09:18   #63
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Też uwielbiam wino Carlo Rossi, ale wolę czerwone. Jest pyszne, a przy tym tanie.
Gratuluję efektów! Tak trzymaj.
Widzisz: "Nie taki diabeł straszny, jak go malują."
Życzę miłych kolejnych rozmów i przyjemniejszych doznań.
Stary 2011-03-29, 16:57   #64
88_vanillia
Raczkowanie

Mój TŻ mówi po prostu czy zrobię mu dobrze lub czy wezmę go do ust..Ani obraźliwe ani trudne
Zresztą chyba łatwiej usiąść i z Nią o tym porozmawiać,bo rzucisz jakims tekstem i niewiadomo czy dziewczyne to urazi czy nie,a jesteście poważnym związkiem to rozmowa bez zadnego tabu to podstawa
88_vanillia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 23:13   #65
60514_
Raczkowanie

dobrze, ze autor porozmawial ze swoja ukochana i wszystko sobie wyjasnili
60514_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 09:30   #66
shirleyyy
Rozeznanie

No, obłędny podjął męską decyzję i zdecydował się na rozmowę. Brawa dla tego Pana :P
Rozumiem, Twoje wcześniejsze obawy i stres. Znam bardzo dużo par ,które kompletnie nie potrafią o tym rozmwaić a potem płacz i brak satysfakcji. Dlatego tym bardziej podziwam odwagę Swoją drogą nierozumiem czemu niektóre forumowiczki tak na Ciebie naskoczyły zamiast wesprzeć rodzynka w potrzebie a nie wytykać mu jaki to jest "śmieszny" lub "niedojrzały". To na pewno nie ułatwia.
Udanego dalszego pożycia :P
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-03, 22:38   #67
uj23rn89
Przyczajenie

Fajnie, że problem został rozwiązany. Plus dla Pani, która znalazła faktyczną przyczynę problemu - brak rozmów, a także tą która zaproponowała temat z winem i przepaskami.

Drogie Panie, jeśli ktoś był w związku, w którym dostał tekst 'bo Ty myślisz tylko o jednym' (niekoniecznie musi być to ten aktualny), to nie dziwcie się, że na co dzień pewny siebie facet ma problem żeby się przełamać, baa... żeby w ogóle zacząć jakąkolwiek rozmowę na temat seksu, że wyskoczy z czymś jak filip z konopii... Taki tekst sprawia, że nawet dojrzały facet może poczuć się jak niewyżyty nastolatek... A im bardziej zależy na drugiej osobie tym bardziej nie chce się jej urazić... I tak powstaje błędne koło... Miejcie to proszę na uwadze i następnym razem po prostu przestawcie rozmowę na właściwy tor... Nie wiem jak u innych, ale po sobie wiem, że jak już zdecyduję się na rozmowę, to znaczy, że sam walczyłem z danym tematem w swojej głowie już dość długo i pytam kogoś dlatego, że nie potrafiłem znaleźć rozwiązania samodzielnie... Podejrzewam, że Błędny Rycerz nie założył tego wątku po 1-2 dniach od pojawienia się problemu, ale pewnie po co najmniej miesiącu, jeśli nie duuużo dłuższym okresie czasu bicia się z własnymi myślami... Każdy facet lubi to robić, ale prawda, że nie każdy umie o tym rozmawiać... Przychylam się do stwierdzenia, że dużo łatwiej jest pokazać to co na zewnątrz niż to co siedzi w nas głęboko.

PS: autorowi wątku gratuluję odwagi.

