![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, a 94 nowy wątek otwiera ! ;D część XII.
Niestety ja nie mam, bo mój zeszyt w szafce został. Ale ja pisałam notatkę z tej stronki http://www.epoki-literackie.pl/renes...zymonowic.html
![]() a co do starosty to tam chyba bylo coś o tym, że autor chce ukazać kontrast między słońcem a starostą, polegający na tym, że starosta przekracza naturalne bariery. To kontrast między dobrym a złym światem. Coś takiego.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-03-29 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Sparkly o hahahahhaa
![]() Mari ja tego na polskim raczej nie miałam.
#63 |
Zakorzenienie
|
Sparkly..dziękuję
![]() Anita..to ostatnia lekcja z renesansu w naszym przypadku, właśnie zaczęłyśmy barok no i na jutro mam zrobić notatkę z Żeńców + barok + jakieś 3 zad.
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Cześć ✂✂✂✂a
![]() Klau uh uh na samą myśl o naszej uzdolnionej erotycznie Klau stają sutencje ![]() Just no to podwójna pijawa! ![]() Martyś mamamiojo, jak ja ich nie czaję... Burza też nie przeczytałam ''pensji'' ![]() Mari przeżyjesz ![]() huhuhu, oddałam bluze dziś pawełkowi ![]() no i posiedziałam u niego z godzinę, bo potem ojciec do niego zadzwoni i mówi mi, że niedobrze, musi jechać podwiózł mnie do domu i juz... tak siedziałam i sie na niego patrzyłam i myślę: ciało jak z marzeń ![]() wgl ide ze sklepu i tak w oddali widze jakis chlopak na deskorolce mysle sobie: podobny do K. ale co K robi na deskorolce? o.O podchodze kilka metrów bliżej a to on, skręcał w uliczkę, ale przedtem mi pomachał ![]() ej, pochwalę się 4 ze spr z niemca i 3 z odpowiedzi z geci ![]()
#65 |
Wtajemniczenie
|
Mari to ja renesans już skończyłam, musiała mi to po prostu ominąć.
Sylwia i fajnie się gadało? ![]() ![]()
#66 |
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny, poradźcie coś na chandrę.
Taki mnie bezsens ostatnio ogarnął, że szok ;/
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
ej jak tu piszecie o szkole to ja w ogóle nie ogarniam
bo za długo w niej nie byłam ! ; O 1.5 tygodnia. ![]() znowu wzięłam tą tabletke anty, już trzecią i boli mnie brzuch ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Anita no, spoczko było. jak napisze to fajnie, nie nastawiam się jakoś na nic
![]() Sparklay ojj ![]() ale posłuchałam sobie dobrej muzyki, potańczyłam ( ![]() Anita powiedziala, ze rozpoczyna nowy etap wiec ja z nia minie Ci ![]()
#69 |
Zakorzenienie
|
wszystka.
![]() Klau. no ja nie wątpie w to. ![]() okres zła sprawa.. i co teraz ? skoro nie zbyt razem współgrają ? nam razem w sierpniu pykna dwa lata tutaj, nie ? ![]() to nie bierz ich może skoro źle się czujesz po nich ? Martyś. wiesz ile mi zajmnie szukanie dobrego szamponu ? ten też był moim faworytem niestety po przymierzeniu poszedł w odstawkę.. ; ) może by tak chociaz raz schowac dumę do kieszeniu.. nie rozumiem czasami facetów. -.- Mari. ja mam hamleta na pt, a dzisiaj makbeta skończyliśmy. boże jak ona zapieprza z tymi lekturami.. Ayeen jeah brawo za ocenki . ![]() to dobrze , że sobie u niego posiedziałaś, bierz się za Pawełka ![]() taaak jak mówiłam posrałam się na spr z pp. 1 będzie jak nic. ![]() na jutro wszystkie niziny wyżyny rowy góry i grzbiety śródoceaniczne do zaznaczenia na mapie. lubie geo. <3 nieogarnięty mam ten tydzień strasznie.. okej. moja mama jakiś czas temu znalazła tabletki. miałyśmy rozmowe, że dlaczego jej nie powiedziałam, że idę do gin i takie tam. po czym nie wierzyła mi, że to jest na uregulowanie okresu a w drugiej kolejności jako zabezpiecznie i chciała ze mną iść do niej. a dzisiaj pomyliły jej się numery i zadzwoniła do niej i gin wytłumaczyła jej wszystko i o dziwio wszystko jest okej. a wczoraj matka wywaliła moje puste opakowanie po fajkach, i nic nie powiedziała. ![]() od 3 osób usłyszałam dzisiaj , że znowu ucieka ze mnie radośc i wszystcy to sobie wiąża z A. ![]() aa w pt nie mam lekcji. najpierw jakieś wykłady w szkole, potem do jagniątkowa na wykłady po niemiecku. ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Inf o fuck, wspolczuje geci, ale niema co, za tydzień i mnie to czeka
![]() ufff, juz myślałam, że z mamą znów będzie haja. cieszę się, że jednak nie ;* wykłady po niemiecku? cool ![]()
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam, że jazdy będa a tu ooo.. ![]() czuję, że wynudze się strasznie na tych wykładach.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała na takie wykłady
![]()
#73 |
Wtajemniczenie
|
znogamiwchmurach, ale chyba każde wie, że to nie da rady,
a ja jestem osobą, która dosyć siebie szanuje, a jak on by mi to wypominał w związku, to by to długo nie trwało. ![]() mari, dasz radę w szkole. a ja, to kocham prostote ![]() sparklyangel, nie ma szans, on by mi wypominał, ja bym się wkurzyła i skończyła. ![]() a strój zdecydowanie fantastyczny ! a na chandrę kakao, dobra muzyka, długa kąpiel <3 bound, ja się tak ciesze, jak Ty jesteś szczęśliwa ! i działaj z tym Pawełkiem, żebyś o K. już zapomniała.. zdecydowanie ! ;* a ja też ich nie czaje, ale czy to ważne ? są już ze sobą 20 raz ![]() Inf, no, to wszystko dużo zależy co na kim jak leży, mi też takie stroje nie pasują ![]() ja w Ciebie wierze ! i bardzo dobrze, że mama po rozmowie z doktor wyluzowała, to ważne. i jest w cholere tolerancyjna jeżeli chodzi o fajki. to mów, co się dzieje, że radość ucieka ?... wygrałyśmy ! ![]()
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ej a mnie ostatnio też pani zaproponowała z niemieckiego,
że moge pojechać na uniwersytet do Sosnowca na wykłady z niemieckiego ze studentami ![]() bo mam piątke na semestr i niby wliczam się do tego żeby wziąć udział. ![]() Inf, w sumie zobacze jeszcze.. bo teraz biore tylko te Cilest. jak nie przejdzie to będe musiała odstawić. ciesze sie, że z mamą nie było problemów ![]() Ayeen, to ja może z Wami zaczne jakiś nowy etap ![]() jedno sie tylko nie zmieni - Marcel. Martysia, gratuluje wygranej ! ![]() ejjj, ja to cały czas myśle kiedy my sie wkońcu spotkamy ! wkońcu mamy do siebie niedaleko ![]() i Owce mamy blisko, Burza też mieszka w Gliwicach ![]() moim drugim domem jest teraz chorzów ![]()
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-03-29 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Bound..ej Pawełek jest fajny
bierz się za niego ! Inf..u mnie tak samo ledwo skończyliśmy makbeta w pon jutro hamlet w kwietniu zaraz cyd i świętoszek i później potop, pozdro. brawo dla mamy, że nie robiłam awantury. Martyś..graty za wygraną !
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2011-03-29 o 20:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Martyś bardzo dobrze robisz mając szacunek do siebie,
bo skoro on jakby nie umiał wybrać to Ty nie bądź przez to poszkodowana ![]() oo, jesteś słodka;* chociaż czy taka szczęśliwa to nie wiem, ale jest spoczko ![]() powiem Ci, że w zasadzie wybiłam sobie K. z głowy, kocham go, ale nie oczekuję, że uch wróci. chociaz szlag by mnie trafił gdyby kogoś miał ![]() krzyż facetom na droge ![]() TAAAAAAAAAAAAAAAk <3 brawooo, gratuluję ![]() Klau a prosimy Cię bardzo, chociaż sądzę, że zaczęłaś już od dnia, w którym poznałaś Marcela ![]() Mari spokojnie, niech on sie za mnie bierze ![]() nauczona?
#77 |
Wtajemniczenie
|
ej retro możesz mi wytłumaczyć o co cho z tym że ja w Gliwicach mieszkam i co to ma wspólnego z Owcą i jaką owcą?? Bo zbytnio nie rozumiem
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, ale tak wiesz..
chciałabym np. rzucić palenie.. ![]() alkohol pić tylko jeśli będzie już okazja ważna. czy jakieś urodziny czy coś ![]() zmienić diete.. bo mam już problemy z wątrobą. jeść warzywa, owoce, jogurty etc. ograniczyć kawę do jednej dziennie, ćwiczyć.. chociażby pół godziny wieczorem biegać.. ; ) bardziej w sumie zmiana stylu życia. wyszłoby mi to na zdrowie. z pewnością. Burza, Owca to Karolina.. jest z nami już baaaardzo długo ![]() tylko no aktualnie się nie udziela więc też nie miałaś okazji jej poznać. a chodziło o to, że Ja, Martysia, Owca i Ty mieszkamy blisko siebie.. woj. śląskie ![]() więc kiedyś możemy się spotkać, czemu nie.