Edytowane przez uj23rn89
Czas edycji: 2011-04-03 o 22:39 Powód: dorzuciłem PS
uj23rn89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 18:55   #68
antilop79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Bledny rycerz Pokaż wiadomość
Witam szanowne damy
Przeszukałem forum wzdłuż i wszerz i nie znalazłem podobnego wątku więc zakładam nowy. Musiałem założyć nawet konto w tym celu więc od razu mówię że nie jest to żadna próba trollowania.
Sprawa wygląda tak: jestem z moją partnerką już prawie 5 lat, sex jest wspaniały i myślę że ona też jest zadowolona z naszego współżycia ale mam mały problem... Podczas gry wstępnej moja diva czasami zaspokaja mnie oralnie ale czasami tego nie robi - może nie ma na to ochoty może z innego powodu - w każdym razie rozumiem ją doskonale i nie naciskam. Lecz czasami moje napięcie sięga zenitu i pragnę jej ust na moim, yyy na moim no wiecie. Nie wiem jak wtedy ją o to poprosić żeby nie wyjść na bezuczuciowca albo żeby nie wyszło że musi to zrobić, sam nie wiem... Pytania typu "Kochanie proszę zrobisz mi lodzika?" Odpadają bo zapewne zabiła by mnie śmiechem. Może moja sprawa jest błacha i po prostu przesadzam. Co o tym myślicie i jak jest z tą sprawą u Was. Czy zawsze to robicie swoim męższczyznom podczas gry wstępnej?
ja zawsze to robie bo to mnie najbardziej jara!!! ... mój pan kiedys mówił mi do uszka ...kochanie chcę poczuć twoje usta wiesz gdzie?! ja oczywiście wiedziałam .. powiedz jej uwielbiam jak mnie piescisz ustami... wyszeptaj w czasie stosunku .... a najlepiej doprowadź najpierw do wrzenia , do śmiechu jej nie będzi zapewniam ...podniecenie górą ! powodzenia życzę
Stary 2011-04-05, 06:49   #69
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość
Nie Autorze. Ty nie umiesz rozmawiać ze swoją kobietą o swoich potrzebach seksualnych. Nie rób z bycia rozmaRZonym romantykiem przykrywki dla tego...

To co, boisz się, ze jej przykrość zrobisz, czy ze seksu oralnego nie bedzie?

Mój MęŻczyzna? A co, to że ja tak lubie to znaczy, że i ona bedzie lubić?

Strasznie mnie takie podejście śmieszy- dziecinne jest. Seks tak, ale pogadać o tym szczerze to juz niezbyt, nie?
Amen.

Na szczęście autor wątku porozmawiał ze swoją partnerką i chyba wszystko dobrze się skończyło. Nie można było tak od razu?

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-04-05 o 06:50
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-12, 11:15   #70
kot87
Przyczajenie

mój chłopak pyta sie wprost "kochanie zrobilabyś mi lodzika" i nie widze w tm nic złego a trzymanie za głowe to sama mu powiedzialam ze lubie jak to robi
kot87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 19:45   #71
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kot87 Pokaż wiadomość
mój chłopak pyta sie wprost "kochanie zrobilabyś mi lodzika" i nie widze w tm nic złego a trzymanie za głowe to sama mu powiedzialam ze lubie jak to robi
lubię to

ja też nie widzę w tym nic obraźliwego
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 01:59   #72
Candy_lips
Zakorzenienie

Moim zdaniem nie ma nic złego jak powie się wprost. U nas to jest rzadko elementem gry wstępnej ( pewnie z raz na miesiąc) aczkolwiek nie wstydzimy się o tym mówić
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 13:16   #73
prostadziewczyna
Raczkowanie

nic tak nie mobilizuje jak pochwały, ja bym po prostu jej non stop mówiła"kochanie ale cuda robisz mi języczkiem, wspaniale robisz lodzika, odpływam", a jak widzisz, że miga się z seksem oralnym to mozesz jej powiedziec" juz nie moge się doczekać kiedy on będzie w Twoich ustach, albo, że marzysz o jej ustach, a jak to robi to chwal ją :P
prostadziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 21:48   #74
PannaLokowana
Raczkowanie