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-03-29 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
bound, jak ja lubie określenie 'słodka jesteś'
![]() u nas to cały czas to leci ![]() i Ty masz z tym lepiej, że póki co On jest sam.. a ten idiota, nie potrafi.. zawsze ma kogoś, zawsze.. ale mniejsza o niego, kontakt urwany, żyjemy dalej. ![]() mari, a dziękuje bardzo ! ![]() retro, ja mam ostatni mecz w sobotę, później koniec sezonu i taaaaaakie wolne ! ![]() więc dla mnie to nie problem spotkać się w silesi czy coś ! ![]() nawet baardzo chętnie ![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
Klau no to zaczynamy! ;-)
Martyś ja też lubię to określenie ![]() ![]() Mari jejkuuu, wspolczuje, chciałabym Cię obciążyć ;/
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-29 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
owca !
![]() ![]() ale jak sobie przypomne jakie cudowne uczucie było spotkać Kaś ! <3 jej rodzine, wszystko, znajomych ![]() ![]() kocham kocham kocham kocham ! <333 bound, też bym powiedziała, że nie będę się o D. odzywać, ale to niemożliwe ![]() HIT U NAS ! <33 http://www.youtube.com/watch?v=nKsOtEdXFtk
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, no to zaczynamy ! ; )
Martyś, no to tylko mów kiedy i spotykamy się w scc ! ![]() ![]() taaak, to musiało być cudowne z Kejt.
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Bound..zadania kończę więc luz,
oby tylko jutro mnie nikt z niczego nie zapytał, tzn.ma być kartkówka z Hamleta i na to wyłącznie umiem ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Martyś..ta reklama jest boska ! kocham ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- dobra branoc, liczę na to,że się wyśpię ? ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
też zmykam.
dobranoc. cmok w krok. ![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Martyś pozdrów Owce!
![]() jaaaa zazdroszczę, że mogłaś się z nią zobaczyć! ;-) Mari i jak dzień minął? Siema siema! zwolniłam się z 2 ostatnich lekcji. robię się coraz bardziej niegrzeczna ![]() spr z maty chyba poszedł dobrze, liczę na co najmniej 3. dzisiaj czeka mnie: niemiecki i historia nie mówiąc o pracach domowych, a taka piękna pogoda ![]() aleeeee damyyyyyy radeeeeeeee! ♥ huhu, lubię cieszyć mordę ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, a ja lubie gdy cieszysz mordke.
![]() ja mam jutro spr. z chemii. tzn poprawa. bo dostałam jedynkę. ![]() ale nie ogarniam tego.. te prawa Gay-Lussaca czy jak mu tam.. a nie wspominając o tych zadaniach ; O i jeszcze tren z polskiego. a tak mnie brzuch boli, że nie daje rady.. ![]() znowu będą jedynki..
#88 |
Zakorzenienie
|
chemia.... masakra
współczuję Ci, nie dość, że tyle zaległosci to jeszcze ten okres...
#89 |
Zakorzenienie
|
Bound, ooo nareszcie oddałaś mu tą bluzę..
![]() to teraz musisz znaleźć nowy pretekst do spotkania.^^ Inf, czyli sytuacja z mamą i gin jakoś przeszła? moja to by nie wiem co mi zrobiła.. Retro i co jedziesz na te wykłady? jejku, też bym sobie pojechała na takie coś. Żadne tabletki nie pomagają na ten brzuch? Może jakieś okłady? Martyś, fajnie jest tak poznać kogoś w realu z tego wątku. Zazdroszczę. Obok mnie nikt nie mieszka niestety. ;< Też mam mega nauki na jutro.. Cały Rzym + fizyka.. a jeszcze zaraz korki.. no nie wyrobię. A wczorajsze wykłady.. o.o dowiedziałam się ,że ketchup zapobiega prostacie.. ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Retro.. pejcz i kajdanki.. ![]() ![]() ![]() a wyglądasz na taką niewinną.^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Kara haha, no nastepna rozmowa bedzie dotyczyła wesela
![]() ketchup? aż sobie na opis ustawię by wiedzieli ![]() wspolczuje :/ ale mam nadzieje, ze nam dobrze pojdzie....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.