nie uważam, żeby proszenie o seks oralny było obraźliwe. jeśli partnerzy się rozumieją i dogadują, to nie widzę problemu w niczym. mój ukochany np. gdy całuje mnie po szyi wymruczy mi do ucha 'marzę, żebyś mnie possała', a ja juz rozumiem o co mu chodzi
PannaLokowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 12:06   #75
Annie1441
Wtajemniczenie

a ja bym się nigdy nie prosiła o seks oralny- nie ma ochoty to nie robi i tyle.
tak samo nie lubię jak mnie się o to prosi bo nie lubię 'robić loda' swoją drogą lodzik to ohydne słowo, mój tż wzbudza we mnie wyrzuty że 'nie lubię' ale co ja zrobię że nie lubię? ;/
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 12:25   #76
vicious_parsley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bledny rycerz Pokaż wiadomość
Nie wiem jak wtedy ją o to poprosić żeby nie wyjść na bezuczuciowca albo żeby nie wyszło że musi to zrobić, sam nie wiem... Pytania typu "Kochanie proszę zrobisz mi lodzika?" Odpadają bo zapewne zabiła by mnie śmiechem. Może moja sprawa jest błacha i po prostu przesadzam.
Przede wszystkim naucz się mówić o seksie jak dorosły człowiek, bo moim zdaniem seks to zabawa tylko dla dorosłych.

Seks oralny - tak to się nazywa. "Robienie lodzika" i temu podobne są najgorszym określeniem i tylko obrażają kobietę.
Zgadzam się z klempaa, to dziwne, że nie rozmawiasz otwarcie ze swoją dziewczyną, dziwne relacje.
Jeżeli bardzo Ci zależy to zasugeruj jej to co lubisz np. w taki sposób: "naprawdę lubię gdy..." i wtedy (używając odpowiednich słów:P) opisujesz jej czego oczekujesz. ale nie mówisz jej o tym. Jeżeli sama nie wykaże inicjatywy to nie naciskaj, bo najwyraźniej nie ma na to ochoty cały czas.
W związkach i seksie wiele razy trzeba iść na kompromis. może zaproponuj jej coś w zamian?
vicious_parsley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 20:30   #77
fleur05
Zadomowienie

Ja też nie proszę, bo nie muszę...
Szczerze mówiąc takie pragnienia wypowiedziane na głos przez TŻ na mnie działają.

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-21, 18:50   #78
kot87
Przyczajenie

Wstydził się bo widocznie nie miał doświadczenia w takich rozmowach napisał, żeby się dowiedzieć jak ma poprosić bo zależy mu na dziewczynie widocznie bardzo bardzo, to takich taktownych mężczyzn nam potrzeba wiec po co tyle agresji to jest jego związek i nikt nie powinien sie pchać z butami, chciał porady na konkretny temat a nie całej analizy związku Cieszę się, że zakończyło się sukcesem

pozdrawiam
kot87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-15, 11:02   #79
Szangal1206
Raczkowanie

...

Edytowane przez Szangal1206
Czas edycji: 2014-07-15 o 20:11
Szangal1206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-17, 09:26   #80
Clood
Zadomowienie

dziewczyna nie zawsze ma chęć brać do buzi, wszystko zależy od sytuacji w związku, jak laska ma o coś żal to seks średnio smakuje, a o lodzie można zapomnieć

druga kwestia - to faceci często zapominają, że lasce też nie wystarczy chwilowe macanko, też dobrze jest rozgrzać partnerkę konkretnie, wtedy i ona nabiera ochoty na wszystko, nawet na loda przed i w trakcie stosunku, a cooo
Clood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-17, 09:42   #81
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość

druga kwestia - to faceci często zapominają, że lasce też nie wystarczy chwilowe macanko, też dobrze jest rozgrzać partnerkę konkretnie, wtedy i ona nabiera ochoty na wszystko, nawet na loda przed i w trakcie stosunku, a cooo

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości